- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
selammm
ESMA başınız sağolsun tatlım çok üzüldüm...
SİBEL ne güzel işte kim veriyo durduk yerde sana ayda 400 lirayı
geçmişe bakamadım herkes iyidir inş
benim bugünde kulak çıktı yaa çok ağrıyo şişmiş duymuyo gibi sol kulak..
gülşah geçmiş olsun yaa.bi kkb ye mi gitseydin.
gülşahcım geçmiş olsun zaten bir hastalandınmı diğer yerler hazırda bekliyomuş gibi sıraya giriyor ağırmak için
sibel valla süpermiş senin iş boş durmaktan iyidir bende bakalım yaza ayrıca photoshop işi falan almayı düşünüyorum eve akşamları yapsam zaten banada yeter yani birde bu iş olursa güzel olacak
inş hayırlısı olur canım..çalışmak gibisi varmı ya..çok şükür eşim hiç çalışmadığımı hissettirmedi bana madden..ama yinede kendi paranı kazanıp harcamak gibisi yok...
gülşahcım geçmiş olsun zaten bir hastalandınmı diğer yerler hazırda bekliyomuş gibi sıraya giriyor ağırmak için
geçmiş olsun kız...git bi görün aile hekimine..bişey anlamzsa gidersin kbb..saol canım valla bende bi aile hekimine gidiyim diyorum önce ama bakalım çıkabilirsem evden...
saol aytencim evet ya bi kurtulamadım
ay bu kulakta pek fenaymış sesim yankılanıyo üff
Ayşegülcüm,
Doruk hala bizimle uyuyor evet. Ama ben oğlumla uyumaktan cok mutluyum. Geceleri boynuma nasıl sarılıyor bir görsen. Kendi yatağında olduğunda merak ediyorum ne yapıyor diye.
Ama tabiki yatak cok önemli. Benimle yatmak istemesi özlemesi diye düşünüyorum. Ama hala park yatağı vardı onunda. Ve gündüzleri artık orda uyumak istemiyormuş.
Ben zaten oda almamıştım ona şimdi montessori ye göre bir oda yapıyorum. yatak aldım ama yer yatağı olacak. henüz gelmedi. istedigi gibi yatagına yatıp kalkmasını istiyorum. tek kişilik 90
x190 bir yatak. Odasını herşeyi tek başına yapacağı şekilde düzenliyorum. resmini koyacağım face e.
O zamanda, geceleri ben onun yanında yatacağım. Ve istedigim zaman kendi yatağıma gececegim. bu şekildede birlikte uyuma olayımızıda yavaş yavas bırakacağımıza inanıyorum canım.
canım siparişini verdim. 10 gün oldu. bu ctesi gelir diye bekliyorum. hemen resmini koyacağım. görürsün o zaman. aslında normal bildigin yatagı yere koyacağım altında karyola olmayacak.
aman maşallah benim paşama bende niye gelmiyosun die merak ediodum vallagünaydın kızlaaaar
çok mutluyum. hatırlarsanız 2 hafta önceye kadar Doruk un geceleri saat başı yada 2 saatte bir kalkıp emmek istemesinden bıkmıştım. uyuyamıyorduk ve ben artık emzirmeyi bırakmak istiyordum. karar verme aşamasındaydım.
sonunda düzelttim sanırım sorunu. 1 haftadır baya bir düzeldik. önce gündüz uykularımızı tek uykuya düşürdük. şimdi geceleri ya hic uyanmamaya yada 1 kez uyanıp iyi bir emip iki memeyide öyle devam ediyor uyumaya. 3-4 gündür nasıl rahatım anlatamam yaaaa......
geceleri sık uyanan bebeklere gündüz uykularını tek uykuya düşürmelerini tavsiye ediyorum. isteyene sistemimizide anlatırım. ama sabırlı olmak gerekiyor. şu an için ben bir süre daha emzireceğim bu durumda.
bu arada, dün didemle konuştuk. selamı var herkese. işlerden giremiyormuş ama çok özlemiş bizi.
bizim istanbul buluşması 3 nisan olacak sanırım.
eeee sizler nasılsınız bakalım. ben buraya cok giremiyorum cünkü takılıyor hep iş yerimde. facede takılıyor. nurturia en kolay haberleşme yeri benim icin. bilginize.
hakkında haırlısı böle imiş allah yardımcısı olsun ablanıngünaydınlar kızlar sohbetinizi özledim işyerinde yoğunluk var bu hafta böle geçer sanırım
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ölüm Allahtan sabırda ondan
dün de ablamın yanına gittim biraz kendie gelmiş üzülüyo ama oğlum iiçin en iyisi buymuş dio
yaşasa özürlü olucakmış kör olma ihtimali çok yüksekmiş kalbi 2 kere durduğu için beyni çok incinmiş
ölüm sebebide bağırsakları iflas idrar yapamadığı için
inş. bundan sonrası güzelolur yekrardan Allah razı olsun arkadaşlarr
guzel bilgiler bziim doktor 500 mlme kadar verebilirsin dedi... fırçayıda sölemişi aldımda hiç vermedim vereyim bari arık elinegünaydın kızlar
esma çok üzüldüm başınız sağolsun allah ablana sabır versin inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin
burcu ve tuğba geçmiş olsun bendede bir kırgınlık vardı ama atlattım sayılır
dün oğlumu kontrole götürdüm dru çok beğendim bana önerdiklerini anlatayım sizede
süt içirme dedi içireceksende şok marketlerde sek günlük süt var onlarda içir dedi
yumurta hergün ver ama köy yumurtası olsun dedi
gece uyanırsa bişey yedirme dişleri çürür dedi ve dişlerimizi fırçalayacakmışız artık macunsuz olarak
balıkyağı kullan dedi ben öneriyorum dedi
bol yoğurt et kıyma tavuk yedir dedi
ve biberonu artık bıraktır dedi bende sizinle paylaşmak istedim
ayrıca dün bir iş teklifi aldım bugün konuşmaya gidicem bakalım şartlar uyarsa doğum fotoğrafçısı oluyorum özel bir hastanede eski patronumla çalışıcam
yerini yadırgmışır canımharolsun canım ruyangünaydın kızlar.
