ipoş hanım bırazdan kalkar canlar kaçtım ben görüşürüz...
kızlar günaydın esmacım başınız sağolsun Allah ablana sabır versin..
zeynep bizim yağmurluk gibi trençkot şeklinde var hatta birini esma hediye gönderdi geçen sene eylülde almıştım şimdide olur seneyede olur zaten onları kullanırım ama hırka yada kapşonluda çok var iyice ısısndığında onlarıda giydirebilirz...
havalar çok güzel bizim buralarda, dün kızımla anneanneye gittik,kardeşimin oğlu olmuştu ya annem bebek gezmesine çağırdı akrabaları falan güzel geçti ama, benim yabani kızım yine yapıştı bana kimseyi istemedi cadı,bugünde komşuma çaya gidiyoruz,yarında gelinimizin annesi çağırdı bebek gezmesine, perşembe günüde büyük gelinimizde kuran var oraya gidecez bütün hafta gezmelere gidiyoruz yani inş.kızımda atar şu yabaniliğini artık ya .....
ya o dert bızdede war selma. vuruyor ısırıyor. bende elıne hafıften vuruyorum hayır dıye kızıyor daha cok ısırıyor nasıl vazgecırıcem bılmıyorum ya.
haha badılerınımı sacmıs ıpekte camasırlarımızı dokuyor ortalıga artık toplamıyorum camasır cekmecesını dakkasına dagılıyor cunku offff of
Selam hanımlar nasılsınız herkes iyidir inş.
Esmacım canım bebişinize gerçekten çok üzüldüm .Allah öncelikle ablana ve hepinize sabır versin .En yakın zamanda sağlıklı , uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin inş.
Bizim burdada zaten kar falan yoktu .Aşırı güneşli günler geçiriyoruz .Dünde gezmedeydik bugünde parka götürücem sıpayı .Evde durduk mu benim oğlana geliyorlar canı çok sıkılıyor habire evi dağıtıyor
Malesef bende de bir kırgınlık hele başım çatlıyor umarım hasta falan olmam
14 gün oldu hala adet olmadım.burda bi kadın doğumcuya gitsem iyi olacak .alanyaya gitmemize epey var çürkü.orda muayene olmayı düşünüyordum.hem smear testimi yaptıracgım orda.hem genel muayenelerimi olacagım alanyada gitmişken hepsine gidecegim.çok güvendigim doktorlarım var orda.ama şu adet neden olmuyo bi gözükeim bari.belkide bi kst falan vardır ne bilem.gecikmeyeyim.de kime gidecegim bi araştırayım..defneni kan testlerinide alanyada yaptırmaya karar verdim.orda alirji testyeri var .her bişeyi orda yaptıracagım..
İnş. canım sağolasın .Evet çıkarcamda başım pek ağrıyor ilaç aldım biraz azalsın öyle giderizselam tubiş..
kız inşallah hasta olmazsın
az kaldı zatii şurda kışa..
götür civcivi yaaa..bende çıkacam sanırım dışarı iyi duruyo..
Aaa neden o kadar zaman olmadı ki .Kaçıncı sefer bu ilk zamanlar biraz gecikme oluyorda seninki baya uzun olmuş.Tabi sen yinede dra bir görün .Kendi memleketinde olsan işte hemen güvendiğin kişilere giderdin .Artık çevrendekilere sor bakalım bildikleri iyi bir dr var mı diye .Alanyayay gidincede dediğin gibi tekrar muayene olursun14 gün oldu hala adet olmadım.burda bi kadın doğumcuya gitsem iyi olacak .alanyaya gitmemize epey var çürkü.orda muayene olmayı düşünüyordum.hem smear testimi yaptıracgım orda.hem genel muayenelerimi olacagım alanyada gitmişken hepsine gidecegim.çok güvendigim doktorlarım var orda.ama şu adet neden olmuyo bi gözükeim bari.belkide bi kst falan vardır ne bilem.gecikmeyeyim.de kime gidecegim bi araştırayım..defneni kan testlerinide alanyada yaptırmaya karar verdim.orda alirji testyeri var .her bişeyi orda yaptıracagım..
