sizin diyet iyi gidiyor galiba..gitmiş 5-6 kilo görüyorum.maşallah..benim de göbüş büyüyo gittikçe
canım yaa valla sevindim seni görünce.gel artık buralarabrıkma bizi artık.sen neden gelmiyon bakimmm
:)
zynbm kim evet bende bilemedim
hımmmm hatırlar gibi oldum
evet cnm benden sonra akılmaya başlamıştın sen ama ben arada topiğe girebildiğim zamanlarda sizleri de tanır gibi oldumhımmm ben çıkaramadım benden önce takılıyodu demek bu ark foruma.
ama olsun tanıştığımıza memnun oldum bende zeynep
evet cnm benim bir zeynepte benim oldu, zeynep çok yaramaz ele avuca sığmayan bi sıpademek bi zeynepte senin oldu haa.
benim ikinci kızım oldu ismi defne..allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.ee
anlat bakimm
annelik nasıl gidiyo..zeynep nasıl bi bbekk
hoşbulduk cnmbende hatırladım zeynebi benim hafızada iyiymiş hoşgeldin fifa ismini bilmiyorum ama
hoşbulduk cnmzynbm bende hatırlıyorum seni tekrardan hoşgeldin canım.....
daha bizimki yeni biliyorsun.3,4,5 i çıkarıyo.6 .cı çıacak inşallah.daha azılarda ne ederiz bilme.ona rağmen iki gündür iyi uyuyo.şükür.
eskisi gibi değil evet.işler güçler oluyo demekki.
aynen öyle. arabada dolanmaya bile razıyız. az kaldı az 1 hf sonra düzelir havalar o zaman kim tutar biziHoşgeldin canım oh oh götürsün tabi .Evde kala kala yavrucaklarda sıkıldı bizde oynatmaya az kaldı yaniBende kocişe söyleyeyimde çocuk sıkılıyor akşamları bari bizi gezmeye götürsün sonuçta arabayla gidicez donacak halimiz yok ya .Arada hava almak insana öyle iyi geliyorki :97:
bende geldim benimki uyurken çamaşırımı serdim bulaşığımı yıkadım geldim eli kulağındadır uyanır.daha yemek yok yapmıycamda nasıl olsa koca yok bugün.ayşegülüm bende bıraktım artık zorla yedirme işini salıverdim gitti isterse yiyo ona özel bişide yapmıyorum artık çorba dışında telef oluyo zaten yemediği için.
burada bir kar var bir kar var aman allahım.. gezin zeynepcim bizim yerimize de.. biz çıkamıyoruz..
ömür de yemiyor ayşegülcüm yani yiyor da beni delirte delirte.. dil ucuyla bi tadına bakıyor beğenmezse hükümet gelse yediremez valla 3 çeşit çorba yaptığımı bilirim.. babasına bu kadar yemek yapmıyorum valla..
allah yardımcınız olsun arkadaşım
Hoşgeldin canım .Evet yemeyen bebek zor gerçekten heleki yapıyorsun peşinde koşuyorsun nazlanıyorlar .Benimde umrumda değil valla yerse yer yemezse kendi bilir .Zaten bir bildiği çubuk kraker sabahtan akşama ver yesin hele gördüyse vermediğimde kıyamet kopuyor evdebende geldim benimki uyurken çamaşırımı serdim bulaşığımı yıkadım geldim eli kulağındadır uyanır.daha yemek yok yapmıycamda nasıl olsa koca yok bugün.ayşegülüm bende bıraktım artık zorla yedirme işini salıverdim gitti isterse yiyo ona özel bişide yapmıyorum artık çorba dışında telef oluyo zaten yemediği için.
burada bir kar var bir kar var aman allahım.. gezin zeynepcim bizim yerimize de.. biz çıkamıyoruz..
ömür de yemiyor ayşegülcüm yani yiyor da beni delirte delirte.. dil ucuyla bi tadına bakıyor beğenmezse hükümet gelse yediremez valla 3 çeşit çorba yaptığımı bilirim.. babasına bu kadar yemek yapmıyorum valla..
sizin diyet iyi gidiyor galiba..gitmiş 5-6 kilo görüyorum.maşallah..benim de göbüş büyüyo gittikçe
3 çeşit mi anacım ne sabırlısın ben uğraşamam gerçekten .Zaten hergün ne çorbası yapsam diye düşünüp duruyorum
bazen ıpek hastayken falan yemıyor cok sınırlenıyorum oturup agladıgım oluyor gerılıyorum resmen,ki normalde yıyen bı cocuktur. o zamanlar bıle yetıyor benı cıleden cıkarmaya. allah sızın gercekten yardımcınız olsun arkadasım. hep soyluyoruz dıle kolay,yaşayan bilir ama yemeyen cocuk gercekten zor. emegıne mı yanasın,zamanına mı yanasın,yemedıgıne mı yanasın... ınsallah duzelır zamanla.
toplarlar bence yine..bazı dönemler oluyo böyle..burak da sütü bıraktı gibi..pek içmiyo geceleri..
bende geldim benimki uyurken çamaşırımı serdim bulaşığımı yıkadım geldim eli kulağındadır uyanır.daha yemek yok yapmıycamda nasıl olsa koca yok bugün.ayşegülüm bende bıraktım artık zorla yedirme işini salıverdim gitti isterse yiyo ona özel bişide yapmıyorum artık çorba dışında telef oluyo zaten yemediği için.
