günaydın geçti artık sanırım
zaten kızlar da yok
bari kendime söliim
tünaydın bana
iyiyim sağol cnm sen nasılsın.
çalışıyorum napiim
cumartesi de çalışıyorum
öğlen arası yemeğe gidicem birazdan
günaydın ayşegülcüm iyi etmişsiniz çocuklar içinde değişiklik olmuştur,Zeynoda kardan adam yapmış eğlenmiş negüzel,Defne'ye yediği bişeymi dokundu acaba ondanmı alerji yaptı, ayşegül kızların ikisinede geçmiş olsun canım......günaydın..
esin keşke bi seslenseydin.oraya gitmişken görürdün kızlarıdaa.neyse sağlık olsun.
bende saat 9,30 da defneyi doktora götürecegim.kollarındaki kızarıklık geçmedi.doktor geçmezse gelin igne verecegim demişti ona gidecegim.zeynepte hapşurup duruyo onuda bi muayene ettireyim.başlangıç var gibi ama olsun hiç olmazsa bi bakılsın.
pazar günü dağlara çıktık maraşta bi kaç arkadaşlarla tanıştık.ama ne dağ.zirve diyebilirim.amann dağlarda bi kar var hemde nasıl.ama o rüzgar alır götürür seni.öyle esiyo.arabanın kapısını açamadım kırılacak sandım o derece.tabi çocuklarıda çıkartamadım .kar çok güzeldi ama düzgar olunca biraz daha aşagılara inmek zorunda kaldık.ama ordada kar çok azdı.ne yapayıl.en azından elimiz bi kor gördü.defne çok şaşkın izledi.dokundu. soguktan elini çekti geri.ama genelde neşeliyldi.zeynep deseniz maşallah orda yatıp kalksak hiç hayır demeyiçetüi.anne getmeyilem deyip durdu.oyunul bitmedi dedi.:))
öyle işte..ben çıkayım kahaltı falan ancaa.öglen görüşürüz..byy..
günaydın güle güle gidin,güle güle dönün görüşürüz zeynepcim....günaydın kızlar bugun babaneme gıdıyorum cuma falan donerız ordan gırmeye calısıcam öptüm herkesi
günaydın hülyacım sanada hayırlı haftalar canım....günaydın herkese..hayırlı haftalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?