2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısı olsun inşallah ikinizde hemencik alışırsınız

benim kız bunda bağlasam durmaz etrafa bakacak insanlara laf atacak

Etrafa bakacağı şekilde de ayarlayabilirsin her hangi bi şekli yok meselesi o zaten

Kızlar şoklardayım tabi ne kadar sürer bilmiyorum ama Toprak'a bi oyuncak sepeti ayarlamıştım oyuncakları doldurdum önüne koydum 15 dkdır filan konuşa konuşa oynuyo gibi bişiyler yapıyo Dikkatli dikkatli bakıyo,inceliyo tek tek, ağzına sokuyo,bir birine,yere vuruyo Çok merak ediyorum bakalım ne kadar sürcek

sütü arttırmak için benim yapmadığım kalmadı anlamadım gitti su içiyorum sebze salata yiyorum yine yok yine yok dünden beri kendime telkin yöntemine başladım sütüm var sütüm var diyorum bakalım bu işe yaracakmı

kesinlikle yarıyor öncelikle sütüm yok demeyi bırakmak lazım
ben bir iki haftadı hergün süt içmeyi ihmal ediyorum ve bitki çaylarımı da neredeyse bıraktım azalma oldu
şimdi tekrar başladım bunlara dikkat etmeye
tabi bi de ilk işe başladığımda 4 kere sağıyordum son bir aydır işler çok sıkışık 2 kereye düştü o da etkilemiş olablir

Son düzenleme:
aynen işe başlayınca azaldı sütüm çok emmiyo geceleri emiyo tek bende süt sağıcam iye sekiz oluyorum valla

Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....

evet fatoşcum bende senin gibi biliyorum.yağızda tek eliyle koltuğa tutunup yerlere atıyo kendini bi başlasa o da tay tay lara iyi olacak.

ahh canım acı ile birlikte öğrendi desene.ama nasıl akıllılar canı yandı diye bir daha vurmuyor elini yerim ben o kuzuyu.

geçmiş olsun canım.inşallah iyi çıkar tahliller.avokado yiyormu hadi bakalım bize de haber ver.

Kızlarrr hala hastalanmadım ben yaa
özlemzafer ne yaptı acabaaa

serapcım dün akşam özlem dr a gitti ultrasonla bakmış dr kese falan görememiş.ama birde kan testi yapalım demiş bugün öğleden sonra sonuç çıkar ben seni ararım demiş dru.
msn de yok cebini aradım açmadı merak ettim acaba dr amı gitti.haber alırsam söylerim sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…