burdurun ilçesindeydim antalyaya 1buçuk 2 saat kadardı
ordan biliyorum..antalayanın sıcağı bizede gelirdi yazları:18:
çok sıkılırım bn sıcaktan acık serin olacak bana:92:
ay bnim abimde aynı ya
nası can var bunlarda bilmem
bndedaynamam aasla
rabbim muhtaç etmesin inş böyle durumlara
canım mesajını aldım uzun uzun da cevap verdim ama KK nın azizliğine uğradım bu yeni nickimle mesaj sayım 100 ü geçmediği için gönderemedim, ama tabiki de seni ve hatta o dönemde yazıştığımız diğer arkadaşları hepinizi hatırlıyorum
zynbm kim kızzzzz
dank diye daldım yine
canım mesajını aldım uzun uzun da cevap verdim ama KK nın azizliğine uğradım bu yeni nickimle mesaj sayım 100 ü geçmediği için gönderemedim, ama tabiki de seni ve hatta o dönemde yazıştığımız diğer arkadaşları hepinizi hatırlıyorum
evet esma sen hatırlayabilirsin.hımmmm hatırlar gibi oldum
hımmm ben çıkaramadım benden önce takılıyodu demek bu ark foruma.
ama olsun tanıştığımıza memnun oldum bende zeynep
daha önceki nickim fifa1415 di hamile iken takılıyordum foruma ama daha sonra çeşitli nedenlerle uzun süre girememiştim foruma
evet esma sen hatırlayabilirsin.
zeyno daha bebeklerimiz 4-5 haftalıktı yani.ozamanlar fifada vardı..
ben bunadım zaar
heee ben daha sonra geldim ok hafızam normalmişyok yanlış yazmışım.4-5 haftalık hamileydik.te ozamalar ya ni
selam kızlar nasılsınız biz biraz daha iyiyiz bugün zeynebin burun akıntısı azaldı huysuzluğu devam ediyor ama neyse bunada şükür,erende daha iyi yarın okuluna gidecek 3 gündür evdeydi okula gitmedi raporun süreside bitti artık inş.tekrarlamaz hastalığı ,annem geldi çocuklara baktı bende bankaya gittim anam ne soğuk dondum valla .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?