2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin hülya gözünaydııın..BEBİŞLER NASIL
AYŞEGÜL GEÇMİŞOLSUN CANIM YA BNCEDE KEÇİ SÜTÜ OLABİLİR:26:
BURCU SANADA ÇOK EÇMİŞOLSUN CANIM KUZUCUĞA EÇMESİN AMAN:18:
UTKU BEY İYİKİ DOĞDUUUUUUUUUUUUUUUN

ESMA SANADA KOLAY ELSİN BACIMMM

Bnde gidiyom
bi ton işim var
bulaşıkları yıkıyacam
ömer uyumuşken acele etmem lazımmm
herkeze h. Akşamlaaaar

ayşegülcüm geçmiş olsun canım.domates yediriyormusun?benimde bebeklğimden kalma çiğ domates alerjim var yediriyorsan onuda takipet.keçi sütü de olabilir cidden.

Hülyacım bebek beklediğini bilmiyordum.ne güzel cinsiyeti belli değil sanırım.

Bende Derini sitenin parkına götürdüm şimdi hava çok güzel gerçekten serapcım kayınvalden çıkarsadı Derinide hava alsaydı.
Derinle hemen hemen aynı yaşta ikizler vardı biraz büyüklerdi onlarla oynadı.kürekle topraklaoynadı.yürüttüm biraz çimlerde.birde çocukların bisikletlerini kovaladı benim benim diye
çok sevindi dışarıyı çok seviyor.sabah sinirli uyandı tersinden kalktı bugünAma tüm sinirini attı şükür.

aa sayfa hiç ilerlememiş nerdeki herkes

sibelcim utkunun doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.sanada kolay gelsin
benimde camlar silinicek bir sürü iş var ama yapamıyorumki ya birinin alaraya bakması lazım ayağıma dolanıyo sürekli.
benim kuzu bugün biberonla hem ayran hemde portakal suyu içti nasıl şaşırdım mutlu oldum. 41 kere maşallah diyeyimde devamı gelsin yaa

bende götürdüm parka bugün benimkide bayılıyo parklara ah bide yürüseydi daha güzel oynardıya
tek elinden tutup yürüttüm yoruldu eve gelince pek güzel uyudu.

doğumgünü tebrikleriniz için thank you kızlar..

fatmacım park artık işimize yarar valla..iştahsız bebişler parkta yerler bişeyler..inş iştahları açılır..bizimkide dün parktaydı deli oldu iyice..top oynayan çocuklara bakıp bakıp sevindi..

bende götürdüm parka bugün benimkide bayılıyo parklara ah bide yürüseydi daha güzel oynardıya
tek elinden tutup yürüttüm yoruldu eve gelince pek güzel uyudu.
Derinde adım atıyor az gidiyor hooop yere popo üstü.belki parka indiikçe öğreniir.derinde hemen uyudu çok mutlu oldum evi toplucam:)

doğumgünün kutlu olsun canım

inş cnm ya.açık havada yerler belki aman tek yesinlerde ben razıyım parklara taşınmaya

Derinde adım atıyor az gidiyor hooop yere popo üstü.belki parka indiikçe öğreniir.derinde hemen uyudu çok mutlu oldum evi toplucam:)

alarada öyle çok hızlı gitmeye çalışırken düşüyo.öğrenirler yakındır cnm

merhaba kızlar bende havayı güzel görünce temizlik yapanlardanızm daha yeni bitti ama beni sinir etti duru habire ağlayıp durdu benim de tepemin tası attı 2 saatlik işi sabah 8den beri anca yapabnildim camları ve perdeleride yarına braktım erken bitseydi işim bende parka gidecektim şöyle bir gezer gelirim diyodum daha yemek yapmadım çıkamam heralde..neyse yarın kalan işleride halledip rahat rahat gexerim..artık fazla sayfalar ilelemiyo ya kimse giremiyomu girsede yazamıyo heralde ...

teşekkür canım

kolay gelsin sanada..bende yıkadım bugün perdeleri camları sildm..birazını da yarına bıraktım...evet kimse girmiyo dedğin gibi girsede yazmıyo heralde..yaz gelince kimseler uğramaz sanırım buraya

hülyacım özlenmezmi anne yaa.kuzum kokunu özlemiştir senin..özlenmek pek bi hoş oluyo
secilcim hiç domates vermedim.yani yemeklere koyuyurum ama öyle yemeyo.sevmedi domatesi.6 aydan beri koyarım yemege onun olmadığın düşünüyorum ama deneyelbilirim neden olmasın teşekkürler.
fatma kız maşallah dee..oyy iyi iyi.içsinlerr..
ebrucum güle güle kirlett.evini.
kızlar sağolun inşallah keçi sütü etmiştir.zaten hayatımızdan çıkaracaktık çok az kalmıştı evde 2 litre vardı o bitince başka almayacaktım.artık oda zeynebe kaldı.oda içmezse çöpe gidecek.bugün sadece inek sütü denedim sıpa içti.amaan alışmış meğer yada açtı içti.benimde aklıma ceviz ve fındığın ağar geldigini düşünüyorum bakaciizz..

günaydın bacılar

kızlar bişey sorucam yağmurluk tarzı bişey aldınızmı bücürlere? malum havalar ısınıyor 1 ay sonra kalın montlar giyilmeyecek ince bişeyler lazım nasıl yaptınız? 1-2 yere baktım ama çok pahalı tam sezon başı malum. 70-80 falan dediler hep. gerçi biraz büyük alınıp eylül-ekim de de giydirilebilir ama...

Günaydın kızlarrrrr...Zeynepcim bizede lazım ben kürk almıştım derine bu havalarda kalın kaldı tabi diğer ceketleride çok ince.Adidasta beğenmiştik birtane tam oldu üstüne az büyüse olmuyacak birde dediğin gibi fiyatlar yüksek çok.

evet yaaa mevsımlık seyler cok pahalı malum sezon yenı baslıyor. kalın bı hırka falan alıyım dıyorum ama o da kalın kacar az daha ısınırsa hava. cok kararsız kaldım...

Günaydın kızlar.
Eşofman üstleri var kapşonlu. Yağmurluk almayı düşünmüyorum ben. Şimdilik mont giyiyor sonra kapşonlularını giyer. Hem onlar sezon sonu şimdi almak istersen.

Eflal'im de kaka yapamıyor kızlar. Çok zorlanıyor. Çok ağlıyor. Katı ve büyük yapıyor. Popsuna zeytinyağı sürüyoruz sütüne zeytinyağı sürüyoruz anca böyle. Sütten başka bişey yemiyo ki sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…