2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm inş. kavuşurun kuzuna yol durumlarıda düzelmiştir şehir içinde bile eridi karlar yollar açıldı

resimleri kayseriye gittiğimede yukleyim canım,sana da göndermiş olurum..çünkü yeniden boyutlandırmam gerekiyor..güle güle giysin aras paşa, sen de resim koy,bakalım yakışmış mı ?

anaa serap gelmiş, kız işe mi geldin,berkin nasıl oldu?sen nasılsın? öğlen buluşalım artık yahuu..

burda fransız kültür merkezi var,orada oracle bize öğle yemeği veriyor, ot-çöp :) ilk gün aç kaldık..dün çorbacı ismet de içesine yedik yemeğimizi..bugün de senle takılalım..yaa ama ama ben berkini görmeyi çok istiyorum....

ya resimde bana da yüzüm soluk geldi..aynaya bakınca pek öyle gelmiyo..ben bu yüzümü nasıl renklendirecem yahuu..doktor da kan mı demir mi neyse ilaç vermiyo bana..sadece elevit alıyorum.

hımmm sor bakalım belki kansız deilsin dir cnm ondan vermemiştir

günaydın kızlar hava düzeldi güneş var kim tutar bugün bizi
öğlen kuzuyu aşıya goturcem donuste dolasırız. dun avm ye gıttık aksam ortalıgı bırbırıne kattı koşturuyo ortalıklarda el tutmakta istemiyo ipini kopardı iyice

hülya fatoş buluştunuz demek resimleri gördüm pek mulu görünüyosunuz arasta aranızda pek sevimli kuşum ne güzel nerden nereye dimi... hülya yolun istanbula da düşer belki he ne dersin

günaydınlar hepimize

Bugün işe geldim çok kötü değilim ama idare etmeye çalışıyorum işte.

Bugün Hülyayla da buluşacağız inşallah. Akşamki buluşma güzel olmuş kıskandım valla.
Hülya sen gidiyon diye havalar düzelecekmiş bugünden sonra

zeynepçim gez valla bizde gittik geçen gün alışverişmerkezine aynen öle ipini koparmış bi oyana bi buyana koşturdu çok seviniyolar ya

serapçım geçmiş olsun cnm sanada

Günaydın kızlar,

bugün hava çok güzel. insallah h.sonuda böyle olur. cocuk evde sıkıntıdan bayıldı ya... dışarı çıkmamız şart oldu.

bu arada biz gündüz tek uykuya düştük. insallah değişmez. iyi oldu sanırım böyle.

sizlerde ne var ne yok. Hülyanın bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

günaydın kızlar..
hülya fatoş buluşmuşsunuz güzel geçtiğine eminim...
benm sıpa bugünlerde paçamı bırakmıyo ya..bi dk ayrı kalmıyo..giremiyorum buraya..şimdi uyuttum a geldm..ama ne kahvaltı ne temzlik bişey yapmadım daha..buraya takılyım diye.uyanınca malum giremicem

japonyadakı depremı duydunuz mu kızlar.
8.8 den bahsedıyorlar. inanamıyorum. ölü sayısı en az 1 diyor cnn de. en az 1 mi... 8.8 ve en az 1 ölü diyolar. depremden çok tsunami vurdu ülkeyi. deprem adamlara koymuyor ki. helal olsun ve geçmiş olsun diyorum. allah yardımcıları olsun ((

evet ya valla Allah yardımcıları olsun

ayy nerdesini kızlar ya...valla uyanıcak benm sıpa..iki çirtik hanek edek dedik

kız seni var ya ne etmeli çocuk hasta hava feci soğuk çıkarmayım götüreyim seni eve dedim gelip alacaktım da ırım kırım ettin hem de evdeydim, şimdi de berkini görmek istiyorum diyorsun

evet canım okadar guzeldiki valla hepinizle görşmek istiom ben
ya resimde bana da yüzüm soluk geldi..aynaya bakınca pek öyle gelmiyo..ben bu yüzümü nasıl renklendirecem yahuu..doktor da kan mı demir mi neyse ilaç vermiyo bana..sadece elevit alıyorum.
evet kendinede dedim çok zayıflamış
tamama canımn giidnce koy koyarım gidirip saol teyzesi
sorma zenep nasip valla hiç aklıma gelmezdi inşallah sizide görrm
yazık kız donmuş zaten keşke sende olsa ydın canım bi yerde oturduk sonra incir altına gittik martı etli kumru yedirdim ona
eve canım hemide nasıl resime baktınmı
eve a helal olsun geçmiş e olsun allahım yaşamasın
ayy nerdesini kızlar ya...valla uyanıcak benm sıpa..iki çirtik hanek edek dedik
,

anacım liste yazıom die topiine kes yapıştır yapıom klavye mafiş ya

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar..daha da gelmem gayrı küstüm
giremem sanırım artıkın..ancak uyursa belkii

günaydınlar nasılsınız kızlar yorgunluktan öldüm gözlerim maaf oldu pc ye bakmaktan mart nisan benden hayır yok valla
resimler nerde yahu buluşanlar hülya fatoş göremedimmm

istanbula da gelcem millet, eşimi ikna edip onunla gelmek istiyorum...burcuyla plan yaptık..eşini gönderiyoruz evden..cocukları uyutunca evde parti yapıyoruz

hayali güzel,belki kısmet olur,belli mi olur yafff :26:

GÜNAYDIN ANNELERİN EN ŞEKERLERİ

Buluşanlar olmuş,Buluşamayanlar olmuş
Biz halen buluşucaz kızlarla.nasip olmayınca olmuyor demekki.şuan sadece ipektoşumu gördüm o da tesadüf karşılaştık Berrinle.iykide görmüşüm istanbula gitmeden.

Zeynepcim japonyayamı yerleşsek acep
Bizim burda Allah korusun aynı şiddette olsa neler oluyor gördük.
İnsan çocuğu olunca hem daha çok yaşama sarılıyor hemde ona birşey olucak die aklı çıkıyor ALLAH hepimizi korusun inşallah.

Ayşegülcüm demek Zeynepte öyleydi aman zeynep ablası gibi lsun yeterki:)

Cumanız mübarek olsun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…