2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh sıhhatler olsun Sevilcim. rahatlamışsındır valla. Güle güle kullan saçlarını, kaşlarını

Yaa ben de şöyle güzel bir masaj istiyorum. Güvenilir hesaplı bi yer bulsam gideceğim hiç düşünmeden. O kadar yorgunum ki kuaför falan kesmiyo beni.

görüşürüz canım, İpeği öp benim yerime, yavaş yavaş hazırlanayım bari bende çıkıyorum kızlar görüşürüz yine
öptümm bile canım
sen vıtamın almıyon dımı kan testıde yaptırmadın cok sık hastalanıyosun tugbaaaaaaaa kendıne bak bırazzzzzzzzzzzzz

bencede gıt. cok uzun zaman 2 hafta... gorunmen sart orda ıyı bı doktor bul kendıne arastır.
yorum yapmıyorum ben bu konuda halimiz malum
bız 8.30 gıbı kahvaltı
12.30 gıbı ogle yemegı
4.00 gıbı meyve ıcıne cevız fındık bebe bıs. de koyuyorum 2-3 cesıt meyve blendırdan cekıp yedırıyorum yada muhallebı degısıklık olsun dıye
7-7.30 gıbı bızımle aksam yemegı
yatmadan da 150-200 cc ballı sut 9-9.30 gıbı.
kimsecikler kalmamış ama ben sorayım yine de.. ömür dün akşam tavuk yedi genelde pek sevmez ama pilavla falan yedi biraz neyse ishal gibi değil ama çok kaka yaptı tavuktan olabilir mi acaba??
benım basıma hıc gelmedı secıl cok mu yedı acaba???
ohhh gule gule kullan sacını makyajını canım.

oglen dısarı cııktık ıpege mevsımlık yelek aldım. malum havalar ısınıcak 1-2 aya ınce bısey ustune lazım. 2 de pantolon aldık boyu uzadı bısey olmuyo altlardan. 2-2.5 yas aldım herseyı pacasını kıvırır gıydırırım cabucak kuculuyor napıyım yaa. 1 de esorfman altı aldım wenıce de baya ınmıs fıyatlar...

duru TAVUK YİYOR HEMDE ÇOK SIK HİÇ KARŞILAŞMADIK CANIM.SAYET BAYAT OLMADIĞINDAN EMİNSEN TAVUKTAN OLDUĞUNU SANMIYORUM.
BİRDAHAKİ TAVUK VERİŞİNDE TAKİP ET BAKALIM ,ACABA ÇOK MU YEDİ SEÇİL?

burcucum zeynepcim.. 1 tane but yedi çok mu bilmiyorum ama ilk defa bu kadar yedi nedense bana tavuktan olmuş gibi geliyor şimdi düzeldi çok şükür. ya tavuk bayattı burcunun dediği gibi ya da çok geldi ömüre bilmiyorum

Son düzenleme:
Merhabalar nasılsınız

Oğluşla parka gidip geldik .Hem ona hem bana iyi geldi valla .Akşam gezmeye gidecektik iptal oldu
Neyse iyi oldu aslında acayip başım ağrıyor hala ya .Dün gece fazla uyuyamadım ondan sanırım

ipektoş güle güle kullan cicileriniiii iyi günlerde giy teyzem eskit annen alsın sana bol bol

Ohh iyi gezmeler sefanız olsun...
Tubacım geçmiş olsun canım. Ağrı kesici alsana.
Aslında bu mevsimde vitaminlere başlamak lazım bahar yorgunşuğu kötü oluyo

yaa kerem süt içmiyo hala neler koydum içine tık yok biberonla sorunumuz var sanırım kaşıklada süt içilmezki bardaklada üstüne döküyo naapsam

