Amaaan Burcu geçmiş olsun. Hemen tedbirini al vitamin falan. Ben bir ayda zor iyileştim.
Seçil profiline ekelrsen daha çok kişi görebilir bence canım
günaydın ayşegülcüm iyi etmişsiniz çocuklar içinde değişiklik olmuştur,Zeynoda kardan adam yapmış eğlenmiş negüzel,Defne'ye yediği bişeymi dokundu acaba ondanmı alerji yaptı, ayşegül kızların ikisinede geçmiş olsun canım......
günaydın güle güle gidin,güle güle dönün görüşürüz zeynepcim....
günaydın hülyacım sanada hayırlı haftalar canım....
günaydınlar
hayırlı bir hafta olsun inş.
kızlar bizim büroda tadilat boya vardı heryer heryerde topla süpür işleri bana bakıyor heralde bugün akşam girerim anca öpüyorum hepinizii
işmidi iyi gibi anladım valla.neyse hasta olmasınlarda.herkese günaydın güzel bir haftaya başlayalım inşallah
ayşegül geçmiş olsun kızlara
esma sanada kolay gelsin
bende cumartesi oğlumu parka götürdüm terledim ve şu anda hastayım ama oğlum çok sevindi parka götürdüğüm için kendi kendime yürüyeceğim diye tutturdu elini bile tutturmadı yürürken
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı
günaydın herkese,alarada yürüyemiyo tam sarhoş gib yürüyo hatta yürümeye değil koşmaya çalışıyo benim kız o yüzden denge sağlayamıyo düşüp duruyo.yavaş yavaş gitse becericekte neyse zamanı var demekki biraz daha.
benimde üstümde bi kıgınlık içimde bi sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın inş
Günaydın kızlar. Ne zamandır giremiyordum yine. Başımıza ne işler ne işler geldi. Önce müfettiş gelecek diye hazırlık yapıyorduk onun yoğunluğu vardı giremedim bikaç gün. Sonra ise okulu su bastı. Ama ne su. Çocukları tahta köprüler üzerinde tahliye ettik. Tedaş gelip elektirklerimizi kesti 3 gün elektriksiz kaldık. Tabii okulu da tatil edemiyoruz. Bahçe lağım suyu karışık su dolu. Berbat bi haldeydik yani. Oh şimdi rahatız normale döndük. Çok da yağmur yağmamıştı ama.
Günaydın kızlar...Zeynep bizide götürsene babannene cnm gezmebenim istiyor ya
bıktım hergün aynı şeyllerden yemek yap evi temizle yemekye bulaşıkyıka offfff.
Derini bakıcak kimse olmadığı için çalışamıyorumda.
bende ne yaptım biliyormusunuz kızlar evlenmeden önce mağaza işletiyordum ya bir toptancım var takıcı onu aradım mal aldım evde satıcam gittiğim yerleride götürücem emre kızıyor böyle şeylere ama çalışmaya alışan biri için evde boş durmak çok sıkıcı.
hürrem takılarından birsürü sattım bile ve kendimi iyi hissettim.
SERAPcım bizim Derinde yürüyor ama 4 adım pat yere atıyor kendini.
neymişki o adım çöreği ilkkez duydum kız.
yerde oturucakmış derin hanım yorulmuş çok yürüdü ya nasıl yürütücem bu kızı hiç bilmiyorum.
Günaydın millet ,
bende hastayım boğazlarım şiş pastil emiyorum inşallah iyi gelir.
Benim tembel hale yürümüyor.kıymetli totosunu kaldıramıyor.demekki hazır değil diyip arada idman yaptırıyoruz o kadar.
Ayşegül süper olmuş çoçuklar özellikle Zeynep çok kar istiyordu dimi öyle hatırlıyorum istediği olmuş sonunda.
