cd kalemi canım..yıkanınca da çıkmıyor..
aynen katılıyorum onlar da bizim meleklerimiz..şimdi bizim ikinciler olunca onları anlatmayalım mı yani şubata rastlamazsa...
Burcu ve Hatice eğer istiyorsanız yaptırın kızlar.biraz büyüyünce hiç yaptırmazlar bence tam zamanı..ben bakamadım zaten ama takıldıktan sonra daha acımaz dedi kadın.saniyelik yani.hakkaten de dışarı çıkınca sustu.şimdi de kulağına falan tutmuyor sesi de çıkmıyor..
sprey sıktı kadın deldi işte.eczanede yaptırdım.onların küpeleri zaten standart haticecim.15 gün takacak sonra altın alıcam yara olmasın diye..onu da doğumgünü hediyesi babanesine ya da ananesine mi aldırsam. :)))
çok belli değil ama küpeli halini ekleyeyim fotolara...
cnm, yaş günü için davetiye ile alakalı sormuşsun. ilgili topiğe cvp yazdım. daha ayrıntılı istersen, görüşürüz. ok
slm canım..durrrrrrrrrr diyorum....
hayırdır kıs niye böyle arka arkaya geliyolar..
misafir misafirimi çekiyo ne...
Ooo
hülyacım bak buna çok sevindim.Tesekkür ederim.Hemen gidip incelim.
Sanada bu yoğun haftada kolaylıklar diliyorum.Bende gecen hafta aynı sekildeydim.Gercekten dağılıyor insan .Ama olsun yine de insan eşi dostuyla zaman gecirince mutlu oluyor.
olabilir
ben zeynebin kulaklarını 8 aylıkken deldirmiştim.bu gecikti bile .ama kış geldi yaa.mikrop falan alması daha çabuklaşabilir diye korkuyom.bahar gelsin deldirecegim defneninde..
ha bide irem vardı unuttumsevil yok bari
kız burcu ereni eklemişsin:)))))
selam kızlarr...
çok yoğun gidiyor hayat. biri dur desin, bi mola verdirsin.
dün akşam üniversiteden arkadaşlar vardı.
bugün annemler geliyor. belki babamı kontrole götürürüm.
yarın halam ve kızı gelecek.
ondan sonraki gün de eşimin halası, görümcem ve kayınvalidemler gelecek. annemi göndermeyeyim en iyisi.
1 hafta giremezsem, bilin ki yorgunluktan bittim.
ayyy hemende yakalamış ama utkuyu 2 kere yazmışım onu farkettim.
bu ne hülyaa.Düğün bitsin bi rahat et dedik ama senin ev hergün kabul günü.sana geliyorlar bana buhranlar basıyor.
hadi kolay gele allah hoş güler yüzlü misarif getirsin güzel şeyler tabii ama bana göre değil 1 gün yapar 2. gün kaçardım kesinnn.
hülyacım yazdım ama kimseler de kalmamış.neyse açınca görürler heralde...
1 hafta giremeyebilirim dedim: sabahına burdayım.
mirayı annem uyutuyor, (memede uyutmayı bırakıcam da) o arada bi bakınayım dedim. fırsatları değerlendireyim ben yaw.
sağol canım sanada günaydıngünaydın kızlar..
günaydın selmacım
misafirlerin varmış sana kolay gelsin hülyacım.....1 hafta giremeyebilirim dedim: sabahına burdayım.
mirayı annem uyutuyor, (memede uyutmayı bırakıcam da) o arada bi bakınayım dedim. fırsatları değerlendireyim ben yaw.
günaydın didemcim nasılsın canım kızlar nasıl, yaptınmı tatil planlarnı nereye gidiyorsun bakalımgünaydın millet
günaydın herkese.
hulyacım gerçekten düğünden sonra rahatlayacağına inanmıştım, ama artık tövbe inanmam, hiç deme çarşambadan sonra,perşembeden sonra diye..sen bu tempoda gidersin anacım..Allah kolaylık versin, bana göre de bişey değil aslında..
sağol fatoşum..devam maması yerine normal süt ver artık..hem süt daha doyurucu oluyor..ben yavaş yavaş süte geçiş yapıyorum..sütün içine bebe biskuvisi de atıyorum..zaten buna alıştı herhalde,bisküvi de atınca daha tatlı oluyo ya,mamayı daha narin yiyor artık..
babaannesi ölen serapdı canım, izmirli serap..Allah rahmet eylesin, rahmet istedi herhalde.
keravizi ben hiç kullanmadım,yapıp iyi oldu diyen varsa ben de tarif alabilirim..
ameliyat gününüz belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?