2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hacer hoşgeldin canım bende pervin:))
sağol tatlım senin kızının adıda çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah

havvacım günaydın tatlım işe başladın heralde ALLAH kolaylık versin esra ya kim bakıyor?

fatoş rabbim kolaylık versin canım annesizlik çok zor bende 6 yıl önce 19 yaşımdaydım kaybettiğimde annemi onsuz çeyiz hazırladım onsuz gelin oldum ve en önemlisi onsuz anne oldum hastanede kendi yoktu ama resmi vardı başucumda biliyorum yanımdaydı herkesi çok üzdüm resmini yanıma almakla ama en çok annemi istedim o sabah yanımda yokluğunu en çok hissttiğim zaman gelin olduğum sabah ve doğum yaptığım gün RABBİM kimseye yaşatmasın çok klasik ama çok doğru bir sös var ANNELERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN

aisee bende vakit buldukça orayı okuyorum tecrübeyle sabit çok yararlı bilgiler var teşekkürler 2009 şubat anneleri:))

zeynep muhakkak alcanım markası ortibebe ağızla çekiyorsun yedek uçları var içine topluyor
trafiğe hirayla 1 haftalıkken çıkmaya başladm emniyet kemerini bağlıyorum arabanında emniyet kemerini bağlıyorum hiç bişey olmuyorçok şükür
acıktığı zaman arabada bir kenara çekiyorum emziriyorum avantajım arabanın camları filmli dışardan gözükmüyor
yalnız geçen gün bişey oldu e-5 gidiyorum yolda tıkandı nefes alamıyor kusmuğunu yuttu yolun ortasında durmak zorunda kaldım buda çok tehlikeli ALLAH tan yol yavaş akıyordu.trafikte acıkırsa yanına sütünü sağıp alırsın birde termosla sıcak su ısıtmak için ben öyle yapıyorum

Kızlar annem bakıyo Esra'ya. ıki gün yarım gün çalışıyorum. Dığer günler sütümü sağıyorum okulda. Akşam götürüyorum eve.Zaten derindondurucuya koymuşştum epey evdeyken. Yetmezse onları kullanmaya başlayacağız.

masallah yagıza...
hadı bu gunu atlatırsınız ınsallah...
bızımkınınde camları fılmlı Allah tan esım oyle almıs rahat emzırırım dıye :kedi:
bı cesaret denıyım bakalım basımıza neler gelcek kaydirigubbakcemile3
sut ıznı oluyo onu kullanıyomusun canım? yarım gunler de mı kullanıyosun onu?

Günaydin kizlar.......
Bizde doktordan geldik asimizi olduk biraz agladi memeyi verince agzina sustu hemen
bir haftada 100gr almis az almis dedim doktorda iyi bundan sonra eskisi gibi çok almaz zaten dedi
yani kilomuz 6760gr ve boyumuzda 59cm olmus
Su dönenceyide sordum hiç bisey olmaz dedi doktor
Aksama misafir gelcek Ecemi yatirayim hemen temizlige basliycam ara sira gelirim göz atmaya
öptük hepiniziopuyorumnanaktan

günaydın canım inşallah hep böyle devam eder benim zillide 2 kere 3 kere kalktı bu gece gözleri kapalı emiyor uyanmıyorçok şükür

kolay gelsin canım bende sabahtan evi süpürdüm sildim ama ütüm var benimde bugün ütülerimi bitirmem lazım ama senin bugün baya işin varmış bitirirsin inşallah hadi kolay gelsin sana:))

demek kırmızı ışıkta hepsi susuyor bayılıyorum arabada keyifle etrafı izlediği hallerine
alışır canım sen çık trafiğe çok büyük kolaylık nasıl alışırsa öyle gider ilk önce daha sakin tali yollarda başla sonra anacaddeye çıkarsın

geçmiş olsun canım ateşdüşürücü ne verdin bizimde aşımız perşembe günü
maşallah kocaman olmuş yağız

saol canım benim amin doğum gününmüş nice yıllara ailenle sağlıcakla...
Allah kavuştursun canım...

Doğum günü kutlu olsun a.s.a.s.
saol havacım
hadi gözün aydın serapçım..çok sevindim...
canım kolay gelsin.doktor uyku düzeni için çocuk kendi kendine düzene sokacak diyor...
maşallah yağızımız yarasın aşısı canım inşallah olmaz ateşi
canım benim annem sabajh gitti ağladım anca susmuştumsenin yazını okuyunca yine ağladım canım kardşim allah yardımcın olsun gerçekten çok zordur annesizlik tahmin ediyorum..onun yerini kimse tutamaz allah başımızdan eksik etmesin senin annenin mekanınıda cennet etsin pervincim çok üzdün beniii...

maşallah kuzuma evet öle canım belli bi zamandansonra azar azra kilo alıyolarmış kolay gelsin canım..

slm kızlar maşallah eceme evet artık az kilo alcaklarmış bizim dr da öyle dedi..

çok şükür burakta geceleri fazla uyanmıyo.10gibi yatıyo 3defa falan uyanıyo.ama sabah 5-6gibi kalkıyo ondan sonra hiç yatmıyo.hiç gündüz uykusu yok ya napcam bilmiyorum.memede yatıyo yatağına yatırıyorum 2dk sonra uyanıyo.toplasan günde 1saat uyumuyo..

fatoşcum seni üzmek istemezdim özür dilerim canım ya içimden geldi yazdım benim yüzümden ağladın üzüldüm şimdi

günaydın canım geçmiş olsun siz atlattınız sıra bizde
maşallah eceme kocaman oldular artık:))

günaydın herkese gerçi tünaydın demem lazım galiba :)kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın canım
selamm hayırlı cumalar arkadaşlar:)

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar

maşallah eceye kocaman kız oldu.

sağol fatoş teyzesi...seni Allah kavuştursun üzülme yine gelir elbet.

kızlar biz hala bebek arabası almadık bir türlü karar veremiyoruz. sizler almışsınız sanırım. hangi model ve kaça aldınız?

http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-75345

canım bunu bize halamız hediye etmişti, ne kadara aldığını bilmiyorum. bir defa sağlık ocağına giderken bir defa da avm'de kullandık. bizim araba hp kolay sığıyor ve hafif .avm de inanılmaz rahat ettik.
sağlık ocağına giderken biraz rüzgar vardı, tek yönlü olması dezavantaj aslında.

pınarcım vallahi üzmek istemezdim tatlım

doktormu dedi ateş düşürücüyü senmi aldın birde aşıdan öncemi verdin sonramı ve ne kadar aralıklarla veryorsun ayyy ne çok soru sordum:kedi:

pınarcım vallahi üzmek istemezdim tatlım

doktormu dedi ateş düşürücüyü senmi aldın birde aşıdan öncemi verdin sonramı ve ne kadar aralıklarla veryorsun ayyy ne çok soru sordum:kedi:

bizimde salı günü aşımız var... aşı yaptırınca çokmu ateş filan oluyor... eşim annemi çağırayım sen panik olursun, yalnız ne yapacaksın diyor? ya o da 1 hafta kalır şimdi zaten kendimi zor topladım... offff bilmiyorum acaba başedebilir miyim? aşı yaptıranlar siz neler yaptınız çok zorlandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…