masallah yagıza...kızlar biz sağlık ocağından geldik.aşılarımızı olduk.
ağladı biraz nazlı oğlum ama şimdi uyumaya çalışıyor derin dalamıyor ateş düşürücü verdim hemen.
6 kg 60 cm olmuşuz
bugünü bi atlatsak ateşsiz az ağrısız başka bişey istemem sempatiksalakcinni
bızımkınınde camları fılmlı Allah tan esım oyle almıs rahat emzırırım dıye :kedi:hacer hoşgeldin canım bende pervin:))
sağol tatlım senin kızının adıda çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah
havvacım günaydın tatlım işe başladın heralde ALLAH kolaylık versin esra ya kim bakıyor?
fatoş rabbim kolaylık versin canım annesizlik çok zor bende 6 yıl önce 19 yaşımdaydım kaybettiğimde annemi onsuz çeyiz hazırladım onsuz gelin oldum ve en önemlisi onsuz anne oldum hastanede kendi yoktu ama resmi vardı başucumda biliyorum yanımdaydı herkesi çok üzdüm resmini yanıma almakla ama en çok annemi istedim o sabah yanımda yokluğunu en çok hissttiğim zaman gelin olduğum sabah ve doğum yaptığım gün RABBİM kimseye yaşatmasın çok klasik ama çok doğru bir sös var ANNELERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN
aisee bende vakit buldukça orayı okuyorum tecrübeyle sabit çok yararlı bilgiler var teşekkürler 2009 şubat anneleri:))
zeynep muhakkak alcanım markası ortibebe ağızla çekiyorsun yedek uçları var içine topluyor
trafiğe hirayla 1 haftalıkken çıkmaya başladm emniyet kemerini bağlıyorum arabanında emniyet kemerini bağlıyorum hiç bişey olmuyorçok şükür
acıktığı zaman arabada bir kenara çekiyorum emziriyorum avantajım arabanın camları filmli dışardan gözükmüyor
yalnız geçen gün bişey oldu e-5 gidiyorum yolda tıkandı nefes alamıyor kusmuğunu yuttu yolun ortasında durmak zorunda kaldım buda çok tehlikeli ALLAH tan yol yavaş akıyordu.trafikte acıkırsa yanına sütünü sağıp alırsın birde termosla sıcak su ısıtmak için ben öyle yapıyorum
sut ıznı oluyo onu kullanıyomusun canım? yarım gunler de mı kullanıyosun onu?Kızlar annem bakıyo Esra'ya. İki gün yarım gün çalışıyorum. Dİğer günler sütümü sağıyorum okulda. Akşam götürüyorum eve.Zaten derindondurucuya koymuşştum epey evdeyken. Yetmezse onları kullanmaya başlayacağız.
günaydın canım inşallah hep böyle devam eder benim zillide 2 kere 3 kere kalktı bu gece gözleri kapalı emiyor uyanmıyorçok şükürGünaydın hayırlı cumalar şekerler Ben de kalkar kalkmaz bakim dedim size. Benimki hala uyuyo akşam 9 da yattı 3 kere kalktı gene yattı, dün epey dolaştık hastaneye ordan gezmeye derken çok yoruldu galiba sokaklardakaydirigubbakcemile3 Bu arada göbeğimizdeki parça kurumuş çok sevindik..
bugün okadar çok işim varki.sanırım başlasam iyi olacak defnede uyuyo.yarın çünkü iş yapmayacagım dedim eşime.gezip dolaşacagız.birazda lışveriş.yarına iş kalmasın hadi ben başlayayım.:hulya:.....
ben bi defa yalnız burak ve ben arabayla çıktım ve faciaydı. kırmızı ışıkta durunca ağlıyodu ilk zamanlar sonra hiç susmamaya başladı. Allah'ım elim ayağıma dolaştı. yoğun bir yoldu kenara çekip dörtlüleri yaktım, her geçen kornasını kökledi :) artık tali yola geçip durdum, emziğini falan verdim, öyle sustu devam ettim.
