dün babası zeynebe beslesin diye balık almış.çok mutlu oldu sarılıp durdu babacım teşekkür ederim diye.turuncu rengindeydi bende ismi havuç olsun dedim.tamam dedi.şimdi havuç diyoruz:)
zeynep öylee havuç acıktı deyip duruyo.anlattım az beslmeliyiz diye.ama havuç hep yiyo çok acıkmıştır diyo.neyse zeynebin odasına koyduk havucu.
gece uyuyoruz zeynep geldi odasından dedim hadi odana git neden geldin sen dedim.ay nedese havuç horluyo uyuyamadım dedi.ay bi güldük gece gece..sırf bizle uyumak için balıgın üstüne attımı..ay çok komikti.bende götürdüm odasına balık horlamamıştır sana öyle gelmiştir falan.yatırdım geri odasına.. ayy.nelen diyolar büyüyünce bi bilsenizz.
hoşgeldn.iyi ettin bak ailenide gördün.kar sogukya o yüzden sevmemiştir.benimkiler kar bilmiyo daha
artık seneye severler inş.
teşekkürler canımevet gittik geldik çok iyi oldu
ömer bey iyice şımartıld 3 günde
burdan antalyaya gecersek bi 10 yıl daha görmeyecekler gibi.ama hayırlısı büyüyünce kışında gezmek güzel olur.ozaman ankaraya gideriz inşallah..
şimantılır tabiki kız.torunlar hep öyle olmuyomu:)
:78: ay Allah çok şeker ama
artık seneye severler inş.
teşekkürler canımevet gittik geldik çok iyi oldu
ömer bey iyice şımartıld 3 günde
antalyayamı gidiyonuz bu kezdeee
aaaaaaaaaa
neden ama ya
taşınmak çok zorrr:///
hem çok sıcak oralar ya
ayşegül Allah gönlündekine göre versin hayırlısınıkız biz zaten tayinciyiz.antalya olmazsa başka yer olacak illakii.ömür böyle geçcek maalesef.
ee kız ben nerden geldimm.8,5 yıl alanyada yaşadım ben.antalya alanlaya göre daha serin bile.ben seviyorum oraların havasını suyunu.denizide çok seviyorum.eşimle bende istiyoruz antalyayı.kısmet.eğerki müdür olursa seneye sınav olur sanarım ozaman illaki doguya gidecegiz.o kesin.ama sınav olmazsa yada kaybederse antalya diyoruz:) inşallah tabi.
ay geçmiş olsun cnm ben hiçbişeyden deilde iğneden korkuyorum çok acıyo bedişlerime kanal tedavisine başladık
çok korkuyom
titreyerek gidiyom dişciye
2,3 haftada anca bitermiş
insan sağlığın kıymetini hasta olmadan anlayamıyor hiç
kız biz zaten tayinciyiz.antalya olmazsa başka yer olacak illakii.ömür böyle geçcek maalesef.
ee kız ben nerden geldimm.8,5 yıl alanyada yaşadım ben.antalya alanlaya göre daha serin bile.ben seviyorum oraların havasını suyunu.denizide çok seviyorum.eşimle bende istiyoruz antalyayı.kısmet.eğerki müdür olursa seneye sınav olur sanarım ozaman illaki doguya gidecegiz.o kesin.ama sınav olmazsa yada kaybederse antalya diyoruz:) inşallah tabi.
dişlerime kanal tedavisine başladık
çok korkuyom
titreyerek gidiyom dişciye
2,3 haftada anca bitermiş
insan sağlığın kıymetini hasta olmadan anlayamıyor hiç
ayşegül Allah gönlündekine göre versin hayırlısını
ay geçmiş olsun cnm ben hiçbişeyden deilde iğneden korkuyorum çok acıyo be
bende 4 ay önce yaptırdım alanyadan gitmeden evvel.bende kalbim pır pır gidiyordum.igne igne iste.igne olunca hiç bişey hissetmiyorsun.doktor iğne olmazsa daha iyi olur demişti bi deredik.bi dokonmasıyla yıktım ortalığı.adam hemen iğne yaptı bana.igne yapılınca daha rahat oluyorsun.evet iki üç haftayı alıyo.ama sonra rahatlarsın..
ayşegül Allah gönlündekine göre versin hayırlısını
ay geçmiş olsun cnm ben hiçbişeyden deilde iğneden korkuyorum çok acıyo be
ozaman hayırlısı nereyse orası olsun canımm
evet alanyada sıcak demi:)))
:26:
ya bn antalyaya yakın oturdum ya ordan biliyorum çok sıcak diye
alanyayı bilmem ki hiç
inş. sein ve kızların için neresi hayırsa orası olsun
daha çok yeni atşındın ya şaşırdım o yüzden
iğneden dişciden aletleinden muayenehanesinden
hepsimden titriyorum
fobi benimkisi(((((
beni bayıltıpda yapsalar dişlerimi çok bahtiyar olacam
ayyy delimi ne
iğnesiz olurmu hiç
bn kalp krizinden giderim iğnesiz
bnde çıkıyorum yemek içme yapıyım yavş yavaş
herleze hayırlı günler dilerim
inşallah esmam.amin..
sen nerde oturdun de bakiim..
evek sıcak oluyo.ama alışıyoruz tabiki.
öznor alaşımadık burulara.tabi daha erken o yüzdendir.zaman gösterecek.şuanki düşüncemiz diyelim.
ne düşünüyorsan aynısını bende düşünüyom bi dişçiler için emin ol.resmen ağlayısım geliyordu o koltuga oturunca.amadam diyodum dişçiye bana ne ettigini bir bir anlat diye.ne aşamada biyem diye.yaa iğnesiz bu acıya dayanan varmış yaa.en başta benim koca örnekk..ben sen kafayı yemişsin diyorum kocama.ignesiz yaptırmış o.ne varki diyo.yok yokk..ben giderim kesin diyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?