defne uyundı.üç saat olacaktı artık.yemegimini yedireyim.
gunaydın kızlar nasılsınız
hasta bebeıslere gecmıs olsunn
bızımde azılar cıkıyor cok zor oluyor bıtsede su dısler rahatlask
gecmısı okurken bır arkadasımız yazmıs hayır dedıgım zaman dudak bukup agllıyor dıye benımde aynı sorunum var neye hayır dersem hemen aglıyor kıyamatler kopuyor sanırsın cocuga bısey yaptım
herkes dıyor kı buna hıc hayır demedın mı dıyorum dedım yok dememıssın dıyorlatr sankı onlar bılıyor herseyıı
bu donemsel bısey mı acaba
herseye aglayan bı cocuk ıstemıyorum cunku
Selam Kızlar Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Zeynepcim Seçilcim sizde sağolun.İyi şükür babam şuan Kalp krizi geçirdi ALLAH bize bağışladı irsiymiş benim dedemde babamın yaşındayken kalp krizinden ölmüş.Ailede varsa dikkat etmek gerekiyormuş aklınızda olsun.
Herkes grip bakıyorum da ne illet miş ya bırakmadı yakamı 1 haftadır Derininde halen burunları akıyor.Geçmiş olsun sizlerede umarım atlatırız hemen.Şu yaz bir gelse eve kapandım kaldım kızlar walla patlıcam sıkıntıdan.
günaydın kızlar lapa lapa kar yagıyor
gülşah hülya biraz bahsetti ne oldu kuzum?
canım geçmiş olsun köTumuşun baYagı aman ii olda canım
slmlarr
güzel bir gün diliyorum herkese
gülşah neoldu bacım ?
haa bu arada gülşahcığıma geçmiş olsun.. allah şifa versin..
gülşah nasıl oldun ız.neyden oldu bi anlat .geçmiş olsun..
sağolun kızlar...
cuma-c.tesiden beri bi kırgınlğım vardı söylüyodum zaten burdada,c.tesi akşam daha fena oldum boğazımdan ateşler çıkıyo sandım ,ateş,öksürük,eklem ağrıları ..vs.bi sürü şeyde eşlik etti...
pazar sabahı zor ettim sabah eşim acile götürdü serum taktılar soğuk algınlığı diye zaten öylegörünüyodu...ama doktor şüphelendi sanırım kan tahlili istedi ayrıntılı...bu arada iki kolum elimin üstü hep delik deşik mosmor bi türlü kan alamadılar damara giriyo iğne ama çekiyolar kan yok boş...
serumum bitti kan sonucu çıktı...doktorlar birbirini çağırmaya başladı...
artık biri geldi elinde kağıt hanımefendinin acil kan nakline ihtiyacı var dedi eşime...çok şaşırdık..bütün değerlerim düşükmüş özellikle beyaz kürem çok düşmüş...talesemi,akdeniz anemisi falan şüphelenmiler detaylı araştırma yapılıcak
kollarımın iyileşmesini bekliyoruz...yorgunluk saç dökülmesi bi sürü belirti var söyledikleri...lenfomaniden bile bahsettiler ay durduk yerde başıma gelene bak...,Hacerlerede serumun etkisiyle gittim iyiydim biraz ama o gece çok fenalaştım yine...şimdi biraz iyiym ilaçlarıma devam ediyorum...
canım yaa çok geçmiş olsun.. allah tez zamanda şifa versin..
geçmiş olsun canım tekrar..
aynen seçilcim yaa kim cumartesi hava iyi olunca attık kendimizi dışarı bundan sonra böyle olur herhalde dedim ama şimdi ömürün beline kadar kar var burada.. eve tıkıldık kaldık bizde bakkala gidemiyorum valla.
sağolun kızlar...
cuma-c.tesiden beri bi kırgınlğım vardı söylüyodum zaten burdada,c.tesi akşam daha fena oldum boğazımdan ateşler çıkıyo sandım ,ateş,öksürük,eklem ağrıları ..vs.bi sürü şeyde eşlik etti...
pazar sabahı zor ettim sabah eşim acile götürdü serum taktılar soğuk algınlığı diye zaten öylegörünüyodu...ama doktor şüphelendi sanırım kan tahlili istedi ayrıntılı...bu arada iki kolum elimin üstü hep delik deşik mosmor bi türlü kan alamadılar damara giriyo iğne ama çekiyolar kan yok boş...
artık biri geldi elinde kağıt hanımefendinin acil kan nakline ihtiyacı var dedi eşime...çok şaşırdık..bütün değerlerim düşükmüş özellikle beyaz kürem çok düşmüş...talesemi,akdeniz anemisi falan şüphelenmiler detaylı araştırma yapılıcak
kollarımın iyileşmesini bekliyoruz...yorgunluk saç dökülmesi bi sürü belirti var söyledikleri...lenfomaniden bile bahsettiler ay durduk yerde başıma gelene bak...,Hacerlerede serumun etkisiyle gittim iyiydim biraz ama o gece çok fenalaştım yine...şimdi biraz iyiym ilaçlarıma devam ediyorum...
