dizlerinin üstünde yürümek nasıl oluyor ?
emeklemek demiyorsunuz dimi. duru da adım atmıyor emekliyor.sürekli. hızlı hızlı emekliyor.adım atmanın ne olduğunu bile bilmiyor denemiyorki elinden tutuyoruz ondan bile zorla 1 adım lütfediyor.
Hülya benimki bir ara duvarı yalıyordu ya.demir eksikliğindendi ama ben biliyorum ki yüzüde bana sarı geliyordu sonra ferro yu düzenli verince o duvarlarıda yalamayı bıraktı.Parka gitmediğimiz için bilmiyorum ama evdeki süs taşları hemen ağzına atıyor.
dizlerinin üstünde yürümek nasıl oluyor ?
emeklemek demiyorsunuz dimi. duru da adım atmıyor emekliyor.sürekli. hızlı hızlı emekliyor.adım atmanın ne olduğunu bile bilmiyor denemiyorki elinden tutuyoruz ondan bile zorla 1 adım lütfediyor.
Hülya benimki bir ara duvarı yalıyordu ya.demir eksikliğindendi ama ben biliyorum ki yüzüde bana sarı geliyordu sonra ferro yu düzenli verince o duvarlarıda yalamayı bıraktı.Parka gitmediğimiz için bilmiyorum ama evdeki süs taşları hemen ağzına atıyor.
canim,dizlerinin üzerinde ayakta durdugunu düsün ve ayak yerine dizleriyle adim attigini, o sekilde yürüdügünü hatta cok hizli yürüdügünü...annem,cevrem böyel birsey görmedik diyorlar...cok komik bi görüntü! bütün gün böyle, ama dizleri nasirlascak diye korkuyorum,hep mor yada oarmak falan cikcak.. ben de denedim hali olmayan yerde falan cok cani yaniyo insanin...
bende görmedim canım ya..aa niye öyle yapıyo acaba..
boyu kaç ki kız...
canim,dizlerinin üzerinde ayakta durdugunu düsün ve ayak yerine dizleriyle adim attigini, o sekilde yürüdügünü hatta cok hizli yürüdügünü...annem,cevrem böyel birsey görmedik diyorlar...cok komik bi görüntü! bütün gün böyle, ama dizleri nasirlascak diye korkuyorum,hep mor yada oarmak falan cikcak.. ben de denedim hali olmayan yerde falan cok cani yaniyo insanin...
sizin bebeler parka gidince ağızlarına taş alıyo mu????
(topik mi açsam acaba)
burak efendiyi, geçen misafirlikte saksıdaki toprakları yemek üzereyken yakaladım..annem de parka götürdüğünde kaşla göz arasında ağzına taş almış dedi..bir de kumanda pillerini çıkartıp ağzında tutuyo..bantladık artık..(aslında burağın ağzını bantlasam kesin çözüm olacak :))
ben de küçükken toprak yermişim, hatırlıyorum bile..şimdi düşününce iğrenç geliyo ama,o zaman güzel geliyomuş demekki :)
acaba demir eks. var da ondan mı yapıyor burak diye düşünmeye başladım..2 aydır ferrum kullanmıyoruz biz.
HEE anladım kendince ilerleme yolu bulmuş ama hiç iyi etmemiş.diz kapağı için kötü aşınır acır. nasıl unutturulur ki.bir süre yere bırakmasan mama sandalyen varsa onda otursun yatak üstlerinde anneannesiyle oyna falan unuturmu acaba.
slm cnmSelam kızlar bi türlü fırsat bulamadım sabahtan beri zaten akşam mesai var geç çıkıcaz şimdiden yoruldum valla eve gitmek istiyorum:84:
Fatoş Arası hastaneye getirmiş öğlen 15 dk yanlarına gittim. Aras uyuyordu sevemedim (hoş uçuklu olduğum için öpemiyorum zaten) Klavyesi hepten bozulmuş giremiyormuş. Haber vereyim dedim
simdi annemin yanindayim birlikte deniyoruz biseyler ama... olmuyor.evde dolasmak istiyor,kucakta da tasiyamam sürekli,yürüteci de TR de kaldi evimizde... mama sandalyesinde uzun süre oturmaz,....kalin pantolan giydiriyorum biraz yumusak olsun diye okadar....
subat bebeklerinden yürüyenler mi yoksa tembeller mi fazla? senin kizin yürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?