Cocuk, cennet nimetlerinden biridir
bucu geçmiş olsun duruan uzak dur
hemen daldım herkese mrb benim işler aldı başını gidiyor cuma giricem dedim yine olmadı
şoparlarım iyi çok şükür bizimkide koşma delisi anası gibi tez canlı hemen koşturuyor
umarım herkesde iyidir
slm kızlar...bugün utku nun doğumgünü..6 yı bitiriyor koca oğlum
sabah erkenden pastasını aldık burak la okula gittk..orda kutlama yaptık biraz durduk..sonra sağlıkocağına gittm..burağa ferro yazdırdım ama alamadım eczanede kalmamış birazdan gelcek dedi beklemedim....sonra eve geldm..temizliğe koyuldum..perdeleri yıkıyorum..camları siliyorum..yoğun geçti bugünümüz
biraz mola verdim takılayım size dedim..burak her an gelip mızmızlanabilir
sizlerden naber...burda hava yaz gibi...dün kahvaltıyı parkta yaptık o kadar yaneee...
didoşş nerdesin kız.bak yine gitmişsinn..gel artık yaa..
kızçeler iyiymiş şükürr..
doğum günü kutlu olsun utku beyin.sağlıkla sıhatli uzun ömürler olsun inşallah..
okula pasta götürmekli iyi temişsin orda daha güzel geçmiştir..
sanada kolay gelsin.
bende temizlik yaptım.ya bugüh yada yarın bende tülleri atacagım.
oh oh çopk gzel olmuş ii gelio insana emiz hava canım geçmiş olsun prensesleredegünaydın..
esin keşke bi seslenseydin.oraya gitmişken görürdün kızlarıdaa.neyse sağlık olsun.
bende saat 9,30 da defneyi doktora götürecegim.kollarındaki kızarıklık geçmedi.doktor geçmezse gelin igne verecegim demişti ona gidecegim.zeynepte hapşurup duruyo onuda bi muayene ettireyim.başlangıç var gibi ama olsun hiç olmazsa bi bakılsın.
pazar günü dağlara çıktık maraşta bi kaç arkadaşlarla tanıştık.ama ne dağ.zirve diyebilirim.amann dağlarda bi kar var hemde nasıl.ama o rüzgar alır götürür seni.öyle esiyo.arabanın kapısını açamadım kırılacak sandım o derece.tabi çocuklarıda çıkartamadım .kar çok güzeldi ama düzgar olunca biraz daha aşagılara inmek zorunda kaldık.ama ordada kar çok azdı.ne yapayıl.en azından elimiz bi kor gördü.defne çok şaşkın izledi.dokundu. soguktan elini çekti geri.ama genelde neşeliyldi.zeynep deseniz maşallah orda yatıp kalksak hiç hayır demeyiçetüi.anne getmeyilem deyip durdu.oyunul bitmedi dedi.:))
öyle işte..ben çıkayım kahaltı falan ancaa.öglen görüşürüz..byy..
gle gle canımgünaydın kızlar bugun babaneme gıdıyorum cuma falan donerız ordan gırmeye calısıcam öptüm herkesi
nasılsın canım nasıl geçi olculuk burak paşa napı seni görncegünaydın herkese..hayırlı haftalar.
gnadın canımgünaydın herkese
gnadın canımGünaydın cümletenn.....
canım çok geçmiş olsunherkese günaydın güzel bir haftaya başlayalım inşallah
ayşegül geçmiş olsun kızlara
esma sanada kolay gelsin
bende cumartesi oğlumu parka götürdüm terledim ve şu anda hastayım ama oğlum çok sevindi parka götürdüğüm için kendi kendime yürüyeceğim diye tutturdu elini bile tutturmadı yürürken
canım hevcesle hızlı ghidio ondan dşodur kzuz nolcak kız allah senigünaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı
iiz canıms en nasılsın paşa nasılGünaydın herkese..
Nasılsınız inşallah herkes iyidir.
Serapcım bizimki henüz tam olarak tek başına yürüyemiyor korkuyor daha doğrusu..biraz daha zamanımız var herhalde..
ganaadın havvacımHerkese günaydın kızlar...
