2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İşlerimi halletim geldim eeee niye kimse konuşmamış hiç sayfa bile ilerlememiş ama nedenki

Canım baktın mı hiç belki dişi falan geliyordur .Bazen birkaç tanesi aynı anda gelmeye karar verince iştahları ve uykuları gidiyor malesef

var var üç diş birden çıkarıyo.dördüncüde deriyi bayagı zorlamış.heran patlayabilir oda.doğuru bu benim aklıma gelmemişti..

var var üç diş birden çıkarıyo.dördüncüde deriyi bayagı zorlamış.heran patlayabilir oda.doğuru bu benim aklıma gelmemişti..

Kıyamam ya nasılda canı yanıyordur şimdi kuzunun .Bizde 8 dişi arka arkaya çıkardık .Şimdi beklemedeyiz .Eskisine nazaran yemesi uyuması çok düzeldi diyemem ama çok şükür daha iyi oldu.
Umarım Defnede çabucak çıkarırda rahatlar gerçekten çok zor diş çıkarmak :18:

Herkes nerde ya .Hey gidi günler hey hamileyken hem çalışır hemde 50 sayfa biriken geçmişi okurdum
Şimdi topiğe bile kimseler uğramıyor .Havada soğuk nerde bu hatunlar acep :26:

daha bizimki yeni biliyorsun.3,4,5 i çıkarıyo.6 .cı çıacak inşallah.daha azılarda ne ederiz bilme.ona rağmen iki gündür iyi uyuyo.şükür.
eskisi gibi değil evet.işler güçler oluyo demekki.

bugün kimseler yok yine
bnde daha yeni fırsat buldum nete girmeye
ömer bugün ağlayarak kalktı karnı davul gibi olmuş çok ggazı olmuş
zeytin yağı verdim bi yarım saat sonra rahatladı sonrada uyudu hemen
kafam sersem gibi çok ağladı uzun zamandır ilk defa
azdaha ağlasa acile gidecektik
ayşegül defnede dişlerden yapıyodur öyle
papatya yağı iyi geliyor dişlere sürünce
ağrısını alıyormuş
dene istersen
aktarlarda vardır muhakkak

esma ne zaman isterseniz beklerim canım havalar biraz ısınsın başlayalım artık yaa gelen gelir artık naapalım evet ya kimse konuşmuyo artık zeynep nerde bugün göremedim ben özlemde yok

ayşegül diş jeli kullansana hoş ben bi faydasını görmedim ama dr iştahı kaçıp yememeye başlarsa kullan demişti bende ara sıra sürüyorum bu arada burcuda yok izinlimiydi acaba

Hoşgeldin canım nasılsın .Rahatlamıştır tabi yavrucak çok şükür bizde gaz problemi olmuyor pek
Ama uyku herzaman olduğu gibi feciiiiiiiiiiiiiii

bizim kız uyudu bende azcık nefes alayım dedık. evde sıkıldık dıye aksam babamız bızı avm ye goturcekmıs dolasmaya cok sevındık

sizede geçmiş olsun.
bunu dulmamıştım.denemek lağzım.aktırcılar epey uzuk.ahavını iyi olması lağzım oralara gitmem için.ıyi olunca bi ara alayım teşekkürler.

ayşegül diş jeli kullansana hoş ben bi faydasını görmedim ama dr iştahı kaçıp yememeye başlarsa kullan demişti bende ara sıra sürüyorum bu arada burcuda yok izinlimiydi acaba
evet jeli doktorum vermedi gerek yok kısa süreli bi ağrı kesici onada gerek yok dedi.almadık biz.

nur canım gecmıs olsun buyuduler dememek lazım hala gazları olabılıyor. bızım ıpekte ara ara cok gazlanıyor maalesef.

aysegul canım 1 yasından sonra bıraz daha az yemeye baslayabılırlermıs ama bogazı agrıyor olmasın yada diş mi geliyor acaba?

daha dün muayene oldu bişeyi yok şükür.diş yapıyo sanırım.zaten pekte iştahlı değildiya
neyse az yesin ne edeyim.artık peşinden koşmuyorum.çok oldu bırakılı peşinden koşmaları.yerse yer yemezse kendi bilir tercih onun.

bazen ıpek hastayken falan yemıyor cok sınırlenıyorum oturup agladıgım oluyor gerılıyorum resmen,ki normalde yıyen bı cocuktur. o zamanlar bıle yetıyor benı cıleden cıkarmaya. allah sızın gercekten yardımcınız olsun arkadasım. hep soyluyoruz dıle kolay,yaşayan bilir ama yemeyen cocuk gercekten zor. emegıne mı yanasın,zamanına mı yanasın,yemedıgıne mı yanasın... ınsallah duzelır zamanla.

bizim kız uyudu bende azcık nefes alayım dedık. evde sıkıldık dıye aksam babamız bızı avm ye goturcekmıs dolasmaya cok sevındık

Hoşgeldin canım oh oh götürsün tabi .Evde kala kala yavrucaklarda sıkıldı bizde oynatmaya az kaldı yani Bende kocişe söyleyeyimde çocuk sıkılıyor akşamları bari bizi gezmeye götürsün sonuçta arabayla gidicez donacak halimiz yok ya .Arada hava almak insana öyle iyi geliyorki :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…