2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defnenin tek idolü zeynep.zeynep n yaparsa onu taklit etmeye çalışıyo.zeynep gülüyorsahiç gülecegi yoksada abla güldügü için oda gülüyo.yatıyorsa defnede yatıyo.yemek yerse defnede istiyo.öyle abla takliti var.:)

hoşgeldin ayşecim..evet genelde kızlar daha önde gidiyo .
Yaaa sorma çok yağcı

tam yazarken defne bi tuşa bastı.f klavye oldusana @ klavye...düzeltim.yazımda yarı kaldı neysee.

selam kızlar burak kuzum düşmüş geçmiş olsun şişen yere zeytinyağı iyi gelir bide viks sürüyomuş benim bi arkadaş.acısını şişini morarrığını filan hemen alıyomuş.ben hiç denemedim daha.
derinede gerçekten 41 kere maşallah baya cümle kuruyo demek artık darısı başımıza çünkü alarada daha tık yok ne anne diyo ne baba dio gel dio başka bişi demiyo eliyle işaret ediyo.herşeyi anlıyo gösteriyo filan ama konuşmuyo.he pardon konuşuyoda bizim dilimizden değil.adam akıllı yürüyemioda daha.Allah sağlık versin bi gün hepsi olucak nasılsa napalım sabır.

Bence ilk çocuğu iyi yetiştirirsen gerisi daha kolay olur, çünkü anne baba kadar hatta kimi zaman çok daha fazla etkiliyor küçük çocukların gelişimini, öğrenmesini... MaşaAllah defne'ye bence bu konuda avantajlı...
İnşaAllah bizim çocuklarımızda huzurlu, geniş bir ailede büyür ve yine öyle aileler kurarlar...

Sizin ufaklık ortamı kurmuş parkta:)) Bizim kız daha çok kızlarla yakınlaşıyor, bence bunda kızların daha dikkat çekici renklerde giyinmesinin de etkisi var, hemen farkediyor...
Oyuncak telefonu beğenmezler tabii, tuşlarına basacak, ekranın ışığı yanacak, karşıdan sürekli değişen aktif insan sesi gelecek... Biz kullanmadığımız eski telefonun bataryasını çıkarıp verdik, onu da kabul etmedi hanım...
Bununla ilgili bir yazı okumuştum da çocuklara oyuncak telefon verip kandırmak çocuk da pek iyi hisler oluşturmuyormuş...:44:

Tüm kızlar dayıcı galiba
Bizim kızda haftasonları dayısıyla ve çok seviyor. İsmi Mehmet, memme dayiii diyor.. Dayı değil dayii ama! :)

seni kaçırdım sanıyordum..mesleki alanın neyde ayşe.pedagogmuydun yoksa psikologmu..

olsun zamanla oturacak bekleyecegiz fatma.benimked pek konşmuyo.

evet bende öle düşünüyorum.ilk çocuk önemli oluyo .çünkü defne zararlı bişey yapacagı zaman mesela çamaşır detarjanına dokunacak.hemen panik oluyor zeynep defne ona dokunma hasta olursun ona dokunulmaz diyo defne elini çekiyo.öyle yani güzel komutlar veriyor defneye..yasakları söylüyo

slm kızlar anca girebiliyorum
geçmişi okudum biraz
pıtırcıklar büyüdüler artık valla seneye kim tutar bunları konuşan dırdırr koşturan yaramazlık yapan artık onları anlatıcaz

Bende geldimmmmm ne habersiniz
derinde bayağı konuşuyor aslında dillendi çoğu şeyi ifade ediyor artık vallahi bu kızlar çok çenebaz olcak galibaaa

selamlarr..

hasretle yazdıklarınızı okudum.

burak paşama geçmiş olsun. kardeşinin cinsiyeti belli oldu mu yaww? gece o aklıma takıldı

tüm bebişler iyidir umarım.
bizim cadı da taklitçi: dedesi öksürünce taklidini yapıyor. ne yaparsam tekrarlamaya çalışıyor. konuşması da gayet hızla ilerliyor. maşallah zaman çabuk geçiyor bu bücürüklerle:)))

neyse çarşı işim var: mirayı uyutmuşken, halledip döneyim.

allaha emanet olunn...

slm canım napıyosun nasıl gidiyor..herşey yolundamı...aklımdaydın inanki..hiç girmiyo nasıl oldu acaba diye düşünüyodum...

herkese merhabalar :80:

islerim son 1 aydir cook yogundu,arada gec vakitlerde gecmise bakmaktan fazlasini yapamadim....fotolara tek tek baktim bayildim hepsi cok seker olmuslar!
bebislerin konusmalarindan bahsetmissiniz ehrhalde,kizlar daha erken basliyolar demissiniz ama benim oglum da hic susmuyor :) anlamli anlamsiz sürekli konusuyor.uyandiginda,oynarken,yemek yerken,uykuya dalarken.... genelde taklit etmeye calisiyo bizi ama anlamli kullandigi cok kelime var...(atta gidiiim,dayo nerde,tikop okooo=kitap oku,bak bibek) babasina cekti sanirim

ama bizim sorunumuz yürümekle.... gecen hafta ayakta durup zorla 6-7 adim atiyordu ama simdi adim atmayi reddiyo pat yere sonra dizlerinin üzerinde yürümeye basliyor... bütün gün böyle dizlerinin üzerinde artik kosmaya basladi bile diyebilirim... dizler mosmor tabi! ben hayatimda böyle birsey görmemistim
ayni sekilde olan var mi?

selam kızlar..sizinkileri okuyunca biz baya gerideyiz yaa.
sadece babaya hıııı Yapıp parmak sallıyor:)

oyy gözümün önüne geldi.. çok seviyorum yaaa:)))

belki yürümekten korktuysa..ben de görmedim öyle sadece diz üstünde yürüyen,ama normal olduğunu düşünüyorum..endişelenme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…