2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Amaaan Burcu geçmiş olsun. Hemen tedbirini al vitamin falan. Ben bir ayda zor iyileştim.
Seçil profiline ekelrsen daha çok kişi görebilir bence canım

haklısın cnm aslında ama facebook çok ticarete dönmesin dedim.tupperlarıda koydum zaten şimdi arkasımdan takılarıda koymak istemedim.belki koyarım ama.nasıl olsa çekicem resimlerini yarın yeni ürünler gelicek onlardabir gelsin.hepsinii birçekerim.

bucu geçmiş olsun duruan uzak dur
hemen daldım herkese mrb benim işler aldı başını gidiyor cuma giricem dedim yine olmadı
şoparlarım iyi çok şükür bizimkide koşma delisi anası gibi tez canlı hemen koşturuyor
umarım herkesde iyidir

slm kızlar...bugün utku nun doğumgünü..6 yı bitiriyor koca oğlum
sabah erkenden pastasını aldık burak la okula gittk..orda kutlama yaptık biraz durduk..sonra sağlıkocağına gittm..burağa ferro yazdırdım ama alamadım eczanede kalmamış birazdan gelcek dedi beklemedim....sonra eve geldm..temizliğe koyuldum..perdeleri yıkıyorum..camları siliyorum..yoğun geçti bugünümüz

biraz mola verdim takılayım size dedim..burak her an gelip mızmızlanabilir

sizlerden naber...burda hava yaz gibi...dün kahvaltıyı parkta yaptık o kadar yaneee...

aman benim kız belli olmuyo.hapşuralı bir ay oluyo daha hasta olmadı.maşallah ha oldu ha olacak deyip duruyorum

günaydınlar
hayırlı bir hafta olsun inş.
kızlar bizim büroda tadilat boya vardı heryer heryerde topla süpür işleri bana bakıyor heralde bugün akşam girerim anca öpüyorum hepinizii

esma kolay gelsin kuzum yaa.malesf öyle olur işler hep böyle üstümüze kalır.

işmidi iyi gibi anladım valla.neyse hasta olmasınlarda.

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı

kız heyecan yapıyordur bide yürüyünce yavaş oymayı bilmiyorlar sanıryorlaki koşacagız ondan.defnede ilk zamanlar pat pat yerlerdeydi.dengeyi sağlayınca rahat eder.

dengeyi sağlar yakında alarada.hevesliler:)

aaa çok geçmiş olsun.e çocuklara nasıl ders verdinizz..

iyi etmişsin sicel
ticaretin yeri zamanı olmaz dimi..ohh

evet yaa burcu çok hevesliydi.zaten en heyecanlı oydu.çok sevdi:)
sanada geçmiş olsun ne oldu kız.hava güneşli gibi ama rüzfar var hala..

Cocuk, cennet nimetlerinden biridir

haklısınız:)

didoşş nerdesin kız.bak yine gitmişsinn..gel artık yaa..
kızçeler iyiymiş şükürr..

doğum günü kutlu olsun utku beyin.sağlıkla sıhatli uzun ömürler olsun inşallah..
okula pasta götürmekli iyi temişsin orda daha güzel geçmiştir..
sanada kolay gelsin.
bende temizlik yaptım.ya bugüh yada yarın bende tülleri atacagım.

sağol canım..hepimizin yavruları inş sağlıklı sıhhetli büyüsünler inş..evet iyi oldu okulda kutlamak...temizlk iyi oluyo..benmkilerde kirlenmşti..attım şimdi makinada..

oh oh çopk gzel olmuş ii gelio insana emiz hava canım geçmiş olsun prenseslerede
günaydın kızlar bugun babaneme gıdıyorum cuma falan donerız ordan gırmeye calısıcam öptüm herkesi
gle gle canım
günaydın herkese..hayırlı haftalar.
nasılsın canım nasıl geçi olculuk burak paşa napı seni görnce
günaydın herkese
gnadın canım
Günaydın cümletenn.....
gnadın canım
canım çok geçmiş olsun
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
kızlar bi sorum var sizlere derin çok düşüyor yürürken dengesini kaybedip pat pat düşüyor acaba bişeymi var öle olan varmııı
canım hevcesle hızlı ghidio ondan dşodur kzuz nolcak kız allah seni
Günaydın herkese..
Nasılsınız inşallah herkes iyidir.
Serapcım bizimki henüz tam olarak tek başına yürüyemiyor korkuyor daha doğrusu..biraz daha zamanımız var herhalde..
iiz canıms en nasılsın paşa nasıl
Herkese günaydın kızlar...
Herkes iyidir inşallah?
ganaadın havvacım
ay evet valla pat pat yerde köstekleniyor çok adım çöreği yapıp dağıtıcam haklısın yürütmek lasım
o ne bacım
kız annesi bi yurur görursun sen sarhoş dio kzuzuma
geçmiş oslun canım
ii apmışın abi alışana zor gelioo evde boş durmak
gnadın canım geçmiş olsun burcu bursaya gitçenizmi kzılarla bende gelecem
aman maşallah ii olun arasta öle sankim bi yere yetişio
Cocuk, cennet nimetlerinden biridir
cennetin ta kendisidir aynen öle

