iyi etmişsiniz.rutin kontrol dimi arasın..Selam kızlar bi türlü fırsat bulamadım sabahtan beri zaten akşam mesai var geç çıkıcaz şimdiden yoruldum valla eve gitmek istiyorum:84:
Fatoş Arası hastaneye getirmiş öğlen 15 dk yanlarına gittim. Aras uyuyordu sevemedim (hoş uçuklu olduğum için öpemiyorum zaten) Klavyesi hepten bozulmuş giremiyormuş. Haber vereyim dedim
YOK AYOL NERDE anca emekliyor.ayakta bile durmuyor hemen dizlerini kırıp kıymetli totosunu yere koyuyor.ama ben sadece tembel falan diye takılıyorum yoksa dert etmiyorum.demekki hazır değil diyip bırakıyorum.seinkininde yürümemesi dert değilde dizlerini morartıcak şaşkın.bunlar canı yanınca daha çok seviyorlar.
Duru arada kafasını peteğe çarpıyor yüzümüze bakıyor acıdı diye.sonra uff oldu ama dikkat et kızım diyoruz gidip özellikle daha hızlı vuruyor.canları yanınca korkar yapmaz dediğimiz şeyin üstüne gidiyorlar deli cesareti var bunlarda.
aa demek sonunda karşılaştınız..çok şükür kavuşturana
kontrolü nasıl geçti acaba arasın..iyidir inşallah..
ben çıkıyorum,iyi akşamlar.
ay kuzum benim ne kadar engel olsak ta olmuyo kuzular düşe kalka büyüyüo geçmiş olsun rabbim kötü kazalardan korusunburak sabah sandalyeden düştü,çok ağladıönce güzel güzel oturuyordu..aşağı indi falan..tekrar oturunca masaya çıkmaya çalıştı,ayağını geri sandalyeye koyamadı,boşluğa koydu halısız yere düştü..ben de hemen dibindeydim..1 sn içnde oldu..kafası şişti biraz..
oy ben onun sakız çiğneyen minik ağzını yerim maşallah allahım zamane çocukları başka anacım başkaCanım geçmiş olsun biranda yapıyorlar böyle yaramazlık engel dahi olamıyoruz düşe kalka büyüyecekler ALLAHA emanetler...
iyiyim canım Derinde sakız çiğniyor şuan
bebekleriyle oynuyor teyzesi bir bebeğinin adı emir onu çok seviyor emiy emiy diye sabah kalkınca onu arıyor hemen.sen nasılsın Emirimiz nasıl?
afern zeynep hanneye herşeyi ayırt ediyolar her şeyin farkındalar valla maşallah kuzularımzaHayırlı günler herkeseee...
Kızların sözel gelişimi daha önde gidiyor, genelde tüm hayat boyunca sözel-duygusal zekaları daha öndedir.
MaşaAllah hepsine... Bizim kızda sakız çiğnemeyi çok seviyo! Bi de tatlı tatlı ya ondan heralde...
Bizim kızda sabah kalkınca baba baba diye babasını arıyo, yataktan inip kapıya koşuyo, bulamayınca "baba uuuyooo" dio!
Bu aralarda hep dışarıdayız bayaa arkadaşı oldu ve hepsinin ismini ayırt edebiliyor; "Duru nerede?" diyorum duru'ya bakıyor, "Eylül nerede?" diyorum eylül e bakıyor ama hepsini bebek diye çağırıyor! :))
Bu araba hülyacım geçmiş olsun burak'a... Bizimki de şap şup düşüyor ama kafalarını vurunca insan endişeleniyor. İnşaAllah az hasarla atlatırlar şu dönemleri...
olur annesi olur tembel deme paşama yakında ikisini birden yapar benim paşamslm kızlar...
burak paşaya geçmiş olsun diyeyim öncelikle..muzurlar biyerde duracakları yokki
derin e de kocaman bi maşallah..hem konuşmasına hem sakız çiğnemesine
bizim burak iki yönden de tembel çıktı..ne yürüme ne konuşma..tembel teneke
iki adım atıyo pat oturuyo hemen..bi tek baba baba baba sinir oluyorum iyice...anne dediği yok haylazın
canım özledik seni valla nasılsın hayat nasıl gidiyo inşalalh herşey yolundadır ben o taklit yapan minik cadıyı yakalarsam anladın sen onuselamlarr..
