2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serap supersın ya... ersın maurers alıcaktı arıyodu fıyatı baya dusmus... hemen yolluyorum ona lınkı sagol canım.

günaydın bayanlar

günaydın..
nasılsın hülya.

yok ben bişey almadım.bakaım indirimli bişey bulursam alabilirim.

kürkmüü.wayy sıcacıktır o ..
evet artık giyilmiyo bizde çok örülmüş kazak var ya.halam teyzem oyy örmüşlerde örmüşlertam baharda giyriceegim defnecige.

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
dün kötü bir gün geçirdim bebeğimiz öldü malesef
okadar minik ve güzeldi ki ibebiş insan kıyamıyo ama takdiriilahi böleymiş

ewet o da mantıklı bı de ona bakayım. bızımkıler kuculduler hep.
canım kayısı falan yedırsene. sutune kayısı hasla ez koy madem sadece sut ıcıyor onun ıcınde alsın alıcagını kayısıdan.

oyy kuzum yaa.yemegini tereyağıyla falan yapın o zaman.kahvaltıda tereyağı.ceviz.kayısı incir.bunlarda bi seçenek.
bizdede zeynepten kalma kapşonlu cok.üstelik örgü kazaklarımda çok halamlar falan örüp vermşti.sanırım onları kullanacagım.alamma zaten elimdekilere yazık olur.

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek

cok uzuldum offfff esma ya...
melek oldu cennete uctu allahım elden ne gelırkı... rabbım ablana sabır versın

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek

ggerçekmii..
çok üzüldümablana sabırlar versin.üzücü eblat onlar elinden geleni yaptı.inşallah bundan onra sağlıkla bi bebekleri olur,ne diyelim denecek söylenecek söz yok

defneninde kızarıkları az sönmüş gibi.svindim.inşallah keçi sütündendir.nede olsa bitirecektim..bakalım ne olca..
kahvaltımızı ettik ben işlerime koyulayım.görüşürüz sonra.

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek

ayy inanmıyorum..başınız sağolsun canım ya..annesini cennette karşılar..öyle teselli olsun bari...

günaydın bacılar..bugün kuzenime toplaşacaz..toplantımız orda....

kızlar bu maurersin fiyatı baya düşük sahtesi neyin olmasın
dikkat etmek lazım..

zeynep yağmurluk değilde kapşonlu bişeyler iyi olabilir..burağın utku dan kalma ve kendisine hediye gelen bikaç tane böyle mevsimlik kapşonlu penye tarzı var..almam heralde bende...

ersınde oyle dedı yaaa sahte olabılır cok dusmus fıyatı bosver dedı. ıyı dedım sen bılırsın kullanıcak olan sensın sonucta.

evet sahtesi daha ciddi sorunlar çıkarabilir..almasın boşver..doğal yolla zayıfla herifff benm gibi de

kızlar kaynanam kolunu incitmş alçıya almşlar..bize gelcek bi kaç güne
kalcakmş burda..insanoğlu ne oldum demicen ne olcam dicen..ben doğum yaptım 10gün sonra geldi..ayaklandım öyle..şimdi gelip burda kalcak..gel kal dedim bende..insanlık bende kalsın..Allah rızası için bakıcam..kendi utansın..utanırsa tabii..

kızlar günaydın esmacım başınız sağolsun Allah ablana sabır versin..
zeynep bizim yağmurluk gibi trençkot şeklinde var hatta birini esma hediye gönderdi geçen sene eylülde almıştım şimdide olur seneyede olur zaten onları kullanırım ama hırka yada kapşonluda çok var iyice ısısndığında onlarıda giydirebilirz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…