olsun görüşünde dışarda olsun belki çekinmiştiramin saol canım evet gerçeken çok guzel keşke sizlerde olsanız
saol esmammm ben eve gel dedim gelmedi :84: olsun görşelimde
sağol cnm iyim şükürgünaydın esmacım nasılsın canım emir nasıl...
geçmiyo selmacım iyi olur gibi oluyo insan gene başlıyo ilaç hap ne verdiyese souna kdar içmek gerek sanırım geçmiş olsun tekrarreren evde yine okula gönderemedim sabah ateşi vardı biraz,öksürüğü devam ediyor hala dolven verdim şimdi daha iyi ateşi düştü gibi ne inatçı gripmiş geçmedi gitti kaç gündür, bugünde dinlensin yarın iyi olmazsa yine doktora götürecem bakalım, zeynonun burun akıntısı ve huysuzluğu devam ediyor neyseki eren kadar çok hasta değil .....
aşk olsun yabancımıız kız nie çekinsin ben serapla akşam yemeine gelsinler istiyodum serap hastalanmış olmadı kısmet benim leziz yemeklerimi kaçırdılar
dogru diyon her insan bir olmaz çekinebilir ben biraz utanmaz oldugum içingelirdim evlerinize
başımla gulum ne demek buur gel keşke gelsen
selmacım geçmiş olsun erenimize iyi yapmışsın bence okula göndermemekle..
doğum günün kutlu olsun fatoş.. nice senelere hayatım..
nasılsınız kızlar.?
selamlar.
5 saat ankara 9 saat izmir toplamda 14 saat otobüs yolculuğu yaptım..yan koltuk boş olduğu için uzattım ayaklarımı,korktuğum gibi fazla yorucu olmadı.afyonda çok kar vardı,arabalar hep durmuştu..dönüşte inşallh kazasız belasız gideriz..
alsancakta gezdik şimdi..kayseride akşam 7-8 hayat durur :) burda yeni başlıyo zaar..kapalı olduğum için herkes yadırgıyo bizi..1 tane kapalı insan görmedim ben de..tam semtine düşmüşüm :)
hala kumru yemedim :)
acayip soğuk burası.. bulduğum ilk çamaşır-çorapcıdan içime giymek için külotlu çorap aldım,hala çok üşüyorum..kaldığımız otel 3 yıldızlı..eski püskü dandik bi yer..otel de çok soğukpatroncuğum sağolsun, parasına kıyamamış !
fatoşcum telefon yolda kapalı iken mi aradın acaba? benim telefon kapalı iken numara kullanılmıyo diyo,niye anlamadım ama :) dur ben seni ararım şimdi..
ayşegül horlayan balığınız hayırlı olsun..ay ne güldüm ya,cimcime nerden aklına gelmiş..
burak paşa biri telefonda konuşurken konuşturmazdı, şimdi annem veriyo al anne diye, almıyomuş telefonuküstü mü acaba bana? keyfi yerindeymiş ama..özledim çok
canlarım bu gunun ilk gunaydını benden dogum günü çocugundan
biz bugün hülyayla buluşucaz çok mutluyum çok heycanlıyım akşam eşimle gidip alıcaz onu bi yerde kahve içicez daha vakit var yani arasıda götü rcem
kayseriden bacım gelmiş evde bir bayram havası
eren evde yine okula gönderemedim sabah ateşi vardı biraz,öksürüğü devam ediyor hala dolven verdim şimdi daha iyi ateşi düştü gibi ne inatçı gripmiş geçmedi gitti kaç gündür, bugünde dinlensin yarın iyi olmazsa yine doktora götürecem bakalım, zeynonun burun akıntısı ve huysuzluğu devam ediyor neyseki eren kadar çok hasta değil .....
Fatoşcum,mucizenin anası,tatlı kadın,doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..seni ve senden doğanı çok seviyoruz...
Selmacım geçmiş olsun canım,inşallah çabuk iyileşir kuzular..
kızlar bu aralar buraya hiç yazamıyorum.arada bakıp okuyorum ama okadar..face e bile çok nadir girmeye başladım..ev bakıyoruz beylikdüzünde bi tane beğendik.bugün aksilik çıkmazsa eşim kontrat yapmaya gitti..yani taşınma işleri var..bakalım buluşma işi ne olacak ben de olacaktı ama gün doğmadan neler doğuyor
günaydın herkeseee fatoşçummm benim cep herkülümün annesi iyi ki doğdun mutlu yıllar sana eşin ve kuzunla nice güzel yıllar geçir inşallah selmacım bu grip inatçı valla geçmiyo hemen erenciğimede geçmiş olsun tekrar iremin de nerdeyse bir haftadır burnu akıyo sürekli ilaç veriyorum banamısın demiyo allahtan ateşi yok çok şükür neyse kar yağdı ölsün şu mikroplar artık
günaydın kızlar,
fatoşcum doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle nice sağlıklı uzun mutlu yıllara inş.
bende çok giremiyorum buraya ya.tam okuyorum bişiler yazıcam alara hanım rahat vermiyo malum huysuzluk hat safhada.
Hayırlı günler arkadaşlar...
Her yer bembeyazzz
Dün küçük hanımı karla oynamaya çıkardık, çok şaşkındı... Uzun uzuun ve dikkatle izledi her yeri, dün yemyeşil olan yerler bir anda bembeyaz! Sonra diğer çocukları görünce de koşa koşa onların yanına... Bir de babasıyla karda kaydılar o da çok hoşuna gitti...
Kara çıktınız mı? Çocukları çıkardınız mı? Ağladılar mı sevdiler mi?
hoşgeldin ayşe.bazı arkadaşlarımız ağladı dedi abazıları sevmiş.valla biz bilmiyoruz bu konuda fransız kaldık
Hoş bulduk ayşegülcm...
K.Maraş da hava soğukmuş ama daha kar yok herhalde... Oranın esintisi çok oluyor, dikkat etmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?