2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

esma çok üzüldüm başınız sağolsun allah ablana sabır versin inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin
burcu ve tuğba geçmiş olsun bendede bir kırgınlık vardı ama atlattım sayılır

dün oğlumu kontrole götürdüm dru çok beğendim bana önerdiklerini anlatayım sizede

süt içirme dedi içireceksende şok marketlerde sek günlük süt var onlarda içir dedi
yumurta hergün ver ama köy yumurtası olsun dedi
gece uyanırsa bişey yedirme dişleri çürür dedi ve dişlerimizi fırçalayacakmışız artık macunsuz olarak
balıkyağı kullan dedi ben öneriyorum dedi
bol yoğurt et kıyma tavuk yedir dedi
ve biberonu artık bıraktır dedi bende sizinle paylaşmak istedim

ayrıca dün bir iş teklifi aldım bugün konuşmaya gidicem bakalım şartlar uyarsa doğum fotoğrafçısı oluyorum özel bir hastanede eski patronumla çalışıcam

günaydınlar kızlar sohbetinizi özledim işyerinde yoğunluk var bu hafta böle geçer sanırım

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ölüm Allahtan sabırda ondan
dün de ablamın yanına gittim biraz kendie gelmiş üzülüyo ama oğlum iiçin en iyisi buymuş dio
yaşasa özürlü olucakmış kör olma ihtimali çok yüksekmiş kalbi 2 kere durduğu için beyni çok incinmiş
ölüm sebebide bağırsakları iflas idrar yapamadığı için
inş. bundan sonrası güzelolur tekrardan Allah razı olsun arkadaşlarr

günaydın kızlaaaar

çok mutluyum. hatırlarsanız 2 hafta önceye kadar Doruk un geceleri saat başı yada 2 saatte bir kalkıp emmek istemesinden bıkmıştım. uyuyamıyorduk ve ben artık emzirmeyi bırakmak istiyordum. karar verme aşamasındaydım.

sonunda düzelttim sanırım sorunu. 1 haftadır baya bir düzeldik. önce gündüz uykularımızı tek uykuya düşürdük. şimdi geceleri ya hic uyanmamaya yada 1 kez uyanıp iyi bir emip iki memeyide öyle devam ediyor uyumaya. 3-4 gündür nasıl rahatım anlatamam yaaaa......

geceleri sık uyanan bebeklere gündüz uykularını tek uykuya düşürmelerini tavsiye ediyorum. isteyene sistemimizide anlatırım. ama sabırlı olmak gerekiyor. şu an için ben bir süre daha emzireceğim bu durumda.

bu arada, dün didemle konuştuk. selamı var herkese. işlerden giremiyormuş ama çok özlemiş bizi.

bizim istanbul buluşması 3 nisan olacak sanırım.

eeee sizler nasılsınız bakalım. ben buraya cok giremiyorum cünkü takılıyor hep iş yerimde. facede takılıyor. nurturia en kolay haberleşme yeri benim icin. bilginize.

Günaydın kızlar

Esmacım çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun ablanın meleğini kaybetmiş. Yüzünü gördükten sona kaybetmek daha zordur eminim ki. Hayırlısı böyleymiş benim eşimin kuzeninde var çok erken doğan ve şu anda gözleri görmeyen ve akıl sağlığı da tam olmayan bir kız çocuğu. Zorluklarını tarif edemem. Hayırlısı böyleymiş.

aaaayyyyyy esmacım bebeginizi kayıpmı ettiniz canım yaaa. cok üzüldüm. ama onun icin böylesi iyi demekki. melek o. ailenize sabır diliyorum. umarım annesi yeniden hamile kalır. bir kardeş yapar. abiside gökyüzünden onu seyreder.

Günaydınlar kızlar bizde yoğunuz pek takılamıyorum okuyorum yazamıyorum kızlar
esmacım çok üzüldük ama dediğin gibi herşey allahtan

hava da öyle şahane ki bugün insanın kanı kaynıyor
oğlum da 2 gecedir hiç uyanmadan uyuyor iki akşamdır onda yatıyor sabah dokuzda uyanıyormuş. Bu sabah kalkınca ben aldım emzirdim yatırdım yani uyanmayacaktı da vallahi çok iyi geldi bana da..

canım sağol Allah razı olsun dediğin gibi cnm aynı öle olucaktı malesef Allah herşeyi kararlıyo

evet cnm malesef ama zaten yaşamasıda çocuk içinde aile içinde zor olucaktı Allah a şükür
amin inş. bi dinlenme sürecinden sonra kendi elimle doktora götürücem her testini yaptırsın doktor kontolünde hemile kalsın inş.

Aytenciğim inşallah iş görüşmen iyi geçer canım hakkında hayırlısın olsun.
geçmiş olsun dileklerin ve bilgiler için sağol.
demek diş fırçalamaya başlanmalı bende bu hafta duru ya bir diş fırçası alayım bakalım nasıl olacak.