Biz iki haftadır çıkamadım Derin hiç sevmiyor yanlızlığı sıkıldı kıyamam yaneyse Az kaldı canım 1 ay daha sıkalım dişimizi sonra eve girmeyiz.Bizimkiler eve girmezler.:)
Gülşahcım geçmiş olsun cnm.ben doğum sonrası yaşamıştım senin yaşadıklarını sürekli hastaneye yatıp serum yedim.çocuğumun yüzünü göremedim neredeyse.şişe şişe kan ilaçları bitirdim.doktorlar şüphelendi bir sürü test yaptılar.Doğumda çok kan kaybetmeme bağladılar sonraç.Aslında bana doğum sırasında kan vermeleri gerekiyormuş.benim problemli geçtiği için çok kan kaybetmişim.İnşallah senden de birşey çıkmaz.iyi haberlerini alırız umarım cnm.
Kızlar Derin halen yürümüyor.Hiç emeklemedi hep yuvarlandı.herhalde direk yürücek dedim.yürüyor ama hemen oturmak istiyor.Tembel bu kız ya:)çenesinin maşallahı var ama söylemediği şey yok:)yürümüyor diye üzülüyorum ya ben böyle ne kucakta duruyor ne yerde çok zor.herkes tombişliğinden yürümüyordur diyor.başka yürümeyen varmı bizden?
Birde emziriyormusunuz halen?ben emziriyorum dr 2 yaşına kadar emzir dedi ama eskisi kadar sık emzirmiyorum ısırıyor zaten:18:birde azaldı sanki süt.kessemmi artık diye düşünüyorum.sizce?
Gülşahcım geçmiş olsun cnm.ben doğum sonrası yaşamıştım senin yaşadıklarını sürekli hastaneye yatıp serum yedim.çocuğumun yüzünü göremedim neredeyse.şişe şişe kan ilaçları bitirdim.doktorlar şüphelendi bir sürü test yaptılar.Doğumda çok kan kaybetmeme bağladılar sonraç.Aslında bana doğum sırasında kan vermeleri gerekiyormuş.benim problemli geçtiği için çok kan kaybetmişim.İnşallah senden de birşey çıkmaz.iyi haberlerini alırız umarım cnm.
Kızlar Derin halen yürümüyor.Hiç emeklemedi hep yuvarlandı.herhalde direk yürücek dedim.yürüyor ama hemen oturmak istiyor.Tembel bu kız ya:)çenesinin maşallahı var ama söylemediği şey yok:)yürümüyor diye üzülüyorum ya ben böyle ne kucakta duruyor ne yerde çok zor.herkes tombişliğinden yürümüyordur diyor.başka yürümeyen varmı bizden?
Birde emziriyormusunuz halen?ben emziriyorum dr 2 yaşına kadar emzir dedi ama eskisi kadar sık emzirmiyorum ısırıyor zaten:18:birde azaldı sanki süt.kessemmi artık diye düşünüyorum.sizce?
çok geçmiş olsun gülşah.inşallah çabucak geçer.sağolun kızlar...
daha yyürümeyebibir seçil.her gelişim farlı oluyo.bak defnede 10,5 aylıkken yürüdü.ama bi kaç kelime biliyo onun haricinde bişey dedigi yok.anne.dede.gel.nennen uykusu gelince.bu kadar.ne edelim.benim doktor demişti her gelişimi aynı gitmez.muhakkak ya biri ilerdedir.ya biri geridedir diye...Biz iki haftadır çıkamadım Derin hiç sevmiyor yanlızlığı sıkıldı kıyamam yaneyse Az kaldı canım 1 ay daha sıkalım dişimizi sonra eve girmeyiz.Bizimkiler eve girmezler.:)
bn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü gitmiştim salı gününden beri evimdeyim
ilk kez otobüsle gittik ve oğluşum hiçççç durmadı malesef
ne uyudu ne durdu
1 saatlik yoldu ama sanki saatler sürdü
çok yoruldum ya..bu çoçukla yalnız başıma biyere gidemem bidaha galiba
burada çok kar var 30 santimi bulmuşdur
camdan bakınca gözümü alıyor beyazlık
ömere kar veriyorum ağlıyor
korktu kardan:)))
bn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü gitmiştim salı gününden beri evimdeyim
ilk kez otobüsle gittik ve oğluşum hiçççç durmadı malesef
ne uyudu ne durdu
1 saatlik yoldu ama sanki saatler sürdü
çok yoruldum ya..bu çoçukla yalnız başıma biyere gidemem bidaha galiba
burada çok kar var 30 santimi bulmuşdur
camdan bakınca gözümü alıyor beyazlık
ömere kar veriyorum ağlıyor
korktu kardan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?