2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş iyi fikir valla

slm kızlar geldm huuu..
hava çok güzeldi gittk..meyvemizi mamamızı aldık..parkta yedik.oğluşlar oynadı zıpladı..aile hekimimizle tanıştık..eli pek bi ağır ama sakin birine benziyo..
ferro yazdırdm kendime..utkuya ve burağa da vitamin..
burak tartıldı sükut-u hayal e uğradım..oğlum zayıflamış yada tartılar farklı..
9430 gr ve 79 cm olmuşuz...
geçen ay 9470 tikkkk....
nasıl oldu bu iş sanırım biri yanlış ama hangisi...
neyse çok şükür diyelim...

Seda canım teyzene çok geçmiş olsun .Kadın olmak gerçekten zor umarım çabucak iyileşir tezden şifasını bulur
Tişört fikrinde çok güzelmiş gerçekten maşallah ne kadar yaratıcı gördüm seni

Sibel canım üzülme kız ne yapalım sağlıklı olsunlarda kilo almayıversinler .Kilo almamış diyorsun ama bence Burak paşanın boyuda kilosuda gayet iyi

kızlar gedim ama yazamıyorum.defne rahat vermiyo.hava güzeldi çıktık dışarda gezdik.park galan.kızçelere bişeyler aldım.hoşlarına gitit iyi oldu valla..
hülyacım seni merak edipi duruyordum.keseyi görmüşsünüz hadi hayırlı olsun minik fasuye kesinleşti demek.
özlemcim kolay gelsin.doruk paşa hazırlıkları başlamış.ayy ne heyecan..
sedacım ne güzel düşünmüşsün.duygulu bi hediye.aferin kız
sibelcim tartılar deişik çıkabiliyor.bide tartırırken mümkünse aynı yerde tattırmak daha güzel sonuç veriyo.mesela bu sefer tartıldıya bi dahakinede aynı yerde tartılsın.o zaman iyi biliyniyo..ama zayıflamamıştır yaa.güverdigin bi yer varsa orayada götür..boyu çok güzel maşallah.
derinderen maşallah sende bebecigi büyütmüşsün.8 haftalık bile olmuşş...

bencede yanlışlık oldu..aman neyse boyu güzel evet..
abiyi geçicez bu gidişle..buraya devam ederiz artık...
abimiz kilo almış inanamıyorum 1kilo almış..17 kg olmuş 110cm..
kızlar utku yu da katıyorum sıkılmıyosunuz dimi..oda benm yavruşum onu söylemezsem haksızlık ediyomuşum gibi geliyo

kızlar lafa pat diye girdim geçmişi okuyamadım.
alıntılardan öğrendiğim kadarıyla bebişlerimiz varmış,hayırlı olsun derinderen ve yaren e.
şüphelenenlere de geçmiş olsun bu ay olmadı heralde bidaha ki aya artık...

bu arada az önce kızımın kulaklarını deldirdim..tahmin ettiğim kadar ağlamadı ama değişti yüzü...herkes erkeğe benzetiyodu soruyodu hadi bakalım bundan sonra...

seda tşört hediyenizi çok beğendim..neyle yazdın kız onu çok hoş olmuş..değişik fikir..

Bir maşallahta Utkuya ozaman Kız o nasıl laf öyle sıkılır mıyız hiç ben şahsım adına onlarıda merak ediyorum

maşallah utkuyada.sende anlatıyon bende.onlarda şubat abla ve abileri..başlarına bi büyük lağzım dimi.neva.kerem.eren .zeynep.utku..

maşallah utkuyada.sende anlatıyon bende.onlarda şubat abla ve abileri..başlarına bi büyük lağzım dimi.neva.kerem.eren .zeynep.utku..

kız bizde yeni topik açalım şubat abileri ve ablaları diye olmamı
burağı yatırp geleyim...

sagolun kızlar
bu arada dogum gunu pastaları ıcın uygun bı yer bulan var mı ıstanbul için ben aradım bı kac yer 20 kısilık 150 tl den asagıya fiyat veren yok bulan varsa banada soylesın

Aynennn bende nereye baktıysam 120-150 arası.du Zeynep özlemin dediği yerede bakınayım bi.

hediyeniz süper canım çok yaratıcısı.Teyzoşada çok çok geçmiş olsun.

