kızlar eltim hamileydi yazmıştım ya doktora gitmiş bugün kordon 2 kere boynuna dolanmış 3-4 gün çok öenmli demiş sancı falan olursa alıcaklarmış ama bilmiyorum yani genelde olan bişeydir bu kordon dolanması rahim duvarına yapışmış bide hayırlısı
burcu benimde aklımda kız zeyl nerelerde diodumda kaç gündür pek giremedim sorayım kimsede numarası yokmu arayan felanAAA rahim duvarına yapışması nasıl oluyormuş ki ...
hani kordon 1 kereden birşey olmazsa sıpa 2 keremi dolamış.aman sağlıkla alır inşallah kucağına.kaç haftalık oldu serap.
Hülyam gözün aydın bebişin 2 li sı güzel çıkmış(yanlız ben zilli kızın yazdım Sonra sildimAllah Allahh)
ya bu arada Özlem nerelerde Ne zamandır girmiyor.Toprak ve Zeynep kızın anası Özlemi diyorum.
AAA rahim duvarına yapışması nasıl oluyormuş ki ...
hani kordon 1 kereden birşey olmazsa sıpa 2 keremi dolamış.aman sağlıkla alır inşallah kucağına.kaç haftalık oldu serap.
Hülyam gözün aydın bebişin 2 li sı güzel çıkmış(yanlız ben zilli kızın yazdım Sonra sildimAllah Allahh)
ya bu arada Özlem nerelerde Ne zamandır girmiyor.Toprak ve Zeynep kızın anası Özlemi diyorum.
burcu benimde aklımda kız zeyl nerelerde diodumda kaç gündür pek giremedim sorayım kimsede numarası yokmu arayan felan
kızlar iyi akşamlar birazdan çıkarım toparlanaym
ay inş. gününü tamamlarda doğar7.ayının içinde kızlar 3-4 gün beklicez demiş doktor yaşarmış ama öle demiş
ohh ohhh iyi etmişin sibel yaz sıcakları bastrınca çıkamıcaz pekaman epeyce bi gezdik..parka gittk ordan arkadaşımızı çağırdık..onlarda geldi..utkunun arkadaşını gördk onlarda geldik..baya toplaştık...balık aldık geldik..onu yapcam..bi bakem dedim..
cnm sağol inş. cnm Allah razı olsunKızlar bugün kızımla gezmekteydik yeni geldim çok geçmişe bakamadım.ESMACIM cnm ALLAH kardeşine sabır versin ve inşallah yüzünü güldürsün tekrar.zor birşey böyle durumlarda diyecek bişey bulamıyor insan.
Serapcım benimde plesanta rahim duvarına yapışmıştı kazıyorlar kanama riski oluyor derinin boynunda da kordon vardı.ama kordon yapışması da farklı birşey herhalde.zor bir doğum olur ALLAH yardımcısı olsun.ama dr önceden farketmesi büyük şans.
Kızlar herkes iyidir inşallah derin durursa geçmişi okumak istiyorum atladıklarım olduysa öpüyorum hepinizi.
günaydın cnm nbrgünaydın herkese
günaydın inş. 1 gün kaldı hafta sonunagünaydınlarrr kızlarr güzel bir gün diliyırum hepinizee
günaydın cnm inş. güzel bir gün olsungünaydınnn...kızlar....güzel birgün olsun hepimiz için...
burak sabah sandalyeden düştü,çok ağladıönce güzel güzel oturuyordu..aşağı indi falan..tekrar oturunca masaya çıkmaya çalıştı,ayağını geri sandalyeye koyamadı,boşluğa koydu halısız yere düştü..ben de hemen dibindeydim..1 sn içnde oldu..kafası şişti biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?