sağol Tuğbacım. Allah çekemeyeceğimiz hastalıklar vermesin.
Bu vasıtasıyla geçmiş olsun diyen tün arkidişlerime teşekkür ederim.
Berkuş bugün daha iyiymiş. Antibiyotik ver dedi doktor ama vermedim. Çok zaruri bir durum olmazsa vermek istemiyorum ki şimdiye kadar hiç vermedim. İlaç içmeyi de içirmeyi de sevmiyorum. Çok şükür pek hasta da olmadı ama doktorun boğazı kızarık deyip antibiyotik vermesine de gıcık oluyorum. Çok burnu akıyor hafif öksürüyo ateşi falan da yok arada huysuzluk yapıyor ama genel olarak koşturuyorAnnem diyo hasta hali buysa iyiyken napar acaba Ben olsam haftada 2 kilo veririm nefes nefese kalıyo bi odaya koşuyo bi mutfağa bi banyoya ama anası gibi su içse yarıyo
hayırlı cumalar kızlar,
ayşegülcüm geçmiş olsun defencime.bende hiç yatıramadım beşikte alarayı düşermi korkusundan yer yatağında yatırıyorum.
hülyacım sanada hayırlı yolculuklar
ömürcüm çok tatlısın kuşum maşallah
burcu yok kız ne hamileligi.benim adet daha bir ay oldu gelirde nazlanıyo.ben yinede içim rahat etsin diye hafta sonu gebelik testi alacagım.üç gün gelmezsem bilin hamileyimtöbe töbee..bende güvenmem adamladara ama biliyom yok bişey.
tuba sağol tatlım..valla çok şükür öyyle sizlerin kuşları gibi değiy taib ama bunudademiyorduk.çorbalarına ekmek dogruyorum yiyo.makarna pilav veriyom yiyo.çk değil tabi.çü makarna.üç beş pilav.böyle işte teyzesi.yaza kadar ilerletirse yeter bana.
fatma hadi yaa yerdemi yatıyo.yaa bendemi öyle tsem..üşürmü dile korkuyodum.
Sanada hayırlı cumalar canım nasılsın Alara hanım nasıl ?
sağol cnm iyi diyelim iyi olalım alara hanımda ii yarmazlık peşinde.siz nasılsınız sarı kuşumla
Kızlar bir sorum olacak belki saçma gelecek ama kendinize yaptığınız ıspanak yemeğinden kuzucuklara veriyormusunuz .Hani artık 1 yaşını geçtiler bundan sonra biz ne yersek yiyebililer herhalde .Bebekleri seçici olanlar bilir ona ayrı yaptığım yemekleri yemiyor çünkü yada çok az yiyor doyasıya değil
Akşam yedirmeyi düşünüyorumda bir sakıncası yoktur herhalde :26:
Aynı canım bizdede durum sabah beri daha yenice uyudu paşam .Eskiden günde 2 defa uyuturdum azda olsa şimdi oda yok .Akşama kadar kudurup duruyor
evet cnm ben hep yerde yatırdım üşümemiştir heralde zaten artık havalar bundan sonra düzelir yatır bence sende. düştü düşücek korkusundansa için rahat olur.benim kızçede makarna pilav çok seviyo çok fazla yemesede hiç yememesinden iyidir demi.
Serap canım onların enerjisi benide hayrete düşürüyor .Ben seyrederken yoruluyorum ondaki enerji full seviyede .Birde uyku falanda yok bizde .Zaten kiloda çok düşük pire gibi bir oraya bir buraya .Aman hepsi iyi olsunda varsın yaramaz olsunlar
Ayşegüllllllllllllllllll nasıl yani 3.derken hımm
Kızlar bir sorum olacak belki saçma gelecek ama kendinize yaptığınız ıspanak yemeğinden kuzucuklara veriyormusunuz .Hani artık 1 yaşını geçtiler bundan sonra biz ne yersek yiyebililer herhalde .Bebekleri seçici olanlar bilir ona ayrı yaptığım yemekleri yemiyor çünkü yada çok az yiyor doyasıya değil
Günaydın ,
2 gündür yoktum, izinliydim .geçmişi atlıyarak okudum geldim.
