2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz ya..giremiyorum hiç..beni pc başında görünce delleniyo sıpa..

ya senin Telin kapalı kullanılamıyo diyo deigiştinmi tel nonu okaadar aradım hem fatoşuda görmek istiyom diyosun hem ulaşmıyon aşk olsun serapla konuştum ben sizi evime bekliyom bugun arayıp haber verecekti serap hastaymış aramadıda yarın akşam için bana gelin istiyodum arası bırakakamıyom kaynanam burda degil cuma dönuyomuşun ben çok görmek istiyodum beni bi ara bacım ya numaram var sende seni arıyom ulaşılamıyo

neeT gidio sabahTan beri delirdim

serap hani haber vercekTin canım ya geçmiş olsun bu arada

selamlar.

5 saat ankara 9 saat izmir toplamda 14 saat otobüs yolculuğu yaptım..yan koltuk boş olduğu için uzattım ayaklarımı,korktuğum gibi fazla yorucu olmadı.afyonda çok kar vardı,arabalar hep durmuştu..dönüşte inşallh kazasız belasız gideriz..

alsancakta gezdik şimdi..kayseride akşam 7-8 hayat durur :) burda yeni başlıyo zaar..kapalı olduğum için herkes yadırgıyo bizi..1 tane kapalı insan görmedim ben de..tam semtine düşmüşüm :)
hala kumru yemedim :)
acayip soğuk burası.. bulduğum ilk çamaşır-çorapcıdan içime giymek için külotlu çorap aldım,hala çok üşüyorum..kaldığımız otel 3 yıldızlı..eski püskü dandik bi yer..otel de çok soğuk patroncuğum sağolsun, parasına kıyamamış !

fatoşcum telefon yolda kapalı iken mi aradın acaba? benim telefon kapalı iken numara kullanılmıyo diyo,niye anlamadım ama :) dur ben seni ararım şimdi..

ayşegül horlayan balığınız hayırlı olsun.. ay ne güldüm ya,cimcime nerden aklına gelmiş..

burak paşa biri telefonda konuşurken konuşturmazdı, şimdi annem veriyo al anne diye, almıyomuş telefonu küstü mü acaba bana? keyfi yerindeymiş ama..özledim çok

canlarım bu gunun ilk gunaydını benden dogum günü çocugundan

biz bugün hülyayla buluşucaz çok mutluyum çok heycanlıyım akşam eşimle gidip alıcaz onu bi yerde kahve içicez daha vakit var yani arasıda götü rcem

kayseriden bacım gelmiş evde bir bayram havası

Son düzenleme:
Günaydınlarr....
İzmir tayfası buluşun gariii bizde görelim amaaa...
HÜLYA dönünce bi çaldır bi msj at anam merak ederim yollar kötü allah korusun...

ayyy canım benim doğum günün kutlu olsunn nice yıllara inş ailenle beraber...
oh için kahveleri siz...bilseydim takılırdım hülyanın peşine:)))
afiyet olsun şekerim
öp arasımıda

ayyy canım benim doğum günün kutlu olsunn nice yıllara inş ailenle beraber...
oh için kahveleri siz...bilseydim takılırdım hülyanın peşine:)))
afiyet olsun şekerim
öp arasımıda

valla alta aktif olduğunu görünce keşke dedim gülşahta burda olsaydı dünya küçük bellimi olur hayatta aklıma gelmezdi hülyayla görüşeceğm görüşürüz bir gün kim bilir inşallah

saol canım yaşlandık gülşahçım amin saol canım

günaydın herkese.....

Doğum günün kutlu olsun fatoş nice senelere inş.Hülyayla buluşuyorsunuz bugün ne güzel iyi muhabetler size ......

Günaydınlarr....
İzmir tayfası buluşun gariii bizde görelim amaaa...
HÜLYA dönünce bi çaldır bi msj at anam merak ederim yollar kötü allah korusun...

günaydın gülşahcım nasıl oldun canım, evet ya yollar kötüymüş baya, allaha emanet olun hülyacım....

yolculuğun bitip varmana sevindim cnm
ama üşümene üzüldüm patronunada kızdım nie iyi bir otel tutmamış cimrilik sanki başka biyerden çıkmıcak ona Allah Allah yaaa

FATOŞ um doğum günün kutlu olsun cnm
buluşmanıza bende çok sevindim cnm

selmacım günaydınnn

Son düzenleme:
amin saol canım evet gerçeken çok guzel keşke sizlerde olsanız
saol esmammm ben eve gel dedim gelmedi :84: olsun görşelimde

eren evde yine okula gönderemedim sabah ateşi vardı biraz,öksürüğü devam ediyor hala dolven verdim şimdi daha iyi ateşi düştü gibi ne inatçı gripmiş geçmedi gitti kaç gündür, bugünde dinlensin yarın iyi olmazsa yine doktora götürecem bakalım, zeynonun burun akıntısı ve huysuzluğu devam ediyor neyseki eren kadar çok hasta değil .....

erene kahvaltı hazırlamıştım bitirmiş sofrayı toplayayım, evide toplayayım sonra yine gelirim görüşürüz kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…