selam kızlar...teyzem ameliyat oldu kadın hastalıklarından şimdi onun yanından geliyorum..çok şükür iyi ama biraz sezeryan olmuş gibi sıkıntıları var işte.
giderken çiçek yerine kızımın tşörtüne yazı yazdım gül yapıştırdım ona hediye ettik.değişik bişey olsun dedim.teyzemin de çok hoşuna gitti.tşörtümüzü çıkarıp ona hatıra bıraktık süslediğim askıyı da yanımda götürmüştüm..güzel oldu valla...bakın resmini göstereyim size..
Uploaded with ImageShack.us
Bir maşallahta Utkuya ozamanbencede yanlışlık oldu..aman neyse boyu güzel evet..
abiyi geçicez bu gidişle..buraya devam ederiz artık...
abimiz kilo almış inanamıyorum 1kilo almış..17 kg olmuş110cm..
kızlar utku yu da katıyorum sıkılmıyosunuz dimi..oda benm yavruşum onu söylemezsem haksızlık ediyomuşum gibi geliyo
bencede yanlışlık oldu..aman neyse boyu güzel evet..
abiyi geçicez bu gidişle..buraya devam ederiz artık...
abimiz kilo almış inanamıyorum 1kilo almış..17 kg olmuş110cm..
kızlar utku yu da katıyorum sıkılmıyosunuz dimi..oda benm yavruşum onu söylemezsem haksızlık ediyomuşum gibi geliyo
maşallah utkuyada.sende anlatıyon bende.onlarda şubat abla ve abileri..başlarına bi büyük lağzım dimi.neva.kerem.eren .zeynep.utku..
sagolun kızlar
bu arada dogum gunu pastaları ıcın uygun bı yer bulan var mı ıstanbul için ben aradım bı kac yer 20 kısilık 150 tl den asagıya fiyat veren yok bulan varsa banada soylesın
kızlar lafa pat diye girdim geçmişi okuyamadım.
alıntılardan öğrendiğim kadarıyla bebişlerimiz varmış,hayırlı olsun derinderen ve yaren e.
şüphelenenlere de geçmiş olsun bu ay olmadı heralde bidaha ki aya artık...
bu arada az önce kızımın kulaklarını deldirdim..tahmin ettiğim kadar ağlamadı ama değişti yüzü...herkes erkeğe benzetiyodu soruyodu hadi bakalım bundan sonra...
kız bizde yeni topik açalım şubat abileri ve ablaları diye olmamı
burağı yatırp geleyim...
Aynennn bende nereye baktıysam 120-150 arası.du Zeynep özlemin dediği yerede bakınayım bi.
hediyeniz süper canım çok yaratıcısı.Teyzoşada çok çok geçmiş olsun.
Ayy nasıl kıydın ben kıyamıyorum sanırım 1,5 - 2 yaşına kadarda kıyamıyacağım.
Duru yuda çok erkeğe benzetiyorlar hatta bazen ben bile oğlum diye seviyorum benzior ama ne yapayım.
Sibel evet canım çok sıkıldım utkunun boyunu kilosunu yazdın daral geldiiii.
ayol Zeynep-Utku-Neva-Kerem - utku - İrem bizim büyük danalar canım.
olabilir
ben zeynebin kulaklarını 8 aylıkken deldirmiştim.bu gecikti bile .ama kış geldi yaa.mikrop falan alması daha çabuklaşabilir diye korkuyom.bahar gelsin deldirecegim defneninde..
ha bide irem vardı unuttumsevil yok bari
kız burcu ereni eklemişsin:)))))
Aynennn bende nereye baktıysam 120-150 arası.du Zeynep özlemin dediği yerede bakınayım bi.
hediyeniz süper canım çok yaratıcısı.Teyzoşada çok çok geçmiş olsun.
Ayy nasıl kıydın ben kıyamıyorum sanırım 1,5 - 2 yaşına kadarda kıyamıyacağım.
Duru yuda çok erkeğe benzetiyorlar hatta bazen ben bile oğlum diye seviyorum benzior ama ne yapayım.
Sibel evet canım çok sıkıldım utkunun boyunu kilosunu yazdın daral geldiiii.
ayol Zeynep-Utku-Neva-Kerem - Eren - İrem bizim büyük danalar canım.
kızlar lafa pat diye girdim geçmişi okuyamadım.
alıntılardan öğrendiğim kadarıyla bebişlerimiz varmış,hayırlı olsun derinderen ve yaren e.
şüphelenenlere de geçmiş olsun bu ay olmadı heralde bidaha ki aya artık...
bu arada az önce kızımın kulaklarını deldirdim..tahmin ettiğim kadar ağlamadı ama değişti yüzü...herkes erkeğe benzetiyodu soruyodu hadi bakalım bundan sonra...
cd kalemi canım..yıkanınca da çıkmıyor..seda tşört hediyenizi çok beğendim..neyle yazdın kız onu çok hoş olmuş..değişik fikir..
Bir maşallahta Utkuya ozamanKız o nasıl laf öyle sıkılır mıyız hiç ben şahsım adına onlarıda merak ediyorum
aynen katılıyorum onlar da bizim meleklerimiz..şimdi bizim ikinciler olunca onları anlatmayalım mı yani şubata rastlamazsa...maşallah utkuyada.sende anlatıyon bende.onlarda şubat abla ve abileri..başlarına bi büyük lağzım dimi.neva.kerem.eren .zeynep.utku..
Burcu ve Hatice eğer istiyorsanız yaptırın kızlar.biraz büyüyünce hiç yaptırmazlar bence tam zamanı..ben bakamadım zaten ama takıldıktan sonra daha acımaz dedi kadın.saniyelik yani.hakkaten de dışarı çıkınca sustu.şimdi de kulağına falan tutmuyor sesi de çıkmıyor..Ay demek cok ağlamadı Bahar.Bende Durunun kulağını deldirmek istiyorum ama canı acıycak die bir türlü götüremiyorum aslında doğum gününden önce deldirtsem iyi olur.Şöle süslü süslü olsun dimi.
Peki nasıl bir küpe aldın Sedacım.Yoksa belli bir modelmi var delinme için.
selam kızlarr...
çok yoğun gidiyor hayat. biri dur desin, bi mola verdirsin.
dün akşam üniversiteden arkadaşlar vardı.
bugün annemler geliyor. belki babamı kontrole götürürüm.
yarın halam ve kızı gelecek.
ondan sonraki gün de eşimin halası, görümcem ve kayınvalidemler gelecek. annemi göndermeyeyim en iyisi.
1 hafta giremezsem, bilin ki yorgunluktan bittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?