2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim benimki uyurken çamaşırımı serdim bulaşığımı yıkadım geldim eli kulağındadır uyanır.daha yemek yok yapmıycamda nasıl olsa koca yok bugün.ayşegülüm bende bıraktım artık zorla yedirme işini salıverdim gitti isterse yiyo ona özel bişide yapmıyorum artık çorba dışında telef oluyo zaten yemediği için.

canım yaa valla sevindim seni görünce.gel artık buralarabrıkma bizi artık.sen neden gelmiyon bakimmm
:)

canım halime baksana dünden beri daha anca cevap yazabiliyorum zeynebim sağolsun laptopu gördüğü yerde taarruza geçiyor sanki bilgisayar değil davul niyetine kullanmaya çalışıyor böyle olunca da değil mesaj yazmak mesajları okuyamıyorum bile
birde istanbuldan mardinin bir ilçesine taşındık, istanbulda neredeyse kapımı çalan yoktu burada da maşallah kapımı kapatamıyorum ehhh ya benn komşulardayım ya da komşular bende

zynbm kim evet bende bilemedim
hımmmm hatırlar gibi oldum

canım bende seni hatırlıyorum hatta ben ara ara siteye girebildikçe hepinizin durumlarını bebişlerinizi de takip ediyordum zaten

hımmm ben çıkaramadım benden önce takılıyodu demek bu ark foruma.
ama olsun tanıştığımıza memnun oldum bende zeynep
evet cnm benden sonra akılmaya başlamıştın sen ama ben arada topiğe girebildiğim zamanlarda sizleri de tanır gibi oldum

demek bi zeynepte senin oldu haa.
benim ikinci kızım oldu ismi defne..allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.ee
anlat bakimm
annelik nasıl gidiyo..zeynep nasıl bi bbekk
evet cnm benim bir zeynepte benim oldu, zeynep çok yaramaz ele avuca sığmayan bi sıpa amin cnm Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın zeynep benim ilk çocuğum, aslında çocuk bakmayı bilirim çocuklarlada aram iyidir ama zeynep beni çok yoruyor uykuyla arası hiç yok azıcık da huysuz ve inatçı yaklaşık 1 hafta oldu yürümeye başladık

bende hatırladım zeynebi benim hafızada iyiymiş hoşgeldin fifa ismini bilmiyorum ama
hoşbulduk cnm

zynbm bende hatırlıyorum seni tekrardan hoşgeldin canım.....
hoşbulduk cnm
daha bizimki yeni biliyorsun.3,4,5 i çıkarıyo.6 .cı çıacak inşallah.daha azılarda ne ederiz bilme.ona rağmen iki gündür iyi uyuyo.şükür.
eskisi gibi değil evet.işler güçler oluyo demekki.

ayyy sorma zeynepde 5 ve 6. dişleri çıkarıyo diş çıkarma dönemlerinde iştahı azalıyor ve kilo veriyor

burada bir kar var bir kar var aman allahım.. gezin zeynepcim bizim yerimize de.. biz çıkamıyoruz..

ömür de yemiyor ayşegülcüm yani yiyor da beni delirte delirte.. dil ucuyla bi tadına bakıyor beğenmezse hükümet gelse yediremez valla 3 çeşit çorba yaptığımı bilirim.. babasına bu kadar yemek yapmıyorum valla..

aynen öyle. arabada dolanmaya bile razıyız. az kaldı az 1 hf sonra düzelir havalar o zaman kim tutar bizi

allah yardımcınız olsun arkadaşım

Hoşgeldin canım .Evet yemeyen bebek zor gerçekten heleki yapıyorsun peşinde koşuyorsun nazlanıyorlar .Benimde umrumda değil valla yerse yer yemezse kendi bilir .Zaten bir bildiği çubuk kraker sabahtan akşama ver yesin hele gördüyse vermediğimde kıyamet kopuyor evde

3 çeşit mi anacım ne sabırlısın ben uğraşamam gerçekten .Zaten hergün ne çorbası yapsam diye düşünüp duruyorum

sizin diyet iyi gidiyor galiba..gitmiş 5-6 kilo görüyorum.maşallah..benim de göbüş büyüyo gittikçe

benim diyetim bu aralar iyi gitmiyo hülya yaa.aburcubura dadandımm.off çok canım istiyo
sen yine sonra verecen kiloyu ciciş.
eee eğitim nasıl gidiyo kızz.

