2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun biranda yapıyorlar böyle yaramazlık engel dahi olamıyoruz düşe kalka büyüyecekler ALLAHA emanetler...
günaydın cnm inş. güzel bir gün olsun
nbr bakalım derin nasıl

cnm ya kıyamam geçmiş olsun
ama sn içinde düşüyolar istediğin kadar dikkat et
iyiyim canım Derinde sakız çiğniyor şuan
bebekleriyle oynuyor teyzesi bir bebeğinin adı emir onu çok seviyor emiy emiy diye sabah kalkınca onu arıyor hemen.sen nasılsın Emirimiz nasıl?

maşallah derine çok hoşuma gidio bebeklerle oyunuyan kız çocukları demek emir ismi bide oğlumla tanışsa oynarlar heralde
bende iiyiyim şükür çalışıyorum işte koştur koştur nasıl geçiyo anlamıyorum evdede öle dön dolaş dön dolaş topla dur emir de iyi çok şükür yeni dişi çıktı

Günaydın kızlar...

Ay geçmiş olsun Burak'a. Sabah sabah kötü başlamışsınız güne. Devamı iyi geçer inşallah.

iyiyim canım Derinde sakız çiğniyor şuan
bebekleriyle oynuyor teyzesi bir bebeğinin adı emir onu çok seviyor emiy emiy diye sabah kalkınca onu arıyor hemen.sen nasılsın Emirimiz nasıl?

Sakız mı çiğniyor

Evet daha tanışmadan bilio kızım adını oynarlar tabi.ALLAH kolaylık versin cnm hem işte hem evde çalış zor işiniz.yesinler onun dişini derininde kabardı yine çıkıcak herhalde...

Günaydın....

oyyyy sabah sabah ne enerjisiymiş bu böyle.birşeyi iyşi yapınca hemen üstüne gidip oyun yapıyorlar işte.geçmiş olsun canım.kafasında şişen yere annen zeytinyağı varsa sürsün şiş yer hemen yumuşuyor.

Seçil bende ona takıldım nasıl sakız çiğniyor kız.ayy bu çoçuklar bizi hergün şaşırtıyor ya.:44:

Günaydın kızlar...

Ay geçmiş olsun Burak'a. Sabah sabah kötü başlamışsınız güne. Devamı iyi geçer inşallah.

Sakız mı çiğniyor

Bizim kızın bebekliğinden sakıza merakı var canım ya ağzımızdan almaya çalışırdı.1 aydırda ufacık veriyoruz çiğnio onu birde patlatmaya çalışıyor.vermezsek ağlıyor.sakız da diyor zaten gelip hususi istiyor anne sakız diye

Hemde ne şaşırtmak derin gece beni öyle şaşırttı ki gece kalktı anne diye seslendi gittim yanına masanın üstündeki suyu gösterdi anne su ver dedi içti yattı döndü poposunu uyudu yine koca insan gibi çok şaşırdım.

anamm maşallah kız derine baya baya konuşup anlatıyo derdini demek
aferim
ama sakız çiğnemeside çok şeker

anamm maşallah kız derine baya baya konuşup anlatıyo derdini demek
aferim
ama sakız çiğnemeside çok şeker

Teşekkür ederiz Esma teyzesi çenemizin maşallahı var ama tembeliz iki adım atıyoruz hop yere popo:)çenesi çalışıyor sadeceşeker olmazlarmı hepsinin tam yemelik zamanları...

sağolun kızlar, annemi aradım iyiymiş şimdi burak paşa..orda da küçük bi sandalye var,ona kendi inip çıkabiliyo..sandalyeyle oynuyo diyo :) akıllanmamış hiçç..

ayy maşallah derine..resmen cümle kuruyor o zaman..burak canı isterse konuşuyo,istemezse herşeye parmakla ıhh ıhhh..bazen da şarkı söylüyo gibi mırıldanıyo bişeyler kendi kendine..

geçmiş olsun.ne kadar dikkat etsekte engel olamıyoruz maalesef hülya.çabucak geçer şişmezse dahada iyi.
defneni gözündeki morluk ak kaldı çok şükür ama hafta sonunuda az kaldı sanırım azda olsa görecek adana.neyse buna şükür en azından az duruyo.

Teşekkür ederiz Esma teyzesi çenemizin maşallahı var ama tembeliz iki adım atıyoruz hop yere popo:)çenesi çalışıyor sadeceşeker olmazlarmı hepsinin tam yemelik zamanları...

sakız haa..çok şeker bunlar yaa..ver ver alışsın
ay maşallah ne güzel konuşma öylee..benimkide töbe böyle biyel demiyo.her bebek farklı tabi bizimki erken yürüdü ama cene yok yok..kiminin totoya vuruyo kimimin çeneye

aman iyi bari..ah bilseler onun kö olacagını dimi..fena bunlarr..

