saol canım benimselmacım geçmiş olsun erenimize iyi yapmışsın bence okula göndermemekle..
doğum günün kutlu olsun fatoş.. nice senelere hayatım..
nasılsınız kızlar.?
saol baharımın anası inan bende sizleri çok seviorum iiiki varsınızFatoşcum,mucizenin anası,tatlı kadın,doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..seni ve senden doğanı çok seviyoruz...
Selmacım geçmiş olsun canım,inşallah çabuk iyileşir kuzular..
kızlar bu aralar buraya hiç yazamıyorum.arada bakıp okuyorum ama okadar..face e bile çok nadir girmeye başladım..ev bakıyoruz beylikdüzünde bi tane beğendik.bugün aksilik çıkmazsa eşim kontrat yapmaya gitti..yani taşınma işleri var..bakalım buluşma işi ne olacak ben de olacaktı ama gün doğmadan neler doğuyor
saol sevilcim cep herklnden sevgilergünaydın herkeseee fatoşçummm benim cep herkülümün annesi iyi ki doğdun mutlu yıllar sana eşin ve kuzunla nice güzel yıllar geçir inşallah selmacım bu grip inatçı valla geçmiyo hemen erenciğimede geçmiş olsun tekrar iremin de nerdeyse bir haftadır burnu akıyo sürekli ilaç veriyorum banamısın demiyo allahtan ateşi yok çok şükür neyse kar yağdı ölsün şu mikroplar artık
saol famacım hepsimi anı bu veletleringünaydın kızlar,
fatoşcum doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle nice sağlıklı uzun mutlu yıllara inş.
bende çok giremiyorum buraya ya.tam okuyorum bişiler yazıcam alara hanım rahat vermiyo malum huysuzluk hat safhada.
saol zeynebimmmmmmm valla sorma ii olcak benim için serap hasta canım onlar gndz görşcek biz 7 den sonra valla hulyanın şansına çok souk burafatoşşş canım dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeee
hülya bacımla da buluşmalar falan ohhhhhh ne güzel sevindim çok senin adına serap niye yok peki?
hülya hemen kalın kalın giyin hava değişikliği çarpmasın. hadi bakalım gez fırsat bulduğunca çok yorulmadan.
erene,zeynoya,ireme,emire çoook geçmiş olsun,bu kış son hastalıkları olsun inşallah...
seda b.düzünün neresinde kız ben ayda 1 babanemlere gidiyorum b.düzüne bakarsın oralarda görüşürüz artıkın
bende diom niiyee kulamammış saol canım benimmmm foto makine bende yok hulyada varsa çekiliriz tabibende ne unuttum diyorum.
fatoş doğum günün kutlu olsun canım benimnice senelere inşallah.
saol canım haırdır nen varftoş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
bende okuyorum ama hiçççç yazacak takatim yok anlamadım niye
hülya dikkat et kendine.gerekirse iki çora giy kız.bide bebe var sende üşüme oralarda..kendine iyi bak.
oh oh ne güzel hadi bakalım foto unuttuk demeyin haaa.kızarız.
geçmedimii.adi ya.çok geçmiş olsun en zanıdan yavaş yavaşta olsa iyileşiyo
zeyenebede geçmiş olsun umarım ilerlemez.
kola gelsin sedacım.güle gle oturun yeni evinizde.
iramada geçmiş olsun yaa.okul dedimmi illaki hastalık oluyo
hoşgeldin fatma.ah mızmız desene.benimkide kucak çok seviyo.
hoşgeldin ayşe.bazı arkadaşlarımız ağladı dedi abazıları sevmiş.valla biz bilmiyoruz bu konuda fransız kaldık
saol tugbacım iyiki canım benim iyiki bende tanıışımSelam hanımlar nasılsınız
Fatoş doğum günün kutlu olsun canım nice senelere iyiki doğmuşsunda bizde seni tanımışız
Hasta olan tüm kuzucuklarımızada geçmiş olsun .Umarım çabuk iyileşirsiniz
Gülşah sanada çok geçmiş olsun canım .Acil şifalar dilerim sanada
Bizim burdada kar yağıyor fakat kesinlikle tutmadı yerlerde hiç kar birikmiyor.Ama acayip bir soğuk ve rüzgar var .Dışarı çıkınca insan resmen donuyor .Eve tıkıldık kaldık oğluşunda bu aralar huysuzluğu hat safhada .Galiba bu kadar eve kapanmak canını sıkıyor sürekli mızıl mızıl
selam kızlar.
