huuuuuuu şubat anneleri hediyeleşiyoz katılan yokmu....
off kızlar hiranın yine çok gazı var dün biri çörek otu diyordu tam tarif ve ölçüsünü acil olarak kim biliyorsa yazabilirmi
Kızlar merhaba, bebeginin basında konak olan varmı? Doruk ta basladı. Bebek yagı sürüp hergün yıkıyorum ama fayda etmiyor sanırım.
canım ben tane rezene kaynatıp verıyorum ıpege gercekten ıyı gelıyor.off kızlar hiranın yine çok gazı var dün biri çörek otu diyordu tam tarif ve ölçüsünü acil olarak kim biliyorsa yazabilirmi
ah canım ya kıyamam ona ben... onca temponun uzerıne bıde mısafır cekılmez walla kolay gele yawrum sanaAy zor gelebildim temizligimi anca yaptim valla Ecem asidan olsa gerek çok huysuzlandi
dogru düzgün uyuyamadi bi temizlike kos bi Eceme bittim valla nasil misafir agirliycam bilmiyorum sabah ta 5 ten beri ayaktayim çok uykum var yaaa aksam olsada yatsam diye bakiyorum vallamirmirmirmir
canım ben tane rezene kaynatıp verıyorum ıpege gercekten ıyı gelıyor.off kızlar hiranın yine çok gazı var dün biri çörek otu diyordu tam tarif ve ölçüsünü acil olarak kim biliyorsa yazabilirmi
ah canım ya kıyamam ona ben... onca temponun uzerıne bıde mısafır cekılmez walla kolay gele yawrum sanaAy zor gelebildim temizligimi anca yaptim valla Ecem asidan olsa gerek çok huysuzlandi
dogru düzgün uyuyamadi bi temizlike kos bi Eceme bittim valla nasil misafir agirliycam bilmiyorum sabah ta 5 ten beri ayaktayim çok uykum var yaaa aksam olsada yatsam diye bakiyorum vallamirmirmirmir
canım bizdede hafiften başladı aktardan doğal zeytinyağı aldım banyodan önce sürüp 5 10 dk bekletiyorum tarağıyla saçını tersine tarıyorum onlar yumuşadığı için kalkıyor ilk seferde kuru şampuanlama yapıyorum yağ hiç kalmıyor ben gün aşırı yıkıyorum bazen hergün niye oldu anlamadım bende
Saol pervincim valla küçük çocukla çok zor oluyo misafir agirlamakzeynepçim sağol canım ALLAH razı olsun
ipeğede ALLAH acil şifalar versin inşallah müdahaleye gerek kalmaz
reyhancım sanada kolay gelsin canım tam belli değil ama banada yarın kalabalık misafir topluluğu gelebilir valla gelirse nasıl baş ederim bilmiyorum
inş canım iyi haberle gelrsin dualarımız seninle.esım gelmek uzeredır kızlar cıktım ben...
yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:
ayy bencede çok zor ya yarın bana yine misafir geliyo.Allah kolaylık versin.Saol zeynepcim zor bi aksam olucak hayirlisiyla bi atlatsam rahatliycam
opuyorumnanaktanzeynepçim sağol canım ALLAH razı olsun
ipeğede ALLAH acil şifalar versin inşallah müdahaleye gerek kalmaz
reyhancım sanada kolay gelsin canım tam belli değil ama banada yarın kalabalık misafir topluluğu gelebilir valla gelirse nasıl baş ederim bilmiyorum
haber geldi geliyorlarmış ALLAH kolaylık versin banada:))
zeynep chicconun tarakları var 2 tane biri kıllı fırça diğeri dişli fırça dişli olanla tarıyorum o kaldırıyor
esım gelmek uzeredır kızlar cıktım ben...
yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?