kızlar kaynanam kolunu incitmş alçıya almşlar..bize gelcek bi kaç güne
kalcakmş burda..insanoğlu ne oldum demicen ne olcam dicen..ben doğum yaptım 10gün sonra geldi..ayaklandım öyle..şimdi gelip burda kalcak..gel kal dedim bende..insanlık bende kalsın..Allah rızası için bakıcam..kendi utansın..utanırsa tabii..
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
dün kötü bir gün geçirdim bebeğimiz öldü malesef
okadar minik ve güzeldi ki ibebiş insan kıyamıyo ama takdiriilahi böleymiş
evet insanlık bende kalsın..insanlık sende kalsın tabi boşver kulağını kapat sabret çabucak iyileşip gitsin evine
günaydın herkese.....
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
geçmiş olsun gülşahcım....Günaydın kızlar. Ne zamandır giremiyordum yine. Başımıza ne işler ne işler geldi. Önce müfettiş gelecek diye hazırlık yapıyorduk onun yoğunluğu vardı giremedim bikaç gün. Sonra ise okulu su bastı. Ama ne su. Çocukları tahta köprüler üzerinde tahliye ettik. Tedaş gelip elektirklerimizi kesti 3 gün elektriksiz kaldık. Tabii okulu da tatil edemiyoruz. Bahçe lağım suyu karışık su dolu. Berbat bi haldeydik yani. Oh şimdi rahatız normale döndük. Çok da yağmur yağmamıştı ama.
hadi hayırlı olsun çalışmaya alışkın biri için evde boş oturmak sıkıcı oluyor haklısın seçilcim....Günaydın kızlar...Zeynep bizide götürsene babannene cnm gezmebenim istiyor ya
bıktım hergün aynı şeyllerden yemek yap evi temizle yemekye bulaşıkyıka offfff.
Derini bakıcak kimse olmadığı için çalışamıyorumda.
bende ne yaptım biliyormusunuz kızlar evlenmeden önce mağaza işletiyordum ya bir toptancım var takıcı onu aradım mal aldım evde satıcam gittiğim yerleride götürücem emre kızıyor böyle şeylere ama çalışmaya alışan biri için evde boş durmak çok sıkıcı.
hürrem takılarından birsürü sattım bile ve kendimi iyi hissettim.
SERAPcım bizim Derinde yürüyor ama 4 adım pat yere atıyor kendini.
neymişki o adım çöreği ilkkez duydum kız.
yerde oturucakmış derin hanım yorulmuş çok yürüdü ya nasıl yürütücem bu kızı hiç bilmiyorum.
geçmiş olsun burcucum...Günaydın millet ,
bende hastayım boğazlarım şiş pastil emiyorum inşallah iyi gelir.
Benim tembel hale yürümüyor.kıymetli totosunu kaldıramıyor.demekki hazır değil diyip arada idman yaptırıyoruz o kadar.
Ayşegül süper olmuş çoçuklar özellikle Zeynep çok kar istiyordu dimi öyle hatırlıyorum istediği olmuş sonunda.
biraz geç oldu ama utku paşamın doğum günü kutlu olsun, ömrünce sağlıklı,mutlu ve huzurlu yaşasın inş...slm kızlar...bugün utku nun doğumgünü..6 yı bitiriyor koca oğlum
sabah erkenden pastasını aldık burak la okula gittk..orda kutlama yaptık biraz durduk..sonra sağlıkocağına gittm..burağa ferro yazdırdım ama alamadım eczanede kalmamış birazdan gelcek dedi beklemedim....sonra eve geldm..temizliğe koyuldum..perdeleri yıkıyorum..camları siliyorum..yoğun geçti bugünümüz
biraz mola verdim takılayım size dedim..burak her an gelip mızmızlanabilir
sizlerden naber...burda hava yaz gibi...dün kahvaltıyı parkta yaptık o kadar yaneee...
