hacer kız napıyon bu saatte sendemı nobetcısın :dance:
Bende burdayim
misafirler gitti sositosositobende bittim Ecem biraz huysuzlasti ama sonra yatagina koydum uyudu kuzum uslu durdu çok sükür
Zeynepçim canım şaka yapmış...Alınma boş yere. Kendini de üzme. O duyguları ben de yaşıyorum sürekli. Bir buçuk aydır öyleydi. Şimdi bir de üstüne iş eklendi benim. Bir de ev geçindirmeye çalışıyorum. Şaka maka ANNE olduk biz. Erkekler ne kadar yardımcı olmaya çalışsalar da yükümüzü hafifletemezler canım. KADIN OLMAK hele de ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL. Bunaldığın için alınmış olmalısın. Eminim eşin alınacağını bilseydi demezdi o sözü... Bu hafta sonu alın İpek'i çıkın bir yerlere gidin iyi gelecektir sana..
Akrabalar var ama yinede yalniz sayilirim bize uzaklar birazayyy kıyamam canım yaa... ne yorulmuşundur sen şimdi...
sen oralarda yalnızmısın ailen akraban varmı canım orda ?
Zeynepcim canim benim üzme kendini bukadar yogun bi tempo bizim için ama zamanla alisicaz eee Anne olmak kolay degil hep fedakarlik yapan anneler oluyorkızlar canım sıkılıyor ya...
bugun esımle sakalasıyoduk bana "o benım kızım senı bakıcı aldık bu ewe" dedı. saka yaptı ama cok dokundu bana. gercekten ıcınde bulundugum ruh halını farkında olmadan oyle guzel ozetledı kı...
kendımı kızımın ve esımın bakıcısı gıbı hıssedıyorum. butun bır gun bebekle ılgılen. haftasonları ewı temızle 3-4 cesıt yemek yap. uyurken kalk haldır haldır iş yap. ustune kendıne bak,kocana bak... bakımlı olmaya calıs. her fırsatta elıne cımbızı aynayı al. utu,camasır,bulasık,temızlık... ınanırmısınız kızlar daha 1 gun ewı dagınık yada tozlu bırakmadım. hep toplu,duzgun,temız tuttum. yemek yemedım temızlıgı yaptım sırf esım ısten geldıgınde duzenımız bozulmasın kırlı dagınık bı ewe gelmesın dıye. bı gun kendımı bakımsız bırakmadım. bı gun onca yorgunluga ragmen surat yapmadım. her aksam ewe geldıgınde yemek oldu ewde. bı sekılde herseyı yaptım yetıstırdım. kısacası bu tempoya ragmen ıyı bı es ve anne olmaya calısıyorum. ama cok bunaldım. 5 gundur bı bakkala bıle cıkmadım. esımın hakkını vermem lazım elınden geldıgınce cok yardım eder bana. "otur yerıne ısler bekler yorma kendını der" ama benım elımde degıl eksık bıseyler yapınca kendımı kotu hıssedıyorum. sankı o calısıp cabalıyo ama ben uzerıme dusenı yerıne getırmıyomusum gıbı gelıyo. kendımı yarıs atı gıbı hıssedıyorum o yuzden. sureklı bıseylerı yapmaya yetıstırmeye calısıyorum.
mesela cuma gecesındeyız o gıttı yattı bense kızımın salıncagını sallıyarak onu uyutmaya calısıyorum...
halbukı bı gun elınde bı cıcekle gelse. bana nasılsın ıyımısın dese,bı sacımı okşasa oyle ıyı gelıcek kı...
bebegım 6 aylık olunca tekrar calısmaya baslıcam umarım o zaman kendımı toparlarım.