halbuki eşim sürdüğünde hiiçç gıkı çıkmıyordu sıpanın. gerçi o 3-4 gün müthiş huysuzdu burak. o da bana denk geldi sanırım.
o yüzden şimdi hiç cesaretim yok burakla yola çıkmaya :)
kızlar biz sağlık ocağından geldik.aşılarımızı olduk.
ağladı biraz nazlı oğlum ama şimdi uyumaya çalışıyor derin dalamıyor ateş düşürücü verdim hemen.
6 kg 60 cm olmuşuz
saol canım benim amin doğum gününmüş nice yıllara ailenle sağlıcakla...günaydın havvacım. nasıl gidiyor iş? süt iiznini nasıl kullanıyorsun?
günaydın canım. Allah sağlıkta kavuştursun. artık eskisinden çok gelirler torunlarını görmek için üzülme sen.
saol havacımAllah kavuştursun canım...
Doğum günü kutlu olsun a.s.a.s.
hadi gözün aydın serapçım..çok sevindim...Günaydın hayırlı cumalar şekerler Ben de kalkar kalkmaz bakim dedim size. Benimki hala uyuyo akşam 9 da yattı 3 kere kalktı gene yattı, dün epey dolaştık hastaneye ordan gezmeye derken çok yoruldu galiba sokaklardakaydirigubbakcemile3 Bu arada göbeğimizdeki parça kurumuş çok sevindik..
canım kolay gelsin.doktor uyku düzeni için çocuk kendi kendine düzene sokacak diyor...bugün okadar çok işim varki.sanırım başlasam iyi olacak defnede uyuyo.yarın çünkü iş yapmayacagım dedim eşime.gezip dolaşacagız.birazda lışveriş.yarına iş kalmasın hadi ben başlayayım.:hulya:.....
maşallah yağızımız yarasın aşısı canım inşallah olmaz ateşikızlar biz sağlık ocağından geldik.aşılarımızı olduk.
6 kg 60 cm olmuşuz
canım benim annem sabajh gitti ağladım anca susmuştumsenin yazını okuyunca yine ağladım canım kardşim allah yardımcın olsun gerçekten çok zordur annesizlik tahmin ediyorum..onun yerini kimse tutamaz allah başımızdan eksik etmesin senin annenin mekanınıda cennet etsin pervincim çok üzdün beniii...hacer hoşgeldin canım bende pervin:))
havvacım günaydın tatlım işe başladın heralde ALLAH kolaylık versin esra ya kim bakıyor?
fatoş rabbim kolaylık versin canım annesizlik çok zor bende 6 yıl önce 19 yaşımdaydım kaybettiğimde annemi onsuz çeyiz hazırladım onsuz gelin oldum ve en önemlisi onsuz anne oldum hastanede kendi yoktu ama resmi vardı başucumda biliyorum yanımdaydı herkesi çok üzdüm resmini yanıma almakla ama en çok annemi istedim o sabah yanımda yokluğunu en çok hissttiğim zaman gelin olduğum sabah ve doğum yaptığım gün RABBİM kimseye yaşatmasın çok klasik ama çok doğru bir sös var ANNELERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN
aisee bende vakit buldukça orayı okuyorum tecrübeyle sabit çok yararlı bilgiler var teşekkürler 2009 şubat anneleri:))
zeynep muhakkak alcanım markası ortibebe ağızla çekiyorsun yedek uçları var içine topluyor
trafiğe hirayla 1 haftalıkken çıkmaya başladm emniyet kemerini bağlıyorum arabanında emniyet kemerini bağlıyorum hiç bişey olmuyorçok şükür
acıktığı zaman arabada bir kenara çekiyorum emziriyorum avantajım arabanın camları filmli dışardan gözükmüyor
yalnız geçen gün bişey oldu e-5 gidiyorum yolda tıkandı nefes alamıyor kusmuğunu yuttu yolun ortasında durmak zorunda kaldım buda çok tehlikeli ALLAH tan yol yavaş akıyordu.trafikte acıkırsa yanına sütünü sağıp alırsın birde termosla sıcak su ısıtmak için ben öyle yapıyorum
Günaydin kizlar.......
