kız tugba nasıl kar yok dersin,afyon,uşak arabalar hep durmuştu,kardan..kar temizleyen greyderler bile kara saplanmıştı...merkeze şemsiye mi tuttunuz yoksa :)
Aramıza tekrardan katılmışsın galiba ama bende baya bir sonra geldiğim için bende seni tanımıyorum
Ozaman tanışalım Zynbm arkadaşım
Benim ismimde Tuğba, yaramaz mı yaramaz birde oğlum var oda Mertkan tanıştığımıza mennun olduk
ani adaşım nasılsın imiism zenep nasıl
senin ilk çocuk oldugunu biliyorum.hatta seni bile hatırlıyorum resmini profile koylmuştum ordan hatırlıyorum.benim hafıza iyidir valla.
zeynepler çok yanamaz oluyo yaa.bendede büyük zeynep yaa..
senin zeyneptemi geç çıkardı dişleri.benimkide geç çıkardı anca çıkartıyoz işte.
gel gle yaz artık buralar sık ugra.
senin ismin neydi peki.hep fifamı deycez kız.
benim ismimim biliyonmuydu ayşegül...
slm kızlar..çat kapı burdan taşınan eski komşum geldi..bişeyler yapıp yedik hemen..sonrada bnm bitişik komşuya gittk geçmiş olsuna....burak ta orda uyudu uykuyu yarım aldı...eve geldğimizden beri mızmız yedi beni..zaten bacağıma yapışık dolanıyo gına geldi ya...çok düştü yine bu sıralar..
Benim adım Fatma yaramaz kızım Zeynepten fırsat buldukça inşallah bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım
Fatoşcuğum teşekkür ederim çok şükür iyiyiz Aras paşa nasıl sen nasılsın bu arada Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber olduğun daha nice güzel senelere inşallah
hafızana hayran kaldım cnm ne yalan söyleyeyim ben gene arada uğrayıp sizler naslsınız diye en azından bi bakıp çıkıyordum ama sizler benden haber almayalı resmen 1,5 yıl olmuş yahuubuna rağmen sen ve hatırlayan tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgiler canım senin adını da büyük kızının zeynep olduğunu da hatırlıyordum ama Defneciğin adını hatırlayamadım
zeynep ilk dişlerini 8 aylıkken çıkarmaya başladı ikişer ikişer çıkarıyoruz işte
canım adım fatma ama fifa desen de ben anlarım sorun değil
Allah sabır versin senin yazdıklarını okurken acaba beni görüyorsun da halimi mi yazıyorsun diye düşünmedim değil üstelik sürekli beraber olduğumuz komşumun kızımdan 1 ay küçük oğlu var ve biraraya geldiğimizde bu sefer ikisi birden sürekli bacağıma yapışık bi şekilde dolanıyorum
evet yaaa sorma halimiayy inanmıyorum odamı yapışıyo bacağına..düşünmek bile istemiyorum
FATOŞCUM nice güzel senelere...:81: Hergünün güzel kalbin gibi iyilikle sevgiyle sağlıkla geçsin inşallah...
Kızlar biraz okuyabildim geçmişi herkesin derdi aynı sanırım.bizde derin hanımla aynıyız kendi kendilerine ne zaman oynuyacaklar ya...Yemek konusuna gelince koca insan gibi yemek seçiyor...Daha önce yemediği birşeyse önce dilinin ucuyla tadıyor sonra beğenirse yiyiyor...2 gündür sevdiği şeyleri dahi zorla yediriyorum.galiba yine dişimiz çıkıcak.
Derin hiç birşey yemezse günü kaşarlı tost ile kapatıyoruz:)ona hayır diyemiyor:)ben çok seçenek yaratıyorum yoksa aç aç uyur.parmağında oynatıyor beni daha şimdiden.kızdığımı anlayıncada ANNEMMMM diyip sarılıyor işte o an ne yorgunluk ne sinir
Benim adım Fatma yaramaz kızım Zeynepten fırsat buldukça inşallah bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım
Fatoşcuğum teşekkür ederim çok şükür iyiyiz Aras paşa nasıl sen nasılsın bu arada Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber olduğun daha nice güzel senelere inşallah
hafızana hayran kaldım cnm ne yalan söyleyeyim ben gene arada uğrayıp sizler naslsınız diye en azından bi bakıp çıkıyordum ama sizler benden haber almayalı resmen 1,5 yıl olmuş yahuubuna rağmen sen ve hatırlayan tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgiler canım senin adını da büyük kızının zeynep olduğunu da hatırlıyordum ama Defneciğin adını hatırlayamadım
zeynep ilk dişlerini 8 aylıkken çıkarmaya başladı ikişer ikişer çıkarıyoruz işte
canım adım fatma ama fifa desen de ben anlarım sorun değil
Allah sabır versin senin yazdıklarını okurken acaba beni görüyorsun da halimi mi yazıyorsun diye düşünmedim değil üstelik sürekli beraber olduğumuz komşumun kızımdan 1 ay küçük oğlu var ve biraraya geldiğimizde bu sefer ikisi birden sürekli bacağıma yapışık bi şekilde dolanıyorum
evet yaaa sorma halimibişey değil onu da o kadar çok seviyorum ki arkadaşa takılıyorum ya bu benim damadım olacak ya ben buna da süt verecem bi şekilde onun da annesi olacam hiçbiri olmazsa manevi annesi olurum diye
ahhh ahhhhhhh ama bu güzel günlerimizin bitmesine az kaldı tayinleri çıkmak üzere
kızlar aras bi tatlı,bi tatlı anlatamam..resimde gördüğümüzden çok daha tatlı..Allah'ım hemen sanki tanıyomuş gibi bi tatlı gülüşü var..hiç yabancılamıyo maşallah..fatoş kafaya takmış ama gören hiç premature demez,burakla aynı ebatları :) ama çok tatlı maşallah 41 kere..pisi pisi diyip duruyo,yerinde durmuyo sıpa..
