öyle oluyo canım..benm büyük oğlanda geç konuştu şimdi susturamıyoruz
cadıya bak sen emrem diyo haa...
defnenin tek idolü zeynep.zeynep n yaparsa onu taklit etmeye çalışıyo.zeynep gülüyorsahiç gülecegi yoksada abla güldügü için oda gülüyo.yatıyorsa defnede yatıyo.yemek yerse defnede istiyo.öyle abla takliti var.:)Ayşegülün dediği gibi hülyacım her çocuğun motor gelişimi farklı işte bizimki çenede önde gidiyor.taklit bile yapmaya başladı maşallah bende şaşırıyorum eşime diyorum bizde geveze yok bu kime çekmişfena bişi oldu cadı.birde kızlar önce konuşur diye duymuştum ben gerçekliği varmı bilmiyorum.:)
ben cesaret edemezdim de babası veriyor alıştı o da onun için sakız çiğnemek çok büyük iş.suratı bir görsen sanki önemli bir iş yapıyor.sizinkilerde de varmı büyüklerin yaptığını yapma isteği.Derin hep öyle bizim yaptığımız bir işi yapıyorsa dudağı büzüyor suratı farklı bir şekle sokuyor çok mühim bir iş yapyor sanır gören.kiminin totoya kiminin çeneye bencedeelbet konuşacaklar benim bazen kafam şişiyor Derin bütün gün anne noldu anne bune hem yiyesim geliyor onu hemde kazan gibi oluyor kafam
Hayırlı günler herkeseee...
Kızların sözel gelişimi daha önde gidiyor, genelde tüm hayat boyunca sözel-duygusal zekaları daha öndedir.
MaşaAllah hepsine... Bizim kızda sakız çiğnemeyi çok seviyo! Bi de tatlı tatlı ya ondan heralde...
Bizim kızda sabah kalkınca baba baba diye babasını arıyo, yataktan inip kapıya koşuyo, bulamayınca "baba uuuyooo" dio!
Bu aralarda hep dışarıdayız bayaa arkadaşı oldu ve hepsinin ismini ayırt edebiliyor; "Duru nerede?" diyorum duru'ya bakıyor, "Eylül nerede?" diyorum eylül e bakıyor ama hepsini bebek diye çağırıyor! :))
Bu araba hülyacım geçmiş olsun burak'a... Bizimki de şap şup düşüyor ama kafalarını vurunca insan endişeleniyor. İnşaAllah az hasarla atlatırlar şu dönemleri...
Yaaa sorma çok yağcı
defnenin tek idolü zeynep.zeynep n yaparsa onu taklit etmeye çalışıyo.zeynep gülüyorsahiç gülecegi yoksada abla güldügü için oda gülüyo.yatıyorsa defnede yatıyo.yemek yerse defnede istiyo.öyle abla takliti var.:)
hoşgeldin ayşecim..evet genelde kızlar daha önde gidiyo .
Sizin ufaklık ortamı kurmuş parkta:)) Bizim kız daha çok kızlarla yakınlaşıyor, bence bunda kızların daha dikkat çekici renklerde giyinmesinin de etkisi var, hemen farkediyor...Sanada hayırlı günler canımmm maşallah senin kızla benimki otursa iyi sohbet ederler demekki:)bizimkide dayıcı tlf alıyor dayıcım erdem canim diye hep onu sayıklıyor.dün dedesiyle tlf konuşuyor dedecim annani ver diyo annanesini istiyor bir alem bunlar tlf eline aldımı alamıyoruz elinden konuşturmuyor bizi birde kuvvetli maşallah zor alıyorum.oyuncak tlf aldık anladı herhalde işe yaramadığını atıyor istemiyor.bizimkininde parkta arkadaşı oldu hatta babası duymasın biri erkek pekte yakışıklı bişey gelip gidip birbirlerini öpüolar elele tutuşuyorlar:)zor ayırıyorum.işimiz iş bu kızlarla.
Bence ilk çocuğu iyi yetiştirirsen gerisi daha kolay olur, çünkü anne baba kadar hatta kimi zaman çok daha fazla etkiliyor küçük çocukların gelişimini, öğrenmesini... MaşaAllah defne'ye bence bu konuda avantajlı...
