burağı da parka götürdü babası, gelmicem diye çekiştiriyomuş babasını..yazın zor tutucaz bu bebeleri evde..
utkunun doğum günü kutlu olsun sibelcim..nice nice güzel yıllarınız olsun birlikte..sana da kolay gelsin canım..
ayşegül yolculuk yorucuydu canım..14 saat,haşatım çıktısabah gittiğimde burak uyuyodu, uyandı gülüyo hemen..sevindi beni gördüğüne..babası işe giderken ben giiyorum diyo,hiç dikkate almıyo,ben dedim sonra ben gidiyorum diye,nasıl telaşlı telaşlı peşime düşüyo :)
geçmiş olsun defne kuşa,inşallah neyin alerji yaptığını bulursunuzz canım..
esmacım kolay gelsin, senin de işin çokmuş..
burcu geçmiş olsun canım,acil vitamin desteği al,daha fazla ilerlemez inşallah..
ayşegülcüm geçmiş olsun canım.domates yediriyormusun?benimde bebeklğimden kalma çiğ domates alerjim var yediriyorsan onuda takipet.keçi sütü de olabilir cidden.
Hülyacım bebek beklediğini bilmiyordum.ne güzel cinsiyeti belli değil sanırım.
Bende Derini sitenin parkına götürdüm şimdi hava çok güzel gerçekten serapcım kayınvalden çıkarsadı Derinide hava alsaydı.
Derinle hemen hemen aynı yaşta ikizler vardı biraz büyüklerdi onlarla oynadı.kürekle topraklaoynadı.yürüttüm biraz çimlerde.birde çocukların bisikletlerini kovaladı benim benim diye
çok sevindi dışarıyı çok seviyor.sabah sinirli uyandı tersinden kalktı bugünAma tüm sinirini attı şükür.
Derinde adım atıyor az gidiyor hooop yere popo üstü.belki parka indiikçe öğreniir.derinde hemen uyudu çok mutlu oldum evi toplucam:)bende götürdüm parka bugün benimkide bayılıyo parklara ah bide yürüseydi daha güzel oynardıya
tek elinden tutup yürüttüm yoruldu eve gelince pek güzel uyudu.
doğumgünü tebrikleriniz için thank you kızlar..
fatmacım park artık işimize yarar valla..iştahsız bebişler parkta yerler bişeyler..inş iştahları açılır..bizimkide dün parktaydı deli oldu iyice..top oynayan çocuklara bakıp bakıp sevindi..
doğumgünü tebrikleriniz için thank you kızlar..
fatmacım park artık işimize yarar valla..iştahsız bebişler parkta yerler bişeyler..inş iştahları açılır..bizimkide dün parktaydı deli oldu iyice..top oynayan çocuklara bakıp bakıp sevindi..
Derinde adım atıyor az gidiyor hooop yere popo üstü.belki parka indiikçe öğreniir.derinde hemen uyudu çok mutlu oldum evi toplucam:)
doğumgünün kutlu olsun canım
teşekkür canımDerinde adım atıyor az gidiyor hooop yere popo üstü.belki parka indiikçe öğreniir.derinde hemen uyudu çok mutlu oldum evi toplucam:)
doğumgünün kutlu olsun canım
merhaba kızlar bende havayı güzel görünce temizlik yapanlardanızm daha yeni bitti ama beni sinir etti duru habire ağlayıp durdu benim de tepemin tası attı 2 saatlik işi sabah 8den beri anca yapabnildim camları ve perdeleride yarına braktım erken bitseydi işim bende parka gidecektim şöyle bir gezer gelirim diyodum daha yemek yapmadım çıkamam heralde..neyse yarın kalan işleride halledip rahat rahat gexerim..artık fazla sayfalar ilelemiyo ya kimse giremiyomu girsede yazamıyo heralde ...
Günaydın kızlar
ilgilenenlere duyurulur (Burcuuuu Seraaaap siz özellikle bakın)
Elma Krom ve Xtra Gel Zayıflama Paketi - 44.50TL GittiGidiyor.com'da #37446085
Günaydın kızlarrrrr...Zeynepcim bizede lazım ben kürk almıştım derine bu havalarda kalın kaldı tabi diğer ceketleride çok ince.Adidasta beğenmiştik birtane tam oldu üstüne az büyüse olmuyacak birde dediğin gibi fiyatlar yüksek çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?