sağolsunlar beni gezdirdiler,tok karna kumru yedirdiler :) güzeldi ama bitiremedim tabi..patlardım yoksa..fatoşum pek tatlı ya..hiç ilk defa tanışıyo değilmişiz gibi..oturduk sohbet ettik..keşke hep göreşebilsek birbirimizle..
işte üst profil biz :) elimde boydan da var ona göre fatoş...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-bebislerinin-fotolari-227.html#post18108917
hulyayla buluştuk akşam çok gzeldi sanki yıllardır tanışan iki dost gibiydik çok sıcak kanlı hulyada teşekkur ederim arkadaşım guzel akşam için keşke hep bi arada olabilsek göruşsek
aras hulyayı gördu arabaa bindi hulya bizimki gider hemen cup teyzesinin kucagına bide tatlı tatlı sırıtıyo sıpa hulyaa aras çok deişik geldi resimlerdekinden farklı dio guzel vakit geçirdik
keşke hepinizle buluşma imkanımız olsa kim bilir hulyada hiç aklıma gelmezdi kısmet serapla görşemedik ama hulya ile göruşktuk
hulyacım hediyene bayıldım çok zevklisin arkadaşım ogluşum ve ben çok teşekkur ederiz tekrardan
saolsun teyzesi ogluşuma hediye almış...
hulhulyayla buluştuk akşam çok gzeldi sanki yıllardır tanışan iki dost gibiydik çok sıcak kanlı hulyada teşekkur ederim arkadaşım guzel akşam için keşke hep bi arada olabilsek göruşsek
aras hulyayı gördu arabaa bindi hulya bizimki gider hemen cup teyzesinin kucagına bide tatlı tatlı sırıtıyo sıpa hulyaa aras çok deişik geldi resimlerdekinden farklı dio guzel vakit geçirdik
keşke hepinizle buluşma imkanımız olsa kim bilir hulyada hiç aklıma gelmezdi kısmet serapla görşemedik ama hulya ile göruşktuk
hulyacım hediyene bayıldım çok zevklisin arkadaşım ogluşum ve ben çok teşekkur ederiz tekrardan
hulhulyayla buluştuk akşam çok gzeldi sanki yıllardır tanışan iki dost gibiydik çok sıcak kanlı hulyada teşekkur ederim arkadaşım guzel akşam için keşke hep bi arada olabilsek göruşsek
hayırlı cumalar canlar...
saogol bitanem o senin guzelliin hep yazıcam unutuorum babana çok geçmiş olsun benim babamın kalbindede var stent acil şifalar canımFATOŞCUM nice güzel senelere...:81: Hergünün güzel kalbin gibi iyilikle sevgiyle sağlıkla geçsin inşallah...
Kızlar biraz okuyabildim geçmişi herkesin derdi aynı sanırım.bizde derin hanımla aynıyız kendi kendilerine ne zaman oynuyacaklar ya...Yemek konusuna gelince koca insan gibi yemek seçiyor...Daha önce yemediği birşeyse önce dilinin ucuyla tadıyor sonra beğenirse yiyiyor...2 gündür sevdiği şeyleri dahi zorla yediriyorum.galiba yine dişimiz çıkıcak.
Derin hiç birşey yemezse günü kaşarlı tost ile kapatıyoruz:)ona hayır diyemiyor:)ben çok seçenek yaratıyorum yoksa aç aç uyur.parmağında oynatıyor beni daha şimdiden.kızdığımı anlayıncada ANNEMMMM diyip sarılıyor işte o an ne yorgunluk ne sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?