tuğbacım hiranında burun tıkanıklığı çok fazlaydı 2 3 damla serum fizyolojik hiç bir işe yaramıyordu hatta bir keresinde boğuluyordu çok tıkandı göğsüne indi doktora götürdük tonimer verdi ve burun aspiratörü ama pompalılardan değil ağızla çekilenlerden valla süper ne var ne yok topluyor burnundan çok rahat ediyor doktor pompalı aspiratörler işe yaramaz dedi
ayyy kızlar aklıma bişey geldi araba kullanırken hirayı arkara koyuyorum kırmızı ışıkta ağlıyor hareket edince susuyor bende kırmızı ışıkta arkaya dönüp onu sallıyorum ama zor oluyor kayınvalideme anlattım oda bana tabi ne lohusalığında nede hamileliğinde hiç oturmadın hep gezdin dedi bana lafmı soktu anlamadım çok iyi biris dk içinde düşer dedi bende ara ara bakıyorum.bir dahaki aşımız i yapmaz ama bende ohh iyi yapmışım kızımda bol bol gezer bu bahaneyle evde durmaz dedim
Günaydın hayırlı cumalar şekerler Ben de kalkar kalkmaz bakim dedim size. Benimki hala uyuyo akşam 9 da yattı 3 kere kalktı gene yattı, dün epey dolaştık hastaneye ordan gezmeye derken çok yoruldu galiba sokaklardakaydirigubbakcemile3 Bu arada göbeğimizdeki parça kurumuş çok sevindik..
pınarcım vallahi üzmek istemezdim tatlım
doktormu dedi ateş düşürücüyü senmi aldın birde aşıdan öncemi verdin sonramı ve ne kadar aralıklarla veryorsun ayyy ne çok soru sordum:kedi:
Tünaydın kızlar
Hülyacığım dün gözümden kaçmış canım nice mutlu yıllara a.s.
Bugün Duru'nun aşısı vardı tane kolundan
tanede bacaklarından ben sanki burda okuduğumu 3 aşıyı birbirine karıştıracaklar sanıyordum sol kolunu aç birde 2 bacağından vuracağız diyince şaşırdım.çok ağladı ama meme verince susutu zaten benim kızın göz yaşları hazırda bekliyor a diyince şapır şapır dökülüyor.
ateşi çıkarsa calpol ver dedi ateş çıkmadan versem dedim sonradan ateşi çıkarsa vucut bağışıklık kazanır ateşi düşüremezsin sakın hiç bir ilaç ve surubu o şekilde verme dedi.sık sık kontrol et ateş yükselince hemen ver takip et dedi.
birdahaki aşımız 9 haziran da.
kızlar biz hala bebek arabası almadık bir türlü karar veremiyoruz. sizler almışsınız sanırım. hangi model ve kaça aldınız?
duygulandım be canım...
daha önce dr evde bulunsun diye calpol vermişti hiç kullanmamıştım.
sağlık ocağındaki hemşirede ateş yapabilir ateş düşürücü ver dedi.
içindeki ölçüye göre verdim yarım kaşık 4 saat aralıkla verilebiliyormuş eğer ateş hali devam ederse.
verem aşısı kolunda yara yapıp kabuk bağlayacak korkma dediler.
bacaklarındaki iğne yerleri şişerse kolonyalı pamukla sil veya buz koy dediler...
sizinde aklınızda bulunsun kızlar.
pınar kelimesi kelimesine aynısını söyledi banada yara yapma ve kolanya konusunda.calpol u de karneye falan yazdırmaya gerek yok kızlar 3 tl eczane de bebek için diyin veriyorlar hepsi aynı çoçuklarda renk farklı sadece.
pembe renkde daha yoğun kıvamda.
yağız ağzını şapırdata şapırdata içti vallahi.
kaşığa yapıştı çekemedim kaydirigubbakcemile3 babası gibi tatlıyı çok sevecek anlaşılan...
yok be canım annem bu gün gitti ya akşama kadar dokunsalar ağlarım zati ama çok duygulandım kzıdım kendine senin annen hayatta ağlıyosun olmayanlar napsın dedim şükür etmek lazım neyse sende üzülme sakın canım benim...fatoşcum seni üzmek istemezdim özür dilerim canım ya içimden geldi yazdım benim yüzümden ağladın üzüldüm şimdi
yarasın canım aşısı durucuğuma...Tünaydın kızlar
Hülyacığım dün gözümden kaçmış canım nice mutlu yıllara a.s.
Bugün Duru'nun aşısı vardı tane kolundan
tanede bacaklarından ben sanki burda okuduğumu 3 aşıyı birbirine karıştıracaklar sanıyordum sol kolunu aç birde 2 bacağından vuracağız diyince şaşırdım.çok ağladı ama meme verince susutu zaten benim kızın göz yaşları hazırda bekliyor a diyince şapır şapır dökülüyor.
ateşi çıkarsa calpol ver dedi ateş çıkmadan versem dedim sonradan ateşi çıkarsa vucut bağışıklık kazanır ateşi düşüremezsin sakın hiç bir ilaç ve surubu o şekilde verme dedi.sık sık kontrol et ateş yükselince hemen ver takip et dedi.
birdahaki aşımız 9 haziran da.
bayağı bayağı laf sokmuş canım boşver iyi yapıyorsun eskide kaldı o gün evde oturmalar.
hadi gözün aydın Serap.
ben vermedim daha hemşire ateş çıkmadan verme bağışıklık yapar ateş kesiciler fayda etmez sonra dedi.sık sık kontrol ediyorum ateşini.
duygulandım be canım...
daha önce dr evde bulunsun diye calpol vermişti hiç kullanmamıştım.
sağlık ocağındaki hemşirede ateş yapabilir ateş düşürücü ver dedi.
içindeki ölçüye göre verdim yarım kaşık 4 saat aralıkla verilebiliyormuş eğer ateş hali devam ederse.
verem aşısı kolunda yara yapıp kabuk bağlayacak korkma dediler.
bacaklarındaki iğne yerleri şişerse kolonyalı pamukla sil veya buz koy dediler...
sizinde aklınızda bulunsun kızlar.
yok be canım annem bu gün gitti ya akşama kadar dokunsalar ağlarım zati ama çok duygulandım kzıdım kendine senin annen hayatta ağlıyosun olmayanlar napsın dedim şükür etmek lazım neyse sende üzülme sakın canım benim...
slm nasılsınız...
hülya bacım sen katılmıyonmu....
kararsızdım aslında ama sen böyle özellikle sorunca katılayım bari :)
ya ilk hediyeleşmede çarşıya çıkıp bir türlü hediyemi zamanında alamadım, mahçup oldum.gerçi bayram tatili falan vardı, bir de hamilelik. bunda da öyle olursa diye geride duruyordum.
artık öyle olursa da kusuruma bakmayın :) yaz bacım beni de listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?