2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çoçuklardan biri ile sarılıp sarılıp durdular.diğerleri ile bol bol bakıştılar.Duru herkese gülücük dağıttı mutluydu çünkü.genelde çok gözlemledi inceledi Zeynep.1 saat falan tam olarak aktif oynadılar pek birşey kapmadı yani ama oyun parkınıda çok inceledi ortama alışmaya çalıştı falan ilk sefer içişn birşey kapması için erken galiba.

İnşallah.çok güzel dilekler sağol canım.

Selma çook çok geçmiş olsun.senin kaçarın yok malesef abisi keşke maske taksaydı .ama Büyük abimiz hemen maske takarsa kurtarabilir bence sende tak.Zeynonun hasat olması kötü olmuş abisi yine derdini anlatırda Zeyno kız zorlanır.kuzuların ikisinede çok geçmiş olsun canım.

günaydın kızlar...

selmacım kuzularına geçmiş olsun. son 1 ay sonra toparlanırız diye umuyorum. seneye de bi parça daha büyümüş olurlar biraz daha güçlenirler daha dirençli olurlar. yani umarım...

seçilcim (arya) ben dün unuttum geçmiş olsun demeyi
hayırdır neden anjiyo yapıldı babana tıkalı damarı falan mı var nasıl şimdi iyidir umarım.

kızlar nurturiayada bakın yaw. orası burdan daha hızlı geliyor bana. bide hicbirsey kacırmıyor insan.

günaydın kızlar.....kadınlar günümüz kutlu olsun...

selma geçmiş olsun canım..biri oldumu peşpeşe geliyo bu illet...

kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlarr özlemcim tüm dileklerine içtenlikle katlılyorum selmacım gelinime ve erenciğime geçmiş olsun bizdede durum aynı irem hastaydı babamızda nezleydi sanırım kermede geçti banada tabi dün geceden beri burnum akıyo kereme bende gece tonimer sıktım öyle uyudu biraz hapşurup duruyo ne versem ki ben bu çocuğa ilerlemeden peditus versem olurmu ki

enfeksiyon yok sadece soguk algınlıgı kulagı bogazı temız dıyosan doktora da gıtsen pedıtus verecek yani...

kızlar slmm tünaydın diyeyim
anca oturdum yerime sarma sardım işyerinde
dosya hazırladık öğleden sonra adliyeye gidicem
kadınlar günümüz kutlu olsun geçmişte okuyamadım
selmanın çocuklar hastaymış sanırım çok geçmiş olsun

günaydın canım.
sen kaç kişi için yemek hazırlıyorsun? sarma falan uğraştırıcı işler.iyi üşenmeden yapıyorsun.yani geçiştirmiyorsun.

günaydın canım.
sen kaç kişi için yemek hazırlıyorsun? sarma falan uğraştırıcı işler.iyi üşenmeden yapıyorsun.yani geçiştirmiyorsun.
cnm 3 kişiyiz canımız ne isterse onu yapıyozki
patron var bide benle yaşıt avukat kız
çok yapmıyorum 3 kişilik hemen üşenince de kahvaltı gibi hazırlıyorum

defne uyurken bi bakayım dedim ama ayfalar hiç ilerlememiş beaa..
esma kolay gelsin

günaydın kızlar.....kadınlar günümüz kutlu olsun...

selma geçmiş olsun canım..biri oldumu peşpeşe geliyo bu illet...

çok sağolun kızlar sevilcim sizede geçmiş olsun, ben zeynepe burun spreyi ve aferin şurup veriyorum canım.....

sağol esmacım sanada kolay gelsin canım....

kadınlar gününüz kutlu olsun canlarrr

seninde kutlu olsun fatmacım..

pişttttttttt kisme yokmu..neyse makinayı boşaltym bende..millet toplaşın heeee..1 saate burda olcak herkes..yok yazarım ona göre...

Geçmiş olsun canım Allah dahada iyi etsin babanı inş. şifalar versin
Sanada geçmiş olsun

Aminnnnnnnnnnnnn inş.

Geçmiş olsun canım kuzucuklarına inş. ilaçlar iyi gelirde çabuk iyileşirler

Hepinize çok geçmiş olsun canım .Zaten evde birisine geldimi herkese bulaşıyor malesef :18:

selmacım geçmiş olsun canım bizde de aynı oldu önce ben sonra ömür sonra babamız bütü aileyi dolaşmadan gitmedi meret..

esma hepinize afiyet olsun canım ne güzel valla ev gibi iş yeri canınız ne isterse.. çok süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…