günaydın bayanlar
günaydın bacılar
kızlar bişey sorucam yağmurluk tarzı bişey aldınızmı bücürlere? malum havalar ısınıyor 1 ay sonra kalın montlar giyilmeyecek ince bişeyler lazım nasıl yaptınız? 1-2 yere baktım ama çok pahalı tam sezon başı malum. 70-80 falan dediler hep. gerçi biraz büyük alınıp eylül-ekim de de giydirilebilir ama...
Günaydın kızlarrrrr...Zeynepcim bizede lazım ben kürk almıştım derine bu havalarda kalın kaldı tabi diğer ceketleride çok ince.Adidasta beğenmiştik birtane tam oldu üstüne az büyüse olmuyacak birde dediğin gibi fiyatlar yüksek çok.
ewet o da mantıklı bı de ona bakayım. bızımkıler kuculduler hep.Günaydın kızlar.
Eşofman üstleri var kapşonlu. Yağmurluk almayı düşünmüyorum ben. Şimdilik mont giyiyor sonra kapşonlularını giyer. Hem onlar sezon sonu şimdi almak istersen.
Eflal'im de kaka yapamıyor kızlar. Çok zorlanıyor. Çok ağlıyor. Katı ve büyük yapıyor. Popsuna zeytinyağı sürüyoruz sütüne zeytinyağı sürüyoruz anca böyle. Sütten başka bişey yemiyo ki sıpa.
Günaydın kızlar.
Eşofman üstleri var kapşonlu. Yağmurluk almayı düşünmüyorum ben. Şimdilik mont giyiyor sonra kapşonlularını giyer. Hem onlar sezon sonu şimdi almak istersen.
Eflal'im de kaka yapamıyor kızlar. Çok zorlanıyor. Çok ağlıyor. Katı ve büyük yapıyor. Popsuna zeytinyağı sürüyoruz sütüne zeytinyağı sürüyoruz anca böyle. Sütten başka bişey yemiyo ki sıpa.
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
dün kötü bir gün geçirdim bebeğimiz öldü malesef
okadar minik ve güzeldi ki ibebiş insan kıyamıyo ama takdiriilahi böleymiş
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
kızlar bu maurersin fiyatı baya düşük sahtesi neyin olmasın
dikkat etmek lazım..
ersınde oyle dedı yaaa sahte olabılır cok dusmus fıyatı bosver dedı. ıyı dedım sen bılırsın kullanıcak olan sensın sonucta.
bende kapsonlu bakayım madem pek ısrar ettınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?