hadi hayırlısı olsun inşallah ikinizde hemencik alışırsınızSelam kizlar bugün benim için büyük gün ise basliyorum((((
kaç gündür giremiyorum sizleri ihmal ediyorum sanmayin haa
malum ise basliycam diye bi kosusturmaki sormayin baslamadan hadi evi güzelce temizleyeyim dedim dip bucak kalmadi, yikancak herseyi yikadim ütüledim yerlestirdim o yandan rahatim bi süre
Bide hergün Ecemi krese birakiyorum bi saatligine her gittigimde agliyo yavrum beni görünce kucagima atliyo içini çeke çeke nasil alisacak bilmiyorum çok zor geçiyo simdilik.
Bende bugün 3de basliycam ise aksam 9a kadar ilk defa bu kadar uzun süre beni görmiycek
saat 4te babasi birakicak krese 5te de babamin karisi alicak aksam babamlarda orda sorun olmaz durur ciciananesini çok seviyo kardeslerimde var onu oynatirlar.
Birbirimizi çok özliycez bugün çok Allah yardim etsin bize insallah Ecemde çabucak alisir kresine
Umarim sizlerde iyisinizdir kizlar geçmise bakamiycam sizlere haber verip çikicam hemen daha ecemin esyalarini hazirliycam
Hepinizi çok çok öptüm canlarim
benim kız bunda bağlasam durmaz etrafa bakacak insanlara laf atacak
benim sütüm azaldı kızlar bayağı yaa
sütü arttırmak için benim yapmadığım kalmadı anlamadım gitti su içiyorum sebze salata yiyorum yine yok yine yok dünden beri kendime telkin yöntemine başladım sütüm var sütüm var diyorum bakalım bu işe yaracakmı
Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....
benim oğlum sobaya cısss dio teyzeleri
hani cıss nerde oğlum diyorum sobaya bakıyo tabi öğrenmek için elini yaktı o başka mevzu
geçenlerde eve geldim pamağında iz var ne oldu dedim kaynanam fark etmemiş galiba değdirmiş doğalgaz sobasına yada farketti ağladı felan ama bana sölemedi üzüldüm bırakıp gidiyorum gene die
bugün biraz işim vardı kızlar giremedim soranlara SLM OLSUN DİYEYİM iyiyiz çok şükür tahlilimiz bugün 3 de çıkacak onu bekliyorum gene beni atklatmazsa hastane
kızlar ben bugün revnaya meyva olarak avokado yaptım bakalım yiyecekmi elmayla beraber yaptım bakalım çok vitaminliymiş ya güya eksik kalmayayım dedim
Kızlarrr hala hastalanmadım ben yaa
özlemzafer ne yaptı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?