2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin saol canım evet gerçeken çok guzel keşke sizlerde olsanız

saol esmammm ben eve gel dedim gelmedi :84: olsun görşelimde
olsun görüşünde dışarda olsun belki çekinmiştir

günaydın esmacım nasılsın canım emir nasıl...
sağol cnm iyim şükür
emirde geceleri uyuymuyo hep ağalayarak uyanıyo bi dişi patlıcak gibi duruyo ondan dedim akşam fitil verdim gene uyandı ayamda salla salla uyumuyo tam uyutup yatırıyorum gene uyanıyo anacım uğraıyom uyuyo yatıyom tam dalıyomadam horlamaya başlyıo burnu tıkanmış tereleliyim selmcaım anlıcan artık başım ağrıyo uykusuz ama olsunbaşka hastalık olmasın varsın uykusuz kalimm

geçmiyo selmacım iyi olur gibi oluyo insan gene başlıyo ilaç hap ne verdiyese souna kdar içmek gerek sanırım geçmiş olsun tekrarr

aşk olsun yabancımıız kız nie çekinsin ben serapla akşam yemeine gelsinler istiyodum serap hastalanmış olmadı kısmet benim leziz yemeklerimi kaçırdılar

aşk olsun yabancımıız kız nie çekinsin ben serapla akşam yemeine gelsinler istiyodum serap hastalanmış olmadı kısmet benim leziz yemeklerimi kaçırdılar

aşk olsun şikerim başka bişiy olmasın aman aklma öle geldi ben bazen çekinirimde ondan
ama fatoş kız şöle tatile felan gelirsek izmire senin leziz yemeklerinden yemeğe gelicem heee

dogru diyon her insan bir olmaz çekinebilir ben biraz utanmaz oldugum için gelirdim evlerinize

başımla gulum ne demek buur gel keşke gelsen

selmacım geçmiş olsun erenimize iyi yapmışsın bence okula göndermemekle..

doğum günün kutlu olsun fatoş.. nice senelere hayatım..

nasılsınız kızlar.?

selmacım geçmiş olsun erenimize iyi yapmışsın bence okula göndermemekle..

doğum günün kutlu olsun fatoş.. nice senelere hayatım..

nasılsınız kızlar.?

iyiyiz cnm seni sormalı nasıl gidio sizin oralar acaip k ar olmuştur şimdi anneme gitmedim ben daha aşağılar doldu orası hayli bel boyu olmuştur

Fatoşcum,mucizenin anası,tatlı kadın,doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..seni ve senden doğanı çok seviyoruz...
Selmacım geçmiş olsun canım,inşallah çabuk iyileşir kuzular..

kızlar bu aralar buraya hiç yazamıyorum.arada bakıp okuyorum ama okadar..face e bile çok nadir girmeye başladım..ev bakıyoruz beylikdüzünde bi tane beğendik.bugün aksilik çıkmazsa eşim kontrat yapmaya gitti..yani taşınma işleri var..bakalım buluşma işi ne olacak ben de olacaktı ama gün doğmadan neler doğuyor

günaydın herkeseee fatoşçummm benim cep herkülümün annesi iyi ki doğdun mutlu yıllar sana eşin ve kuzunla nice güzel yıllar geçir inşallah selmacım bu grip inatçı valla geçmiyo hemen erenciğimede geçmiş olsun tekrar iremin de nerdeyse bir haftadır burnu akıyo sürekli ilaç veriyorum banamısın demiyo allahtan ateşi yok çok şükür neyse kar yağdı ölsün şu mikroplar artık

günaydın kızlar,
fatoşcum doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle nice sağlıklı uzun mutlu yıllara inş.
bende çok giremiyorum buraya ya.tam okuyorum bişiler yazıcam alara hanım rahat vermiyo malum huysuzluk hat safhada.

Hayırlı günler arkadaşlar...

Her yer bembeyazzz
Dün küçük hanımı karla oynamaya çıkardık, çok şaşkındı... Uzun uzuun ve dikkatle izledi her yeri, dün yemyeşil olan yerler bir anda bembeyaz! Sonra diğer çocukları görünce de koşa koşa onların yanına... Bir de babasıyla karda kaydılar o da çok hoşuna gitti...

Kara çıktınız mı? Çocukları çıkardınız mı? Ağladılar mı sevdiler mi?

hülya dikkat et kendine.gerekirse iki çora giy kız.bide bebe var sende üşüme oralarda..kendine iyi bak.

oh oh ne güzel hadi bakalım foto unuttuk demeyin haaa.kızarız.

geçmedimii.adi ya.çok geçmiş olsun en zanıdan yavaş yavaşta olsa iyileşiyo
zeyenebede geçmiş olsun umarım ilerlemez.

kola gelsin sedacım.güle gle oturun yeni evinizde.

iramada geçmiş olsun yaa.okul dedimmi illaki hastalık oluyo

hoşgeldin fatma.ah mızmız desene.benimkide kucak çok seviyo.

hoşgeldin ayşe.bazı arkadaşlarımız ağladı dedi abazıları sevmiş.valla biz bilmiyoruz bu konuda fransız kaldık

Hoş bulduk ayşegülcm...
K.Maraş da hava soğukmuş ama daha kar yok herhalde... Oranın esintisi çok oluyor, dikkat etmek lazım...

evet bol bol yağmur.şimdi bile fena yağıyor.soguk oluyo evet dikkat etmeye çalışıyoruz teşekkürler.maraşa kar yağıyormuşmuş:26:buradki arkadaşlarımız kar yağmıyor dediler.hafif çiseler oda daha inerken kaybolup gidiyo tutmaz dediler.keşke yağsa ya en istiyorum.zeynep sürekli soruyo kar ne zaman yağacak diye:)

fatoşşş canım dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeee
hülya bacımla da buluşmalar falan ohhhhhh ne güzel sevindim çok senin adına serap niye yok peki?

hülya hemen kalın kalın giyin hava değişikliği çarpmasın. hadi bakalım gez fırsat bulduğunca çok yorulmadan.

erene,zeynoya,ireme,emire çoook geçmiş olsun,bu kış son hastalıkları olsun inşallah...

seda b.düzünün neresinde kız ben ayda 1 babanemlere gidiyorum b.düzüne bakarsın oralarda görüşürüz artıkın

burda kar yok ki yağıyor ama tutmuyor her yer aynı... cadde üzeriyiz tutması imkansız zaten ama akşam babasıda gelsin bi parka götürücez belki orda tutmuştur.

bende ne unuttum diyorum.
fatoş doğum günün kutlu olsun canım benimnice senelere inşallah.

ftoş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
bende okuyorum ama hiçççç yazacak takatim yok anlamadım niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…