2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

düzelmesine sevindin serapcım.onlardaki enerji hiç birimizde olamaz.koşuyorlar uyuyorlar terrar enerji alıyorlar sonra devamm...

Sanada hayırlı cumalar canım nasılsın Alara hanım nasıl ?

evet cnm ben hep yerde yatırdım üşümemiştir heralde zaten artık havalar bundan sonra düzelir yatır bence sende. düştü düşücek korkusundansa için rahat olur.benim kızçede makarna pilav çok seviyo çok fazla yemesede hiç yememesinden iyidir demi.

Serap canım onların enerjisi benide hayrete düşürüyor .Ben seyrederken yoruluyorum ondaki enerji full seviyede .Birde uyku falanda yok bizde .Zaten kiloda çok düşük pire gibi bir oraya bir buraya .Aman hepsi iyi olsunda varsın yaramaz olsunlar

Ayşegüllllllllllllllllll nasıl yani 3.derken hımm

Kızlar bir sorum olacak belki saçma gelecek ama kendinize yaptığınız ıspanak yemeğinden kuzucuklara veriyormusunuz .Hani artık 1 yaşını geçtiler bundan sonra biz ne yersek yiyebililer herhalde .Bebekleri seçici olanlar bilir ona ayrı yaptığım yemekleri yemiyor çünkü yada çok az yiyor doyasıya değil
Akşam yedirmeyi düşünüyorumda bir sakıncası yoktur herhalde :26:

Aynı canım bizdede durum sabah beri daha yenice uyudu paşam .Eskiden günde 2 defa uyuturdum azda olsa şimdi oda yok .Akşama kadar kudurup duruyor

ben bakarken yoruluyom valla.zati incecik buhar olup uçucak die korkuyom bu enerjiye
ıspanak ver cnm inş yer bişi olmaz artık ben denedim yemedi

evet evet zaten ne kaldı yaza.bi dur eşemi bi diyeyim.nereye yapabiliriz.
evet benimkide çok yemiyo ama tadına bakıyo artık çok çok şükür.

yok kızzz ne üçüncüsü.abooo allah korusun..

sakıncası olmaz kız yedir.ama benim zeynep bile hala ıspanak yemegi yemez sevmiyo.bende ikisine ıspanak çorbası yapıyorum bizde kocayla ıspanak yemegi yiyoz.severse ver verr..

iki kere gitmiş neyse bende çakıyam defnecik uyuyacak..iyi akşamlarr..

Son düzenleme:

tam üstüne bastın tuğbişim az önce yedirdim kereme ben bayağıdır veriyorum suyundan falan artık yaşlarını geçtiler özel yemek yapmıyorum ben kereme ne yersek ondan yiyor bi çorba yapıyorum ama oda bizde yiyoruz az yağlı az tuzlu yiyo valla

Sağolun kızlar cevaplarınız için
Bende vereyim ozaman yer inş. önceden az tadına baktırmıştım .Zaten eşime tuz yasak yemeklerimiz tuzsuz pişiyor .Ben sonradan kendiminkine ekliyorum oyüzden sorun olmaz
Sıpacık uyandı mecburen ona bakmam lazım herkese iyi akşamlar :79:

selam kızlar nasılsınız.
annem bende 2 gün önce geldi.yağızla ilgileniyor sürekli sağolsun bende bu sırada biraz dinleniyorum.
geçmişe bi bakayım ne var ne yok acaba.

slmlarr ben anca geldim herkez çıkmıştır yemeğine çalışan da evince gitmek için hazırlanıyodur çıkıcaktır dedim
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

canım bende nerde diyom kendi kendime valla bi iyi geldi buluşma burcu bide sizin gibi kalabalık olsak duşnemiyom yani
sizleri kardan adamımızla tanıştırayım..
ve tabi amcasının cama attığı karları yemeye çalışan ömür'le
Eki Görüntüle 156342 Eki Görüntüle 156343
oy sen onu ye bende seni olmazmı maşaşllah
hadi gözun aydın canım çok sevindim ah bu adamlar sorma keşke karşılaşsak valla nasıl isterim
canım çok çok kolaylıklar diliyorum sana
Selam hanımlar napıyosunuz
Herkese hayırlı cumalar
sanada canım
oh be ne gzel serap valla kısa zamanda bzide görşelim anacım topu topu iki kişiyiz kavuşamadık
valla dimi gerçekten ya iyiki burdayım iyiki tanıdım sizi burcu bursaya gidecekseniz kesin tarih verin bende gelecem benim ailem orda ya gitme niyetim var siz orda iken gidecem
çok geçmiş olsun fatmacım
saol canım sizide görecem bir gun inşallah
benim içinde canım iyiki göruşk yine gel