Selma çoçuklara geçmiş olsun canım.yaz gelsin artık kırıldık valla.
Evet depremin şiddetine bakın Turkiyede olsa Allah korusun taş taş üstünde kalmazdı tepemizden kireç döktürürdü devlet valla.
Vay be izmirli hatunlar ayarlayıp buluşamadı Hülya gitti Fatoşu çekti çıkarttı valla.iyi yapmışsınız demekki km ler engel değilmiş.hülya banada soluk geldin canım.kan değerlerine bi baktım bize kullandırtmışlardı ya demir hapı ne rengimiz soldu ne halsiz kaldık sen iste özellikle dr 'dan.
Bu arada evet Hülya ile öyle bir plan yaptık valla o gelsin kalmaya ben suat ı evden yollarım.annemler yakın boş dairede var suatta incelemez gider zaten, siz rahat edin diye.ama bak benden demesi 2. uşak olunca zo olur hulya haziraan a kalmadan gelin.
mayıs gibi kocaeli grubu ile konuştuk lafımız havada kalmazsa gelecekler.Bursa grubunuda bu tarihlere getirdik mi görün curcunayı.
Seçil Duru da halen yürümedi canım ben hiç takılmıyorum sende takılma ne zaman kendisini hazır hissederlerse yürürler.duru geç emekledi -geç oturdu geçte yürüyecek.pek kıymetli totoyu kaldıramıyorlar.
Fifa yı bende hatırladım.birde alzaymır yolunda ilerliyorum diyordum valla hatırladım.
Fatma Mardin 'e tayininiz mi çıktı siz kendi isteğinizlemi yerleştiniz.İstanbul sonrdsa Mardin alışkın değilsen zor gelmedi mi?
oy sen onu ye bende seni olmazmı maşaşllahsizleri kardan adamımızla tanıştırayım..
ve tabi amcasının cama attığı karları yemeye çalışan ömür'le
Eki Görüntüle 156342 Eki Görüntüle 156343
hadi gözun aydın canım çok sevindim ah bu adamlar sorma keşke karşılaşsak valla nasıl isterimHayırlı cumalar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun
Dün eşim Ereni doktora götürdü tekrar, kan tahlili falan yaptırmış sonuçları iyi çıktı allahtan ,öyle korkuttu ki beni eşim erenin hastalığıyla alakalı, yok öyleyse yok böyleyse diye kan tahlilini yaptırmasaydık kafayı yerdim herhalde neyse çok sıkıldım dün bişey çıkmadı şükür, ilaçlarını değiştirdik bugün iyi çok şükür şimdi evin içinde koşuyor biraz iyi oldularmı zaten hemen yaramazlığa devam,Zeynonun burnu hala akıyor onada ilaç veriyorum,Kerem'de bişey yok allahtan okula gönderdim, bugün burda hava da çok güzel zaten, bizden haberler böyle....
Fatoşla Hülya buluşmuşlar resmi gördüm çok tatlısınız üçünüzde negüzel oldu valla dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler inş.birgün biyerlerde karşılaşırız .....
Serapcım geçmiş olsun canım sen hastaymışsın buluşmaya gidememişsin sağlık olsun inş.çabucak toparlarsın canım....
Serap sanada kolay gelsin canım işlerin yoğunmuş....
canım çok çok kolaylıklar diliyorum sanahülya bursayada uğra kız aşkolsun darılırız bak
bende mayısada gidicem kısmetse ist.bakalım görüşebilecekmiyim kızlarla çok isteyince olmazya hayırlısı
işimiz çok zor hülya valla bunaldım artık 2 kişiyiz bide 100 defter var bizde çoğuda şirket küçük işletmede var ama onlarda tevatürlü yani öle işte 1,5 ay sonra rahatlıycam inş...