Herkes iyidir inşallah?
o ne bacımay evet valla pat pat yerde köstekleniyor çok adım çöreği yapıp dağıtıcam haklısın yürütmek lasım
kız annesi bi yurur görursun sen sarhoş dio kzuzumagünaydın herkese,alarada yürüyemiyo tam sarhoş gib yürüyo hatta yürümeye değil koşmaya çalışıyo benim kız o yüzden denge sağlayamıyo düşüp duruyo.yavaş yavaş gitse becericekte neyse zamanı var demekki biraz daha.
benimde üstümde bi kıgınlık içimde bi sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın inş
geçmiş oslun canımGünaydın kızlar. Ne zamandır giremiyordum yine. Başımıza ne işler ne işler geldi. Önce müfettiş gelecek diye hazırlık yapıyorduk onun yoğunluğu vardı giremedim bikaç gün. Sonra ise okulu su bastı. Ama ne su. Çocukları tahta köprüler üzerinde tahliye ettik. Tedaş gelip elektirklerimizi kesti 3 gün elektriksiz kaldık. Tabii okulu da tatil edemiyoruz. Bahçe lağım suyu karışık su dolu. Berbat bi haldeydik yani. Oh şimdi rahatız normale döndük. Çok da yağmur yağmamıştı ama.
ii apmışın abi alışana zor gelioo evde boş durmakGünaydın kızlar...Zeynep bizide götürsene babannene cnm gezmebenim istiyor ya
bıktım hergün aynı şeyllerden yemek yap evi temizle yemekye bulaşıkyıka offfff.
Derini bakıcak kimse olmadığı için çalışamıyorumda.
bende ne yaptım biliyormusunuz kızlar evlenmeden önce mağaza işletiyordum ya bir toptancım var takıcı onu aradım mal aldım evde satıcam gittiğim yerleride götürücem emre kızıyor böyle şeylere ama çalışmaya alışan biri için evde boş durmak çok sıkıcı.
hürrem takılarından birsürü sattım bile ve kendimi iyi hissettim.
SERAPcım bizim Derinde yürüyor ama 4 adım pat yere atıyor kendini.
neymişki o adım çöreği ilkkez duydum kız.
yerde oturucakmış derin hanım yorulmuş çok yürüdü ya nasıl yürütücem bu kızı hiç bilmiyorum.
gnadın canım geçmiş olsun burcu bursaya gitçenizmi kzılarla bende gelecemGünaydın millet ,
bende hastayım boğazlarım şiş pastil emiyorum inşallah iyi gelir.
Benim tembel hale yürümüyor.kıymetli totosunu kaldıramıyor.demekki hazır değil diyip arada idman yaptırıyoruz o kadar.
Ayşegül süper olmuş çoçuklar özellikle Zeynep çok kar istiyordu dimi öyle hatırlıyorum istediği olmuş sonunda.
aman maşallah ii olun arasta öle sankim bi yere yetişiobucu geçmiş olsun duruan uzak dur
hemen daldım herkese mrb benim işler aldı başını gidiyor cuma giricem dedim yine olmadı
şoparlarım iyi çok şükür bizimkide koşma delisi anası gibi tez canlı hemen koşturuyor
umarım herkesde iyidir
cennetin ta kendisidir aynen öleCocuk, cennet nimetlerinden biridir
slm kızlar...bugün utku nun doğumgünü..6 yı bitiriyor koca oğlum
sabah erkenden pastasını aldık burak la okula gittk..orda kutlama yaptık biraz durduk..sonra sağlıkocağına gittm..burağa ferro yazdırdım ama alamadım eczanede kalmamış birazdan gelcek dedi beklemedim....sonra eve geldm..temizliğe koyuldum..perdeleri yıkıyorum..camları siliyorum..yoğun geçti bugünümüz
biraz mola verdim takılayım size dedim..burak her an gelip mızmızlanabilir
sizlerden naber...burda hava yaz gibi...dün kahvaltıyı parkta yaptık o kadar yaneee...
