günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı
Canım acele ediyodur bir heves. Ondandır. Zamanla düzelir. Bol bol açık alanda yürütmek lazım.Güzel havaları değerlendirmeli
Günaydın kızlar. Ne zamandır giremiyordum yine. Başımıza ne işler ne işler geldi. Önce müfettiş gelecek diye hazırlık yapıyorduk onun yoğunluğu vardı giremedim bikaç gün. Sonra ise okulu su bastı. Ama ne su. Çocukları tahta köprüler üzerinde tahliye ettik. Tedaş gelip elektirklerimizi kesti 3 gün elektriksiz kaldık. Tabii okulu da tatil edemiyoruz. Bahçe lağım suyu karışık su dolu. Berbat bi haldeydik yani. Oh şimdi rahatız normale döndük. Çok da yağmur yağmamıştı ama.
Günaydın kızlar...Zeynep bizide götürsene babannene cnm gezmebenim istiyor ya
bıktım hergün aynı şeyllerden yemek yap evi temizle yemekye bulaşıkyıka offfff.
Derini bakıcak kimse olmadığı için çalışamıyorumda.
bende ne yaptım biliyormusunuz kızlar evlenmeden önce mağaza işletiyordum ya bir toptancım var takıcı onu aradım mal aldım evde satıcam gittiğim yerleride götürücem emre kızıyor böyle şeylere ama çalışmaya alışan biri için evde boş durmak çok sıkıcı.
hürrem takılarından birsürü sattım bile ve kendimi iyi hissettim.
SERAPcım bizim Derinde yürüyor ama 4 adım pat yere atıyor kendini.
neymişki o adım çöreği ilkkez duydum kız.
yerde oturucakmış derin hanım yorulmuş çok yürüdü ya nasıl yürütücem bu kızı hiç bilmiyorum.
Ayy çok geçmiş olsun canım...Devlet kendi okulunun elektriğini kesiyor ne ilginç?Ama şaşmamak lazım burası Türkiye.
Ben de isteren kız o takılardan. Biri getirip bunu al demeden bi şey alacağım yok zaten kendime. Merak ettim şimdi. Fotolarını fae ye koysana bakalım.Bu arada ben sende eklimiyim acaba???
Günaydın kızlar. Ne zamandır giremiyordum yine. Başımıza ne işler ne işler geldi. Önce müfettiş gelecek diye hazırlık yapıyorduk onun yoğunluğu vardı giremedim bikaç gün. Sonra ise okulu su bastı. Ama ne su. Çocukları tahta köprüler üzerinde tahliye ettik. Tedaş gelip elektirklerimizi kesti 3 gün elektriksiz kaldık. Tabii okulu da tatil edemiyoruz. Bahçe lağım suyu karışık su dolu. Berbat bi haldeydik yani. Oh şimdi rahatız normale döndük. Çok da yağmur yağmamıştı ama.
Ayy çok geçmiş olsun canım...Devlet kendi okulunun elektriğini kesiyor ne ilginç?Ama şaşmamak lazım burası Türkiye.
Yok hayatım ondan değil. Bodrumu falan su basıp elektirk tesisatı sular altında kaldığı için Tedaş kesti. Güvenlik için.
Geçmiş olsun cnm kıyamam çocuklara telef olmuşlardır.sizede zor olmuştur.
Hayrolsun canım.
Günaydın kızlar...Zeynep bizide götürsene babannene cnm gezmebenim istiyor ya
bıktım hergün aynı şeyllerden yemek yap evi temizle yemekye bulaşıkyıka offfff.
Derini bakıcak kimse olmadığı için çalışamıyorumda.
bende ne yaptım biliyormusunuz kızlar evlenmeden önce mağaza işletiyordum ya bir toptancım var takıcı onu aradım mal aldım evde satıcam gittiğim yerleride götürücem emre kızıyor böyle şeylere ama çalışmaya alışan biri için evde boş durmak çok sıkıcı.
hürrem takılarından birsürü sattım bile ve kendimi iyi hissettim.
SERAPcım bizim Derinde yürüyor ama 4 adım pat yere atıyor kendini.
neymişki o adım çöreği ilkkez duydum kız.
yerde oturucakmış derin hanım yorulmuş çok yürüdü ya nasıl yürütücem bu kızı hiç bilmiyorum.
Günaydın millet ,
bende hastayım boğazlarım şiş pastil emiyorum inşallah iyi gelir.
Benim tembel hale yürümüyor.kıymetli totosunu kaldıramıyor.demekki hazır değil diyip arada idman yaptırıyoruz o kadar.
Ayşegül süper olmuş çoçuklar özellikle Zeynep çok kar istiyordu dimi öyle hatırlıyorum istediği olmuş sonunda.
geçmiş olsun cnm yaışkan bir grip salgını var zor geçiyor önlemini al hemen.Günaydın millet ,
bende hastayım boğazlarım şiş pastil emiyorum inşallah iyi gelir.
Benim tembel hale yürümüyor.kıymetli totosunu kaldıramıyor.demekki hazır değil diyip arada idman yaptırıyoruz o kadar.
Ayşegül süper olmuş çoçuklar özellikle Zeynep çok kar istiyordu dimi öyle hatırlıyorum istediği olmuş sonunda.
gülşahcım geçmiş olsun aksilikler bulmuş sizleri
seçilcim bizde isteriz takılardan bence çok güzel bir iş yapıyosun tebrikler
çörek yapıp dağıtılır bizde yürümeye başlayınca yapıcam bende
Hepsi merak ediyor ya göl olmuş bahçeyi tabii biz de uzaklaştırmaya çalışıyoruz bi de kantine gitmek istiyorlar kapıları açmıyoruz falan acaip bi mücadeleydi. Karmaşa mıknatıs gibi çocukları çekiyor biz de arada bağırıp çağırıyoruz. Çocuklarla uğraşmak zor arkadaşım. Meraklı 1500*2 göz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?