sanada canımSelam hanımlar napıyosunuz
Herkese hayırlı cumalar
oh be ne gzel serap valla kısa zamanda bzide görşelim anacım topu topu iki kişiyiz kavuşamadıkhoşgeldiniz kızlar. öğle tatilinde Hülyayla buluştuk. Yemek yedik sohbet ettik. 1.5 satte kadar beraber kalabildik ben işi o da kursu azcık salladı:) çantamı bile almadan cüzdanımı alıp Hülyaya kaçtım erken çıkayım diyeHülyada foto var sonra ekler. Akşam da onu yemeğe çıkaracaktım ama kurs erken bitecek diye otobüs satini 5 e almışlar. Dün ben de olmak isterdim Fatoşlarla falan ama son gününe ancak yetiştim, yüzüm gözüm bile ancak bugün yerine geliyor. Daha uzun zamanlarda bir araya geliriz inşallah. Çok çok memnun oldum tanıdığıma. (Zaten tanıyordum ama yüzüze gördüğüme:))
valla dimi gerçekten ya iyiki burdayım iyiki tanıdım sizi burcu bursaya gidecekseniz kesin tarih verin bende gelecem benim ailem orda ya gitme niyetim var siz orda iken gidecemohh iyi yaptınız Serap.1 saat te olsa 30 dk da olsa görüştünüz ya.ayy ne güzel dostluklar kazandırdı burası bize.önceden söyleseler inanmazdım pehhh sanal alemde tanımadığım kişilerle arkadaşmı olucam sırrımı mı paylaşıcam, evime mi çağrıcam derdim ama şimdi herşeyimi bilen yaklaşık yada en az diyeyim 40 kişi varne ilginç.
Hülya kız sanada acayip fiyaka olmuştur haa nereye gitsen buluşacak görüşecek Turkiye'nin 10 ilinde arkadaşın var.
çok geçmiş olsun fatmacımselam kızlar
ben buralara pek takılamıyom artık ya facemide kociş kapattı kıskanç herif yanlış anlamayın sakın ben silmedim sizi
ecrin hasta oldu gözleri çapaklanıyo kıpkırmızı
ama neşesi keyfi yerinde
diş çıkarıca zaman böyle oluyo hepp
paresetamol şuruba başladım iyi gelir inş.
saol canım sizide görecem bir gun inşallahslmherkeseee hasta beişlere geçmiş olsun biran öce iyileşsinler inş hülya ve fatoşş çok tatlısınızz ne güzel görüştünüz darısı biz bursalıların başına bu arada benim tembel keremimde yürümüyor daha elbet yürüyecek böylede her yaramazlığı yapıyo zaten yürümeyede hiççç niyeti yok çok memnun hayatından
benim içinde canım iyiki göruşk yine gelkeşke tüm assaydık kız serap :) valla göremeseydim içime otururdu taş gibi..keşke daha çok vakit olsaydı...keşke cocuklar da olsaydı...hasta hasta geldin sağol canım,az görüşmüş olsak da çok sevindim seni ve fatoşu gördüğüme..benim için güzel bi anı oldu..
kızlarrr bu arada berkin direk annesine benziyoo..serapı görünce kesin kararımı vermiş oldum..
anam bend gelem nolurbursaya da gelirim bacım ayıp ettin..Türkiyeyi bitirdikten sonra da Fransaya reyhanı ve ecemi görmeye gitmeyi düşünüyorum...
bak görşcez ha ok muay keşke olsaydı da tün gün gezseydik dedikodu yapsaydık şahane olurduöğrenci falan olsaydık 3 gün bile asardık da ah ah büyüdük ve kirlendi dünya
Hepimiz için çok güzel bir anı oldu
mesmekten o ne bacımserap,hülya buluştunuz demek.oh iyi ettiniz.valla bende çok diyorum çok arkadaşım oldu diye.benim adamın bile var nette arkadaşı.ama mesmekten yoksa oyarım(
hülya accık güneş gördü bugün kesin gidelem diyecek eminim.gitmeyelim demiştim ama cuma günü havaya bakarız dedi.bugünde aksi gibi hava iyi.ya hava pazar günü iyi olsaydı olmammıydı
fato geçmiş olsun kız.dşi çıkarınca gözlermi çapaklanıyo küçük hanımın.