tekrar geçmiş olsun ayşegülcüm, benim erende olmuştu böyle domatesin suyu dokunmuştu iğneler iyi gelir canım dikkat et bakalım neymiş dokunan ona göre vermezsin artık.....defneyi doktora götürdüm alerji için.maalesef geçmemişti.artık yarım doz igne verdi alenji iğnesi.onu hatanede yaptırdık.menümüze dikkat edip bulmaya çalışıcagız bu kızı alerji eden ne acabaa.neler yedirdigimi anlattım..
artık ceviz.ben kapvaltıya iki fındık atıyordum fındıkta yasak.keçi sütü içmeyecek.bunlara yedirme bakaım dedi.sonra bi hafta birini bi hafta biri dahil ederek bak bakalım dedi..cumaya yine kortrolümüz van inşallah geçer sinir bozucu oldu artık
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.aras paşanın canım....kıyaamam geçmiş olsun tekrardan canım. canım inşallah geçer fındık ceviz bende beraber veriyorum gun aşırı kahvaltıya katıyorum
bizde haftasonu kütahyaya gittik dügüne mevlütlü yemeklidi eşimin kuzerni imam evlendi kütahya güzel şehir yolda azda olsa kar görduk çok ii oldu aras paşada arabada hep uyudu ben gece gelince uyumaz dedim ama uyudu paşa maşallahh
perşembede cerrahide konrolumuz var haırlısıla geçer inşalalh içine bişi kotmuşlar arasın onu alacaklar..
cesur damadım benim aferin sana ....slm kızlarr ayşegül geçmiş olsun cnm rahat batıyo bu bebişlere anneleri fındık fıstıkla besliyo genede alerji falan oluyolarşaka bi yana inş bulurlar en kısa zamanda uğraştırmasın seni sibelcim utkuyada mutlu yıllarrr doğum gününz kutlu olsun bizde dün hayvanat bahçesine gittik kerem bayıldı resman keçilere falan ellemeye kalktı artık havalar düzeliyo sık sık çıkarmak lazım bebeleri HAYVANALRI OYUNCAK SANDI BENİMİ HEPSİNE EL ATTI çok eğlendiler
hoşgeldin hülyacım yorucu olmuştur yolculuk canım bide şimdi iki canlısın iyice dinlenebildin mi bari...burağı da parka götürdü babası, gelmicem diye çekiştiriyomuş babasını..yazın zor tutucaz bu bebeleri evde..
utkunun doğum günü kutlu olsun sibelcim..nice nice güzel yıllarınız olsun birlikte..sana da kolay gelsin canım..
ayşegül yolculuk yorucuydu canım..14 saat,haşatım çıktısabah gittiğimde burak uyuyodu, uyandı gülüyo hemen..sevindi beni gördüğüne..babası işe giderken ben giiyorum diyo,hiç dikkate almıyo,ben dedim sonra ben gidiyorum diye,nasıl telaşlı telaşlı peşime düşüyo :)
geçmiş olsun defne kuşa,inşallah neyin alerji yaptığını bulursunuzz canım..
esmacım kolay gelsin, senin de işin çokmuş..
burcu geçmiş olsun canım,acil vitamin desteği al,daha fazla ilerlemez inşallah..
maşallah alaraya, inş.hep böyle devam eder fatmacım...aa sayfa hiç ilerlememiş nerdeki herkes
sibelcim utkunun doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.sanada kolay gelsin
benimde camlar silinicek bir sürü iş var ama yapamıyorumki ya birinin alaraya bakması lazım ayağıma dolanıyo sürekli.
benim kuzu bugün biberonla hem ayran hemde portakal suyu içti nasıl şaşırdım mutlu oldum. 41 kere maşallah diyeyimde devamı gelsin yaa
ebrucum kolay gelsin canım....merhaba kızlar bende havayı güzel görünce temizlik yapanlardanızm daha yeni bitti ama beni sinir etti duru habire ağlayıp durdu benim de tepemin tası attı 2 saatlik işi sabah 8den beri anca yapabnildim camları ve perdeleride yarına braktım erken bitseydi işim bende parka gidecektim şöyle bir gezer gelirim diyodum daha yemek yapmadım çıkamam heralde..neyse yarın kalan işleride halledip rahat rahat gexerim..artık fazla sayfalar ilelemiyo ya kimse giremiyomu girsede yazamıyo heralde ...
canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah ablana sabırlar versin.....günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
defnenin iyi olmasına sevindim canım kolay gelsin görüşürüz...defneninde kızarıkları az sönmüş gibi.svindim.inşallah keçi sütündendir.nede olsa bitirecektim..bakalım ne olca..
kahvaltımızı ettik ben işlerime koyulayım.görüşürüz sonra.
geçmiş olsun canım insanlık sende kalsın boşver allah görüyor kimin nasıl olduğunu inş.çabuk iyileşir döner evine....kızlar kaynanam kolunu incitmş alçıya almşlar..bize gelcek bi kaç güne
kalcakmş burda..insanoğlu ne oldum demicen ne olcam dicen..ben doğum yaptım 10gün sonra geldi..ayaklandım öyle..şimdi gelip burda kalcak..gel kal dedim bende..insanlık bende kalsın..Allah rızası için bakıcam..kendi utansın..utanırsa tabii..
Günaydın kızlar...
Esmacım çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Cennette karşılasın ana babasını inşallah.
Sibelcim insanlık sende kalsın da utanmalarını bekleme şekerim.
Canım çok çok üzüldüm .Allah annesine sabır versin .en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim.
Sibel dün okudum ama yazdımmı bilmiyorum Utku cuğum doğum günün kutlu olsun ,Nice sağlıklı yaşların olsun.
Bende trenckot almayı düşündüm bi ara ama sonra vazgeçtim.hırkaları ile idare edicem çok şık kapşonlu sweetleri var onları kullanırız artık.
Canım çok çok üzüldüm .Allah annesine sabır versin .en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim.
Sibel dün okudum ama yazdımmı bilmiyorum Utku cuğum doğum günün kutlu olsun ,Nice sağlıklı yaşların olsun.
Bende trenckot almayı düşündüm bi ara ama sonra vazgeçtim.hırkaları ile idare edicem çok şık kapşonlu sweetleri var onları kullanırız artık.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.pastil ve ilaç kullanıyorum geçer inşallah.
bu arada Serap o fiyatlar çok düşük ben maures i 57500 e mi ne aldım 19 çok ucuz bencede çakması onlar.
Utku'nun doğum günü mü? Kutlu olsun...Yaşı hayırlı ömrü uzun olsun...
kızlar kaynanam kolunu incitmş alçıya almşlar..bize gelcek bi kaç güne
havalar çok güzel bizim buralarda, dün kızımla anneanneye gittik,kardeşimin oğlu olmuştu ya annem bebek gezmesine çağırdı akrabaları falan güzel geçti ama, benim yabani kızım yine yapıştı bana kimseyi istemedi cadı,bugünde komşuma çaya gidiyoruz,yarında gelinimizin annesi çağırdı bebek gezmesine, perşembe günüde büyük gelinimizde kuran var oraya gidecez bütün hafta gezmelere gidiyoruz yani inş.kızımda atar şu yabaniliğini artık ya .....
selmacım tatlı dünürümsen ilaç kullanmıştın yanılmıyosam adet olmak için demi hapı bitirince hemenmi oldun bende artık alıp başlıyim diyorum benimkinin gelmeye niyeti yok ona göre pet stoğuyapıcam malum iki senedir girmedi eve
selma seni izninle topiğimizin gezentisi ilan ediyorum
oh ohhh kım tuta siziet canım ethavalar açıldı bizde açıldık ana kız evde durmuyoruz artıkın...
kızlar zeynebin burun akıntısı geçmedi hala ama burun akıntısı dışında başka da bir şikayetimiz yok çok şükür,iki tane dişi patladı buarada 6 tane dişimiz var artık sanırım dişlerle alakalı bir durum kakamızda ishal gibi ama tamda ishal değil, dişler zorladı biraz kızımı ya.....
oh ohhh kım tuta sizi
evet canım dıslerdendır boyle hafıf grıp yasayabılıyolar cıkarırken.
masallah 6 dısı oldu demek bız onu yıcez derken o bızı yemesın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?