2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ömerde hala ynımızda yatmkata kararlı
doğrusu bnde hiç şikayetçid eğilim
o yanımda olunca inanılmaz huzurlu oluyorum
ama yazın yatakodasına bi yer yatağı düşünüyorum bnde
bizim ev 2+1 ona ayrı oda yapapm şimdilik
beşiğindede yatmıyo.yer yatğını sever diye düşünüyorum
havalr azdaha ısınsında inş. denicez
hülya mşlh küçük kuzuna kaç ay lık oldu:))

bn bugün çok hasta olunca öğleden sonra dişciyi iptal etmiştim
birazdan gidecem dişciye:18:

korkma kız aynı bende sen gibiydim.çocuklar gibi yolda dokunsalar ağlayacaktım yani.ama ben doktora dedim.çok korkuyom diye..adam beni sakinlaştırdı bi igne değil iki iğne oldum hiç hissetmeyeyim diye.hakkatende hiç hissetmedim..

defneyi uyutayım.hiç uyuyacak gibi değil...
kızarıklarımız çok çok azaldı şükür.keçi sütü oluyormuş sanırım.gerci ceviz ve fındık vermedim henüz ama büyük ihtimalle keci sütü etti..hayde kaçaym ben

ay bnde aynıyım ya
2 iğne oluyom mutlakayüreğim pırpır atıyo:18:

ii ii daha güzeli yenisi gelsin
ikili test sonucum normal çıkmış çok şükür
gözün aydın cnm ay hamilelik aklıma geldi ne heyecanla gider gelirdik buraya yazardık kuzular bir yaşını bile geçti zaman zamann ne çabuk geçiyoo

sibel,ayten iş bulmuşsunuz,hayırlı olsun bacılar..gelsin paralarrr
evet ya hayırlı olsun kızlar sibelcim iyi iş valla ben bile bulsam ek iş olarak evde yaparım ii para bırakıyomuş

hadi acımadan hemencecik biter tedavi inş.

ay bnde aynıyım ya
2 iğne oluyom mutlakayüreğim pırpır atıyo:18:
gecer geçer.

bnde mrk ediyodum ne oldu diye
geçmişolsun ayşegül
keçidir bencede

sağol canım.geçsinde yazık üzülüyordum.

evet ya yenisi gelsin :))

keçiymiş demek :)

ya ben geçmişe bakamadım..nasıl kaçırdım bugün,çok ilerlemiş sayfalar..burak beşiğinde yatıyor..çok elzem olmazsa,hastalık gibi,korku durumu gibi yanıma almıyorum hiç..zaten acayip deli yatıyor,yanımda iken sürekli üstünü örtme girişiminde bulunuyorum,o da rahatsız oluyo..havalar biraz daha ısınsın,odasına alıcam ben de..

valla 16 hafta olmuş,çabuk mu geçiyor zaman ney çatlamadım daha :) nisan 8 de gideceğim, doğum günümde,öğrenmiş olurum inşallah o zaman..

bence keçi.bakacizz..
demek çatlamadın haa..valla iyisin.bekle bakalım azkalmışş.dogum günü demek 8 nisann
bende hep beraber yatmayı sevmiyorum rahat yatamıyorum yaa..arada alıyoruz biz defneyi aramıza.
havalar ısınsın bende iki kızı aynı odaya atcam.kalsınlar bacı bacı.isterlerse bir yatsınlanr sterlerse aynı yatakyırından ben garışmam

hımm sevindim cnm geçmesine inş. alerjisi de geçer ilerde büyüdüğünde

Ne yapıyosunuz hanımlar
İşlerim vardı onları hallettim sonrada oğluşla az gezelim dedik .Biz dışarı çıkarken güneş vardı ama biraz esiyordu .Fazla dolaşmadan geldik geri yinede havamızı aldık

cnm slm
gezemlerden hoşgeldin çalışıyorum ben eve gidicem saati bekliyorum

cnm slm
gezemlerden hoşgeldin çalışıyorum ben eve gidicem saati bekliyorum

Tabi kuzucuk evde olunca biran önce eve gitmek istiyorsundur .Ben çalışmadan duramam dedim ilk zamanlar zor oldu ama bu seferde evde kalmaya alıştım .Çalışmaya karar verirsem baya zor olacak
herhalde

kızlar eltim hamileydi yazmıştım ya doktora gitmiş bugün kordon 2 kere boynuna dolanmış 3-4 gün çok öenmli demiş sancı falan olursa alıcaklarmış ama bilmiyorum yani genelde olan bişeydir bu kordon dolanması rahim duvarına yapışmış bide hayırlısı

Tabi kuzucuk evde olunca biran önce eve gitmek istiyorsundur .Ben çalışmadan duramam dedim ilk zamanlar zor oldu ama bu seferde evde kalmaya alıştım .Çalışmaya karar verirsem baya zor olacak
herhalde
evet cnm imkanım olsa çalışmamda ama napalım

cnm ya hayırlıusıyla kurtarsın Allah 2 ay yokmuydu daha benmi yanlış hatrladım

Çok var mı doğumuna peki Serapcım? Allah yardımcıları olsun umarım normale döner biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…