yürümeyen bebecikler yüreyecekler elbit.ayy benim kız bile artık pütürlü yiyo teyzeleri şükürr
ah allalah korumuş geçmiş olsun canım çok duşuooo aras paşadadışarı çıktık güneş var evet ama acayip rüzgar vardı pek durmadık geldik hemen.alacaklarım vardı onları alıp yine eve attık kendimizi.
defnem sabah düştü kızlar yaa.ben wc ye gitmiştim oda oynuyordu bu hergüh böyle ikimiz bir uyanırız.o oyulanırken ben kahvaltı hazırlarım işte.ben wc ye gittigimde düşmüş.bi ağlama sesi.hemen çıktım eşim kucagına almış ağlayarak kucaıam geldi hemende sustu bişey yok sandık.bi dakka sonra bi baktım gözünün altı mosmor.ama çok mor yani.çok üzüldüm kuzum kötü düşmüş demekki.ama pek ağlayamıynca ne biyemi.tamda adanaya gidecegiz.canım sıkıldı şimdi üzülecekler adanadakiler neden oldu diyecekler.off.iev kazaları elbet çok oluyorda bu kötü oldu(
canım helal olsun yolun açık olsun muhemelen odasın şuan izmirden bir hula geçitiii yine geç tamam mı sagsalim kavuş kuzuuznla ailenle öpucklerimide iletmeyi unutma 9 da gisedin gelecekim terminalegeçmiş olsun canım..Allah kötüsünden korusun..bence erteleyin siz, 2 açıdan iyi olur..
eğitim sebebine iyi takıldım bu ara kk ya..
ben birazdan çıkacam kızlar,hadi hakkınızı helal edin..burak ne yapıcak beni görünce çok merak ediyorum..
ben başladım canmım 1-2 klere verdim bişi olmazBen geri geldim sonunda uyudu sıpa değilse evin içinde serenat yaparken başımı ağrıttı .
Geçmişe bakınayım istiyordum hemen bakayım bu uyku ne kadar sürer bilinmez
sizde geçmiş oslun canımHayırlı yolculuklar hülyam sağ sağlım yuvana ailene kavuş.
Ayşegül oluyor canım ya allah korusun gözlerine boğazlarına gelmesinde vuruklar ,ezikler dert etmiyorum ben artık. Duru'nunda kulağı mosmor ne alaka diyeceksin ama valla uyurken sen git yakat başına kafa at.sabah bi baktık ki yeşil siyah birşey olmuş nasıl olmuş onu bile tam bilemedik.
Sizede çok geçmiş olsun.sen hastayım falan de gitmemek için .eşininde acelesi neymiş canım daha bir ay olmadı kaynın gil gideli dursun azcık.
a arasta sarkıo 1 kere duştu zaten bende çok korkuom allah korusunhoşgeldin tubacım.
kız zaten hemen şükür ettim. göze denk gelmemiş diye.bizimkide mor ve kırmızı karışık gözde duruyo.oluyo evet zaten defne çok ağlasaydı kötü olurdu hemen susunca rahatladım.
ya benim kocaya göre geç bile kaldık dipleni geldikya bu kadar cok durmuşuz.en son gittigiimzde kurban bayramıydı deyip duruyo.bende dedim kardelerin geldiya dedim.anamı babamı görmedim ben çockları merak edip duruyorlar diyo.allahım ben adanada olsam ne olacakki.üç güne bi onların dibindemi bitecegim ben yaa.allah koruun...akşam gelsinde beyfendiye anlatayım.defneyide bahane edeyim ben..
kız durumu atmış kafayı.allah allah beşigin jçlarıda sert oluyo ya.sağlam ama kazaya davet veriyo haklısın.ben artık şu beşik olayını bitirmek istiyorum.çünkü sankıyo beşikten.okadar koryumki.düşecek diye.şu bahar gelseydi hemenbi yatak alıp zeynebin odasıa atcaktım defneyi.bi ıh diye ses geldimmi odasından hemen ucuyorum odaya sarkarda düşür diye.valla böylede olmuyo yaa.yere yatak yapsam üşürmü diyom.az daha dişimi sıkayım kışa az kaldı değilse bir an önce beşik işini bitirmek gerek.