3 çeşit mi anacım ne sabırlısın ben uğraşamam gerçekten .Zaten hergün ne çorbası yapsam diye düşünüp duruyorum

ah tuğbacım ahhh ne çektiğimi bir ben bilirim bir de bebeği yemek yemeyen

herkes söyler sen bununla nasıl uğraşıyorsun diye araba koltuğumuz var ana kucağı gibi olanlardan ya ona koyarım ömürü ya da mama sandalyesine yoksa mümkün değil yemez kaçar gider hoş öyle de 1 saat uğraştırıyor da neyse.. hiç bir yere gidemem yemek derdi olduğu için ne komşuya ne bir yere akşama kadar birşey verme memnun olur. çok dertliyim bu konuda ama allah sağlık sıhhat versin ne diyelim.. buna şükür..

sen göbuşu bu gece bende gör emin ol hayatında bölesini görmemişsindir şaşırma görunce tamam mı canım şok geçirme obezimde ben

Son düzenleme:
Aramıza tekrardan katılmışsın galiba ama bende baya bir sonra geldiğim için bende seni tanımıyorum

Ozaman tanışalım Zynbm arkadaşım

Benim ismimde Tuğba, yaramaz mı yaramaz birde oğlum var oda Mertkan tanıştığımıza mennun olduk

hah aynı tarip işte benimki.ne yapayım.çok zayıf sanki ben bu çocugu bişey vermiyormuşum gibi.iki çocugumda ne kadar fanklı ya.neyse en tesillim saglıklı olsun yeter diyodum.ne yapayım bu çocukta zayıf olacak.

toplarlar bence yine..bazı dönemler oluyo böyle..burak da sütü bıraktı gibi..pek içmiyo geceleri..

sütü benimki 30cc yada 50 cc anca içiyo kız.benimkide sevmiyo pek.

iyi etmişsin.valla bende yapmıyorum yemeklerden yiyo bizim.sadece pazar günü yemek yapmıyorum biz çogunlluk atıştıroyruz.yani canımız ne çekerse onu yiyoz.defneyede bi çorba yapıyorum okadar bende bırktım.yoruldum ya.

senin ilk çocuk oldugunu biliyorum.hatta seni bile hatırlıyorum resmini profile koylmuştum ordan hatırlıyorum.benim hafıza iyidir valla.
zeynepler çok yanamaz oluyo yaa.bendede büyük zeynep yaa..
senin zeyneptemi geç çıkardı dişleri.benimkide geç çıkardı anca çıkartıyoz işte.
gel gle yaz artık buralar sık ugra.
senin ismin neydi peki.hep fifamı deycez kız.
benim ismimim biliyonmuydu ayşegül.

ayy kuzum ya bırak lemezlerse yemesinler.sıpalarrr..

aynen öyle. arabada dolanmaya bile razıyız. az kaldı az 1 hf sonra düzelir havalar o zaman kim tutar bizi

allah yardımcınız olsun arkadaşım

he valla şu havalar bi düzelse sokağa atıcaz kendimizi bizd. bu ne anacım tıkıldık kaldık evlere

hoşgeldin cnm tekrar aramıza

hoşbuldum tuğbacım.aynen zorlada yemiyolarki boşuna uğraşmanın bi anlamı yok hala kahroluyorum o ayrı napalım sağlıklı olsunlar.bizimkide hazır faydasız yiyceklere hiçç burun kıvırmıyo deniyorum acaba yiycekmi die arada.hemen ağzını açıo

Allah sabır ve bol bol dayanma kuvveti versin hepimize valla . Şu yaşlarında bile yemiyorlar
ilerde yemek yemiyceğiz diye tuttururlarsa hiç yediremeyiz .Şimdi bir şekilde zorlada olsa yiyorlar ilerde mümkün değil yemezler

amin cnm.
benim cadı uyandı bacaklarıma yapıştı

fatoşşş senin resmini çekip kk da yayınlıcammm hemen akşamına

şaka şaka..

eğitim iyi gidiyo,güzel,benim sevdiğim,ilgi duyduğum konular..

kız tugba nasıl kar yok dersin,afyon,uşak arabalar hep durmuştu,kardan..kar temizleyen greyderler bile kara saplanmıştı...merkeze şemsiye mi tuttunuz yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…