2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

keşke tüm assaydık kız serap :) valla göremeseydim içime otururdu taş gibi..keşke daha çok vakit olsaydı...keşke cocuklar da olsaydı...hasta hasta geldin sağol canım,az görüşmüş olsak da çok sevindim seni ve fatoşu gördüğüme..benim için güzel bi anı oldu..

kızlarrr bu arada berkin direk annesine benziyoo..serapı görünce kesin kararımı vermiş oldum..

bursaya da gelirim bacım ayıp ettin..Türkiyeyi bitirdikten sonra da Fransaya reyhanı ve ecemi görmeye gitmeyi düşünüyorum...

gözleri niye çapaklanıyo acaba? iltihap mı kaptı kii..utkuda olmuştu ya,göz damlası vermişti doktor..götürdün mü canım ecrini doktora..

ömür çok tatlı çıkmış yaaa..ne ilginç şeyler yapıyolar :) camdan kar yiyecekmiş bak sen..

ayşegül adanaya mı gitmeyi düşünüyordunuz..bence de 1 hafta erteleyin, havalar güzelsin biraz..hepiniz de hasta olursunuz Allah korusun.

ay keşke olsaydı da tün gün gezseydik dedikodu yapsaydık şahane olurdu öğrenci falan olsaydık 3 gün bile asardık da ah ah büyüdük ve kirlendi dünya
Hepimiz için çok güzel bir anı oldu

kızlarrr bu arada berkin direk annesine benziyoo..serapı görünce kesin kararımı vermiş oldum..

serap,hülya buluştunuz demek.oh iyi ettiniz.valla bende çok diyorum çok arkadaşım oldu diye.benim adamın bile var nette arkadaşı.ama mesmekten yoksa oyarım(
hülya accık güneş gördü bugün kesin gidelem diyecek eminim.gitmeyelim demiştim ama cuma günü havaya bakarız dedi.bugünde aksi gibi hava iyi.ya hava pazar günü iyi olsaydı olmammıydı
fato geçmiş olsun kız.dşi çıkarınca gözlermi çapaklanıyo küçük hanımın.
yürümeyen bebecikler yüreyecekler elbit.ayy benim kız bile artık pütürlü yiyo teyzeleri şükürr

dışarı çıktık güneş var evet ama acayip rüzgar vardı pek durmadık geldik hemen.alacaklarım vardı onları alıp yine eve attık kendimizi.

defnem sabah düştü kızlar yaa.ben wc ye gitmiştim oda oynuyordu bu hergüh böyle ikimiz bir uyanırız.o oyulanırken ben kahvaltı hazırlarım işte.ben wc ye gittigimde düşmüş.bi ağlama sesi.hemen çıktım eşim kucagına almış ağlayarak kucaıam geldi hemende sustu bişey yok sandık.bi dakka sonra bi baktım gözünün altı mosmor.ama çok mor yani.çok üzüldüm kuzum kötü düşmüş demekki.ama pek ağlayamıynca ne biyemi.tamda adanaya gidecegiz.canım sıkıldı şimdi üzülecekler adanadakiler neden oldu diyecekler.off.iev kazaları elbet çok oluyorda bu kötü oldu(

geçmiş olsun canım..Allah kötüsünden korusun..bence erteleyin siz, 2 açıdan iyi olur..

eğitim sebebine iyi takıldım bu ara kk ya..

ben birazdan çıkacam kızlar,hadi hakkınızı helal edin..burak ne yapıcak beni görünce çok merak ediyorum..

güle güleee.allah yolunu açık etsin.buragıda öpersin koklarsın.kendine iyi bakk..öpüyorum..
akşam koca gelsinde hava iyi olsada gitmeyelim diyecegim.evet iki açıdanda gitmesek iyi olacak

Ben geri geldim sonunda uyudu sıpa değilse evin içinde serenat yaparken başımı ağrıttı .
Geçmişe bakınayım istiyordum hemen bakayım bu uyku ne kadar sürer bilinmez

Hayırlı yolculuklar hülyam sağ sağlım yuvana ailene kavuş.

Ayşegül oluyor canım ya allah korusun gözlerine boğazlarına gelmesinde vuruklar ,ezikler dert etmiyorum ben artık. Duru'nunda kulağı mosmor ne alaka diyeceksin ama valla uyurken sen git yakat başına kafa at.sabah bi baktık ki yeşil siyah birşey olmuş nasıl olmuş onu bile tam bilemedik.
Sizede çok geçmiş olsun.sen hastayım falan de gitmemek için .eşininde acelesi neymiş canım daha bir ay olmadı kaynın gil gideli dursun azcık.

Ben geri geldim sonunda uyudu sıpa değilse evin içinde serenat yaparken başımı ağrıttı .
Geçmişe bakınayım istiyordum hemen bakayım bu uyku ne kadar sürer bilinmez

hoşgeldin tubacım.

kız zaten hemen şükür ettim. göze denk gelmemiş diye.bizimkide mor ve kırmızı karışık gözde duruyo.oluyo evet zaten defne çok ağlasaydı kötü olurdu hemen susunca rahatladım.
ya benim kocaya göre geç bile kaldık dipleni geldikya bu kadar cok durmuşuz.en son gittigiimzde kurban bayramıydı deyip duruyo.bende dedim kardelerin geldiya dedim.anamı babamı görmedim ben çockları merak edip duruyorlar diyo.allahım ben adanada olsam ne olacakki.üç güne bi onların dibindemi bitecegim ben yaa.allah koruun...akşam gelsinde beyfendiye anlatayım.defneyide bahane edeyim ben..
kız durumu atmış kafayı.allah allah beşigin jçlarıda sert oluyo ya.sağlam ama kazaya davet veriyo haklısın.ben artık şu beşik olayını bitirmek istiyorum.çünkü sankıyo beşikten.okadar koryumki.düşecek diye.şu bahar gelseydi hemenbi yatak alıp zeynebin odasıa atcaktım defneyi.bi ıh diye ses geldimmi odasından hemen ucuyorum odaya sarkarda düşür diye.valla böylede olmuyo yaa.yere yatak yapsam üşürmü diyom.az daha dişimi sıkayım kışa az kaldı değilse bir an önce beşik işini bitirmek gerek.

