2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

didem sen birara metabolizmayı hızlandırıcı çay vermştin maydanozluydu...aklındamı kız o versene tekrar..diğer topiğe yazıver bacım...

selmacım geçmiş olsun erenimize iyi yapmışsın bence okula göndermemekle..

doğum günün kutlu olsun fatoş.. nice senelere hayatım..

nasılsınız kızlar.?
saol canım benim
saol baharımın anası inan bende sizleri çok seviorum iiiki varsınız
saol sevilcim cep herklnden sevgiler
saol famacım hepsimi anı bu veletlerin
saol zeynebimmmmmmm valla sorma ii olcak benim için serap hasta canım onlar gndz görşcek biz 7 den sonra valla hulyanın şansına çok souk bura
bende ne unuttum diyorum.
fatoş doğum günün kutlu olsun canım benimnice senelere inşallah.
bende diom niiyee kulamammış saol canım benimmmm foto makine bende yok hulyada varsa çekiliriz tabi
ftoş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
bende okuyorum ama hiçççç yazacak takatim yok anlamadım niye
saol canım haırdır nen var

Selam hanımlar nasılsınız

Fatoş doğum günün kutlu olsun canım nice senelere iyiki doğmuşsunda bizde seni tanımışız

Hasta olan tüm kuzucuklarımızada geçmiş olsun .Umarım çabuk iyileşirsiniz

Gülşah sanada çok geçmiş olsun canım .Acil şifalar dilerim sanada

Bizim burdada kar yağıyor fakat kesinlikle tutmadı yerlerde hiç kar birikmiyor .Ama acayip bir soğuk ve rüzgar var .Dışarı çıkınca insan resmen donuyor .Eve tıkıldık kaldık oğluşunda bu aralar huysuzluğu hat safhada .Galiba bu kadar eve kapanmak canını sıkıyor sürekli mızıl mızıl

hoşbuldum cnm benimkide kucakçı yapışıp duruyo devamlı.sıkıntıdan neediceğini şaşırdı benim kız.dört gözle havaların ısınmasını bekliyorum.
he bide sanki belki antalyaya taşınabiliriz die yazdığını okudum yanlış hatırlamıyosam.buna en çok ben sevinirim heralde

selam kızlar.

fatoşcum doğum günü kutlu olsun..akşam da kutlarım artık :)

hepinizin yerine ilk bebişimiz arası bol bol mıncıracammmm

serap bugün de işe gelmemiş,öğle arasında buluşacaktık,sonra aradı ki o da eve gel diye :) bunlar dışarı çıkmaya korkuyor anacım...eğer çıkabilirse 4.30 dan sonra çıkamaz da yarın işe gelirse öğle arasında onunla görüşeceğiz bakalım..

amma zormuş ayarlamak yahu..serap durdu durdu ben gelince hasta oldu..gerçi hasta olmamak mümkün değil,acayip soğuk burası..fatoş bacı da kaç senedir izmirde öğrenememiş daha otobüsü neym..ben öğretecem görünce

hastalara çok geçmiş olsun..

gülşah ben de merak ediyodum seni..inşallh öyle korktukları gibi bişey değildir..

öpyorum hepinizi,eğitime devam

vala bizim burası süper karşımızda park var iremin boyu kadar kar var nerdeyse dün iremle çıktık ama keremi çıkarmaya cesaret edemedim valla zaten burnu akıyo bu gecede çıkmayı düşünüyoruz arkadaşla iremide alıcam gece daha zavkli oluyo keremi uyutu babaya bırakıcaz bizde alemeee

saol tugbacım iyiki canım benim iyiki bende tanıışım

saol hulyacım eve akşamda kutlarsın:78:

kız ötobusu bilmem mi bacım :2: cehalmiyim ben ama soguk arasla zaten pek keyfi yok nasıl geleyim otobusle eşim salmaz yalnız arars olmasa tamamda ne kadar soguk kendin diyon anacım

Son düzenleme:

sevilcimm nerde oturuyodunuz siz cnm

Ya Tvde de gördüm akşam heryerde nasılda kar var .Ama nedennnnn bizim burda kar yok .Yağıyor ama yere düşer düşmez eriyor .Bende kar yağsın ve yerlerde biriksin istiyorum

temenyeri parkının tam karşısında canım
dicektim temenyeri parkımı resimlerden ama sorim dedim :)

Ya Tvde de gördüm akşam heryerde nasılda kar var .Ama nedennnnn bizim burda kar yok .Yağıyor ama yere düşer düşmez eriyor .Bende kar yağsın ve yerlerde biriksin istiyorum
cnm ya kısmet valla bursadada nezamandır böle yağmamıştı bu sene daha yeni kar gördük iyide oldu inş. yağar orayada

esma hanım bir gün bekleriz yani serapla sen nazik totolarınızı kaldırında gelin yani diğerlerinden hayır yok

dicektim temenyeri parkımı resimlerden ama sorim dedim :)

cnm ya kısmet valla bursadada nezamandır böle yağmamıştı bu sene daha yeni kar gördük iyide oldu inş. yağar orayada

Canım hiç doğru düzgün kar yağmadı bu sene .Yağsın ki mikroplar ölsün istiyorum kuru kuru soğuk hiç hoş değil

tuğbacım al mertkuşu gel buraya

Tamam hemen geliyorum şeker

Oğlan uyudu sonunda, kimsede konuşmuyor .Bende çıkayım şu ev işlerine bakayım .Sonra görüşmek üzere :79:

eee kızlar yaa yazın bakiimm..kışın böyleysek yazın hiç bi araya gelemeyiz izinler tatiller.dışarı çıkmalar.ooohoooo..hadin..

defne bu aralar dahada az yemeye başladı.zaten çok zayıf bu çocukla ne edecegim ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…