Bizde doktordan geldik asimizi olduk biraz agladi memeyi verince agzina sustu hemen
bir haftada 100gr almis az almis dedim doktorda iyi bundan sonra eskisi gibi çok almaz zaten dedi
yani kilomuz 6760gr ve boyumuzda 59cm olmus
Su dönenceyide sordum hiç bisey olmaz dedi doktor
Aksama misafir gelcek Ecemi yatirayim hemen temizlige basliycam ara sira gelirim göz atmaya
öptük hepiniziopuyorumnanaktan
selamm hayırlı cumalar arkadaşlar:)
günaydın canım geçmiş olsun siz atlattınız sıra bizdeGünaydin kizlar.......
Bizde doktordan geldik asimizi olduk biraz agladi memeyi verince agzina sustu hemen
bir haftada 100gr almis az almis dedim doktorda iyi bundan sonra eskisi gibi çok almaz zaten dedi
Aksama misafir gelcek Ecemi yatirayim hemen temizlige basliycam ara sira gelirim göz atmaya
günaydın herkese gerçi tünaydın demem lazım galiba :)kaydirigubbakcemile3
selamm hayırlı cumalar arkadaşlar:)
Günaydin kizlar.......
hacer hoşgeldin canım bende pervin:))
günaydın canım inşallah hep böyle devam eder benim zillide 2 kere 3 kere kalktı bu gece gözleri kapalı emiyor uyanmıyorçok şükür
anne kısmı beni çok duygulandırdı okurken gözlerim doldu inanki mafoldumben
kolay gelsin canım bende sabahtan evi süpürdüm sildim ama ütüm var benimde bugün ütülerimi bitirmem lazım ama senin bugün baya işin varmış bitirirsin inşallah hadi kolay gelsin sana:))
demek kırmızı ışıkta hepsi susuyor bayılıyorum arabada keyifle etrafı izlediği hallerine
alışır canım sen çık trafiğe çok büyük kolaylık nasıl alışırsa öyle gider ilk önce daha sakin tali yollarda başla sonra anacaddeye çıkarsın
geçmiş olsun canım ateşdüşürücü ne verdin bizimde aşımız perşembe günü
sağolasın.calpol verdim canım ateşinide ölçüyorum aralıklarla inşallah çıkmaz.
maşallah kocaman olmuş yağız
saol canım benim amin doğum gününmüş nice yıllara ailenle sağlıcakla...
saol havacım
hadi gözün aydın serapçım..çok sevindim...
canım kolay gelsin.doktor uyku düzeni için çocuk kendi kendine düzene sokacak diyor...
maşallah yağızımız yarasın aşısı canım inşallah olmaz ateşi
canım benim annem sabajh gitti ağladım anca susmuştumsenin yazını okuyunca yine ağladım canım kardşim allah yardımcın olsun gerçekten çok zordur annesizlik tahmin ediyorum..onun yerini kimse tutamaz allah başımızdan eksik etmesin senin annenin mekanınıda cennet etsin pervincim çok üzdün beniii...
maşallah kuzuma evet öle canım belli bi zamandansonra azar azra kilo alıyolarmış kolay gelsin canım..
kızlar biz hala bebek arabası almadık bir türlü karar veremiyoruz. sizler almışsınız sanırım. hangi model ve kaça aldınız?
pınarcım vallahi üzmek istemezdim tatlım
doktormu dedi ateş düşürücüyü senmi aldın birde aşıdan öncemi verdin sonramı ve ne kadar aralıklarla veryorsun ayyy ne çok soru sordum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?