hasretle yazdıklarınızı okudum.
burak paşama geçmiş olsun. kardeşinin cinsiyeti belli oldu mu yaww? gece o aklıma takıldı
tüm bebişler iyidir umarım.
bizim cadı da taklitçi: dedesi öksürünce taklidini yapıyor. ne yaparsam tekrarlamaya çalışıyor. konuşması da gayet hızla ilerliyor. maşallah zaman çabuk geçiyor bu bücürüklerle:)))
neyse çarşı işim var: mirayı uyutmuşken, halledip döneyim.
allaha emanet olunn...
hoş geldin canım maşallah kuzuya allahım nazardan korusun meleklerimziiz....herkese merhabalar :80:
islerim son 1 aydir cook yogundu,arada gec vakitlerde gecmise bakmaktan fazlasini yapamadim....fotolara tek tek baktim bayildim hepsi cok seker olmuslar!
bebislerin konusmalarindan bahsetmissiniz ehrhalde,kizlar daha erken basliyolar demissiniz ama benim oglum da hic susmuyor :) anlamli anlamsiz sürekli konusuyor.uyandiginda,oynarken,yemek yerken,uykuya dalarken.... genelde taklit etmeye calisiyo bizi ama anlamli kullandigi cok kelime var...(atta gidiiim,dayo nerde,tikop okooo=kitap oku,bak bibek) babasina cekti sanirim
ama bizim sorunumuz yürümekle.... gecen hafta ayakta durup zorla 6-7 adim atiyordu ama simdi adim atmayi reddiyo pat yere sonra dizlerinin üzerinde yürümeye basliyor... bütün gün böyle dizlerinin üzerinde artik kosmaya basladi bile diyebilirim... dizler mosmor tabi! ben hayatimda böyle birsey görmemistim
ayni sekilde olan var mi?
canım nasılsın yapar kzuum annesi emrak etme senselam kızlar..sizinkileri okuyunca biz baya gerideyiz yaa.
sadece babaya hıııı Yapıp parmak sallıyor:)
oyy gözümün önüne geldi.. çok seviyorum yaaa:)))
ben burdayım kimse yokakşama pijama partisine ne edrsiniz kızlarrrrr
çok dolusun bacım maşallahhaftasonunda yapalım yaaa..bu akşam ve yarın akşam işim var benim
ayy cumartesi de misafirliğe gitcez, pazar kalıyo tek..neyse siz yapın o zaman..yakalarım belkü bi ara..
evet canım demir eksikliğinden aras taş almıyor ama pile bayılıyo tabi zizin vermiyorum o ayrısizin bebeler parka gidince ağızlarına taş alıyo mu????
(topik mi açsam acaba)
burak efendiyi, geçen misafirlikte saksıdaki toprakları yemek üzereyken yakaladım..annem de parka götürdüğünde kaşla göz arasında ağzına taş almış dedi..bir de kumanda pillerini çıkartıp ağzında tutuyo..bantladık artık..(aslında burağın ağzını bantlasam kesin çözüm olacak :))
ben de küçükken toprak yermişim, hatırlıyorum bile..şimdi düşününce iğrenç geliyo ama,o zaman güzel geliyomuş demekki :)
acaba demir eks. var da ondan mı yapıyor burak diye düşünmeye başladım..2 aydır ferrum kullanmıyoruz biz.
bzide hem devit 3 hem ferro 18 aya kadar kullanacaz öle dedi doktor aslında değerleri iyi ama bilemedim kullansın dedi yabiz hala kan damlası kulanıyoruz..kilosuda düşük destek bizimki..
aaa ilginç kendince yol bulmuş annesi rahat geliyodur hemde güvenli yakında ayaklansında gör sen gününücanim,dizlerinin üzerinde ayakta durdugunu düsün ve ayak yerine dizleriyle adim attigini, o sekilde yürüdügünü hatta cok hizli yürüdügünü...annem,cevrem böyel birsey görmedik diyorlar...cok komik bi görüntü! bütün gün böyle, ama dizleri nasirlascak diye korkuyorum,hep mor yada oarmak falan cikcak.. ben de denedim hali olmayan yerde falan cok cani yaniyo insanin...
ee anasının kzı anacım marifetli olacak ipeğim belli maşallah kzuzmaselam kızlar okudum kaldığım yerden...
