günaydınlar kızlar sohbetinizi özledim işyerinde yoğunluk var bu hafta böle geçer sanırım
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ölüm Allahtan sabırda ondan
dün de ablamın yanına gittim biraz kendie gelmiş üzülüyo ama oğlum iiçin en iyisi buymuş dio
yaşasa özürlü olucakmış kör olma ihtimali çok yüksekmiş kalbi 2 kere durduğu için beyni çok incinmiş
ölüm sebebide bağırsakları iflas idrar yapamadığı için
inş. bundan sonrası güzelolur tekrardan Allah razı olsun arkadaşlarr
canım sağol Allah razı olsun dediğin gibi cnm aynı öle olucaktı malesef Allah herşeyi kararlıyoGünaydın kızlar
Esmacım çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun ablanın meleğini kaybetmiş. Yüzünü gördükten sona kaybetmek daha zordur eminim ki. Hayırlısı böyleymiş benim eşimin kuzeninde var çok erken doğan ve şu anda gözleri görmeyen ve akıl sağlığı da tam olmayan bir kız çocuğu. Zorluklarını tarif edemem. Hayırlısı böyleymiş.
evet cnm malesef ama zaten yaşamasıda çocuk içinde aile içinde zor olucaktı Allah a şüküraaaayyyyyy esmacım bebeginizi kayıpmı ettiniz canım yaaa. cok üzüldüm. ama onun icin böylesi iyi demekki. melek o. ailenize sabır diliyorum. umarım annesi yeniden hamile kalır. bir kardeş yapar. abiside gökyüzünden onu seyreder.
Günaydınlar kızlar bizde yoğunuz pek takılamıyorum okuyorum yazamıyorum kızlar
esmacım çok üzüldük ama dediğin gibi herşey allahtan
biz çıkıcaz bugün. hava elverdiğince her gün çıkıyoruz hele böyyle havalarda kim tutar bizi. ipek öğlen 12 gibi yemek yiyor 4 gibi uyuyor o aradaki 4 saati dışarda geçiriyoruz
dr süt verme dedi ama illa vereceksen günlük süt ver dedi bende sekin günlük sütlerinden alıcam bizimkide alıştı süt içmeye artık istiyor akşam üstü ama bardakla içmeye alıştırıcam artık diş fırçası bende alıcam bugün eczaneye gidelim birde balık yağı alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?