İnşaAllah bizim çocuklarımızda huzurlu, geniş bir ailede büyür ve yine öyle aileler kurarlar...
Sizin ufaklık ortamı kurmuş parkta:)) Bizim kız daha çok kızlarla yakınlaşıyor, bence bunda kızların daha dikkat çekici renklerde giyinmesinin de etkisi var, hemen farkediyor...
Oyuncak telefonu beğenmezler tabii, tuşlarına basacak, ekranın ışığı yanacak, karşıdan sürekli değişen aktif insan sesi gelecek... Biz kullanmadığımız eski telefonun bataryasını çıkarıp verdik, onu da kabul etmedi hanım...
Bununla ilgili bir yazı okumuştum da çocuklara oyuncak telefon verip kandırmak çocuk da pek iyi hisler oluşturmuyormuş...:44:
Tüm kızlar dayıcı galiba
Bizim kızda haftasonları dayısıyla ve çok seviyor. İsmi Mehmet, memme dayiii diyor.. Dayı değil dayii ama! :)
selam kızlar burak kuzum düşmüş geçmiş olsun şişen yere zeytinyağı iyi gelir bide viks sürüyomuş benim bi arkadaş.acısını şişini morarrığını filan hemen alıyomuş.ben hiç denemedim daha.
derinede gerçekten 41 kere maşallah baya cümle kuruyo demek artık darısı başımıza çünkü alarada daha tık yok ne anne diyo ne baba dio gel dio başka bişi demiyo eliyle işaret ediyo.herşeyi anlıyo gösteriyo filan ama konuşmuyo.he pardon konuşuyoda bizim dilimizden değil.adam akıllı yürüyemioda daha.Allah sağlık versin bi gün hepsi olucak nasılsa napalım sabır.
Bence ilk çocuğu iyi yetiştirirsen gerisi daha kolay olur, çünkü anne baba kadar hatta kimi zaman çok daha fazla etkiliyor küçük çocukların gelişimini, öğrenmesini... MaşaAllah defne'ye bence bu konuda avantajlı...
İnşaAllah bizim çocuklarımızda huzurlu, geniş bir ailede büyür ve yine öyle aileler kurarlar...
Sizin ufaklık ortamı kurmuş parkta:)) Bizim kız daha çok kızlarla yakınlaşıyor, bence bunda kızların daha dikkat çekici renklerde giyinmesinin de etkisi var, hemen farkediyor...
Oyuncak telefonu beğenmezler tabii, tuşlarına basacak, ekranın ışığı yanacak, karşıdan sürekli değişen aktif insan sesi gelecek... Biz kullanmadığımız eski telefonun bataryasını çıkarıp verdik, onu da kabul etmedi hanım...
Bununla ilgili bir yazı okumuştum da çocuklara oyuncak telefon verip kandırmak çocuk da pek iyi hisler oluşturmuyormuş...:44:
Tüm kızlar dayıcı galiba
Bizim kızda haftasonları dayısıyla ve çok seviyor. İsmi Mehmet, memme dayiii diyor.. Dayı değil dayii ama! :)
Bende geldimmmmm ne habersiniz
derinde bayağı konuşuyor aslında dillendi çoğu şeyi ifade ediyor artık vallahi bu kızlar çok çenebaz olcak galibaaa
selamlarr..
hasretle yazdıklarınızı okudum.
burak paşama geçmiş olsun. kardeşinin cinsiyeti belli oldu mu yaww? gece o aklıma takıldı
tüm bebişler iyidir umarım.
bizim cadı da taklitçi: dedesi öksürünce taklidini yapıyor. ne yaparsam tekrarlamaya çalışıyor. konuşması da gayet hızla ilerliyor. maşallah zaman çabuk geçiyor bu bücürüklerle:)))
neyse çarşı işim var: mirayı uyutmuşken, halledip döneyim.
allaha emanet olunn...
Evet esmaya gittiğimizde nasıldı esma durup durup öpüyo demi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?