2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar
Hülyacığım dün gözümden kaçmış canım nice mutlu yıllara a.s.

Bugün Duru'nun aşısı vardı tane kolundan
tanede bacaklarından ben sanki burda okuduğumu 3 aşıyı birbirine karıştıracaklar sanıyordum sol kolunu aç birde 2 bacağından vuracağız diyince şaşırdım.çok ağladı ama meme verince susutu zaten benim kızın göz yaşları hazırda bekliyor a diyince şapır şapır dökülüyor.
ateşi çıkarsa calpol ver dedi ateş çıkmadan versem dedim sonradan ateşi çıkarsa vucut bağışıklık kazanır ateşi düşüremezsin sakın hiç bir ilaç ve surubu o şekilde verme dedi.sık sık kontrol et ateş yükselince hemen ver takip et dedi.
birdahaki aşımız 9 haziran da.

bayağı bayağı laf sokmuş canım boşver iyi yapıyorsun eskide kaldı o gün evde oturmalar.

hadi gözün aydın Serap.

pınarcım vallahi üzmek istemezdim tatlım

doktormu dedi ateş düşürücüyü senmi aldın birde aşıdan öncemi verdin sonramı ve ne kadar aralıklarla veryorsun ayyy ne çok soru sordum:kedi:

duygulandım be canım...
daha önce dr evde bulunsun diye calpol vermişti hiç kullanmamıştım.
sağlık ocağındaki hemşirede ateş yapabilir ateş düşürücü ver dedi.
içindeki ölçüye göre verdim yarım kaşık 4 saat aralıkla verilebiliyormuş eğer ateş hali devam ederse.

verem aşısı kolunda yara yapıp kabuk bağlayacak korkma dediler.
bacaklarındaki iğne yerleri şişerse kolonyalı pamukla sil veya buz koy dediler...
sizinde aklınızda bulunsun kızlar.

ee bana da ateş düşürücü ver daha rahat eder dediler.
hem burada okumuştum ayşegül falanda eve gelir gelmez vermişlerdi ilaç.
neyse bakalım takip edicez artık çıkmaz inşallah ateşleri.
bizde 9 hazianda gidicez aşıya bu sefer 2 tane yapacaklarmış 2li karma yani.
önümüzdeki ay normal kontrollerine bakarız dedi.
zaten önümüzdeki ayın 9unda benim aşım var sizlerinde vardır sanırım kızlar son tetenozumuz...eyvahedigeldismile

kızlar biz hala bebek arabası almadık bir türlü karar veremiyoruz. sizler almışsınız sanırım. hangi model ve kaça aldınız?

biz burdan almadık ama tam olarak bu arabanın pembe -lazivert olanı kredi kartı 2 taksit 190.00 tl canım (tam detayları babasından yeni öğrendim ben daha pahalı biliyordum)

http://www.cevikbebe.com/urungoster.asp?urunid=1690

ıstanbulda mert bebe var ümraniyede web siteside var ordan aldık. bu modeli web sitesinde bulamadım ama istersen internetten sipariş bile alıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

pınar kelimesi kelimesine aynısını söyledi banada yara yapma ve kolanya konusunda.calpol u de karneye falan yazdırmaya gerek yok kızlar 3 tl eczane de bebek için diyin veriyorlar hepsi aynı çoçuklarda renk farklı sadece.

pembe renkde daha yoğun kıvamda.
yağız ağzını şapırdata şapırdata içti vallahi.
kaşığa yapıştı çekemedim kaydirigubbakcemile3 babası gibi tatlıyı çok sevecek anlaşılan...

pembe renkde daha yoğun kıvamda.
yağız ağzını şapırdata şapırdata içti vallahi.
kaşığa yapıştı çekemedim kaydirigubbakcemile3 babası gibi tatlıyı çok sevecek anlaşılan...

ben vermedim daha hemşire ateş çıkmadan verme bağışıklık yapar ateş kesiciler fayda etmez sonra dedi.sık sık kontrol ediyorum ateşini.

fatoşcum seni üzmek istemezdim özür dilerim canım ya içimden geldi yazdım benim yüzümden ağladın üzüldüm şimdi
yok be canım annem bu gün gitti ya akşama kadar dokunsalar ağlarım zati ama çok duygulandım kzıdım kendine senin annen hayatta ağlıyosun olmayanlar napsın dedim şükür etmek lazım neyse sende üzülme sakın canım benim...
yarasın canım aşısı durucuğuma...
ben vermedim daha hemşire ateş çıkmadan verme bağışıklık yapar ateş kesiciler fayda etmez sonra dedi.sık sık kontrol ediyorum ateşini.

banada ateş düşürücü verme oo en son çare dediler ama versekte bişi olmaz benim kardeşimde hep veriyomuş..aşılar ateş yapmıyoda çocukta 2 gün huzursuzluk yapıyor...

sağol tatlım teşekkür ederim

burcu düşündümde bencede laf soktukaydirigubbakcemile3 çokta umurumdaydızemuszemus

hülya bacım sen katılmıyonmu....

kararsızdım aslında ama sen böyle özellikle sorunca katılayım bari :)

ya ilk hediyeleşmede çarşıya çıkıp bir türlü hediyemi zamanında alamadım, mahçup oldum.gerçi bayram tatili falan vardı, bir de hamilelik. bunda da öyle olursa diye geride duruyordum.

artık öyle olursa da kusuruma bakmayın :) yaz bacım beni de listeye.

yazdım bacımm...

Kızlar merhaba, bebeginin basında konak olan varmı? Doruk ta basladı. Bebek yagı sürüp hergün yıkıyorum ama fayda etmiyor sanırım.

ayyy ıpek gene ılgı modunda durmuyor pc acık arada bakıyom anca
zeynep bızde daha baslamadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…