2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burdurun ilçesindeydim antalyaya 1buçuk 2 saat kadardı
ordan biliyorum..antalayanın sıcağı bizede gelirdi yazları:18:
çok sıkılırım bn sıcaktan acık serin olacak bana:92:

evet evet biliyorum 1,5 saat uzuklıkta.yakın yani.

ay bnim abimde aynı ya
nası can var bunlarda bilmem
bndedaynamam aasla
rabbim muhtaç etmesin inş böyle durumlara

amin valla.nasıl dayanıyorlar.:26:

canım mesajını aldım uzun uzun da cevap verdim ama KK nın azizliğine uğradım bu yeni nickimle mesaj sayım 100 ü geçmediği için gönderemedim, ama tabiki de seni ve hatta o dönemde yazıştığımız diğer arkadaşları hepinizi hatırlıyorum

zynbm kim kızzzzz
dank diye daldım yine

canım yaa valla sevindim seni görünce.gel artık buralarabrıkma bizi artık.sen neden gelmiyon bakimmm
zeynep patırlayan arkadaşlar vardır sanırım.hatta daha eskiler.fifa1413 vardıya.bi ara kapsama alanı dışışdı o günden sonrada bi daha gelmdi:)

hımmm ben çıkaramadım benden önce takılıyodu demek bu ark foruma.
ama olsun tanıştığımıza memnun oldum bende zeynep

demek bi zeynepte senin oldu haa.
benim ikinci kızım oldu ismi defne..allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.ee
anlat bakimm
annelik nasıl gidiyo..zeynep nasıl bi bbekk

daha önceki nickim fifa1415 di hamile iken takılıyordum foruma ama daha sonra çeşitli nedenlerle uzun süre girememiştim foruma

ben çıkıyorum kızlar.yemegimi yapayım.yarın inşallah görüşürüzz..

bende hatırladım zeynebi benim hafızada iyiymiş hoşgeldin fifa ismini bilmiyorum ama

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız biz biraz daha iyiyiz bugün zeynebin burun akıntısı azaldı huysuzluğu devam ediyor ama neyse bunada şükür,erende daha iyi yarın okuluna gidecek 3 gündür evdeydi okula gitmedi raporun süreside bitti artık inş.tekrarlamaz hastalığı ,annem geldi çocuklara baktı bende bankaya gittim anam ne soğuk dondum valla .....

geçmiş olsun cnm
okullar tatil deilmi yarın da büyük ihtimal tatil olur erende daha ii dinlenir iyileşir
soğuk çıktı gece don olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…