günaydın herkese..
katıl tabi ya didem, dün aklımdan geçiyodunuz..sen,özlem,burcu..bu hafta hiç yazmadınız dimii..valla merak ediyoruz,eskisi gibi olalım yine..
bugün son günüm,akşam 9 da gidiyorum ,inşallah yarın bu saatlerde oğluma kavuşmuş olacağım
ya resimde bana da yüzüm soluk geldi..aynaya bakınca pek öyle gelmiyo..ben bu yüzümü nasıl renklendirecem yahuu..doktor da kan mı demir mi neyse ilaç vermiyo bana..sadece elevit alıyorum.
japonyadakı depremı duydunuz mu kızlar.
8.8 den bahsedıyorlar. inanamıyorum. ölü sayısı en az 1 diyor cnn de. en az 1 mi... 8.8 ve en az 1 ölü diyolar. depremden çok tsunami vurdu ülkeyi. deprem adamlara koymuyor ki. helal olsun ve geçmiş olsun diyorum. allah yardımcıları olsun((
resimleri kayseriye gittiğimede yukleyim canım,sana da göndermiş olurum..çünkü yeniden boyutlandırmam gerekiyor..güle güle giysin aras paşa, sen de resim koy,bakalım yakışmış mı ?
anaa serap gelmiş, kız işe mi geldin,berkin nasıl oldu?sen nasılsın? öğlen buluşalım artık yahuu..
burda fransız kültür merkezi var,orada oracle bize öğle yemeği veriyor, ot-çöp :) ilk gün aç kaldık..dün çorbacı ismet de içesine yedik yemeğimizi..bugün de senle takılalım..yaa ama ama ben berkini görmeyi çok istiyorum....
evet canım okadar guzeldiki valla hepinizle görşmek istiom bengünaydınlar hayırlı cumalar
yaşasın bugün cuma
fatoşcum hulyayla buluştunuz sonunda gözün aydın cnm
ama sen çok tatlısın nie obezim felan diosun zayıflarsın şekerimm,hulyayıda çok zayıflamış gördüm eski fotolarıyla kıyaslarsak yüzü soluk ve zayıf geldi bana resimdenmi bilemm
evet kendinede dedim çok zayıflamışya resimde bana da yüzüm soluk geldi..aynaya bakınca pek öyle gelmiyo..ben bu yüzümü nasıl renklendirecem yahuu..doktor da kan mı demir mi neyse ilaç vermiyo bana..sadece elevit alıyorum.
tamama canımn giidnce koy koyarım gidirip saol teyzesiresimleri kayseriye gittiğimede yukleyim canım,sana da göndermiş olurum..çünkü yeniden boyutlandırmam gerekiyor..güle güle giysin aras paşa, sen de resim koy,bakalım yakışmış mı ?
anaa serap gelmiş, kız işe mi geldin,berkin nasıl oldu?sen nasılsın? öğlen buluşalım artık yahuu..
burda fransız kültür merkezi var,orada oracle bize öğle yemeği veriyor, ot-çöp :) ilk gün aç kaldık..dün çorbacı ismet de içesine yedik yemeğimizi..bugün de senle takılalım..yaa ama ama ben berkini görmeyi çok istiyorum....
sorma zenep nasip valla hiç aklıma gelmezdi inşallah sizide görrmgünaydın kızlar hava düzeldi güneş var kim tutar bugün bizi
öğlen kuzuyu aşıya goturcem donuste dolasırız. dun avm ye gıttık aksam ortalıgı bırbırıne kattı koşturuyo ortalıklarda el tutmakta istemiyo ipini kopardı iyice
hülya fatoş buluştunuz demek resimleri gördüm pek mulu görünüyosunuz arasta aranızda pek sevimli kuşumne güzel nerden nereye dimi... hülya yolun istanbula da düşer belki he ne dersin
günaydınlar hepimize
Bugün işe geldim çok kötü değilim ama idare etmeye çalışıyorum işte.
Bugün Hülyayla da buluşacağız inşallah. Akşamki buluşma güzel olmuş kıskandım valla.
Hülya sen gidiyon diye havalar düzelecekmiş bugünden sonra
eve canım hemide nasıl resime baktınmıgünaydın kızlar..
hülya fatoş buluşmuşsunuz güzel geçtiğine eminim...
benm sıpa bugünlerde paçamı bırakmıyo ya..bi dk ayrı kalmıyo..giremiyorum buraya..şimdi uyuttum a geldm..ama ne kahvaltı ne temzlik bişey yapmadım daha..buraya takılyım diye.uyanınca malum giremicem
eve a helal olsun geçmiş e olsun allahım yaşamasınjaponyadakı depremı duydunuz mu kızlar.
8.8 den bahsedıyorlar. inanamıyorum. ölü sayısı en az 1 diyor cnn de. en az 1 mi... 8.8 ve en az 1 ölü diyolar. depremden çok tsunami vurdu ülkeyi. deprem adamlara koymuyor ki. helal olsun ve geçmiş olsun diyorum. allah yardımcıları olsun((
,ayy nerdesini kızlar ya...valla uyanıcak benm sıpa..iki çirtik hanek edek dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?