Ayşegülün dediği gibi hülyacım her çocuğun motor gelişimi farklı işte bizimki çenede önde gidiyor.taklit bile yapmaya başladı maşallah bende şaşırıyorum eşime diyorum bizde geveze yok bu kime çekmişfena bişi oldu cadı.birde kızlar önce konuşur diye duymuştum ben gerçekliği varmı bilmiyorum.:)

ben cesaret edemezdim de babası veriyor alıştı o da onun için sakız çiğnemek çok büyük iş.suratı bir görsen sanki önemli bir iş yapıyor.sizinkilerde de varmı büyüklerin yaptığını yapma isteği.Derin hep öyle bizim yaptığımız bir işi yapıyorsa dudağı büzüyor suratı farklı bir şekle sokuyor çok mühim bir iş yapyor sanır gören.kiminin totoya kiminin çeneye bencede elbet konuşacaklar benim bazen kafam şişiyor Derin bütün gün anne noldu anne bune hem yiyesim geliyor onu hemde kazan gibi oluyor kafam

Derini sakıZ çiğnerken hayal ediyorum da

O totoyu dikip yatan popsunu ısırırım onun,duruda konuşuyor ama o kadar anlaşılır değil.cümle kurma aşamasına hele hiç gelemedik.bizimkide dayısı ile oynayınca dayı gel ımhh diyor arabayı gösterip dayısı ilgilenmeyince erdiii erdiii (ferdi) aaaa diyor.şimdiden kızınca isim söylemeye geçti.

Son düzenleme:
Hayırlı günler herkeseee...

Kızların sözel gelişimi daha önde gidiyor, genelde tüm hayat boyunca sözel-duygusal zekaları daha öndedir.
MaşaAllah hepsine... Bizim kızda sakız çiğnemeyi çok seviyo! Bi de tatlı tatlı ya ondan heralde...
Bizim kızda sabah kalkınca baba baba diye babasını arıyo, yataktan inip kapıya koşuyo, bulamayınca "baba uuuyooo" dio!
Bu aralarda hep dışarıdayız bayaa arkadaşı oldu ve hepsinin ismini ayırt edebiliyor; "Duru nerede?" diyorum duru'ya bakıyor, "Eylül nerede?" diyorum eylül e bakıyor ama hepsini bebek diye çağırıyor! :))

Bu araba hülyacım geçmiş olsun burak'a... Bizimki de şap şup düşüyor ama kafalarını vurunca insan endişeleniyor. İnşaAllah az hasarla atlatırlar şu dönemleri...

slm kızlar...
burak paşaya geçmiş olsun diyeyim öncelikle..muzurlar biyerde duracakları yokki
derin e de kocaman bi maşallah..hem konuşmasına hem sakız çiğnemesine
bizim burak iki yönden de tembel çıktı..ne yürüme ne konuşma..tembel teneke
iki adım atıyo pat oturuyo hemen..bi tek baba baba baba sinir oluyorum iyice...anne dediği yok haylazın

Sanada hayırlı günler canımmm maşallah senin kızla benimki otursa iyi sohbet ederler demekki:)bizimkide dayıcı tlf alıyor dayıcım erdem canim diye hep onu sayıklıyor.dün dedesiyle tlf konuşuyor dedecim annani ver diyo annanesini istiyor bir alem bunlar tlf eline aldımı alamıyoruz elinden konuşturmuyor bizi birde kuvvetli maşallah zor alıyorum.oyuncak tlf aldık anladı herhalde işe yaramadığını atıyor istemiyor.bizimkininde parkta arkadaşı oldu hatta babası duymasın biri erkek pekte yakışıklı bişey gelip gidip birbirlerini öpüolar elele tutuşuyorlar:)zor ayırıyorum.işimiz iş bu kızlarla.

canım 5 dişiyle bişiler yapıyor işte çok komik ama görmeni isterdim.nedir bu dayı merakı benimkide dayıcı.çok tatlılar ya bilmedikleri yok dün derin cımbızı almış eline kaşlarımı alıcakmış gel diyor birde kullanmayıda öğrenmiş herşeyi bilgisayar gibi kaydediyor olmadık biryerde yapıyor sonra.Duru buralarda olsada oynasalar...

Sağol cnm ama birşey diyeyimmi sonradan konuşanları susturmak daha zor oluyormuş:)bir demeye başlasın anne anne anne hiç susmucak merak etmebizimkide baba demiyor işin tuhafı bir alıştıramadım hep Emre Emme diyor babasına.bir istediğini yaptıacağı zamanda Emrem diyor:)

öyle oluyo canım..benm büyük oğlanda geç konuştu şimdi susturamıyoruz
cadıya bak sen emrem diyo haa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…