Kızma bana Zeynep kızmaaaaa
Canım gerçekten benim iştahım hiç kalmadı .Malum oğlan geç yatıyor geç kalkıyoruz kahvaltı yapana kadar öğlen oluyor .Zaten canım istemiyor .Akşama kadar da yani saat 6.30 civarına kadarda hiçbişey yemesem yemem .Galiba bütün halsizliklerin ve hastalıkların sebebi bu .Çok yorulup uykusuz kalmak , iştahımda yok halsiz kalıyorum

sağol canım daha guzellerı esramın olsun
Güle güle giysin İpek hanım yeni cicilerini üzerinde paralansın
Bizim okadar çok kıyafetimiz varki almıyorum ben oyüzden.Çocuk bir türlü büyümediği için 2 yaşımıza kadar kıyafetimiz varya

Ohh iyi gezmeler sefanız olsun...
Tubacım geçmiş olsun canım. Ağrı kesici alsana.
Aslında bu mevsimde vitaminlere başlamak lazım bahar yorgunşuğu kötü oluyo
Sağol canım ağrı kesici attım ama biraz daha var .Dün gece geç yattım sabahta baya erken kalktım galliba ondan oldu .Aslında vitamin almak iyi fikir

yaa kerem süt içmiyo hala neler koydum içine tık yok biberonla sorunumuz var sanırım kaşıklada süt içilmezki bardaklada üstüne döküyo naapsam

Saçın , kaşın , gözün için sıhhatler olsun canım Senin için değişklik olmuştur ne güzel darısı başımıza
Benimkide aynı malesef ama Havvanın dediğini bende deneyeceğim denemekten ne çıkarki

gule gule kullan saclarını.aslında vakıt var ama nedense bız konu kendimize geldiğinde hiç o vakiti değerlendiremiyoruz.az bakımlı olunca kendine geliyorsun aslında sık sık yapmalıyız.

yaa ben de şöyle güzel bir masaj istiyorum. Güvenilir hesaplı bi yer bulsam gideceğim hiç düşünmeden. O kadar yorgunum ki kuaför falan kesmiyo beni.
sehır fırsatları varya onları takıp et .hem çok kaliteli yerlerle anlaşıyorlar hemde çok hesaplı oluyor.ben 3-4 kupon aldım onlardan valla çokta işime yaradı.

bir but çok değil.bence o tavuk çok taze değilmiş.sana dokunmaz ama ömür e ağır gelmiştir.aslında tanıdık kasaptan almak en iyisi şu poşetli oplanlara bende hiç güvenemiyorum.

buluşma ne oldu kimse cevap da vermiyo kızlar

nisan başı dedik en son.öyle kaldı işte .seda dan bi haber çıksında onda buluşmasakta buluşmaya oda gelsin.

duru da içmiyor.ben sadece 2 günde bir falan sabahları kahvaltısını süte hazırlıyorum.gece uyurken içirdim bi ara acayip kaz yaptı.ee gözü açıkkende içmiyor napıyım.ben bir süre süt olayına ara verdim.

ilk günaydın benden gelsin bu sabah
offf çok yorgunum çok uykusuz ama uyuyamıyorum
gece çok şiddetli kaıklarım ağrıdı özellikle sağ tarafım
tam uyuyum dedim ömer uyandı o uyudu derken bu sefer ben uyuyamadım
derken sabahı ettim..sabah hava aydınlanmadan uyusaydım uyurdum ama oğlum sağolsun
güvercinler cama gelene kadar uyutmadı
sonra işte hava aydınlandı ve bn ayaktayım hala
inanılmaz kötü hissediyorum
koçiş bugün full evde olmayacak gibi
toplantısı falan varmış.
ömer uyanacak ne yapcam bilmiyorum
nası bakacam bu çoçuğa bugün
öğleden sonra dişcdie randevum var
babamız anca ozaman bakabilir
dişciden zaten çok tırsıyom
bide onun yorgunluğu derken ...geceyi iple çekecem
inş. ömer bu gece izin verir bana
hasılı kelam taş çatlasa 5 dklık uykuyla duruyorum
offf uykusuzluktan ölürken uyuyamamk ne kadar berbat bişey böle
sizde olmasanız sabah sabah kime anlatacaktım bunları

Son düzenleme:
başım çatlamak üzere (((
ben çıkıyorum inş. uyurum biraz ömer uyanmadan
offff gözlerim kararmaya başladı
eğer 2,3 gün topiğe uğramazsam bilinki iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…