aman kız korkutma adamı erkeeklere gvenilmezbenim beklenen adetede 10 gün geçti bile.akşam dedim eşime.ben bi gebelik testi alayım.çıkmaz inanıyorumda.şu adet söktürücüyü kullanacagım.kesinlikle hamile olmaman gerek ya ondan içim rahat etsin diye.ama bu aralarda acayip iştahlandım kızlar canım çok şey istiyo.bu haftada rejim kalmadı sanırım. hep bişey yiyip duruyom.aradada acaba diyom:26: benim koca ben kendime güeniyom yokbişey diyo.sonra gözüme bakıyo korkudanbende korkam korma yoktur bişey.sadece daha düzene girmedi ondandır diyom.rahatlıyo
evet dimi nerden nere senlede buluşalımmı uşak izmir gel kız yakınızYok şekerim yokYollar bile kapandı şehir merkezinde hiç kar yok .Zaten bugünde acayip güneşli bir gün :26:
Tüh ya daha iyileşemedin mi canım sen bu seneki griplerde bir türlü gitmiyor .Tekrardan çok geçmiş olsun
Evet ya çok kötü oldum izleyince bende .Bizim burda olsa kesin deprem felaketle sonuçlanırdı Allah korusunOnlarda deprem değil tsunami vurmuş
Ay annesi çocuğa yemek vermemişsin açlıktan kar yemeye çalışıyor yavrum
Biraz geç oldu ama sağolasın canım çok şükür ikimizde iyiyiz
Senin oğluşta iyileşmeye başlamış Allah dahada iyi etsin inş.
Gözün aydın canım bak sabrettin sonunda oldu .Bu arada Defnecik düşmüş çok ama çok geçmiş olsun .Her ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda içim gidiyor her düşüşünde
Hoşbuldum canım bencede az daha bekleyin .Adamcağızda haklı ana babayı özlemiştir tabi ama sonuçta çocuklar var .Sen ne yapar eder kandırırsın kocişini
Bu arada buluşma resimleriniz çok güzel .Hepinizde çok tatlısınız .Kim derki nerden nereye birbirinizi görmek nasip oldu .Hülya yolun düşerse buraya da beklerim anacım
Sanada hayırlı yolculuklar dilerim canım sağsalim gelirsin memleketine inş.
..iyiki kere gitmiş neyse bende çakıyam defnecik uyuyacaki akşamlarr..
gözn adın oh oh dinlen canımselam kızlar nasılsınız.
annem bende 2 gün önce geldi.yağızla ilgileniyor sürekli sağolsun bende bu sırada biraz dinleniyorum.
geçmişe bi bakayım ne var ne yok acaba.
sanada esmacımslmlarr ben anca geldim herkez çıkmıştır yemeğine çalışan da evince gitmek için hazırlanıyodur çıkıcaktır dedim
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
aşk olsun kız ben hasataneye gezmeye mi gidiyom bikere dedim buluşalım hastanede sen hastanede ne işimiz var başka yerde buluşalım demedinmi kusme bacım görşrkkkSen burda kaç aydır benimle görüşme, kaaaaaç kere yanımdaki hastaneye gel git haber verme sonra gelsin hülyayla görüş sonra da gel bana görüşçez bak ok mi küstüm gitti
bziz perşembe gece görşk hulya ile onlar dun öglen canım bziizm foto serapla olan fotoun eklemedi dahaserap benim kafam karıştı sen görüşmedin mi hülyayla hani öğle yemeğinde...
onun resmini arıyordum ben fatoşla hülya çıktı..
benim kafa
ekleecek daha canım hulya resim topiginde bize helal olmasın mı bacım eve çok gzel dostluklar hemde teşekukrlerya kızlar son sayfayı okuyabildim sadece..nerde bu buluşma resimleri,çok merak ettim...ayrıca Hülya seni takdir ettim,helal olsun sana, helal olsun..ne güzel dostluklar kuruldu burası sayesinde..ben de kendimi yalnız hissetmiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?