ipekte babaneme geldiğimizden beri (2 sabahtır) 6.30 da kalkıyor napsam da yatmıyor.evdeyken de 6.30 gibi kalkardı ama sonrasında yanımıza alırdık 7.30-8 e kadar uyurdu. burda yerini ve ortamı yadırgıyor sanırım.
aytencim ben ipeğin kahvaltısını süte hazırlıyorum 200 cc kadar sonra tek içtikleriyle bir günde 400-500 cc ye yakın süt içiyor. çok şükür eti yogurdu sebzesi tavugu hep yiyor beni üzmüyor ama sütü yörsan günlük almaya özen gösteriyorum. süt istiyor vermeyince ortalık yıkılıyor..
özlem dün rüyamda sizi gördüm. doruk ve sen bize gelmişsiniz. doruk kocaman olmuş gülüyor ipekle oynuyorlar fotoğraf çekiyoruz falan. hayırdır inşallah...
evebende bimden aldımben diş fırçası aldım oynasın dişlerini kaşısın alışsın diye, çok seviyo onu.
bimde var kızlar, hem ekonomik hem de rengarenk..
bu balık yagını bzie hiç demediler neden acepdr süt verme dedi ama illa vereceksen günlük süt ver dedi bende sekin günlük sütlerinden alıcam bizimkide alıştı süt içmeye artık istiyor akşam üstü ama bardakla içmeye alıştırıcam artık diş fırçası bende alıcam bugün eczaneye gidelim birde balık yağı alıcam
super sibelim yap bacım kim verir 400 tl evden hemide istiyodun böle bi işkızlar dün biyerden iş teklifi geldi..evde desen yapmam istendi..
bende geceden geceye 3 desen yapmaya karar verdim.gündüz yapamam burak la kafam karışır...
yaparsam hafta da elime 100 lira falan geçer..ayda 400 kaat eder..aman napıym neyden kötü dedim...harçlığım çıkar...
gezentiiii yalnız gez anacım sen aç var tok var amadimi yani..aman gezelim görelim
canım geçmiş olsunselammm
ESMA başınız sağolsun tatlım çok üzüldüm...
SİBEL ne güzel işte kim veriyo durduk yerde sana ayda 400 lirayı
geçmişe bakamadım herkes iyidir inş
benim bugünde kulak çıktı yaa çok ağrıyo şişmiş duymuyo gibi sol kulak..
banada haber verin hemiiiiiiievet yapıcam da zaten zor olcak biraz..gündüz zaten yoruluyorum..akşamları da 9 dan 12 ye kadar falan yaparım artıkın napım...
kızlar teknosa da fotoları 100 kuruşa çıkartıyolardı ya..o ara ara oluyo dimi..olunca bana haber ederseniz..geçen gittk çıkarmaya 250 kuruş dediler...bizde çıkardık.
gule gule kullansın tatlı ruyalar görsun paşamcanım siparişini verdim. 10 gün oldu. bu ctesi gelir diye bekliyorum. hemen resmini koyacağım. görürsün o zaman. aslında normal bildigin yatagı yere koyacağım altında karyola olmayacak.
kızlar merhaba ,
özlem bende yere bildiğimiz yünden yatak koydum ama geçen haftalarda havalar soğuk olunca kaldırdım ama gerçekden çok rahat oluyo bende çok rahat ettim hatta ayağımda sallamayı bende bıraktım bu sayede belki gene koyarım ..
zeynep gündüz uykusunu bende teke düşürdüm ama bazen oyalayamayınca 2 kere uyuyo bu seferde gece geç yatıyo ama önceye göre maşallah daha az uyanmaya başladı inşallah değişmez...ama ben gennde 9 gibi yatırmıyorum uykusu gelse bile çünkü gündüz uykusu gibi uyanıyo bu sefer 10.30 u bekliyorum ben genede..
yatagı tahmin ediyorum.benim arkadışında oğluna almışlarrı görüyondum.bi ayakları yoksanki ayni yatakama yerde.ama çocuk b sene kullandı abim gibi yatak istiyorum demiş.şimdi oda bekliyo yatak.bi yatak daha aldılar.şimdi defnede öyle olura diyomdeğilse daha güzel tabi.senden bi bakayım bakalım nasıl olcak.canım siparişini verdim. 10 gün oldu. bu ctesi gelir diye bekliyorum. hemen resmini koyacağım. görürsün o zaman. aslında normal bildigin yatagı yere koyacağım altında karyola olmayacak.
slm kızlar bn geldim
baya toparaldım inş.koçişim sağolsun erken geldi
baktı durumum ciddi
dinlenmek iyi geldi çok şükür
iyi dileklerde bulunan herkeze çok teşekkürederim
zeynep doruğu düzelmesine çok sevindim.inş. darısı bize
esma başınızsağolsun canım
ikili test sonucum normal çıkmış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?