2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlar hiranın yine çok gazı var dün biri çörek otu diyordu tam tarif ve ölçüsünü acil olarak kim biliyorsa yazabilirmi

off kızlar hiranın yine çok gazı var dün biri çörek otu diyordu tam tarif ve ölçüsünü acil olarak kim biliyorsa yazabilirmi

Selam. Ben hergün 50 cc rezene cayı iciriyorum canım. Masallahı var. Problemimiz kalmadı. Milupanın rezene cayı var özel bebekler icin. Hemen al eczaneden icir. Günde 100cc icirebiliyorsun. sabah 50 aksam 50 icir bi kac gün.

Bu arada karnına kücük havlu ütüle koy. sıcak sıcak iyi gelir. ama dikkat et cocugu yakma sakın. guclubacismile

Ay zor gelebildim temizligimi anca yaptim valla Ecem asidan olsa gerek çok huysuzlandi
dogru düzgün uyuyamadi bi temizlike kos bi Eceme bittim valla nasil misafir agirliycam bilmiyorum sabah ta 5 ten beri ayaktayim çok uykum var yaaa aksam olsada yatsam diye bakiyorum vallamirmirmirmir

Kızlar merhaba, bebeginin basında konak olan varmı? Doruk ta basladı. Bebek yagı sürüp hergün yıkıyorum ama fayda etmiyor sanırım.

canım bizdede hafiften başladı aktardan doğal zeytinyağı aldım banyodan önce sürüp 5 10 dk bekletiyorum tarağıyla saçını tersine tarıyorum onlar yumuşadığı için kalkıyor ilk seferde kuru şampuanlama yapıyorum yağ hiç kalmıyor ben gün aşırı yıkıyorum bazen hergün niye oldu anlamadım bende

canım ben tane rezene kaynatıp verıyorum ıpege gercekten ıyı gelıyor.
kadır tugcu tavsıyesıyle butun gaz ılaclarını dun ıtıbarıyle rafa kaldırdım. gazın sebebı aslında hareketsızlıkmıs. cok mantıklı degılmı? amelıyat olan ınsanları ertesı gun neden kaldırıyolar yurusun hareket etsın gazı olmasın dıye dımı? ana kucagı yada salıncagı warsa salla hira yı hareket etsın. bebe yagıyla karnına saat yonunde masaj yap ayaklarını hızlı hızlı hareket ettır ılerı gerı,bısıklet cevırır gıbı yaptır seri sekılde sonrada hafıfce bastır bacaklarını karnına dogru. bunu 10-15 sabah aksam uygula. dunden berı bunu yapıyorum ben ve alttan olan bagırsak gazı cok rahat cıkıyor ıpegın.
corek otu da orta boy cezvenın yarısı kadar su koy,1 tatlı kasıgı corekotu at ıcıne suya rengını verene kadar kaynat 5-6 cay kasıgı ıcır hıra ya. hulya (yaren) yazmıs foruma.
bıde adam cocukları kucagınızda tasıyın kı hareket etsın dıyor. hareket ettıkce gazını atıcaktır dıyo cok mantıklı. ewın ıcınde koy kanguruya as kucagında gezsın.
ah canım ya kıyamam ona ben... onca temponun uzerıne bıde mısafır cekılmez walla kolay gele yawrum sana

canım ben tane rezene kaynatıp verıyorum ıpege gercekten ıyı gelıyor.
kadır tugcu tavsıyesıyle butun gaz ılaclarını dun ıtıbarıyle rafa kaldırdım. gazın sebebı aslında hareketsızlık. amelıyat olan ınsanları ertesı gun neden kaldırıyolar yurusun hareket etsın gazı olmasın dıye dımı? ana kucagı yada salıncagı warsa salla hira yı hareket etsın. bebe yagıyla karnına saat yonunde masaj yap ayaklarını hızlı hızlı hareket ettır ılerı gerı,bısıklet cevırır gıbı yaptır seri sekılde sonrada hafıfce bastır bacaklarını karnına dogru. bunu 10-15 dk sabah aksam uygula. dunden berı bunu yapıyorum ben ve alttan olan bagırsak gazı cok rahat cıkıyor ıpegın.
corek otu da orta boy cezvenın yarısı kadar su koy,1 tatlı kasıgı corekotu at ıcıne suya rengını verene kadar kaynat 5-6 cay kasıgı ıcır hıra ya. hulya (yaren) yazmıs foruma.
bıde adam cocukları kucagınızda tasıyın kı hareket etsın dıyor. hareket ettıkce gazını atıcaktır dıyo cok mantıklı. ewın ıcınde koy kanguruya as kucagında gezsın.
ah canım ya kıyamam ona ben... onca temponun uzerıne bıde mısafır cekılmez walla kolay gele yawrum sana

esım gelmek uzeredır kızlar cıktım ben...
yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:

zeynepçim sağol canım ALLAH razı olsun
ipeğede ALLAH acil şifalar versin inşallah müdahaleye gerek kalmaz

reyhancım sanada kolay gelsin canım tam belli değil ama banada yarın kalabalık misafir topluluğu gelebilir valla gelirse nasıl baş ederim bilmiyorum

ya bunu bende yapıyorum. ben tatlı badem yagıyla yapıyorum. yada sebamed bebeyagıyla. ne tür bir tarakla tarıyorsun. bizim kabuklar hic kalkmıyor valla. sinirime dokunuyorlar. doruk un kafasını beyaz kıllı bir fırcası var onunla tarıyorum ben.:çok üzgünüm:

Saol pervincim valla küçük çocukla çok zor oluyo misafir agirlamak
sanada kolay gelsin eger gelirlerse

haber geldi geliyorlarmış ALLAH kolaylık versin banada:))
zeynep chicconun tarakları var 2 tane biri kıllı fırça diğeri dişli fırça dişli olanla tarıyorum o kaldırıyor

yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:
inş canım iyi haberle gelrsin dualarımız seninle.
Saol zeynepcim zor bi aksam olucak hayirlisiyla bi atlatsam rahatliycam
ayy bencede çok zor ya yarın bana yine misafir geliyo.Allah kolaylık versin.
opuyorumnanaktan

haber geldi geliyorlarmış ALLAH kolaylık versin banada:))
zeynep chicconun tarakları var 2 tane biri kıllı fırça diğeri dişli fırça dişli olanla tarıyorum o kaldırıyor

sanada kolay gelsin canım....

şöyle bi bakıyım kim var kim yok diye girdim ama kimsecikler kalmamış herkes uykuda sanırımyerimseniben

zeynepcim dualarım seninle inşallah iyi haberlerle dönersin...

bizde yarın melisi götürücez doktora umarım birşey çıkmaz...

bızım kız uyudu koltukta yerıne goturmek ıcın ıyıce dalmasını beklıyorum kımsecıklerde yok yaw :)

Bende burdayim
misafirler gitti sositosositobende bittim Ecem biraz huysuzlasti ama sonra yatagina koydum uyudu kuzum uslu durdu çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…