slmlarr
güzel bir gün diliyorum herkese
gülşah neoldu bacım ?
inşallah herkesin günü güzel olur gülşaha kan takviyesi yapıyorlarmış galiba hülya demişti
Selam kızlar iki gündür giremiyordum. Hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Berkuşun da c umartesiden beri burnu akıyor başka da bşieyi yok. Ben de peditus veriyorum sadece. Diş te çıkaracaksa hafif grip gibi oluyor belki de ondandır. Ben de dün rahatsızlandım. Öğlen fatoşls konuştuk hatta pek bişeyim yoktu 2 saat için feci oldum. Kılımı kıpırdatamaz hale geldim. Her bir yerim ağrıyor. 4 te çıktım işten önce aile hekimine uğradım ilaç alayım diye. Orda da elektrikler kesikmiş hava şartlarından dolayı. Bir rüzgar vardı ki uçuracak kar da yağıyordu. Donuyorum zannettim taksi bulup eve gelene mahvoldum. Bi yatmışım bi kere emzirmeye kalktım o uyumadan başka da bişey yapmadan sabaha kadar uyumuşum. Bugün biraz daha iyiyim antibiyotik iyi geldi galiba en azından dünkü kadar ağrımıyor vücudum.
Bugün evdeyim gidemedim. İnşallah bugün toparlarım da yarın Hülyayla görüşürüz.
gunaydın kızlar nasılsınız
hasta bebeıslere gecmıs olsunn
bızımde azılar cıkıyor cok zor oluyor bıtsede su dısler rahatlask
gecmısı okurken bır arkadasımız yazmıs hayır dedıgım zaman dudak bukup agllıyor dıye benımde aynı sorunum var neye hayır dersem hemen aglıyor kıyamatler kopuyor sanırsın cocuga bısey yaptım
herkes dıyor kı buna hıc hayır demedın mı dıyorum dedım yok dememıssın dıyorlatr sankı onlar bılıyor herseyıı
bu donemsel bısey mı acaba
herseye aglayan bı cocuk ıstemıyorum cunku
Selam kızlar iki gündür giremiyordum. Hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Berkuşun da c umartesiden beri burnu akıyor başka da bşieyi yok. Ben de peditus veriyorum sadece. Diş te çıkaracaksa hafif grip gibi oluyor belki de ondandır. Ben de dün rahatsızlandım. Öğlen fatoşls konuştuk hatta pek bişeyim yoktu 2 saat için feci oldum. Kılımı kıpırdatamaz hale geldim. Her bir yerim ağrıyor. 4 te çıktım işten önce aile hekimine uğradım ilaç alayım diye. Orda da elektrikler kesikmiş hava şartlarından dolayı. Bir rüzgar vardı ki uçuracak kar da yağıyordu. Donuyorum zannettim taksi bulup eve gelene mahvoldum. Bi yatmışım bi kere emzirmeye kalktım o uyumadan başka da bişey yapmadan sabaha kadar uyumuşum. Bugün biraz daha iyiyim antibiyotik iyi geldi galiba en azından dünkü kadar ağrımıyor vücudum.
Bugün evdeyim gidemedim. İnşallah bugün toparlarım da yarın Hülyayla görüşürüz.
slm canım..inş ecoş zorluk çıkarmaz sana..tekmi geliyosun eşinle berabermi...Herkeze merhabalar kizlar
öncelikle hasta annelere ve kuzulara çok çok geçmis olsun
umarim hepiniz iyisinizdir duyduguma göre lapa lapa kar yagiyomus heryerde
buda bizim sansimiza iste
Biz yarin sabah uçaktayiz geliyoruz hayirlisiyla bugün valizleri hazirliycam
insallah gemimiz iptal olmaz diye dua ediyorum yoksa 6 saat otobuste Ecemle napariz bilmem
hayatta durmaz bu cadi
uçakta bile 3 saat zor olcak insallah uyur diye umit ediyorum
Neyse kizlar hepinizi çok öptük kendinize ve kuzucuklara dikkat edin
15 Gün sonra görüsürüz
hımm geçmiş olsun..mendilden olabilir..vucüt sürekli ona alıştığı için..bizde doktordan geldik.yaklaşık bi haftadır defnenin elleri direklirine kadar kızarıktı.bende ev sıcaya isilik dedigimiz sıcaklık kızırması diye götürmedim dotora.evdeki kremlerle geçiştiryordum.ama bi sönüyo b gün tekrar çıkıyordu.bende alerji şüpheside içimde olunca doktora götürmek en iyisi dedik.çocuk doktoru cildiyeye gönderdi orda bakıldı.herneyi deştirdiyseniz o yapmış oyabilir.bez falan dedi.bende doğdugundan bu yana değiştirmedim bezi ama ıslak mendili değiştirmiştim.ama 2 ay oldu dedim.o şimdi ortaya çıkabilirmi dedim.evet çıabilir dedi.dalin kullanıyordum.bende 2 aydır başka marka almışt demekki kızarıklık ondun diye düşündüm.neyse pçok önemli değil dedi.2 kerm ve alerji şurubu verdi.kullan 5 gün geçmezse geri gel dedi.bakalım şimdi uyuyo .yoldan eve gelirkende dalin ıslak mendilimizi ldık eve geldik.
zeyneptede hemen bi değişim kendini gösterirdi buda nazı çıktı dememki.neyse iyi olsunlarda ...
hülyaaaa kız ben seni izmirdesin sanayırdummm.
mrb kızlar..
serap geçmiş olsun canım ikinize de..ben de bugün akşam görüşürüz diye düşünmüştüm :) neyse iyileş de yarın görüşelim inşallah..
izmir acayip soğuk yaf..
canım sıkkın bugün.eşim patronuyla çok basit bi meseleden kavga etmiş,işi bırakacam diyo deli..bakalım öğleden sonra konuşacak,patronu bırakmaz onu ama,belli de olmaz bakalım..hiç dayanamıyo haksızlığa..belli bi patron-işçi ilişkisi var işte,sus dimi..
mrb kızlar..
serap geçmiş olsun canım ikinize de..ben de bugün akşam görüşürüz diye düşünmüştüm :) neyse iyileş de yarın görüşelim inşallah..
izmir acayip soğuk yaf..
canım sıkkın bugün.eşim patronuyla çok basit bi meseleden kavga etmiş,işi bırakacam diyo deli..bakalım öğleden sonra konuşacak,patronu bırakmaz onu ama,belli de olmaz bakalım..hiç dayanamıyo haksızlığa..belli bi patron-işçi ilişkisi var işte,sus dimi..
ayşegül geçmiş olsun canım hay allah yaaa
hülya izmirdesin hee ohh çok severim izmiri bende ah bu erkekler hepsi aynı susmazlar hiççç
slm canım..inş ecoş zorluk çıkarmaz sana..tekmi geliyosun eşinle berabermi...
hımm geçmiş olsun..mendilden olabilir..vucüt sürekli ona alıştığı için..
mr canım..izmidesin haaa..nasıl geçti yolculuk..eşinde inş ayrılmaz işinden..hayırlısı yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?