bursaya da gelirim bacım ayıp ettin..Türkiyeyi bitirdikten sonra da Fransaya reyhanı ve ecemi görmeye gitmeyi düşünüyorum...
anam bend gelem nolur
ay keşke olsaydı da tün gün gezseydik dedikodu yapsaydık şahane olurdu öğrenci falan olsaydık 3 gün bile asardık da ah ah büyüdük ve kirlendi dünya
Hepimiz için çok güzel bir anı oldu

bak görşcez ha ok mu
mesmekten o ne bacım
ah allalah korumuş geçmiş olsun canım çok duşuooo aras paşada
canım helal olsun yolun açık olsun muhemelen odasın şuan izmirden bir hula geçitiii yine geç tamam mı sagsalim kavuş kuzuuznla ailenle öpucklerimide iletmeyi unutma 9 da gisedin gelecekim terminale
Ben geri geldim sonunda uyudu sıpa değilse evin içinde serenat yaparken başımı ağrıttı .
Geçmişe bakınayım istiyordum hemen bakayım bu uyku ne kadar sürer bilinmez
ben başladım canmım 1-2 klere verdim bişi olmaz
sizde geçmiş oslun canım
a arasta sarkıo 1 kere duştu zaten bende çok korkuom allah korusun
aman kız korkutma adamı erkeeklere gvenilmez
evet dimi nerden nere senlede buluşalımmı uşak izmir gel kız yakınız

iki kere gitmiş neyse bende çakıyam defnecik uyuyacaki akşamlarr..
..iy
sanada canım
selam kızlar nasılsınız.
annem bende 2 gün önce geldi.yağızla ilgileniyor sürekli sağolsun bende bu sırada biraz dinleniyorum.
geçmişe bi bakayım ne var ne yok acaba.
gözn adın oh oh dinlen canım
slmlarr ben anca geldim herkez çıkmıştır yemeğine çalışan da evince gitmek için hazırlanıyodur çıkıcaktır dedim
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
sanada esmacım

Sen burda kaç aydır benimle görüşme, kaaaaaç kere yanımdaki hastaneye gel git haber verme sonra gelsin hülyayla görüş sonra da gel bana görüşçez bak ok mi küstüm gitti

serap benim kafam karıştı sen görüşmedin mi hülyayla hani öğle yemeğinde...
onun resmini arıyordum ben fatoşla hülya çıktı..

benim kafa

ya kızlar son sayfayı okuyabildim sadece..nerde bu buluşma resimleri,çok merak ettim...ayrıca Hülya seni takdir ettim,helal olsun sana, helal olsun..ne güzel dostluklar kuruldu burası sayesinde..ben de kendimi yalnız hissetmiyorum artık..

Sen burda kaç aydır benimle görüşme, kaaaaaç kere yanımdaki hastaneye gel git haber verme sonra gelsin hülyayla görüş sonra da gel bana görüşçez bak ok mi küstüm gitti
aşk olsun kız ben hasataneye gezmeye mi gidiyom bikere dedim buluşalım hastanede sen hastanede ne işimiz var başka yerde buluşalım demedinmi kusme bacım görşrkkk
serap benim kafam karıştı sen görüşmedin mi hülyayla hani öğle yemeğinde...
onun resmini arıyordum ben fatoşla hülya çıktı..

benim kafa
bziz perşembe gece görşk hulya ile onlar dun öglen canım bziizm foto serapla olan fotoun eklemedi daha
ekleecek daha canım hulya resim topiginde bize helal olmasın mı bacım eve çok gzel dostluklar hemde teşekukrler

amaaann kimsecikler yokmuş.ögle oldu ama hadi ilk güaydın benden gelsin:)
adanaya gitmedik şükür..nasıl olduysa kendi dedi bu hafta gitmeyelim havalar iyi değiy diye.oh iyi oldu.defne uyudu.işlerime bakıcam bi bakayım dedim amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…