SERAP canım eltine üzüldüm. inşallah erken doğuma gerek kalmadan vaktinde doğar bebiş... geçmiş olsun...
HÜLYA kuzum burağa da geçmiş olsun. çarptığı yere vazelin yada tereyağ (bildiğin sana yağ) sürünce morarmıyor aklında bulunsun. ne kadar dikkat etsekte an meselesi... bu çağları böyle az daha büyüseler akılları erer belki...
DERİNE maşallah yaaaa bildiğin sohbet ediyor demekbütün çenebaz bebelerimize maşallah
ipek 9.5 aylıktı ayaklandığında erkenden yürüdü bi çok şeyide söylüyor aslında. baba,meme,mememmm (sanki kendi memesi),mama,batt (bak),buda (burda),çok sevinirse ayyyy,gehhh (gel),attt (aç yada at ikisi içinde kullanıyor),titi (cici). biçok şeyi dolandırıyor ağzında ama tam çıkaramıyor. alllah bilir daha neler diyodur ben bu kadarını tercüme edebiliyorum
ama taklit huyumuz var evet. süpürgeyle faraşı alıp evi süpürüyor,toz alıyor,sakız çiğnemeye çalışıyor ama beceremiyor,havanda bişeyler dövüyor,çay seti aldık çay demliyor bizede veriyor ikram ediyor... herşeyi anlıyor ve taklit ediyor. çok tatlı oldular çok... sevilecek zamanları tam aslında...
canım eşim değişti klavyeyi çok memnun oldum seni gördüğüme en kısa zamandada eve bekliyoruz.....Selam kızlar bi türlü fırsat bulamadım sabahtan beri zaten akşam mesai var geç çıkıcaz şimdiden yoruldum valla eve gitmek istiyorum:84:
Fatoş Arası hastaneye getirmiş öğlen 15 dk yanlarına gittim. Aras uyuyordu sevemedim (hoş uçuklu olduğum için öpemiyorum zaten) Klavyesi hepten bozulmuş giremiyormuş. Haber vereyim dedim
valla ayak üstüde olsa çok iyi geldi esma bir gün senide görecem içimde öle bi his var serapıda....slm cnm
sen nerde çalışıyodun ya ?
fatoşla görüşmüsünüz iyi olmuş cnm iyi geliyo bizde arada görüşürz serapla iyi oluyo
yok canım rutin değil ameliyat sonra sı ilk kontroliyi etmişsiniz.rutin kontrol dimi arasın..
ayy aynen.yapma dedegini şeyi illaki yapıyo ben görmezden geliyorum o zaman duruyo.değilse oyun sanıyorlar yaaa...
kız çocukları erken konuşurmuşta benim kız niye konuşmuyo.bence genetikk.yada o bebegin dil becerisine bağlı ister kızz ister erkekk..dimi..
valla şükür nihayet canım kavuştuk aşağıda paylaşacam gelişmeleriaa demek sonunda karşılaştınız..çok şükür kavuşturana
kontrolü nasıl geçti acaba arasın..iyidir inşallah..
ben çıkıyorum,iyi akşamlar.
iyi akşamlar.
biz bu günü hastanede geçirdikarasın ameliyat sonrası ilk kontrolu vardı...ameliyat yeri en ii olmuş dedi ...
kan idrar ultrason istedi ultrasonda hala büyüme var diyo ama bilmiyom yarın göstercez sonucu..çişini 4 yapnca doktor gitti haliyle hepsine bir bakacaktı yarına kaldı...kan alırken damarını bulamadılar 3 kere deldiler çok ağladı yavrum ultrasyondada çok ağladı ama atlattık yinr
hani diyodum ya arasın ameliyatta içine bişli koymuşlar..o dikilen yerin kaynaması için konmuş sızıntı yapmasın diye onu yine anestezi vererek alıcaklarmış yani 1 gece yatıp ameliyat olacak yine ama sistoskopi dedi doktora sordum aile hekimine idrar yolundan girip alıyolar dedi..yaniş bziizm hastane maceralarımız bitmiyo bacılar olsun rabbim dermansız dert vermesin...hastaneye git gel neler görüyoz rbbim her kese şifa versin...
cnm ya ALlah kolaylık versin bi operasyon daha çıktı he dediğin gibi Allah başka dert vermesinbiz bu günü hastanede geçirdikarasın ameliyat sonrası ilk kontrolu vardı...ameliyat yeri en ii olmuş dedi ...