Zeynep ne güzel bak sistemi oturtmuşsun.duru da gece çok uyanıyor.ama duru zaten gündüz uykusunu 1 e indirdi gibi birşey bazen 2 bazen bir ama genellikle 1 kere uyuyor gece yine uyumuyor ne olacak bilmem.ben azılardan şüpheleniyorum ama.Doruk paşayada maşallah.
Uyku çok önemli ya bütün günü etkiliyor gece uyuyamıyınca benim tüm günüm berbat baş ağrısı boyun ağrısı halsizlıkle geçiyor.

Nur dişçiye gidip o koltuğa oturana kadar canım sonrası iğneden sonra bitiyor zaten ağrıyla yaşamaktansa git kurtul işte.geçmiş olsun.

İstanbul dada hava güzel biraz sıcak biraz serin oluyor ama öğlenleri tam bahar havası ohh mis gibi.yazın çok sıcaklarıda gelmese hep bahar olsa keşke.çok şey istiyorum....

günaydın kızlar.

ipekte babaneme geldiğimizden beri (2 sabahtır) 6.30 da kalkıyor napsam da yatmıyor.evdeyken de 6.30 gibi kalkardı ama sonrasında yanımıza alırdık 7.30-8 e kadar uyurdu. burda yerini ve ortamı yadırgıyor sanırım.

aytencim ben ipeğin kahvaltısını süte hazırlıyorum 200 cc kadar sonra tek içtikleriyle bir günde 400-500 cc ye yakın süt içiyor. çok şükür eti yogurdu sebzesi tavugu hep yiyor beni üzmüyor ama sütü yörsan günlük almaya özen gösteriyorum. süt istiyor vermeyince ortalık yıkılıyor..

özlem dün rüyamda sizi gördüm. doruk ve sen bize gelmişsiniz. doruk kocaman olmuş gülüyor ipekle oynuyorlar fotoğraf çekiyoruz falan. hayırdır inşallah...

günaydın kızlar, hava çok güzel dışarda, evde olan anneler minnoşları alın alın çıkın parklara :)

ben de cumartesi pazarı iple çekiyorummmm

nur canım geçmiş olsun demeyi unuttum. üşütmüş olabilirmisin kasık ağrısı fenadır her adet döneminde bende çekiyorum offf bilirim zor... umarım çok sürmez... allah kolaylık versin canım.

bende bi diş fırçası alayım bari ipoşa malum 10 dişimiz var

biz çıkıcaz bugün. hava elverdiğince her gün çıkıyoruz hele böyyle havalarda kim tutar bizi. ipek öğlen 12 gibi yemek yiyor 4 gibi uyuyor o aradaki 4 saati dışarda geçiriyoruz

ben diş fırçası aldım oynasın dişlerini kaşısın alışsın diye, çok seviyo onu.

bimde var kızlar, hem ekonomik hem de rengarenk..

dr süt verme dedi ama illa vereceksen günlük süt ver dedi bende sekin günlük sütlerinden alıcam bizimkide alıştı süt içmeye artık istiyor akşam üstü ama bardakla içmeye alıştırıcam artık diş fırçası bende alıcam bugün eczaneye gidelim birde balık yağı alıcam

biz çıkıcaz bugün. hava elverdiğince her gün çıkıyoruz hele böyyle havalarda kim tutar bizi. ipek öğlen 12 gibi yemek yiyor 4 gibi uyuyor o aradaki 4 saati dışarda geçiriyoruz

süper zeynepcim, en çok bu havalarda çalışmak koyuyo bana da, minik aşkımla gezmek istiyorum çıkıp çıkıp

bu arada ben de geçtiğimiz h.sonu mothercare den puset aldım, özlem almıştı hatırlarsınız doruk'a, 104 liraya düşmüş, mağazada inceledik, çok hoşumuza gitti aldık, prenses de kuruldu içine, gezdik durduk, çok rahat ettim, puset arayanlara öneririm, kızlar için özellikle çok süslü, haberiniz ola

ben de doktora sordum sütü, acaba devam sütü mü yoksa inek sütü mü vereyim bir fark var mı dedim, yok dedi. sadece 400 cc den fazla vermeyin günlük dedi, benim de evde devam sütüm vardı, onu veriyorum akşamları sadece 150 cc, kalsiyumu sebze yemeklerinden yoğurttan alsın istiyorum daha çok, inek sütüne biraz geç başlayacağım galiba.

bu arada sütaş veya sek günlük sütten yoğurt mayalıyorum, onu çok severek yiyor kızım.

Zeynepcim hayır olsun valla. Yakında buluşacağımıza işaret bence.

Bu arada 4 de uyku cok geç degilmi ya. gece uykusuna gecmeden önce cocugun en az 5.5 - 6 saat önce ögle uykusunu bitirmiş olması gerekiyor diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…