senin ilk çocuk oldugunu biliyorum.hatta seni bile hatırlıyorum resmini profile koylmuştum ordan hatırlıyorum.benim hafıza iyidir valla.canım halime baksana dünden beri daha anca cevap yazabiliyorumzeynebim sağolsun laptopu gördüğü yerde taarruza geçiyor sanki bilgisayar değil davul niyetine kullanmaya çalışıyor böyle olunca da değil mesaj yazmak mesajları okuyamıyorum bile
birde istanbuldan mardinin bir ilçesine taşındık, istanbulda neredeyse kapımı çalan yoktu burada da maşallah kapımı kapatamıyorumehhh ya benn komşulardayım ya da komşular bende
canım bende seni hatırlıyorum hatta ben ara ara siteye girebildikçe hepinizin durumlarını bebişlerinizi de takip ediyordum zaten
evet cnm benden sonra akılmaya başlamıştın sen ama ben arada topiğe girebildiğim zamanlarda sizleri de tanır gibi oldum
evet cnm benim bir zeynepte benim oldu, zeynep çok yaramaz ele avuca sığmayan bi sıpaamin cnm Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın zeynep benim ilk çocuğum, aslında çocuk bakmayı bilirim çocuklarlada aram iyidir ama zeynep beni çok yoruyor uykuyla arası hiç yok azıcık da huysuz ve inatçı yaklaşık 1 hafta oldu yürümeye başladık
hoşbulduk cnm
hoşbulduk cnm
ayyy sorma zeynepde 5 ve 6. dişleri çıkarıyo diş çıkarma dönemlerinde iştahı azalıyor ve kilo veriyor
aynen öyle. arabada dolanmaya bile razıyız. az kaldı az 1 hf sonra düzelir havalar o zaman kim tutar bizi
allah yardımcınız olsun arkadaşım
canım halime baksana dünden beri daha anca cevap yazabiliyorumzeynebim sağolsun laptopu gördüğü yerde taarruza geçiyor sanki bilgisayar değil davul niyetine kullanmaya çalışıyor böyle olunca da değil mesaj yazmak mesajları okuyamıyorum bile
birde istanbuldan mardinin bir ilçesine taşındık, istanbulda neredeyse kapımı çalan yoktu burada da maşallah kapımı kapatamıyorumehhh ya benn komşulardayım ya da komşular bende
canım bende seni hatırlıyorum hatta ben ara ara siteye girebildikçe hepinizin durumlarını bebişlerinizi de takip ediyordum zaten
evet cnm benden sonra akılmaya başlamıştın sen ama ben arada topiğe girebildiğim zamanlarda sizleri de tanır gibi oldum
evet cnm benim bir zeynepte benim oldu, zeynep çok yaramaz ele avuca sığmayan bi sıpaamin cnm Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın zeynep benim ilk çocuğum, aslında çocuk bakmayı bilirim çocuklarlada aram iyidir ama zeynep beni çok yoruyor uykuyla arası hiç yok azıcık da huysuz ve inatçı yaklaşık 1 hafta oldu yürümeye başladık
hoşbulduk cnm
hoşbulduk cnm
ayyy sorma zeynepde 5 ve 6. dişleri çıkarıyo diş çıkarma dönemlerinde iştahı azalıyor ve kilo veriyor
Hoşgeldin canım .Evet yemeyen bebek zor gerçekten heleki yapıyorsun peşinde koşuyorsun nazlanıyorlar .Benimde umrumda değil valla yerse yer yemezse kendi bilir .Zaten bir bildiği çubuk kraker sabahtan akşama ver yesin hele gördüyse vermediğimde kıyamet kopuyor evde
3 çeşit mi anacım ne sabırlısın ben uğraşamam gerçekten .Zaten hergün ne çorbası yapsam diye düşünüp duruyorum
sen göbuşu bu gece bende gör emin ol hayatında bölesini görmemişsindir şaşırma görunce tamam mı canım şok geçirme obezimde ben
ah tuğbacım ahhh ne çektiğimi bir ben bilirim bir de bebeği yemek yemeyen
herkes söyler sen bununla nasıl uğraşıyorsun diye araba koltuğumuz var ana kucağı gibi olanlardan ya ona koyarım ömürü ya da mama sandalyesine yoksa mümkün değil yemez kaçar gider hoş öyle de 1 saat uğraştırıyor da neyse.. hiç bir yere gidemem yemek derdi olduğu için ne komşuya ne bir yere akşama kadar birşey verme memnun olur. çok dertliyim bu konuda ama allah sağlık sıhhat versin ne diyelim.. buna şükür..
hoşbuldum tuğbacım.aynen zorlada yemiyolarki boşuna uğraşmanın bi anlamı yok hala kahroluyorum o ayrı napalım sağlıklı olsunlar.bizimkide hazır faydasız yiyceklere hiçç burun kıvırmıyo deniyorum acaba yiycekmi die arada.hemen ağzını açıo
Allah sabır ve bol bol dayanma kuvveti versin hepimize valla . Şu yaşlarında bile yemiyorlar
ilerde yemek yemiyceğiz diye tuttururlarsa hiç yediremeyiz .Şimdi bir şekilde zorlada olsa yiyorlar ilerde mümkün değil yemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?