kızlar gunaydın nasılsınız
bız pek ıyı degılız dun butun gun hastanedeydık oglum cok ateslendı acıle gıttık ıdrar yolu enfeksıyonu olmus
ıdarar kulturu fılan yapıldı ıgne verdıler sabah aksma onu yaptırıyıruz surupta verdıler yavrum nasıl aglıyor ıcım parçalanıyor şimdi uyudu bıraz ıyı
bende hastaneye gıttım 8 haftalık olmus bebısım
kalp atıslarınıda duydum 3 hafta sonra ıkılı test için gidecem hayırlısı ınsallah bısey cıkmaz
bizden bu kadar umarım herkes ıyıdır
önce hayırlı olsun bebişin canım...
sonrada çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatır.
derinderen hayırlı olsun bebişin canım
oğluşunada çok geçmiş olsun çabucak iyileşşsin inşallahhh
Selam kızlar herkese iyi haftalr
Hülyacım çok sevindim Allah kucağında görmeyi nasip etsin artık. Boşuna beni bekleme ben testi yaptım üstüne de hastalandım tam garanti oldu
kız ıstıyorum ama nedense içimden erkekmiş gibi geliyor hayal kırıklıgı yasamak ıstemedıgım ıcın herhalde oyle hıssedlyırumgeçmiş olsun canım ya,inş iyileşir hemen oğlun..
hımm sen benden 2 hafta öndesin, ama ikimizde ağustos annesi oluyoruz şu durumda :) bunu kız mı hissediyorsun erkek mi? ben yine erkek bekliyorum :))
Oğluşuna çok geçmiş olsun canım .Allah tez zamanda şifa verirde çabucak iyileşir inş.kızlar gunaydın nasılsınız
bız pek ıyı degılız dun butun gun hastanedeydık oglum cok ateslendı acıle gıttık ıdrar yolu enfeksıyonu olmus
ıdarar kulturu fılan yapıldı ıgne verdıler sabah aksma onu yaptırıyıruz surupta verdıler yavrum nasıl aglıyor ıcım parçalanıyor şimdi uyudu bıraz ıyı
kalp atıslarınıda duydum 3 hafta sonra ıkılı test için gidecem hayırlısı ınsallah bısey cıkmaz
Ay canım ya dra mı gittin sen gördün mü Burak paşanın minik kardeşinin olduğu keseyigeçmiş olsun canım ya,inş iyileşir hemen oğlun..
hımm sen benden 2 hafta öndesin, ama ikimizde ağustos annesi oluyoruz şu durumda :) bunu kız mı hissediyorsun erkek mi? ben yine erkek bekliyorum :))
sagolun kızlar
bu arada dogum gunu pastaları ıcın uygun bı yer bulan var mı ıstanbul için ben aradım bı kac yer 20 kısilık 150 tl den asagıya fiyat veren yok bulan varsa banada soylesın
sagol canımOğluşuna çok geçmiş olsun canım .Allah tez zamanda şifa verirde çabucak iyileşir inş.
Bebişinde hayırlı olsun .Allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla
Ay canım ya dra mı gittin sen gördün mü Burak paşanın minik kardeşinin olduğu keseyi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin inş. .Gerçekten çok sevindim
sagol canım arayayım sımdı bakalım kac tl dıyeceklerCanım levent, yeşilyurt, etiler ve osmanbeyde subeleri var. ben Venüs pastanesinde yaptırıyorum. diş bugdayı için 15 kişilik pastaya 90 tl. verdim. ama 30 kişi yedi. dogum günü icinde orada yaptıracağım. bilgin olsun. tel: 263 41 92
slm cnm çok geçmiş olsun ya iyileşir hemencecik inş.kızlar gunaydın nasılsınız
geçmiş olsun cnm ada çayı içtinmi hiç iyi geliyomuşwallahi oldum kızlar olmaz olaydım :)
neyse bi dahaki aya inşallah hülyacım
slm cnmSelam bacılar kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?