defne bu aralar dahada az yemeye başladı.zaten çok zayıf bu çocukla ne edecegim ben ya.
Canım baktın mı hiç belki dişi falan geliyordur .Bazen birkaç tanesi aynı anda gelmeye karar verince iştahları ve uykuları gidiyor malesef
Canım baktın mı hiç belki dişi falan geliyordur .Bazen birkaç tanesi aynı anda gelmeye karar verince iştahları ve uykuları gidiyor malesef
var var üç diş birden çıkarıyo.dördüncüde deriyi bayagı zorlamış.heran patlayabilir oda.doğuru bu benim aklıma gelmemişti..
Kıyamam ya nasılda canı yanıyordur şimdi kuzunun .Bizde 8 dişi arka arkaya çıkardık .Şimdi beklemedeyiz .Eskisine nazaran yemesi uyuması çok düzeldi diyemem ama çok şükür daha iyi oldu.
Umarım Defnede çabucak çıkarırda rahatlar gerçekten çok zor diş çıkarmak :18:
bugün kimseler yok yine
bnde daha yeni fırsat buldum nete girmeye
ömer bugün ağlayarak kalktı karnı davul gibi olmuş çok ggazı olmuş
zeytin yağı verdim bi yarım saat sonra rahatladı sonrada uyudu hemen
kafam sersem gibi çok ağladı uzun zamandır ilk defa
azdaha ağlasa acile gidecektik
ayşegül defnede dişlerden yapıyodur öyle
papatya yağı iyi geliyor dişlere sürünce
ağrısını alıyormuş
dene istersen
aktarlarda vardır muhakkak
bugün kimseler yok yine
bnde daha yeni fırsat buldum nete girmeye
ömer bugün ağlayarak kalktı karnı davul gibi olmuş çok ggazı olmuş
zeytin yağı verdim bi yarım saat sonra rahatladı sonrada uyudu hemen
kafam sersem gibi çok ağladı uzun zamandır ilk defa
azdaha ağlasa acile gidecektik
ayşegül defnede dişlerden yapıyodur öyle
papatya yağı iyi geliyor dişlere sürünce
ağrısını alıyormuş
dene istersen
aktarlarda vardır muhakkak
evet jeli doktorum vermedi gerek yok kısa süreli bi ağrı kesici onada gerek yok dedi.almadık biz.ayşegül diş jeli kullansana hoş ben bi faydasını görmedim ama dr iştahı kaçıp yememeye başlarsa kullan demişti bende ara sıra sürüyorum bu arada burcuda yok izinlimiydi acaba
nur canım gecmıs olsun buyuduler dememek lazım hala gazları olabılıyor. bızım ıpekte ara ara cok gazlanıyor maalesef.
aysegul canım 1 yasından sonra bıraz daha az yemeye baslayabılırlermıs ama bogazı agrıyor olmasın yada diş mi geliyor acaba?
daha dün muayene oldu bişeyi yok şükür.diş yapıyo sanırım.zaten pekte iştahlı değildiya
neyse az yesin ne edeyim.artık peşinden koşmuyorum.çok oldu bırakılı peşinden koşmaları.yerse yer yemezse kendi bilir tercih onun.
sizin diyet iyi gidiyor galiba..gitmiş 5-6 kilo görüyorum.maşallah..benim de göbüş büyüyo gittikçe
bizim kız uyudu bende azcık nefes alayım dedık. evde sıkıldık dıye aksam babamız bızı avm ye goturcekmıs dolasmaya cok sevındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?