huhu iyigeceler kzlar
kaynvalide geldim
zeynepcim yazdklarn okuyuna kendimi gördüm valla benzetme süper yarş at olduk çktk
haftada bi buraya geliyorumda rahat ediyorum
herkesin keyifler iyidir inş. biz çok gaz sanclar çekiyoruz kamburum çkt kucağmda gezdirmekten ecrini
Fatooooo nerdesin kız özlettin valla
Ah yavrum benim kiyamam az kaldi 3 aydan sonra geçer insallah
Fato kiz özletiyon kendini anacim arayi çok fazla açma :teselli:
Selam. Ben hergün 50 cc rezene cayı iciriyorum canım. Masallahı var. Problemimiz kalmadı. Milupanın rezene cayı var özel bebekler icin. Hemen al eczaneden icir. Günde 100cc icirebiliyorsun. sabah 50 aksam 50 icir bi kac gün.
Bu arada karnına kücük havlu ütüle koy. sıcak sıcak iyi gelir. ama dikkat et cocugu yakma sakın. guclubacismile
merhaba benim kızım 22 şubat doğumlu.çok tatlı ama bir sorunumuz var.hergün gece 11 de uyanıp ağlıyor.artık rutinleşti.gündüzleri çok sakin ama gece 11 olunca çıldırıyor çocuk.dayak yemiş gibi bas bas bağırıyor.konu komsu rahatsız oluyor o kadar yani.ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
kızlar canım sıkılıyor ya...
bugun esımle sakalasıyoduk bana "o benım kızım senı bakıcı aldık bu ewe" dedı. saka yaptı ama cok dokundu bana. gercekten ıcınde bulundugum ruh halını farkında olmadan oyle guzel ozetledı kı...
kendımı kızımın ve esımın bakıcısı gıbı hıssedıyorum. butun bır gun bebekle ılgılen. haftasonları ewı temızle 3-4 cesıt yemek yap. uyurken kalk haldır haldır iş yap. ustune kendıne bak,kocana bak... bakımlı olmaya calıs. her fırsatta elıne cımbızı aynayı al. utu,camasır,bulasık,temızlık... ınanırmısınız kızlar daha 1 gun ewı dagınık yada tozlu bırakmadım. hep toplu,duzgun,temız tuttum. yemek yemedım temızlıgı yaptım sırf esım ısten geldıgınde duzenımız bozulmasın kırlı dagınık bı ewe gelmesın dıye. bı gun kendımı bakımsız bırakmadım. bı gun onca yorgunluga ragmen surat yapmadım. her aksam ewe geldıgınde yemek oldu ewde. bı sekılde herseyı yaptım yetıstırdım. kısacası bu tempoya ragmen ıyı bı es ve anne olmaya calısıyorum. ama cok bunaldım. 5 gundur bı bakkala bıle cıkmadım. esımın hakkını vermem lazım elınden geldıgınce cok yardım eder bana. "otur yerıne ısler bekler yorma kendını der" ama benım elımde degıl eksık bıseyler yapınca kendımı kotu hıssedıyorum. sankı o calısıp cabalıyo ama ben uzerıme dusenı yerıne getırmıyomusum gıbı gelıyo. kendımı yarıs atı gıbı hıssedıyorum o yuzden. sureklı bıseylerı yapmaya yetıstırmeye calısıyorum.
mesela cuma gecesındeyız o gıttı yattı bense kızımın salıncagını sallıyarak onu uyutmaya calısıyorum...
halbukı bı gun elınde bı cıcekle gelse. bana nasılsın ıyımısın dese,bı sacımı okşasa oyle ıyı gelıcek kı...
bebegım 6 aylık olunca tekrar calısmaya baslıcam umarım o zaman kendımı toparlarım.
bende sizi çok özledim kzlar yawww
doğurdum doğurcam derken ana olduk
tüm zaman alyolar canlar sağ olsun olsun yeter ki
ben 3gündür muskat veriyodum ecrine o iyi geldi gaz için ağlamalar kesildi bi nebzede olsun acaba bi zararr varmdr kullananlar menun gelende bizden kulllanan varm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?