fatoşcum doğum günü kutlu olsun..akşam da kutlarım artık :)
hepinizin yerine ilk bebişimiz arası bol bol mıncıracammmm
serap bugün de işe gelmemiş,öğle arasında buluşacaktık,sonra aradı ki o da eve gel diye :) bunlar dışarı çıkmaya korkuyor anacım...eğer çıkabilirse 4.30 dan sonra çıkamaz da yarın işe gelirse öğle arasında onunla görüşeceğiz bakalım..
amma zormuş ayarlamak yahu..serap durdu durdu ben gelince hasta oldu..gerçi hasta olmamak mümkün değil,acayip soğuk burası..fatoş bacı da kaç senedir izmirde öğrenememiş daha otobüsü neym..ben öğretecem görünce
hastalara çok geçmiş olsun..
gülşah ben de merak ediyodum seni..inşallh öyle korktukları gibi bişey değildir..
öpyorum hepinizi,eğitime devam
vala bizim burası süper karşımızda park var iremin boyu kadar kar var nerdeyse dün iremle çıktık ama keremi çıkarmaya cesaret edemedim valla zaten burnu akıyo bu gecede çıkmayı düşünüyoruz arkadaşla iremide alıcam gece daha zavkli oluyo keremi uyutu babaya bırakıcaz bizde alemeee
sevilcimm nerde oturuyodunuz siz cnm
dicektim temenyeri parkımı resimlerden ama sorim dedim :)temenyeri parkının tam karşısında canım
cnm ya kısmet valla bursadada nezamandır böle yağmamıştı bu sene daha yeni kar gördük iyide oldu inş. yağar orayadaYa Tvde de gördüm akşam heryerde nasılda kar var .Ama nedennnnn bizim burda kar yok .Yağıyor ama yere düşer düşmez eriyor .Bende kar yağsın ve yerlerde biriksin istiyorum
Ya Tvde de gördüm akşam heryerde nasılda kar var .Ama nedennnnn bizim burda kar yok .Yağıyor ama yere düşer düşmez eriyor .Bende kar yağsın ve yerlerde biriksin istiyorum
dicektim temenyeri parkımı resimlerden ama sorim dedim :)
cnm ya kısmet valla bursadada nezamandır böle yağmamıştı bu sene daha yeni kar gördük iyide oldu inş. yağar orayada
tuğbacım al mertkuşu gel buraya
esma hanım bir gün bekleriz yani serapla sen nazik totolarınızı kaldırında gelin yanidiğerlerinden hayır yok
hoşbuldum cnm benimkide kucakçı yapışıp duruyo devamlı.sıkıntıdan neediceğini şaşırdı benim kız.dört gözle havaların ısınmasını bekliyorum.
he bide sanki belki antalyaya taşınabiliriz die yazdığını okudum yanlış hatırlamıyosam.buna en çok ben sevinirim heralde[/Q
.aUOTE]
kısmet olursa inşallah seneye düşünüyoruz bi aksilik olmazsa
hülya kolay gelsin kuşum.selam kızlar.
fatoşcum doğum günü kutlu olsun..akşam da kutlarım artık :)
hepinizin yerine ilk bebişimiz arası bol bol mıncıracammmm
serap bugün de işe gelmemiş,öğle arasında buluşacaktık,sonra aradı ki o da eve gel diye :) bunlar dışarı çıkmaya korkuyor anacım...eğer çıkabilirse 4.30 dan sonra çıkamaz da yarın işe gelirse öğle arasında onunla görüşeceğiz bakalım..
amma zormuş ayarlamak yahu..serap durdu durdu ben gelince hasta oldu..gerçi hasta olmamak mümkün değil,acayip soğuk burası..fatoş bacı da kaç senedir izmirde öğrenememiş daha otobüsü neym..ben öğretecem görünce
hastalara çok geçmiş olsun..
gülşah ben de merak ediyodum seni..inşallh öyle korktukları gibi bişey değildir..
öpyorum hepinizi,eğitime devam
vala bizim burası süper karşımızda park var iremin boyu kadar kar var nerdeyse dün iremle çıktık ama keremi çıkarmaya cesaret edemedim valla zaten burnu akıyo bu gecede çıkmayı düşünüyoruz arkadaşla iremide alıcam gece daha zavkli oluyo keremi uyutu babaya bırakıcaz bizde alemeee
ohh iyi edersiniz kız..
Ya Tvde de gördüm akşam heryerde nasılda kar var .Ama nedennnnn bizim burda kar yok .Yağıyor ama yere düşer düşmez eriyor .Bende kar yağsın ve yerlerde biriksin istiyorum
aa ama burayada yağmıyor .üzülme bacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?