2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

insanlık sende kalsın tabi boşver kulağını kapat sabret çabucak iyileşip gitsin evine

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
dün kötü bir gün geçirdim bebeğimiz öldü malesef
okadar minik ve güzeldi ki ibebiş insan kıyamıyo ama takdiriilahi böleymiş

esmacım çok üzüldüm canım, başınız sağolsun, ne denir ki , boğazım düğümlendi, ablanı düşündüm, canım benim allah sabır versin hepinize.

Günaydın kızlar...
Esmacım çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Cennette karşılasın ana babasını inşallah.
Sibelcim insanlık sende kalsın da utanmalarını bekleme şekerim.

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek

Canım çok çok üzüldüm .Allah annesine sabır versin .en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim.

Sibel dün okudum ama yazdımmı bilmiyorum Utku cuğum doğum günün kutlu olsun ,Nice sağlıklı yaşların olsun.

Bende trenckot almayı düşündüm bi ara ama sonra vazgeçtim.hırkaları ile idare edicem çok şık kapşonlu sweetleri var onları kullanırız artık.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.pastil ve ilaç kullanıyorum geçer inşallah.

bu arada Serap o fiyatlar çok düşük ben maures i 57500 e mi ne aldım 19 çok ucuz bencede çakması onlar.

Son düzenleme:
geçmiş olsun gülşahcım....

hadi hayırlı olsun çalışmaya alışkın biri için evde boş oturmak sıkıcı oluyor haklısın seçilcim....
yeni yürümeye başladıkları için düşüyorlar birazda aceleciler zamanla öğrenecekler, benim zeynepte çok düşüyor her yanımız morluklar içinde malesef.....
geçmiş olsun burcucum...

biraz geç oldu ama utku paşamın doğum günü kutlu olsun, ömrünce sağlıklı,mutlu ve huzurlu yaşasın inş...
tekrar geçmiş olsun ayşegülcüm, benim erende olmuştu böyle domatesin suyu dokunmuştu iğneler iyi gelir canım dikkat et bakalım neymiş dokunan ona göre vermezsin artık.....
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.aras paşanın canım....

cesur damadım benim aferin sana ....

hoşgeldin hülyacım yorucu olmuştur yolculuk canım bide şimdi iki canlısın iyice dinlenebildin mi bari...

maşallah alaraya, inş.hep böyle devam eder fatmacım...

ebrucum kolay gelsin canım....

günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah ablana sabırlar versin.....

defneninde kızarıkları az sönmüş gibi.svindim.inşallah keçi sütündendir.nede olsa bitirecektim..bakalım ne olca..
kahvaltımızı ettik ben işlerime koyulayım.görüşürüz sonra.
defnenin iyi olmasına sevindim canım kolay gelsin görüşürüz...

geçmiş olsun canım insanlık sende kalsın boşver allah görüyor kimin nasıl olduğunu inş.çabuk iyileşir döner evine....

Günaydın kızlar...
Esmacım çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Cennette karşılasın ana babasını inşallah.
Sibelcim insanlık sende kalsın da utanmalarını bekleme şekerim.

herkese günaydın tekrardan

Utku'nun doğum günü mü? Kutlu olsun...Yaşı hayırlı ömrü uzun olsun...

sağolun kızlar...evet havvacım dündü doğumgünü paşamın...utanmalarını bekleme konusunda haklısın

esmacım allah sabır versin canım özellikle ablana hakkında hayırlısı olur inşallah allah başka bebiş versin sağlıklı acısını unuttursun inşallah rabbim kimseye evlat acısı vermesin

selmacım tatlı dünürüm sen ilaç kullanmıştın yanılmıyosam adet olmak için demi hapı bitirince hemenmi oldun bende artık alıp başlıyim diyorum benimkinin gelmeye niyeti yok ona göre pet stoğuyapıcam malum iki senedir girmedi eve

ben senın yerınde olsam bı bahane bulur bakmazdım. bana ınsanlık etmeyene ben hıc etmem. ama sen yapma tabı en guzelı buyukluk gostermek. allah boyle surundurur ıste... ilahi adalet...

havalar çok güzel bizim buralarda, dün kızımla anneanneye gittik,kardeşimin oğlu olmuştu ya annem bebek gezmesine çağırdı akrabaları falan güzel geçti ama, benim yabani kızım yine yapıştı bana kimseyi istemedi cadı,bugünde komşuma çaya gidiyoruz,yarında gelinimizin annesi çağırdı bebek gezmesine, perşembe günüde büyük gelinimizde kuran var oraya gidecez bütün hafta gezmelere gidiyoruz yani inş.kızımda atar şu yabaniliğini artık ya .....

selma seni izninle topiğimizin gezentisi ilan ediyorum

evet canım hap kullandım haplar bittikten bir hafta sonra falanda hastalandım, ağustostan beri adet oluyorum çok şükür

kızlar zeynebin burun akıntısı geçmedi hala ama burun akıntısı dışında başka da bir şikayetimiz yok çok şükür,iki tane dişi patladı buarada 6 tane dişimiz var artık sanırım dişlerle alakalı bir durum kakamızda ishal gibi ama tamda ishal değil, dişler zorladı biraz kızımı ya.....

et canım et havalar açıldı bizde açıldık ana kız evde durmuyoruz artıkın...
oh ohhh kım tuta sizi

evet canım dıslerdendır boyle hafıf grıp yasayabılıyolar cıkarırken.
masallah 6 dısı oldu demek bız onu yıcez derken o bızı yemesın kız

oh ohhh kım tuta sizi

evet canım dıslerdendır boyle hafıf grıp yasayabılıyolar cıkarırken.
masallah 6 dısı oldu demek bız onu yıcez derken o bızı yemesın kız

var malesef öyle kötü bir huyumuz zeynepcim,beni çok ısırıyor cadı ama artık o beni ısırdıkça bende hayır diyorum onun bacaklarını çimdiriyorum azıcık açıveriyor ağzını balık gibi hemen oda bana kızıyor parmağını sallıyor ıııı diye

ay deli edecek beni ya çekmecedeki bütün badylerini saçmış ortalığa yine ya offf ben katlıyorum o dağıtıyor çatlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…