selam kızlar
esmacım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en yakında sağlıklı bi bebişleri daha olur
ay benim gözümmden uyku akıyo ya uyumak istiyorum topuklarım çürüdü artık sabaha kadar sallamaktan. ne zaman düzelicek bu gece uykusu ya.uyur gezer gibiyim resmen.ne uyuyo ne yiyo bu çocuk Allah baada bol sabır versin.sizin bebişler kaç kere uyanıyo kızlar yada uyanıyomu hiç
İnş. canım sağolasın .Evet çıkarcamda başım pek ağrıyor ilaç aldım biraz azalsın öyle gideriz
Aaa neden o kadar zaman olmadı ki .Kaçıncı sefer bu ilk zamanlar biraz gecikme oluyorda seninki baya uzun olmuş.Tabi sen yinede dra bir görün .Kendi memleketinde olsan işte hemen güvendiğin kişilere giderdin .Artık çevrendekilere sor bakalım bildikleri iyi bir dr var mı diye .Alanyayay gidincede dediğin gibi tekrar muayene olursun
Selam canım .Malesef çoğumuzda aynı dertBenim paşada sabaha kadar defalarca kalkıyor birde öyle çok ağlıyorki valla sinirlerim dayanmıyor .Benimki artık ayağımda uyumuyor bunada şükür .Beşiğini sallıyorum daha kolay oluyor .Galiba onda sallanmaya alıştı
Gece uykusu daha iyi oldu sanki önceden gece 2ye 3 kadar salla salla uyutamazdım .Şimdi yürümeye başladığından galiba en geç 11.30da yatıyor ki bu benim için çooooooook iyi bir saat .Gecede çok kalkıyor ama en azından sabah 10 kadar uyuyor yani ben uyumaya alıştırdım
günaydınlar arkadaşlarr
geçmişe bakmadım pek
dün kötü bir gün geçirdim bebeğimiz öldü malesef
okadar minik ve güzeldi ki ibebiş insan kıyamıyo ama takdiriilahi böleymiş
kızlar kaynanam kolunu incitmş alçıya almşlar..bize gelcek bi kaç güne
kalcakmş burda..insanoğlu ne oldum demicen ne olcam dicen..ben doğum yaptım 10gün sonra geldi..ayaklandım öyle..şimdi gelip burda kalcak..gel kal dedim bende..insanlık bende kalsın..Allah rızası için bakıcam..kendi utansın..utanırsa tabii..
havalar çok güzel bizim buralarda, dün kızımla anneanneye gittik,kardeşimin oğlu olmuştu ya annem bebek gezmesine çağırdı akrabaları falan güzel geçti ama, benim yabani kızım yine yapıştı bana kimseyi istemedi cadı,bugünde komşuma çaya gidiyoruz,yarında gelinimizin annesi çağırdı bebek gezmesine, perşembe günüde büyük gelinimizde kuran var oraya gidecez bütün hafta gezmelere gidiyoruz yani inş.kızımda atar şu yabaniliğini artık ya .....
selma seni izninle topiğimizin gezentisi ilan ediyorum
kızlar bişey sorcam siz bebişlere akşamüstü öğünlerinde neler veriyosunuz benim öğünlerim şöyle:
sabah kahvaltı ama geç yapıyo öğlen çorba-yoğurt akşamüstümeyveli bişeyler vermeye çalışıyorum ama kesinlikle yemiyo siz bu öğünde neler veriyosunuz işte sonra akşam 7 gibi gene yemek tarzı şeyler gece yatmadan önce mama veriyorum ama akşam üstüne alternatif arıyorum sizler neler apıyosnuz özellikle meyve yemeyenler ...meyve suyuda içmiyo sütde içmiyo aralarda hep emiyo hala bizimki ...
kimsecikler kalmamış ama ben sorayım yine de.. ömür dün akşam tavuk yedi genelde pek sevmez ama pilavla falan yedi biraz neyse ishal gibi değil ama çok kaka yaptı tavuktan olabilir mi acaba??
Fatma canım Duru son 4 aydır falan çok sık uyanıyor yani sen de 5 ben diyim 7 falan .ama 1 aydırda gece saat 12-1 arası uyanıp ağlama krizine giriyor sebepsiz.çekmeceden birşeyler veriyorum bazen susuyor bazen onuda istemiyor öyle 1 saat falan uyanık kalıyor sonra uyutuyorum bu seferde sabaha kadar 2-3 kere uyanıyor sağ çevir sol çevir uyuyor .sabah 6 dada hepten uyanıyor bizide uyutmuyor.bendimde en çok istediğim şey gece uykularının daha aralıksız ve uzun olması.
sabah saat 6.30-07.00 arası kahvaltı yapıyor.
saat 11.00 gibi annemle kahvaltı(daha çok masayı tırtıklamak diyelim )
öğlen çorba içiyor yoğurt yiyor sonra elinde çubuk kraker-ekmek falan.akşam üstüde meyve veriyor annem ama dilimleyip.duru püresinide suyunuda istemiyor elinde kemire kemire yiyor.o zamanda az yiyor tabii ama istemiyor başka türlü kabul etmiyor.akşam 7-8 gibide yemek yiyor bizimle.bazen çorbanın içine ekmek doğruyoruz bazen pattes püresi birazda tavuk falan öyle tam yemek değil ama yiyor işte.bazen gece yatınca mamanın içine bebe büs koyup veriyorum ama oda gece gaz yapıyor pek tercih etmiyorum ve 7-8 de yediği ile kalıyor.bazen yoğurt yerine muhallebi .bazen çorba yerine kaşık maması falan işte.
duru TAVUK YİYOR HEMDE ÇOK SIK HİÇ KARŞILAŞMADIK CANIM.SAYET BAYAT OLMADIĞINDAN EMİNSEN TAVUKTAN OLDUĞUNU SANMIYORUM.
BİRDAHAKİ TAVUK VERİŞİNDE TAKİP ET BAKALIM ,ACABA ÇOK MU YEDİ SEÇİL?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?