2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm, yaş günü için davetiye ile alakalı sormuşsun. ilgili topiğe cvp yazdım. daha ayrıntılı istersen, görüşürüz. ok

Evet evet ekle bak cok merak ettim şimdi.O zaman 15 gün kalması gerekiyorsa benim hemen deldirmem lazım ki doğum gününe yetişsin altın küpesi kokoşumun.

cnm, yaş günü için davetiye ile alakalı sormuşsun. ilgili topiğe cvp yazdım. daha ayrıntılı istersen, görüşürüz. ok

Ooo
hülyacım bak buna çok sevindim.Tesekkür ederim.Hemen gidip incelim.
Sanada bu yoğun haftada kolaylıklar diliyorum.Bende gecen hafta aynı sekildeydim.Gercekten dağılıyor insan .Ama olsun yine de insan eşi dostuyla zaman gecirince mutlu oluyor.

slm canım..durrrrrrrrrr diyorum....
hayırdır kıs niye böyle arka arkaya geliyolar..
misafir misafirimi çekiyo ne...

ayy ne bileyim sibel yaa, dün çok yoruldum zaten. temizlik, 2 posta çamaşır, pasta börek derken bi de apt toplantısı çıktı başıma. üfff sabah da kalkamadım.
mirayla zor oluyor yoksa problem değil. hayırlısı.
ee senden naber?

rica ederim cnm. bi incele. konuşuruz yine.

ayyy hemende yakalamış ama utkuyu 2 kere yazmışım onu farkettim.

bu ne hülyaa.Düğün bitsin bi rahat et dedik ama senin ev hergün kabul günü.sana geliyorlar bana buhranlar basıyor.

hadi kolay gele allah hoş güler yüzlü misarif getirsin güzel şeyler tabii ama bana göre değil 1 gün yapar 2. gün kaçardım kesinnn.

valla yaa. düğün bitti, yoğunluk hala bitmedi.
neyse ki sevdiğim insanlar ama yorgunum be gülüm.
neyse çarşambadan sonra kabul etmicem bi süre kimseyi.
amin canım amin.
he sen kaçardın garanti. sıkıntıya gelemiyon sen.

bu ay buluşma yok mu kızlar ne diyosunuz???...en son Selda da iken ocağın sonunda buluşuruz demiştik ama bilmem fikirleriniz değişti mi...
Burcu havalar çok soğuk nasıl olcak diyor,siz ne diyorsunuz???
ocak sonu ve şubat ayı doğumgünlerimiz var malum ama marta kadar görüşmeyecek miyiz???
bana bir şey söyleyin...
ne yapalım ne derseniz ben uyarım ama gönlüm gelmenizden yana.konuşup ortak bir fikre varalım,netleşsin bu konu,bak yoksa topik açarım :)))

Son düzenleme:
miray uyanmak üzere. çıkayım bende.
görüşürüz kızlar. kendinize ve bücürüklere iyi bakın.
bizi özleyin emi :))

gündüz giremedim nasılsınız
hülyacım kese görünmüş maşallah sağlıcakla gelsin inşallah
siibelcim hadi gözünüz aydın
seda çok yakışmış baharımın küpesi..

kızlar ne alaka demeyin birirnin babanesi ölmüştü kimdi ooo aklıma takıldı...

Son düzenleme:
bebişlere tahin veriyomusunuz veriyosanız nasıl veriyonuz

kereviz çorbası yaptınızmı hiç tarifi olan versin lütfen

bide ben arasa artık devam mamamsını kesmek istiyorum günde 1 biberon içiyo zaten gece yatarken artıkın yaşına girdi onun yerine ne verecem peki sütmü ama bide ozaman hiç devam mamamsı almayacak hani günde 500 mm diyolar ya ee nezamana kadar vercem ki...

1 hafta giremeyebilirim dedim: sabahına burdayım.
mirayı annem uyutuyor, (memede uyutmayı bırakıcam da) o arada bi bakınayım dedim. fırsatları değerlendireyim ben yaw.

mirayı annem uyutuyor, (memede uyutmayı bırakıcam da) o arada bi bakınayım dedim. fırsatları değerlendireyim ben yaw.

günaydın canım..ohh değerlendir iyi olur..

günaydın herkese.

hulyacım gerçekten düğünden sonra rahatlayacağına inanmıştım, ama artık tövbe inanmam, hiç deme çarşambadan sonra,perşembeden sonra diye..sen bu tempoda gidersin anacım..Allah kolaylık versin, bana göre de bişey değil aslında..

sağol fatoşum..devam maması yerine normal süt ver artık..hem süt daha doyurucu oluyor..ben yavaş yavaş süte geçiş yapıyorum..sütün içine bebe biskuvisi de atıyorum..zaten buna alıştı herhalde,bisküvi de atınca daha tatlı oluyo ya,mamayı daha narin yiyor artık..

babaannesi ölen serapdı canım, izmirli serap..Allah rahmet eylesin, rahmet istedi herhalde.

keravizi ben hiç kullanmadım,yapıp iyi oldu diyen varsa ben de tarif alabilirim..

ameliyat gününüz belli oldu mu?

günaydın kızlar..

günaydın selmacım
sağol canım sanada günaydın paşalar nasıl sen nasılsın.....

misafirlerin varmış sana kolay gelsin hülyacım.....

günaydın millet
günaydın didemcim nasılsın canım kızlar nasıl, yaptınmı tatil planlarnı nereye gidiyorsun bakalım

hülyacım keseciği görmüşsünüz hadi hayırlı olsun tekrardan, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…