günaydın hayırlı cumalar bugün bende katılcam aklım kalıyo işi falan boşvercem
günaydın herkese..
katıl tabi ya didem, dün aklımdan geçiyodunuz..sen,özlem,burcu..bu hafta hiç yazmadınız dimii..valla merak ediyoruz,eskisi gibi olalım yine..
bugün son günüm,akşam 9 da gidiyorum ,inşallah yarın bu saatlerde oğluma kavuşmuş olacağım
günaydınlar hepimize
Bugün işe geldim çok kötü değilim ama idare etmeye çalışıyorum işte.
Bugün Hülyayla da buluşacağız inşallah. Akşamki buluşma güzel olmuş kıskandım valla.
Hülya sen gidiyon diye havalar düzelecekmiş bugünden sonra
Günaydın kızlar,
bugün hava çok güzel. insallah h.sonuda böyle olur. cocuk evde sıkıntıdan bayıldı ya... dışarı çıkmamız şart oldu.
bu arada biz gündüz tek uykuya düştük. insallah değişmez. iyi oldu sanırım böyle.
sizlerde ne var ne yok. Hülyanın bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
japonyadakı depremı duydunuz mu kızlar.
8.8 den bahsedıyorlar. inanamıyorum. ölü sayısı en az 1 diyor cnn de. en az 1 mi... 8.8 ve en az 1 ölü diyolar. depremden çok tsunami vurdu ülkeyi. deprem adamlara koymuyor ki. helal olsun ve geçmiş olsun diyorum. allah yardımcıları olsun((
GÜNAYDIN ANNELERİN EN ŞEKERLERİ
Buluşanlar olmuş,Buluşamayanlar olmuş
Biz halen buluşucaz kızlarla.nasip olmayınca olmuyor demekki.şuan sadece ipektoşumu gördüm o da tesadüf karşılaştık Berrinle.iykide görmüşüm istanbula gitmeden.
Zeynepcim japonyayamı yerleşsek acep
Bizim burda Allah korusun aynı şiddette olsa neler oluyor gördük.
İnsan çocuğu olunca hem daha çok yaşama sarılıyor hemde ona birşey olucak die aklı çıkıyor ALLAH hepimizi korusun inşallah.
Ayşegülcüm demek Zeynepte öyleydi aman zeynep ablası gibi lsun yeterki:)
Cumanız mübarek olsun kızlarrr
Şapşal Ömür yerim senin cama yapışan ağzını.
aç bu çoçuklar ayol karı bile yemeye çalışıyorlar.
ömür çok tatlısın yaa.ah onu bi agzıra alsan hmen atarsın.buzz..kardan adamda bek yahuşukluymuş beaaa
burcu ne alzeymırı kız.delüü.
Demek Duru hnmda kaldıramıyor popişi
Ömürü yerim ben o kar yesinn ben onu:)
Ömür maşallah sana yerim o ağzını burnunu çok tatlısın
Selam hanımlar napıyosunuz
Herkese hayırlı cumalar
ohh iyi yaptınız Serap.1 saat te olsa 30 dk da olsa görüştünüz ya.ayy ne güzel dostluklar kazandırdı burası bize.önceden söyleseler inanmazdım pehhh sanal alemde tanımadığım kişilerle arkadaşmı olucam sırrımı mı paylaşıcam, evime mi çağrıcam derdim ama şimdi herşeyimi bilen yaklaşık yada en az diyeyim 40 kişi varne ilginç.
Hülya kız sanada acayip fiyaka olmuştur haa nereye gitsen buluşacak görüşecek Turkiye'nin 10 ilinde arkadaşın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?