2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serap Allah kolaylık versin canım..zor iş seninki de..

özlem okudum yine çok beğendim..cinsiyeti sormuşsun bu arada,öğrenemedim,nisan 8 de bakalım gitcem tekrar..niye gelmiyosun eskisi gibi??

ewet seçil burda olsaydı... düşünmek bile istemiyorum...

evde parti ha... wayyyyyyyyyyy

özlem açamıyorum ya neden acaba

günaydın hayırlı cumalar bugün bende katılcam aklım kalıyo işi falan boşvercem

gel bacım ya özledik.

hadi hayırlısıyla gidersin inşalah.

ay kötü oldu valla.hastalık hava.heps hülyanın yüzündenmi diyon

bizimde bi ara teke düşmüşte şimdi yine iki kez uyuyo.arada oluyo bizde.

ya sabahtan beri onu izliyorum.allah yardımcıları olsun.deprem degil ksunami vurdu zaten.ölü sayısı daha çıkar kız.7,5 metrelik sudan ölü sayısı çakmazmı.allah ülkemize denk getirmesin.çok zor toarlardık zaten

evet evete öyleydi.şimdi maşallah sebze yer et yer.genelde verdigimizi yer.ama zeynebe bi türlü kahvaltı alışkanlıgını oturtamadım.hiç sevmiyo peynir zeytin.varsa yoksa yumurta ve gevrek.oda çikolatalı olacak.ne yapayım buda böyle

hülya bursayada uğra kız aşkolsun darılırız bak
bende mayısada gidicem kısmetse ist.bakalım görüşebilecekmiyim kızlarla çok isteyince olmazya hayırlısı
işimiz çok zor hülya valla bunaldım artık 2 kişiyiz bide 100 defter var bizde çoğuda şirket küçük işletmede var ama onlarda tevatürlü yani öle işte 1,5 ay sonra rahatlıycam inş...

Günaydın ,

2 gündür yoktum, izinliydim .geçmişi atlıyarak okudum geldim.

Selma çoçuklara geçmiş olsun canım.yaz gelsin artık kırıldık valla.

Evet depremin şiddetine bakın Turkiyede olsa Allah korusun taş taş üstünde kalmazdı tepemizden kireç döktürürdü devlet valla.

Vay be izmirli hatunlar ayarlayıp buluşamadı Hülya gitti Fatoşu çekti çıkarttı valla.iyi yapmışsınız demekki km ler engel değilmiş.hülya banada soluk geldin canım.kan değerlerine bi baktım bize kullandırtmışlardı ya demir hapı ne rengimiz soldu ne halsiz kaldık sen iste özellikle dr 'dan.

Bu arada evet Hülya ile öyle bir plan yaptık valla o gelsin kalmaya ben suat ı evden yollarım.annemler yakın boş dairede var suatta incelemez gider zaten, siz rahat edin diye.ama bak benden demesi 2. uşak olunca zo olur hulya haziraan a kalmadan gelin.
mayıs gibi kocaeli grubu ile konuştuk lafımız havada kalmazsa gelecekler.Bursa grubunuda bu tarihlere getirdik mi görün curcunayı.

Seçil Duru da halen yürümedi canım ben hiç takılmıyorum sende takılma ne zaman kendisini hazır hissederlerse yürürler.duru geç emekledi -geç oturdu geçte yürüyecek.pek kıymetli totoyu kaldıramıyorlar.

Fifa yı bende hatırladım.birde alzaymır yolunda ilerliyorum diyordum valla hatırladım.
Fatma Mardin 'e tayininiz mi çıktı siz kendi isteğinizlemi yerleştiniz.İstanbul sonrdsa Mardin alışkın değilsen zor gelmedi mi?

Son düzenleme:
sizleri kardan adamımızla tanıştırayım..
ve tabi amcasının cama attığı karları yemeye çalışan ömür'le

Son düzenleme:
Şapşal Ömür yerim senin cama yapışan ağzını.
aç bu çoçuklar ayol karı bile yemeye çalışıyorlar.

ömür çok tatlısın yaa.ah onu bi agzıra alsan hmen atarsın.buzz..kardan adamda bek yahuşukluymuş beaaa
burcu ne alzeymırı kız.delüü.

hava biraz güneşliydi ama yine bozdu..bu hafta böyle geçecek gibi.hava böyle olursa adanada gitmeyecegiz.yollar kaygan olur yağıştan allah korusun.gerçi benim kocaya kaysa gidelim diyoda..yok yokk..

