az önce kuaförden geldim saçlarımı kestirdim byattım kaşlarımı aldırdım bayağıdır kuaför yüzü gördüğüm yoktu iyi oldu valla kız hafif makyajda yaptı kendimi tanıyamadım ne zamandır makyaj yapmamışım düşünün iki çocuk ömrümü yedi benim
Ohhh sıhhatler olsun Sevilcim. rahatlamışsındır valla. Güle güle kullan saçlarını, kaşlarını
öptümm bile canımgörüşürüz canım, İpeği öp benim yerime, yavaş yavaş hazırlanayım bari bende çıkıyorum kızlar görüşürüz yine
sen vıtamın almıyon dımı kan testıde yaptırmadın cok sık hastalanıyosun tugbaaaaaaaa kendıne bak bırazzzzzzzzzzzzzSelam hanımlar nasılsınız herkes iyidir inş.
Esmacım canım bebişinize gerçekten çok üzüldüm .Allah öncelikle ablana ve hepinize sabır versin .En yakın zamanda sağlıklı , uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin inş.
Bizim burdada zaten kar falan yoktu .Aşırı güneşli günler geçiriyoruz .Dünde gezmedeydik bugünde parka götürücem sıpayı .Evde durduk mu benim oğlana geliyorlar canı çok sıkılıyor habire evi dağıtıyor
Malesef bende de bir kırgınlık hele başım çatlıyor umarım hasta falan olmam
hoşgeldin.benimde var almayacagım.
oh gezin tabi kız.durulurmu belki bizde çıkarız bugün.
bakelım selma iyi gibi şimdi vücudu.
kız benimkide çekmeceyi acıp dağıtıyo aradsından bi kaç tane secip geliyo yanıma al diyo.giydirecekmişim.yada havluları başında şapka olarak dolaıyo
sibel bacım boşver allıh rızası çin ba iyi etmişsin.havva doğru söylemiş öyle insanlar unutanmaz maalesef..
bencede gıt. cok uzun zaman 2 hafta... gorunmen sart orda ıyı bı doktor bul kendıne arastır.14 gün oldu hala adet olmadım.burda bi kadın doğumcuya gitsem iyi olacak .alanyaya gitmemize epey var çürkü.orda muayene olmayı düşünüyordum.hem smear testimi yaptıracgım orda.hem genel muayenelerimi olacagım alanyada gitmişken hepsine gidecegim.çok güvendigim doktorlarım var orda.ama şu adet neden olmuyo bi gözükeim bari.belkide bi kst falan vardır ne bilem.gecikmeyeyim.de kime gidecegim bi araştırayım..defneni kan testlerinide alanyada yaptırmaya karar verdim.orda alirji testyeri var .her bişeyi orda yaptıracagım..
yorum yapmıyorum ben bu konuda halimiz malumselam kızlar
esmacım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en yakında sağlıklı bi bebişleri daha olur
ay benim gözümmden uyku akıyo ya uyumak istiyorum topuklarım çürüdü artık sabaha kadar sallamaktan. ne zaman düzelicek bu gece uykusu ya.uyur gezer gibiyim resmen.ne uyuyo ne yiyo bu çocuk Allah baada bol sabır versin.sizin bebişler kaç kere uyanıyo kızlar yada uyanıyomu hiç
bız 8.30 gıbı kahvaltıkızlar bişey sorcam siz bebişlere akşamüstü öğünlerinde neler veriyosunuz benim öğünlerim şöyle:
sabah kahvaltı ama geç yapıyo öğlen çorba-yoğurt akşamüstümeyveli bişeyler vermeye çalışıyorum ama kesinlikle yemiyo siz bu öğünde neler veriyosunuz işte sonra akşam 7 gibi gene yemek tarzı şeyler gece yatmadan önce mama veriyorum ama akşam üstüne alternatif arıyorum sizler neler apıyosnuz özellikle meyve yemeyenler ...meyve suyuda içmiyo sütde içmiyo aralarda hep emiyo hala bizimki ...
benım basıma hıc gelmedı secıl cok mu yedı acaba???kimsecikler kalmamış ama ben sorayım yine de.. ömür dün akşam tavuk yedi genelde pek sevmez ama pilavla falan yedi biraz neyse ishal gibi değil ama çok kaka yaptı tavuktan olabilir mi acaba??
ohhh gule gule kullan sacını makyajını canım.az önce kuaförden geldim saçlarımı kestirdim byattım kaşlarımı aldırdım bayağıdır kuaför yüzü gördüğüm yoktu iyi oldu valla kız hafif makyajda yaptı kendimi tanıyamadım ne zamandır makyaj yapmamışım düşünün iki çocuk ömrümü yedi benim
Güle güle kullansın İpoş cicilerini
duru TAVUK YİYOR HEMDE ÇOK SIK HİÇ KARŞILAŞMADIK CANIM.SAYET BAYAT OLMADIĞINDAN EMİNSEN TAVUKTAN OLDUĞUNU SANMIYORUM.
BİRDAHAKİ TAVUK VERİŞİNDE TAKİP ET BAKALIM ,ACABA ÇOK MU YEDİ SEÇİL?
Merhabalar nasılsınız
Oğluşla parka gidip geldik .Hem ona hem bana iyi geldi valla .Akşam gezmeye gidecektik iptal oldu
Neyse iyi oldu aslında acayip başım ağrıyor hala ya .Dün gece fazla uyuyamadım ondan sanırım
Güle güle giysin İpek hanım yeni cicilerini üzerinde paralansınsağol canım daha guzellerı esramın olsun
Sağol canım ağrı kesici attım ama biraz daha varOhh iyi gezmeler sefanız olsun...
Tubacım geçmiş olsun canım. Ağrı kesici alsana.
Aslında bu mevsimde vitaminlere başlamak lazım bahar yorgunşuğu kötü oluyo
yaa kerem süt içmiyo hala neler koydum içine tık yok biberonla sorunumuz var sanırım kaşıklada süt içilmezki bardaklada üstüne döküyo naapsam
az önce kuaförden geldim saçlarımı kestirdim byattım kaşlarımı aldırdım bayağıdır kuaför yüzü gördüğüm yoktu iyi oldu valla kız hafif makyajda yaptı kendimi tanıyamadım ne zamandır makyaj yapmamışım düşünün iki çocuk ömrümü yedi benim
sehır fırsatları varya onları takıp et .hem çok kaliteli yerlerle anlaşıyorlar hemde çok hesaplı oluyor.ben 3-4 kupon aldım onlardan valla çokta işime yaradı.yaa ben de şöyle güzel bir masaj istiyorum. Güvenilir hesaplı bi yer bulsam gideceğim hiç düşünmeden. O kadar yorgunum ki kuaför falan kesmiyo beni.
burcucum zeynepcim.. 1 tane but yedi çok mu bilmiyorum ama ilk defa bu kadar yedi nedense bana tavuktan olmuş gibi geliyor şimdi düzeldi çok şükür. Ya tavuk bayattı burcunun dediği gibi ya da çok geldi ömüre bilmiyorum
buluşma ne oldu kimse cevap da vermiyo kızlar
yaa kerem süt içmiyo hala neler koydum içine tık yok biberonla sorunumuz var sanırım kaşıklada süt içilmezki bardaklada üstüne döküyo naapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?