2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız tugba nasıl kar yok dersin,afyon,uşak arabalar hep durmuştu,kardan..kar temizleyen greyderler bile kara saplanmıştı...merkeze şemsiye mi tuttunuz yoksa :)

evet canım oyleymıs annemlerle konustum cok fena dedı
ıstanbul uzerınden gıtsene gercı tekırdag fılanda afyon gıbı olabılır
Allah yardımcın olsun zor oluyor kısın yolculuklar
sag saglım donersın ınsallah evıne

yayınla anacım görsunler arkadaşlarda allahın bildigi kuldan gizlenmez ama diyee başladım a diyetisyenede gittim verecem kiloları sen 2 sene sonra yine gel olmaz mı

a akşam olsun heycanlandım valla

slm kızlar..çat kapı burdan taşınan eski komşum geldi..bişeyler yapıp yedik hemen..sonrada bnm bitişik komşuya gittk geçmiş olsuna....burak ta orda uyudu uykuyu yarım aldı...eve geldğimizden beri mızmız yedi beni..zaten bacağıma yapışık dolanıyo gına geldi ya...çok düştü yine bu sıralar..

benim iki kızda uyudu:)
kocada berbere gidecekmiş.eh accık geç gelir.hemencecik acayım dedim.

FATOŞCUM nice güzel senelere...:81: Hergünün güzel kalbin gibi iyilikle sevgiyle sağlıkla geçsin inşallah...

Kızlar biraz okuyabildim geçmişi herkesin derdi aynı sanırım.bizde derin hanımla aynıyız kendi kendilerine ne zaman oynuyacaklar ya...Yemek konusuna gelince koca insan gibi yemek seçiyor...Daha önce yemediği birşeyse önce dilinin ucuyla tadıyor sonra beğenirse yiyiyor...2 gündür sevdiği şeyleri dahi zorla yediriyorum.galiba yine dişimiz çıkıcak.
Derin hiç birşey yemezse günü kaşarlı tost ile kapatıyoruz:)ona hayır diyemiyor:)ben çok seçenek yaratıyorum yoksa aç aç uyur.parmağında oynatıyor beni daha şimdiden.kızdığımı anlayıncada ANNEMMMM diyip sarılıyor işte o an ne yorgunluk ne sinir

burak ta aynı önce test edip onaylıyo sonra yiyo..muzur bunlar:)

zaten pek iştahı da yok..napıcam bu çocukla bilmiyorum:2:

Benim adım Fatma yaramaz kızım Zeynepten fırsat buldukça inşallah bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım

ani adaşım nasılsın imiism zenep nasıl

Fatoşcuğum teşekkür ederim çok şükür iyiyiz Aras paşa nasıl sen nasılsın bu arada Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber olduğun daha nice güzel senelere inşallah

hafızana hayran kaldım cnm ne yalan söyleyeyim ben gene arada uğrayıp sizler naslsınız diye en azından bi bakıp çıkıyordum ama sizler benden haber almayalı resmen 1,5 yıl olmuş yahuu buna rağmen sen ve hatırlayan tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgiler canım senin adını da büyük kızının zeynep olduğunu da hatırlıyordum ama Defneciğin adını hatırlayamadım
zeynep ilk dişlerini 8 aylıkken çıkarmaya başladı ikişer ikişer çıkarıyoruz işte
canım adım fatma ama fifa desen de ben anlarım sorun değil

Allah sabır versin senin yazdıklarını okurken acaba beni görüyorsun da halimi mi yazıyorsun diye düşünmedim değil üstelik sürekli beraber olduğumuz komşumun kızımdan 1 ay küçük oğlu var ve biraraya geldiğimizde bu sefer ikisi birden sürekli bacağıma yapışık bi şekilde dolanıyorum

ayy inanmıyorum odamı yapışıyo bacağına..düşünmek bile istemiyorum

ayy inanmıyorum odamı yapışıyo bacağına..düşünmek bile istemiyorum
evet yaaa sorma halimi bişey değil onu da o kadar çok seviyorum ki arkadaşa takılıyorum ya bu benim damadım olacak ya ben buna da süt verecem bi şekilde onun da annesi olacam hiçbiri olmazsa manevi annesi olurum diye
ahhh ahhhhhhh ama bu güzel günlerimizin bitmesine az kaldı tayinleri çıkmak üzere

kızlar aras bi tatlı,bi tatlı anlatamam..resimde gördüğümüzden çok daha tatlı..Allah'ım hemen sanki tanıyomuş gibi bi tatlı gülüşü var..hiç yabancılamıyo maşallah..fatoş kafaya takmış ama gören hiç premature demez,burakla aynı ebatları :) ama çok tatlı maşallah 41 kere..pisi pisi diyip duruyo,yerinde durmuyo sıpa..
sağolsunlar beni gezdirdiler,tok karna kumru yedirdiler :) güzeldi ama bitiremedim tabi..patlardım yoksa..fatoşum pek tatlı ya..hiç ilk defa tanışıyo değilmişiz gibi..oturduk sohbet ettik..keşke hep göreşebilsek birbirimizle..