Hayırlı cumalar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun

Dün eşim Ereni doktora götürdü tekrar, kan tahlili falan yaptırmış sonuçları iyi çıktı allahtan ,öyle korkuttu ki beni eşim erenin hastalığıyla alakalı, yok öyleyse yok böyleyse diye kan tahlilini yaptırmasaydık kafayı yerdim herhalde neyse çok sıkıldım dün bişey çıkmadı şükür, ilaçlarını değiştirdik bugün iyi çok şükür şimdi evin içinde koşuyor biraz iyi oldularmı zaten hemen yaramazlığa devam,Zeynonun burnu hala akıyor onada ilaç veriyorum,Kerem'de bişey yok allahtan okula gönderdim, bugün burda hava da çok güzel zaten, bizden haberler böyle....

Fatoşla Hülya buluşmuşlar resmi gördüm çok tatlısınız üçünüzde negüzel oldu valla dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler inş.birgün biyerlerde karşılaşırız .....

Serapcım geçmiş olsun canım sen hastaymışsın buluşmaya gidememişsin sağlık olsun inş.çabucak toparlarsın canım....

Serap sanada kolay gelsin canım işlerin yoğunmuş....

Şapşal Ömür yerim senin cama yapışan ağzını.
aç bu çoçuklar ayol karı bile yemeye çalışıyorlar.

ömür çok tatlısın yaa.ah onu bi agzıra alsan hmen atarsın.buzz..kardan adamda bek yahuşukluymuş beaaa
burcu ne alzeymırı kız.delüü.

Demek Duru hnmda kaldıramıyor popişi
Ömürü yerim ben o kar yesinn ben onu:)

Ömür maşallah sana yerim o ağzını burnunu çok tatlısın

dün o kadar söylendim yemiyor çocuk diye.. akşamında yaptığına bak.. babası kardanadama baksın diye götürdü ömürü dışarı kendini yerlere atıyormuş yiyecekmiş karları.. ahh benim evladımın canı kar istermiş de ben bilmezmişim..

hoşgeldiniz kızlar. öğle tatilinde Hülyayla buluştuk. Yemek yedik sohbet ettik. 1.5 satte kadar beraber kalabildik ben işi o da kursu azcık salladı:) çantamı bile almadan cüzdanımı alıp Hülyaya kaçtım erken çıkayım diye Hülyada foto var sonra ekler. Akşam da onu yemeğe çıkaracaktım ama kurs erken bitecek diye otobüs satini 5 e almışlar. Dün ben de olmak isterdim Fatoşlarla falan ama son gününe ancak yetiştim, yüzüm gözüm bile ancak bugün yerine geliyor. Daha uzun zamanlarda bir araya geliriz inşallah. Çok çok memnun oldum tanıdığıma. (Zaten tanıyordum ama yüzüze gördüğüme:))

ohh iyi yaptınız Serap.1 saat te olsa 30 dk da olsa görüştünüz ya.ayy ne güzel dostluklar kazandırdı burası bize.önceden söyleseler inanmazdım pehhh sanal alemde tanımadığım kişilerle arkadaşmı olucam sırrımı mı paylaşıcam, evime mi çağrıcam derdim ama şimdi herşeyimi bilen yaklaşık yada en az diyeyim 40 kişi var ne ilginç.
Hülya kız sanada acayip fiyaka olmuştur haa nereye gitsen buluşacak görüşecek Turkiye'nin 10 ilinde arkadaşın var.

aynen öyle az da olsa görüşmeden gitseydi çok üzülecektim. bugün raporluyum aslında ama sırf buluşabilmek için işe geldim iyi de yapmışım

selam kızlar
ben buralara pek takılamıyom artık ya facemide kociş kapattı kıskanç herif yanlış anlamayın sakın ben silmedim sizi

ecrin hasta oldu gözleri çapaklanıyo kıpkırmızı
ama neşesi keyfi yerinde
diş çıkarıca zaman böyle oluyo hepp
paresetamol şuruba başladım iyi gelir inş.

slmherkeseee hasta beişlere geçmiş olsun biran öce iyileşsinler inş hülya ve fatoşş çok tatlısınızz ne güzel görüştünüz darısı biz bursalıların başına bu arada benim tembel keremimde yürümüyor daha elbet yürüyecek böylede her yaramazlığı yapıyo zaten yürümeyede hiççç niyeti yok çok memnun hayatından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…