keşke tüm assaydık kız serap :) valla göremeseydim içime otururdu taş gibi..keşke daha çok vakit olsaydı...keşke cocuklar da olsaydı...hasta hasta geldin sağol canım,az görüşmüş olsak da çok sevindim seni ve fatoşu gördüğüme..benim için güzel bi anı oldu..
kızlarrr bu arada berkin direk annesine benziyoo..serapı görünce kesin kararımı vermiş oldum..
geçmiş olsun canım..Allah kötüsünden korusun..bence erteleyin siz, 2 açıdan iyi olur..
eğitim sebebine iyi takıldım bu ara kk ya..
ben birazdan çıkacam kızlar,hadi hakkınızı helal edin..burak ne yapıcak beni görünce çok merak ediyorum..
Ben geri geldim sonunda uyudu sıpa değilse evin içinde serenat yaparken başımı ağrıttı .
Geçmişe bakınayım istiyordum hemen bakayım bu uyku ne kadar sürer bilinmez
Hayırlı yolculuklar hülyam sağ sağlım yuvana ailene kavuş.
Ayşegül oluyor canım ya allah korusun gözlerine boğazlarına gelmesinde vuruklar ,ezikler dert etmiyorum ben artık. Duru'nunda kulağı mosmor ne alaka diyeceksin ama valla uyurken sen git yakat başına kafa at.sabah bi baktık ki yeşil siyah birşey olmuş nasıl olmuş onu bile tam bilemedik.
Sizede çok geçmiş olsun.sen hastayım falan de gitmemek için .eşininde acelesi neymiş canım daha bir ay olmadı kaynın gil gideli dursun azcık.
Yok şekerim yokkız tugba nasıl kar yok dersin,afyon,uşak arabalar hep durmuştu,kardan..kar temizleyen greyderler bile kara saplanmıştı...merkeze şemsiye mi tuttunuz yoksa :)
Tüh ya daha iyileşemedin mi canım sen bu seneki griplerde bir türlü gitmiyor .Tekrardan çok geçmiş olsungünaydınlar hepimize
Bugün işe geldim çok kötü değilim ama idare etmeye çalışıyorum işte.
Bugün Hülyayla da buluşacağız inşallah. Akşamki buluşma güzel olmuş kıskandım valla.
Hülya sen gidiyon diye havalar düzelecekmiş bugünden sonra
Evet ya çok kötü oldum izleyince bende .Bizim burda olsa kesin deprem felaketle sonuçlanırdı Allah korusunjaponyadakı depremı duydunuz mu kızlar.
8.8 den bahsedıyorlar. inanamıyorum. ölü sayısı en az 1 diyor cnn de. en az 1 mi... 8.8 ve en az 1 ölü diyolar. depremden çok tsunami vurdu ülkeyi. deprem adamlara koymuyor ki. helal olsun ve geçmiş olsun diyorum. allah yardımcıları olsun((
sizleri kardan adamımızla tanıştırayım..
ve tabi amcasının cama attığı karları yemeye çalışan ömür'le
Biraz geç oldu ama sağolasın canım çok şükür ikimizde iyiyizsağol canım sanada hayırlı cumalar, iyi olmaya çalışıyoruz, sen nasılsın mertkan nasıl ....
Gözün aydın canım bak sabrettin sonunda oldu .Bu arada Defnecik düşmüş çok ama çok geçmiş olsun .Her ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda içim gidiyor her düşüşündeserap,hülya buluştunuz demek.oh iyi ettiniz.valla bende çok diyorum çok arkadaşım oldu diye.benim adamın bile var nette arkadaşı.ama mesmekten yoksa oyarım(
hülya accık güneş gördü bugün kesin gidelem diyecek eminim.gitmeyelim demiştim ama cuma günü havaya bakarız dedi.bugünde aksi gibi hava iyi.ya hava pazar günü iyi olsaydı olmammıydı
fato geçmiş olsun kız.dşi çıkarınca gözlermi çapaklanıyo küçük hanımın.
yürümeyen bebecikler yüreyecekler elbit.ayy benim kız bile artık pütürlü yiyo teyzeleri şükürr
güle güleee.allah yolunu açık etsin.buragıda öpersin koklarsın.kendine iyi bakk..öpüyorum..
akşam koca gelsinde hava iyi olsada gitmeyelim diyecegim.evet iki açıdanda gitmesek iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?