2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selammm
ESMA başınız sağolsun tatlım çok üzüldüm...
SİBEL ne güzel işte kim veriyo durduk yerde sana ayda 400 lirayı

geçmişe bakamadım herkes iyidir inş
benim bugünde kulak çıktı yaa çok ağrıyo şişmiş duymuyo gibi sol kulak..

gülşah geçmiş olsun yaa.bi kkb ye mi gitseydin.

sibel valla süpermiş senin iş boş durmaktan iyidir bende bakalım yaza ayrıca photoshop işi falan almayı düşünüyorum eve akşamları yapsam zaten banada yeter yani birde bu iş olursa güzel olacak

gülşahcım geçmiş olsun zaten bir hastalandınmı diğer yerler hazırda bekliyomuş gibi sıraya giriyor ağırmak için

gülşah geçmiş olsun yaa.bi kkb ye mi gitseydin.

saol canım valla bende bi aile hekimine gidiyim diyorum önce ama bakalım çıkabilirsem evden...

gülşahcım geçmiş olsun zaten bir hastalandınmı diğer yerler hazırda bekliyomuş gibi sıraya giriyor ağırmak için

saol aytencim evet ya bi kurtulamadım
ay bu kulakta pek fenaymış sesim yankılanıyo üff

evet yapıcam da zaten zor olcak biraz..gündüz zaten yoruluyorum..akşamları da 9 dan 12 ye kadar falan yaparım artıkın napım...

kızlar teknosa da fotoları 100 kuruşa çıkartıyolardı ya..o ara ara oluyo dimi..olunca bana haber ederseniz..geçen gittk çıkarmaya 250 kuruş dediler...bizde çıkardık.

saol canım valla bende bi aile hekimine gidiyim diyorum önce ama bakalım çıkabilirsem evden...

saol aytencim evet ya bi kurtulamadım
ay bu kulakta pek fenaymış sesim yankılanıyo üff
geçmiş olsun kız...git bi görün aile hekimine..bişey anlamzsa gidersin kbb..

burcu bebeeemm sanada geçmiş olsun...dicem dicem unutuyorum...sende git b görün dr a bacım..

Ayşegülcüm,

Doruk hala bizimle uyuyor evet. Ama ben oğlumla uyumaktan cok mutluyum. Geceleri boynuma nasıl sarılıyor bir görsen. Kendi yatağında olduğunda merak ediyorum ne yapıyor diye.

Ama tabiki yatak cok önemli. Benimle yatmak istemesi özlemesi diye düşünüyorum. Ama hala park yatağı vardı onunda. Ve gündüzleri artık orda uyumak istemiyormuş.

Ben zaten oda almamıştım ona şimdi montessori ye göre bir oda yapıyorum. yatak aldım ama yer yatağı olacak. henüz gelmedi. istedigi gibi yatagına yatıp kalkmasını istiyorum. tek kişilik 90
x190 bir yatak. Odasını herşeyi tek başına yapacağı şekilde düzenliyorum. resmini koyacağım face e.

O zamanda, geceleri ben onun yanında yatacağım. Ve istedigim zaman kendi yatağıma gececegim. bu şekildede birlikte uyuma olayımızıda yavaş yavas bırakacağımıza inanıyorum canım.

bende çıkayım..anca çocukları yedir çık..burak ta uyuyor..uyanıncaya kadar işlerimi bitireyim...

anladım teşekkürler evet bu yer yatagını merak ettim görürsüm iyi olur ama ne zaman düşünüyorsun.ben 1 ay sonra artık yataga geçerecegim.zeynebin odasında kanepe var onu kaldırıp defneye 90*100 lük yanları korumalı bi yatak almayı düşünüyordum aynı zeynebinki gibi.hatta zeynebin yatagında defne yatsın zeynebe yeni yatak alalmı dedik.zeynebe teklifte bulurduk hayır vecabını alınca defneyee aynısı yaptırmaya karar verdik.defnede yanımda yatmayı seviyo ama ben zeynepten çok alışık değilim kıpırdayamıyorum uyanacak diye kasıyorum sanırım.yada az bi yerdde yatıyorum.beşiginde gündüz çok rahat uyuyor ama geceleri sanki rehat edemiyor gibi geliyor bana..

canım siparişini verdim. 10 gün oldu. bu ctesi gelir diye bekliyorum. hemen resmini koyacağım. görürsün o zaman. aslında normal bildigin yatagı yere koyacağım altında karyola olmayacak.

canım siparişini verdim. 10 gün oldu. bu ctesi gelir diye bekliyorum. hemen resmini koyacağım. görürsün o zaman. aslında normal bildigin yatagı yere koyacağım altında karyola olmayacak.

kızlar merhaba ,
özlem bende yere bildiğimiz yünden yatak koydum ama geçen haftalarda havalar soğuk olunca kaldırdım ama gerçekden çok rahat oluyo bende çok rahat ettim hatta ayağımda sallamayı bende bıraktım bu sayede belki gene koyarım ..
zeynep gündüz uykusunu bende teke düşürdüm ama bazen oyalayamayınca 2 kere uyuyo bu seferde gece geç yatıyo ama önceye göre maşallah daha az uyanmaya başladı inşallah değişmez...ama ben gennde 9 gibi yatırmıyorum uykusu gelse bile çünkü gündüz uykusu gibi uyanıyo bu sefer 10.30 u bekliyorum ben genede..

aman maşallah benim paşama bende niye gelmiyosun die merak ediodum valla
hakkında haırlısı böle imiş allah yardımcısı olsun ablanın
guzel bilgiler bziim doktor 500 mlme kadar verebilirsin dedi... fırçayıda sölemişi aldımda hiç vermedim vereyim bari arık eline
yerini yadırgmışır canımharolsun canım ruyan
ben diş fırçası aldım oynasın dişlerini kaşısın alışsın diye, çok seviyo onu.

bimde var kızlar, hem ekonomik hem de rengarenk..
evebende bimden aldım
bu balık yagını bzie hiç demediler neden acep
super sibelim yap bacım kim verir 400 tl evden hemide istiyodun böle bi iş
dimi yani..aman gezelim görelim
gezentiiii yalnız gez anacım sen aç var tok var ama
canım geçmiş olsun
banada haber verin hemiiiiiii

gule gule kullansın tatlı ruyalar görsun paşam

aman maşallah zeynepe

slm kızlar bn geldim
baya toparaldım inş.koçişim sağolsun erken geldi
baktı durumum ciddi
dinlenmek iyi geldi çok şükür
iyi dileklerde bulunan herkeze çok teşekkürederim
zeynep doruğu düzelmesine çok sevindim.inş. darısı bize
esma başınızsağolsun canım

yatagı tahmin ediyorum.benim arkadışında oğluna almışlarrı görüyondum.bi ayakları yoksanki ayni yatakama yerde.ama çocuk b sene kullandı abim gibi yatak istiyorum demiş.şimdi oda bekliyo yatak.bi yatak daha aldılar.şimdi defnede öyle olura diyomdeğilse daha güzel tabi.senden bi bakayım bakalım nasıl olcak.

iyi olmana sevindim.sağolsun eşin ozaman:)

mrb kızlarr

başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inş.

şu yatak oda meseleleri benim kafayıda karışıtıryo bi türlü krar vermiş deilim

dışarı çıktık gezdik.işimiz vardı hallettik.ordan parka gidelim dedik.ama parkı kökünden sökmüşler.öğrendikki yenisi gelecekmiş..çok iyi oldu acayip köhne bi parktı.bi tek opark yakındı bize.şimdi memnum oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…