işte üst profil biz :) elimde boydan da var ona göre fatoş...

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-bebislerinin-fotolari-227.html#post18108917

Son düzenleme:
hulyayla buluştuk akşam çok gzeldi sanki yıllardır tanışan iki dost gibiydik çok sıcak kanlı hulyada teşekkur ederim arkadaşım guzel akşam için keşke hep bi arada olabilsek göruşsek

aras hulyayı gördu arabaa bindi hulya bizimki gider hemen cup teyzesinin kucagına bide tatlı tatlı sırıtıyo sıpa hulyaa aras çok deişik geldi resimlerdekinden farklı dio guzel vakit geçirdik
keşke hepinizle buluşma imkanımız olsa kim bilir hulyada hiç aklıma gelmezdi kısmet serapla görşemedik ama hulya ile göruşktuk

hulyacım hediyene bayıldım çok zevklisin arkadaşım ogluşum ve ben çok teşekkur ederiz tekrardan
saolsun teyzesi ogluşuma hediye almış...

canım arasın diger fotolarıda koysana

Son düzenleme:

ayy derinn...zeynepte küçkken hep öyle yapardı diliyle bakar severse yer sevmezse imkaszı yemezdi.defne öyle degil.bi kaşık alıp yutuyo sonra kararını veriyo yiyip yemekte:)

fatmacım valla ne bilem aklımda kaldın işte.kapalıydın resimler gözümün önende yani.daha bi çok kişiyi hatırlıyorum.arada gelip bakıyorlar altta görüyorum onlarada sesleniyorum gelen diye bazıarı geliyo ama bazıları gelmiyo.
dişler iki iki demek.bz 11,5 aylıkken çıkardık ilk dişimizi:)şimdide üçer beşer çıkartıyo.yetişmeye çalışıyo yaşıtlarına:)
siz mandındamesinizz..eşin ne iş yapıyo tayin falan derken.
bak bizimde tayinimiz çıktı şuan kahramanmaraşta yaşıyoruz.kısmet yaa seneye antalyaya tayin dilekemizi verelim diyorz kısmet.hatırlamazındır belki biz daha önçe alanyada yaşıyorduk.8,5 yılım geçti orda özlüyorum oraları.buralara alışmak zor geldi.ama ne yapalım öyle tayihciyiz bi yerde alışacagız.
benimde şöyle iyi bi komşum olsa ah.

kızlar iyi vakit geçermişsiniz belli.sizin adınıza çok sevindim.
resimlerde süper ya.maşalan aras durmadıgı belli zaten.afacan...

saogol bitanem o senin guzelliin hep yazıcam unutuorum babana çok geçmiş olsun benim babamın kalbindede var stent acil şifalar canım
valla bu bebişlerin hepsi anı ama sevgileri herşeye deger işye

canım iyiz bizde çok şukur artık hep gel tamam mı sagol canım yaşlandık valla

günaydın herkese..

katıl tabi ya didem, dün aklımdan geçiyodunuz..sen,özlem,burcu..bu hafta hiç yazmadınız dimii..valla merak ediyoruz,eskisi gibi olalım yine..

bugün son günüm,akşam 9 da gidiyorum ,inşallah yarın bu saatlerde oğluma kavuşmuş olacağım

günaydınlar hayırlı cumalar
yaşasın bugün cuma

fatoşcum hulyayla buluştunuz sonunda gözün aydın cnm
ama sen çok tatlısın nie obezim felan diosun zayıflarsın şekerimm,hulyayıda çok zayıflamış gördüm eski fotolarıyla kıyaslarsak yüzü soluk ve zayıf geldi bana resimdenmi bilemm

ya resimde bana da yüzüm soluk geldi..aynaya bakınca pek öyle gelmiyo..ben bu yüzümü nasıl renklendirecem yahuu..doktor da kan mı demir mi neyse ilaç vermiyo bana..sadece elevit alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…