kan idrar ultrason istedi ultrasonda hala büyüme var diyo ama bilmiyom yarın göstercez sonucu..çişini 4 yapnca doktor gitti haliyle hepsine bir bakacaktı yarına kaldı...kan alırken damarını bulamadılar 3 kere deldiler çok ağladı yavrum ultrasyondada çok ağladı ama atlattık yinr
hani diyodum ya arasın ameliyatta içine bişli koymuşlar..o dikilen yerin kaynaması için konmuş sızıntı yapmasın diye onu yine anestezi vererek alıcaklarmış yani 1 gece yatıp ameliyat olacak yine ama sistoskopi dedi doktora sordum aile hekimine idrar yolundan girip alıyolar dedi..yaniş bziizm hastane maceralarımız bitmiyo bacılar olsun rabbim dermansız dert vermesin...hastaneye git gel neler görüyoz rbbim her kese şifa versin...
cnm günaydıngünaydın..
bizde saat 10 da tekrar cildiyeye gidecegiz şu alerji içineskesi gibi degil kızarrık ama yinede belli.aceba başka bi nedenmi var.neyse gidnce ne diyecek bakalım..bugün evi temizleyecegim.yarın adanaya gidiyoruz..1,5 gün ama mecbur küçükte olsa valiz hazırlayanıyo çocuklarla.terlemeler battaniyeler.meyvesi amaan gecelikler doluyo valla..havada iyi artık kaçarı yok
Fatoşcum Arasın kontrollerinin iyi geçtiğine sevindim ,inş.tahlilleride temiz çıkar canım, bu küçük operasyonuda kolaylıkla atlatacak inş.paşam allahın izniyle ....biz bu günü hastanede geçirdikarasın ameliyat sonrası ilk kontrolu vardı...ameliyat yeri en ii olmuş dedi ...
iğnelerle geçmesi lazımdı aslında ayşegül,bende merak ettim bakalım ne diyecek doktor iyi haberlerle dönersin inş.Adana'ya gidiyormuşsunuz hayırlı yolculukla canım güle güle gidin,güle güle dönün inş.günaydın..
bizde saat 10 da tekrar cildiyeye gidecegiz şu alerji içineskesi gibi degil kızarrık ama yinede belli.aceba başka bi nedenmi var.neyse gidnce ne diyecek bakalım..bugün evi temizleyecegim.yarın adanaya gidiyoruz..1,5 gün ama mecbur küçükte olsa valiz hazırlayanıyo çocuklarla.terlemeler battaniyeler.meyvesi amaan gecelikler doluyo valla..havada iyi artık kaçarı yok
günaydın canım haklısın deterjan yada yumuşatıcıdan da olabilir bakalım doktor nediyecek....günaydın kızlar.
ayşegül bu ara deterjan falan değiştirdin mi canım,yumuşatıcı falan..ya da defnenin şampuanını,sabununu..hep besinlerin üzerinde duruyoruz, fakat deterjanlara karşı da cocukların alerjisi olabiliyo..
burakda da oluyo kızarıklıklar..ben öyle ceviz,fındık,keçi sütü vermiyom,kırk yılda bi yani..ama annem bazen çamaşır atarken burağın kirlilerini de atıyo...ve burak onlardan kızarıyo diye düşünüyorum..biz ariel,annemler omo kullanıyo..özellikle boyun bölgesinde,kol manşeti kısmında.. çünkü beyazları ben götürüyorum, eşofman falan olursa atıyo annem..yani senaryoyu böyle kurdum ben :) annemlere dicem ariel alın..bakalım ondan sonra nasıl olacak..
günaydınlar hayırlı cumalarrr
cnm ya ALlah kolaylık versin bi operasyon daha çıktı he dediğin gibi Allah başka dert vermesin
cnm günaydın
alerjide hülyanın dediği gibi deterjandan olmasın
adana yolculuğunuzda hayırlısıyla geçsin inş.
kızlar günaydın,
deterjan için belki alerjik olabilir demişsiniz, kesinlikle katılıyorum, bir arkadaşımda olmuştu, ben halen sudemin çamaşırlarını ayrı yıkıyorum, zaten hiç yumuşatıcı kullanmıyorum roxy matik ile yıkıyorum, onun kokusu o kadar güzel ki, bayılıyorum.
Burcu'cum nice senelere bu arada, doğum günü kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?