2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın geçti artık sanırım
zaten kızlar da yok
bari kendime söliim
tünaydın bana

iyiyim sağol cnm sen nasılsın.
çalışıyorum napiim
cumartesi de çalışıyorum
öğlen arası yemeğe gidicem birazdan

ii hafta sonları
bende evi temizliyom akşama manisaya gitçez dugunumuz var kutahyada ben manisada kalmayı duşnom soguk yarın akşam dönecez...şimdide komşumun kızıını çagırdım sıpacıga bakıyo bende temizlik yapyıom

kızlar zeynebe yaz için baston puset almayı istiyorum koca araba zor oluyo şöyle hafıf basıt ama kullanışlı birşey istıyorum tavsiyenız var mı???

selam arkadaşlar...
iki gündür istanbuldayız, gezip duruyoruz eşimle, bugün de havanın durumuna göre adalara gitme planımız var bakalım...
ay dün kimi gördüm bilin bakalım, istiklal caddesinde doruk paşa annesi özlem ve babasını gördüm. eşimle ben yemek yiyorduk, onlarda yürüyorlardı, önce kısa süreli bir şaşkınlığın ardından kendime geldim ama deniz kucağımda elim yağ içinde, kalkıp arkalarından gidemedim onlar da kalabalıkta kayboldular zaten.ama çok üzüldüm. çok isterdim merhaba demeyi...
böyle işte, koca istanbul deriz ama karşılaştık vallahi...
yemekten çıkınca çok bakındım, acaba geri dönerler de görürmüyüm diye ama olmadı. neyse sağlık olsun inşallah başka sefere...
buluşmalara çok imrendim. herkese güzel bir hafta sonu inşallah...

günaydın..
esin keşke bi seslenseydin.oraya gitmişken görürdün kızlarıdaa.neyse sağlık olsun.
bende saat 9,30 da defneyi doktora götürecegim.kollarındaki kızarıklık geçmedi.doktor geçmezse gelin igne verecegim demişti ona gidecegim.zeynepte hapşurup duruyo onuda bi muayene ettireyim.başlangıç var gibi ama olsun hiç olmazsa bi bakılsın.
pazar günü dağlara çıktık maraşta bi kaç arkadaşlarla tanıştık.ama ne dağ.zirve diyebilirim.amann dağlarda bi kar var hemde nasıl.ama o rüzgar alır götürür seni.öyle esiyo.arabanın kapısını açamadım kırılacak sandım o derece.tabi çocuklarıda çıkartamadım .kar çok güzeldi ama düzgar olunca biraz daha aşagılara inmek zorunda kaldık.ama ordada kar çok azdı.ne yapayıl.en azından elimiz bi kor gördü.defne çok şaşkın izledi.dokundu. soguktan elini çekti geri.ama genelde neşeliyldi.zeynep deseniz maşallah orda yatıp kalksak hiç hayır demeyiçetüi.anne getmeyilem deyip durdu.oyunul bitmedi dedi.:))
öyle işte..ben çıkayım kahaltı falan ancaa.öglen görüşürüz..byy..

günaydın kızlar bugun babaneme gıdıyorum cuma falan donerız ordan gırmeye calısıcam öptüm herkesi

günaydın ayşegülcüm iyi etmişsiniz çocuklar içinde değişiklik olmuştur,Zeynoda kardan adam yapmış eğlenmiş negüzel,Defne'ye yediği bişeymi dokundu acaba ondanmı alerji yaptı, ayşegül kızların ikisinede geçmiş olsun canım......
günaydın kızlar bugun babaneme gıdıyorum cuma falan donerız ordan gırmeye calısıcam öptüm herkesi
günaydın güle güle gidin,güle güle dönün görüşürüz zeynepcim....

günaydın herkese..hayırlı haftalar.
günaydın hülyacım sanada hayırlı haftalar canım....

günaydınlar
hayırlı bir hafta olsun inş.
kızlar bizim büroda tadilat boya vardı heryer heryerde topla süpür işleri bana bakıyor heralde bugün akşam girerim anca öpüyorum hepinizii

herkese günaydın güzel bir haftaya başlayalım inşallah

ayşegül geçmiş olsun kızlara
esma sanada kolay gelsin
bende cumartesi oğlumu parka götürdüm terledim ve şu anda hastayım ama oğlum çok sevindi parka götürdüğüm için kendi kendime yürüyeceğim diye tutturdu elini bile tutturmadı yürürken

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı

Günaydın herkese..
Nasılsınız inşallah herkes iyidir.
Serapcım bizimki henüz tam olarak tek başına yürüyemiyor korkuyor daha doğrusu..biraz daha zamanımız var herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…