Ayy nasıl kıydın ben kıyamıyorum sanırım 1,5 - 2 yaşına kadarda kıyamıyacağım.
Duru yuda çok erkeğe benzetiyorlar hatta bazen ben bile oğlum diye seviyorum benzior ama ne yapayım.

Sibel evet canım çok sıkıldım utkunun boyunu kilosunu yazdın daral geldiiii.
ayol Zeynep-Utku-Neva-Kerem - Eren - İrem bizim büyük danalar canım.

Son düzenleme:
kız bizde yeni topik açalım şubat abileri ve ablaları diye olmamı
burağı yatırp geleyim...

olabilir

ben zeynebin kulaklarını 8 aylıkken deldirmiştim.bu gecikti bile .ama kış geldi yaa.mikrop falan alması daha çabuklaşabilir diye korkuyom.bahar gelsin deldirecegim defneninde..
ha bide irem vardı unuttum sevil yok bari
kız burcu ereni eklemişsin:)))))

Son düzenleme:

yok kız ne mikrop kapıcak bence deldirin iyi olur..
kız oldukları belli olsun..küpelerini taksınlar kokoş kokoş...

Tekrar merhaba kızlar ütüyü bitirdim koştum geldim vallahi.
Son sayfada gördümde 150 tl pasta çok pahallı ya.İstanbul da aslında daha ucuz olması gerekmiyormu sonucta daha cok alternatif var.
Biz Durunun diş hediği pastasını (fotosunu görmüşsünüzdür) Mersin 70 tl ye yaptırdık.25 kişilik dedik ama pasta 40 kişiye rahat yetecek kadardı.
Burdan gönderemmi ben pastaları size

he he büyük danalar valla..yakında hülya nın burakta girer bu gruba...
ikinci gelince..

Ay demek cok ağlamadı Bahar.Bende Durunun kulağını deldirmek istiyorum ama canı acıycak die bir türlü götüremiyorum aslında doğum gününden önce deldirtsem iyi olur.Şöle süslü süslü olsun dimi.
Peki nasıl bir küpe aldın Sedacım.Yoksa belli bir modelmi var delinme için.

kızlar bugün kimse yazmıyo niyeküü..
hafta sonunun rehavetini atamadızmı kıss...

selam kızlarr...
çok yoğun gidiyor hayat. biri dur desin, bi mola verdirsin.
dün akşam üniversiteden arkadaşlar vardı.
bugün annemler geliyor. belki babamı kontrole götürürüm.
yarın halam ve kızı gelecek.
ondan sonraki gün de eşimin halası, görümcem ve kayınvalidemler gelecek. annemi göndermeyeyim en iyisi.
1 hafta giremezsem, bilin ki yorgunluktan bittim.

seda tşört hediyenizi çok beğendim..neyle yazdın kız onu çok hoş olmuş..değişik fikir..
cd kalemi canım..yıkanınca da çıkmıyor..

Bir maşallahta Utkuya ozaman Kız o nasıl laf öyle sıkılır mıyız hiç ben şahsım adına onlarıda merak ediyorum

aynen katılıyorum onlar da bizim meleklerimiz..şimdi bizim ikinciler olunca onları anlatmayalım mı yani şubata rastlamazsa...

Burcu ve Hatice eğer istiyorsanız yaptırın kızlar.biraz büyüyünce hiç yaptırmazlar bence tam zamanı..ben bakamadım zaten ama takıldıktan sonra daha acımaz dedi kadın.saniyelik yani.hakkaten de dışarı çıkınca sustu.şimdi de kulağına falan tutmuyor sesi de çıkmıyor..
sprey sıktı kadın deldi işte.eczanede yaptırdım.onların küpeleri zaten standart haticecim.15 gün takacak sonra altın alıcam yara olmasın diye..onu da doğumgünü hediyesi babanesine ya da ananesine mi aldırsam. :)))

çok belli değil ama küpeli halini ekleyeyim fotolara...

Son düzenleme:

slm canım..durrrrrrrrrr diyorum....
hayırdır kıs niye böyle arka arkaya geliyolar..
misafir misafirimi çekiyo ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…