2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

vallahta billah kimseler yohh
kızlar bi ara yine böyle olduk.hadi gelin .bacılar yaa.

Ben geldim kimse yok bende çok yoğunum mart nisan sonra rahatımm beni idare edin kızlarrr

merhaba kızlar havalar soğuk evde bilgisayara bakıyom ama kimsecikler bişey konuşmuyo neoldu böyle?

Girenlerde kimse yok diyip çıkıyor bu sefer iyice kimsesizleşiyor

istanbulda güzel kar yağıyor ama anadolu yakasında tutmadı.avrupa yakası daha yüksek kesim kesin tutmuştur.

karda güzel oluyor yaa.ne güzel.ah zeynep bi hevesle hala bekliyo garibim.artık doguya gititgimzed görür inşallah.yada kışın ankaraya gitmek gerek.ama bi cesaret edemiyorumkii.çocuklarla..

hava iyi olursa hafta sonu adanaya gidiyoz.bayramda gitmiştik en son.bide eşimin abileri gelmişti geçen ay.gelin gari dediler.eşimde hava iyi olursa geliriz dedi.inşallah çocukları hasta getirmem.hep zeynep hasta oluyo koşturup terleyip hasta oluyo.onun arkasındanda defne..korkuyom valla.bana kalsa nisanda anca giderdimyada mart sonu..neysee...bakalım..

ben defneyi uyutayım.ordanda yemeklerimin son halini edeyim.pilav gibi.
herkese iyi akşamlar.

Selam güzel anneler

Kadınlar günümüz kutlu olsun .
sağol tubacım seninde kutlu olsun

inş.canım sağol....

sağolasın seçilcim sizede geçmiş olsun canım....

vallahta billah kimseler yohh
kızlar bi ara yine böyle olduk.hadi gelin .bacılar yaa.

valla ben burdayım bakıyorm bakıyorm kimse yazmamış çıkıyorm geri...

Girenlerde kimse yok diyip çıkıyor bu sefer iyice kimsesizleşiyor

istanbulda güzel kar yağıyor ama anadolu yakasında tutmadı.avrupa yakası daha yüksek kesim kesin tutmuştur.
evet bende giremedim bugün geçmişi okurum diye girdim ama sayfalar aynı bıraktığım yerde duruyor hiç ilerlememiş ....
burcu bizim buaralarda kar var ama arada yağıyor arada kesiliyor hiç tutmadı azcık çatıların üstünde var o kadar ....

hadi hayırlısı olsun bencede biraz daha bekleyip öyle gitseydiniz daha iyi olurdu biraz daha düzelseydi havalar ama siz bilirsiniz tabi inş.hasta olmaz fıstıklar .....
ben defneyi uyutayım.ordanda yemeklerimin son halini edeyim.pilav gibi.
herkese iyi akşamlar.

yoğundum bugün kimsede gelmemiş zati boş

merhaba kızlar havalar soğuk evde bilgisayara bakıyom ama kimsecikler bişey konuşmuyo neoldu böyle?

kimsecikler yok burada aaa aaaa hayretttt

Ben geldim kimse yok bende çok yoğunum mart nisan sonra rahatımm beni idare edin kızlarrr

evet çok sessiz kalmış bugün burası kızlar

Zeynep bugün çok huysuzdu kızlar hastalığının yanında birde diş çıkartıyor 4 dişte kaldık diyordum 5.dişini patlatmış 6.dişide patlamak üzere yemeğimi zor yaptım bacaklarıma sarılıyor kucağıma alayım diye doğru düzgün yemekte yemedi,emmekte istemedi fazla hep mızmızlandı durdu hepsi üst üste geldi malesef :84:

Günaydınn....
Çok şükür bugün kendime gelebildim....Cumartesi gğnnğden beri hayatım zehir oldu...şimdi daha iyiyim

herkese günaydın hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler pek fırsat bulamıyorum bu günlerde geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır

günaydınlar çok güzel kar yağıyor burdaaa
derinde bi huysuz sormayınn azıları çıkıyor iştahıda yokk

günaydın serap derinin dişleri inşallah çok uğraştırmaz maviş prensesi burasıda bembeyaz furkanı çıkartırdım ama çok soğuk dışarısı bizimde bugünlerde iştahımız yok bir de birşey yapınca hayır dedimmi dudak büküp ağlamaya başlıyor

Günaydınn....
Çok şükür bugün kendime gelebildim....Cumartesi gğnnğden beri hayatım zehir oldu...şimdi daha iyiyim
canım geçmiş olsun köTumuşun baYagı aman ii olda canım
herkese günaydın hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler pek fırsat bulamıyorum bu günlerde geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır
gunaYdın canım
ah şimdi bursada olmak vardı serapçım ah ah

günaydın kızlar lapa lapa kar yagıyor

gülşah hülya biraz bahsetti ne oldu kuzum?

gunaYdın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…