benim beklenen adetede 10 gün geçti bile.akşam dedim eşime.ben bi gebelik testi alayım.çıkmaz inanıyorumda.şu adet söktürücüyü kullanacagım.kesinlikle hamile olmaman gerek ya ondan içim rahat etsin diye.ama bu aralarda acayip iştahlandım kızlar canım çok şey istiyo.bu haftada rejim kalmadı sanırım. hep bişey yiyip duruyom.aradada acaba diyom:26: benim koca ben kendime güeniyom yokbişey diyo.sonra gözüme bakıyo korkudanbende korkam korma yoktur bişey.sadece daha düzene girmedi ondandır diyom.rahatlıyo

Son düzenleme:
kız tugba nasıl kar yok dersin,afyon,uşak arabalar hep durmuştu,kardan..kar temizleyen greyderler bile kara saplanmıştı...merkeze şemsiye mi tuttunuz yoksa :)
Yok şekerim yok Yollar bile kapandı şehir merkezinde hiç kar yok .Zaten bugünde acayip güneşli bir gün :26:

Tüh ya daha iyileşemedin mi canım sen bu seneki griplerde bir türlü gitmiyor .Tekrardan çok geçmiş olsun

Evet ya çok kötü oldum izleyince bende .Bizim burda olsa kesin deprem felaketle sonuçlanırdı Allah korusun Onlarda deprem değil tsunami vurmuş

sizleri kardan adamımızla tanıştırayım..
ve tabi amcasının cama attığı karları yemeye çalışan ömür'le
Ay annesi çocuğa yemek vermemişsin açlıktan kar yemeye çalışıyor yavrum

sağol canım sanada hayırlı cumalar, iyi olmaya çalışıyoruz, sen nasılsın mertkan nasıl ....
Biraz geç oldu ama sağolasın canım çok şükür ikimizde iyiyiz
Senin oğluşta iyileşmeye başlamış Allah dahada iyi etsin inş.

Gözün aydın canım bak sabrettin sonunda oldu .Bu arada Defnecik düşmüş çok ama çok geçmiş olsun .Her ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda içim gidiyor her düşüşünde

güle güleee.allah yolunu açık etsin.buragıda öpersin koklarsın.kendine iyi bakk..öpüyorum..
akşam koca gelsinde hava iyi olsada gitmeyelim diyecegim.evet iki açıdanda gitmesek iyi olacak

Hoşbuldum canım bencede az daha bekleyin .Adamcağızda haklı ana babayı özlemiştir tabi ama sonuçta çocuklar var .Sen ne yapar eder kandırırsın kocişini

Bu arada buluşma resimleriniz çok güzel .Hepinizde çok tatlısınız .Kim derki nerden nereye birbirinizi görmek nasip oldu .Hülya yolun düşerse buraya da beklerim anacım
Sanada hayırlı yolculuklar dilerim canım sağsalim gelirsin memleketine inş.

hayırlı cumalar kızlar,
ayşegülcüm geçmiş olsun defencime.bende hiç yatıramadım beşikte alarayı düşermi korkusundan yer yatağında yatırıyorum.
hülyacım sanada hayırlı yolculuklar
ömürcüm çok tatlısın kuşum maşallah

burcu yok kız ne hamileligi.benim adet daha bir ay oldu gelirde nazlanıyo.ben yinede içim rahat etsin diye hafta sonu gebelik testi alacagım.üç gün gelmezsem bilin hamileyimtöbe töbee..bende güvenmem adamladara ama biliyom yok bişey.
tuba sağol tatlım..valla çok şükür öyyle sizlerin kuşları gibi değiy taib ama bunudademiyorduk.çorbalarına ekmek dogruyorum yiyo.makarna pilav veriyom yiyo.çk değil tabi.çü makarna.üç beş pilav.böyle işte teyzesi.yaza kadar ilerletirse yeter bana.
fatma hadi yaa yerdemi yatıyo.yaa bendemi öyle tsem..üşürmü dile korkuyodum.

sağol Tuğbacım. Allah çekemeyeceğimiz hastalıklar vermesin.

Bu vasıtasıyla geçmiş olsun diyen tün arkidişlerime teşekkür ederim.

Berkuş bugün daha iyiymiş. Antibiyotik ver dedi doktor ama vermedim. Çok zaruri bir durum olmazsa vermek istemiyorum ki şimdiye kadar hiç vermedim. İlaç içmeyi de içirmeyi de sevmiyorum. Çok şükür pek hasta da olmadı ama doktorun boğazı kızarık deyip antibiyotik vermesine de gıcık oluyorum. Çok burnu akıyor hafif öksürüyo ateşi falan da yok arada huysuzluk yapıyor ama genel olarak koşturuyor Annem diyo hasta hali buysa iyiyken napar acaba Ben olsam haftada 2 kilo veririm nefes nefese kalıyo bi odaya koşuyo bi mutfağa bi banyoya ama anası gibi su içse yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…