teşekkür canım..öptükoh oh çopk gzel olmuş ii gelio insana emiz hava canım geçmiş olsun prenseslerede
gle gle canım
nasılsın canım nasıl geçi olculuk burak paşa napı seni görnce
gnadın canım
gnadın canım
canım çok geçmiş olsun
canım hevcesle hızlı ghidio ondan dşodur kzuz nolcak kız allah seni
iiz canıms en nasılsın paşa nasıl
ganaadın havvacım
o ne bacım
kız annesi bi yurur görursun sen sarhoş dio kzuzuma
geçmiş oslun canım
ii apmışın abi alışana zor gelioo evde boş durmak
gnadın canım geçmiş olsun burcu bursaya gitçenizmi kzılarla bende gelecem
aman maşallah ii olun arasta öle sankim bi yere yetişio
cennetin ta kendisidir aynen öle
utku paşamın dogum gunu kutlu olsun maşallah paşama...oo çok iş yapmışın bacım kolay gelsin
defneyi doktora götürdüm alerji için.maalesef geçmemişti.artık yarım doz igne verdi alenji iğnesi.onu hatanede yaptırdık.menümüze dikkat edip bulmaya çalışıcagız bu kızı alerji eden ne acabaa.neler yedirdigimi anlattım..
artık ceviz.ben kapvaltıya iki fındık atıyordum fındıkta yasak.keçi sütü içmeyecek.bunlara yedirme bakaım dedi.sonra bi hafta birini bi hafta biri dahil ederek bak bakalım dedi..cumaya yine kortrolümüz van inşallah geçer sinir bozucu oldu artık
kıyaamam geçmiş olsun tekrardan canım. canım inşallah geçer fındık ceviz bende beraber veriyorum gun aşırı kahvaltıya katıyorumdefneyi doktora götürdüm alerji için.maalesef geçmemişti.artık yarım doz igne verdi alenji iğnesi.onu hatanede yaptırdık.menümüze dikkat edip bulmaya çalışıcagız bu kızı alerji eden ne acabaa.neler yedirdigimi anlattım..
artık ceviz.ben kapvaltıya iki fındık atıyordum fındıkta yasak.keçi sütü içmeyecek.bunlara yedirme bakaım dedi.sonra bi hafta birini bi hafta biri dahil ederek bak bakalım dedi..cumaya yine kortrolümüz van inşallah geçer sinir bozucu oldu artık
teşekkür canım..öptük
hımm neden acaba..tahlil yaptırsaydın keşke kan tahlili...
off burak zehir saçtı altını temizleyeyim..gelirim yine:)
kıyaamam geçmiş olsun tekrardan canım. canım inşallah geçer fındık ceviz bende beraber veriyorum gun aşırı kahvaltıya katıyorum
bizde haftasonu kütahyaya gittik dügüne mevlütlü yemeklidi eşimin kuzerni imam evlendi kütahya güzel şehir yolda azda olsa kar görduk çok ii oldu aras paşada arabada hep uyudu ben gece gelince uyumaz dedim ama uyudu paşa maşallahh
perşembede cerrahide konrolumuz var haırlısıla geçer inşalalh içine bişi kotmuşlar arasın onu alacaklar..
slm kızlarr ayşegül geçmiş olsun cnm rahat batıyo bu bebişlere anneleri fındık fıstıkla besliyo genede alerji falan oluyolarşaka bi yana inş bulurlar en kısa zamanda uğraştırmasın seni sibelcim utkuyada mutlu yıllarrr doğum gününz kutlu olsun bizde dün hayvanat bahçesine gittik kerem bayıldı resman keçilere falan ellemeye kalktı artık havalar düzeliyo sık sık çıkarmak lazım bebeleri HAYVANALRI OYUNCAK SANDI BENİMİ HEPSİNE EL ATTI çok eğlendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?