utku paşamın dogum gunu kutlu olsun maşallah paşama...oo çok iş yapmışın bacım kolay gelsin

defneyi doktora götürdüm alerji için.maalesef geçmemişti.artık yarım doz igne verdi alenji iğnesi.onu hatanede yaptırdık.menümüze dikkat edip bulmaya çalışıcagız bu kızı alerji eden ne acabaa.neler yedirdigimi anlattım..
artık ceviz.ben kapvaltıya iki fındık atıyordum fındıkta yasak.keçi sütü içmeyecek.bunlara yedirme bakaım dedi.sonra bi hafta birini bi hafta biri dahil ederek bak bakalım dedi..cumaya yine kortrolümüz van inşallah geçer sinir bozucu oldu artık

teşekkür canım..öptük

hımm neden acaba..tahlil yaptırsaydın keşke kan tahlili...

off burak zehir saçtı altını temizleyeyim..gelirim yine:)

kıyaamam geçmiş olsun tekrardan canım. canım inşallah geçer fındık ceviz bende beraber veriyorum gun aşırı kahvaltıya katıyorum

bizde haftasonu kütahyaya gittik dügüne mevlütlü yemeklidi eşimin kuzerni imam evlendi kütahya güzel şehir yolda azda olsa kar görduk çok ii oldu aras paşada arabada hep uyudu ben gece gelince uyumaz dedim ama uyudu paşa maşallahh

perşembede cerrahide konrolumuz var haırlısıla geçer inşalalh içine bişi kotmuşlar arasın onu alacaklar..

teşekkür canım..öptük

hımm neden acaba..tahlil yaptırsaydın keşke kan tahlili...

off burak zehir saçtı altını temizleyeyim..gelirim yine:)

sibel doktor hemen kan tahlili vermeyelim yazık dedi.bulabiliriz belki dedi.şimdilek böyle iki hafta böyle devam edecek.baktık düzelmiyo tahlil yapıyalacak.

artık bilmiyoruz fındıktanmı cevizdenmi.çıkartarak deneyecegiz işte.neyden kaynaklandı bilemidik.ıslak mendilini değiştirmiştim bir ay önce ondanda olabiliri dedi.gittim hemen eski ıslak mendili aldım.bakalım neler değişecek.

slm kızlarr ayşegül geçmiş olsun cnm rahat batıyo bu bebişlere anneleri fındık fıstıkla besliyo genede alerji falan oluyolar şaka bi yana inş bulurlar en kısa zamanda uğraştırmasın seni sibelcim utkuyada mutlu yıllarrr doğum gününz kutlu olsun bizde dün hayvanat bahçesine gittik kerem bayıldı resman keçilere falan ellemeye kalktı artık havalar düzeliyo sık sık çıkarmak lazım bebeleri HAYVANALRI OYUNCAK SANDI BENİMİ HEPSİNE EL ATTI çok eğlendiler

aynen öyle yaa.biz bunlarımı gördük sanki.bencede batıyo bunlara
ayy ne güzel bzde gitmiştik üç ay önce ee küçtü sanırım defne pek baktı durdu.havalar düzeliyo bizde bi gidek..bakalım benimki ne edecekk.
aferin caresetliymişş..

burağı da parka götürdü babası, gelmicem diye çekiştiriyomuş babasını..yazın zor tutucaz bu bebeleri evde..

utkunun doğum günü kutlu olsun sibelcim..nice nice güzel yıllarınız olsun birlikte..sana da kolay gelsin canım..

ayşegül yolculuk yorucuydu canım..14 saat,haşatım çıktı sabah gittiğimde burak uyuyodu, uyandı gülüyo hemen..sevindi beni gördüğüne..babası işe giderken ben giiyorum diyo,hiç dikkate almıyo,ben dedim sonra ben gidiyorum diye,nasıl telaşlı telaşlı peşime düşüyo :)

geçmiş olsun defne kuşa,inşallah neyin alerji yaptığını bulursunuzz canım..

esmacım kolay gelsin, senin de işin çokmuş..

burcu geçmiş olsun canım,acil vitamin desteği al,daha fazla ilerlemez inşallah..

ayşegül cnm fındıkla ceviz ağır gelmiş olabilir bencede
ay hava burda çok güzel şimdi kızımla gezmek vardı ne güzel olurdu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…