- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
ikili test sonucum normal çıkmış çok şükür
bn bugün çok hasta olunca öğleden sonra dişciyi iptal etmiştim
birazdan gidecem dişciye:18:
korkma kız aynı bende sen gibiydim.çocuklar gibi yolda dokunsalar ağlayacaktım yani.ama ben doktora dedim.çok korkuyom diye..adam beni sakinlaştırdı bi igne değil iki iğne oldum hiç hissetmeyeyim diye.hakkatende hiç hissetmedim..
ii ii daha güzeli yenisi gelsindışarı çıktık gezdik.işimiz vardı hallettik.ordan parka gidelim dedik.ama parkı kökünden sökmüşler.öğrendikki yenisi gelecekmiş..çok iyi oldu acayip köhne bi parktı.bi tek opark yakındı bize.şimdi memnum oldum..
gözün aydın cnm ay hamilelik aklıma geldi ne heyecanla gider gelirdik buraya yazardık kuzular bir yaşını bile geçti zaman zamann ne çabuk geçiyooikili test sonucum normal çıkmış çok şükür
evet ya hayırlı olsun kızlar sibelcim iyi iş valla ben bile bulsam ek iş olarak evde yaparım ii para bırakıyomuşsibel,ayten iş bulmuşsunuz,hayırlı olsun bacılar..gelsin paralarrr
hadi acımadan hemencecik biter tedavi inş.bn bugün çok hasta olunca öğleden sonra dişciyi iptal etmiştim
birazdan gidecem dişciye:18:
ay bnde aynıyım ya
2 iğne oluyom mutlakayüreğim pırpır atıyo:18:
bnde mrk ediyodum ne oldu diye
geçmişolsun ayşegül
keçidir bencede
ii ii daha güzeli yenisi gelsin
gözün aydın cnm ay hamilelik aklıma geldi ne heyecanla gider gelirdik buraya yazardık kuzular bir yaşını bile geçti zaman zamann ne çabuk geçiyoo
evet ya hayırlı olsun kızlar sibelcim iyi iş valla ben bile bulsam ek iş olarak evde yaparım ii para bırakıyomuş
hadi acımadan hemencecik biter tedavi inş.
keçiymiş demek :)
ya ben geçmişe bakamadım..nasıl kaçırdım bugün,çok ilerlemiş sayfalar..burak beşiğinde yatıyor..çok elzem olmazsa,hastalık gibi,korku durumu gibi yanıma almıyorum hiç..zaten acayip deli yatıyor,yanımda iken sürekli üstünü örtme girişiminde bulunuyorum,o da rahatsız oluyo..havalar biraz daha ısınsın,odasına alıcam ben de..
valla 16 hafta olmuş,çabuk mu geçiyor zaman neyçatlamadım daha :) nisan 8 de gideceğim, doğum günümde,öğrenmiş olurum inşallah o zaman..
defneyi uyutayım.hiç uyuyacak gibi değil...
kızarıklarımız çok çok azaldı şükür.keçi sütü oluyormuş sanırım.gerci ceviz ve fındık vermedim henüz ama büyük ihtimalle keci sütü etti..hayde kaçaym ben
Ne yapıyosunuz hanımlar
İşlerim vardı onları hallettim sonrada oğluşla az gezelim dedik .Biz dışarı çıkarken güneş vardı ama biraz esiyordu .Fazla dolaşmadan geldik geri yinede havamızı aldık
cnm slm
gezemlerden hoşgeldin çalışıyorum ben eve gidicem saati bekliyorum
evet cnm imkanım olsa çalışmamda ama napalımTabi kuzucuk evde olunca biran önce eve gitmek istiyorsundur .Ben çalışmadan duramam dedim ilk zamanlar zor oldu ama bu seferde evde kalmaya alıştım .Çalışmaya karar verirsem baya zor olacak
herhalde
kızlar eltim hamileydi yazmıştım ya doktora gitmiş bugün kordon 2 kere boynuna dolanmış 3-4 gün çok öenmli demiş sancı falan olursa alıcaklarmış ama bilmiyorum yani genelde olan bişeydir bu kordon dolanması rahim duvarına yapışmış bide hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?