2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi etmişsiniz.rutin kontrol dimi arasın..

ayy aynen.yapma dedegini şeyi illaki yapıyo ben görmezden geliyorum o zaman duruyo.değilse oyun sanıyorlar yaaa...

kız çocukları erken konuşurmuşta benim kız niye konuşmuyo.bence genetikk.yada o bebegin dil becerisine bağlı ister kızz ister erkekk..dimi..

aa demek sonunda karşılaştınız..çok şükür kavuşturana

kontrolü nasıl geçti acaba arasın..iyidir inşallah..

ben çıkıyorum,iyi akşamlar.

ay kuzum benim ne kadar engel olsak ta olmuyo kuzular düşe kalka büyüyüo geçmiş olsun rabbim kötü kazalardan korusun
oy ben onun sakız çiğneyen minik ağzını yerim maşallah allahım zamane çocukları başka anacım başka
afern zeynep hanneye herşeyi ayırt ediyolar her şeyin farkındalar valla maşallah kuzularımza
olur annesi olur tembel deme paşama yakında ikisini birden yapar benim paşam
canım özledik seni valla nasılsın hayat nasıl gidiyo inşalalh herşey yolundadır ben o taklit yapan minik cadıyı yakalarsam anladın sen onu
hoş geldin canım maşallah kuzuya allahım nazardan korusun meleklerimziiz....
selam kızlar..sizinkileri okuyunca biz baya gerideyiz yaa.
sadece babaya hıııı Yapıp parmak sallıyor:)

oyy gözümün önüne geldi.. çok seviyorum yaaa:)))
canım nasılsın yapar kzuum annesi emrak etme sen
akşama pijama partisine ne edrsiniz kızlarrrrr
ben burdayım kimse yok
haftasonunda yapalım yaaa..bu akşam ve yarın akşam işim var benim
ayy cumartesi de misafirliğe gitcez, pazar kalıyo tek..neyse siz yapın o zaman..yakalarım belkü bi ara..
çok dolusun bacım maşallah
evet canım demir eksikliğinden aras taş almıyor ama pile bayılıyo tabi zizin vermiyorum o ayrı
biz hala kan damlası kulanıyoruz..kilosuda düşük destek bizimki..
bzide hem devit 3 hem ferro 18 aya kadar kullanacaz öle dedi doktor aslında değerleri iyi ama bilemedim kullansın dedi ya
aaa ilginç kendince yol bulmuş annesi rahat geliyodur hemde güvenli yakında ayaklansında gör sen gününü
ee anasının kzı anacım marifetli olacak ipeğim belli maşallah kzuzma
canım eşim değişti klavyeyi çok memnun oldum seni gördüğüme en kısa zamandada eve bekliyoruz.....
slm cnm
sen nerde çalışıyodun ya ?

fatoşla görüşmüsünüz iyi olmuş cnm iyi geliyo bizde arada görüşürz serapla iyi oluyo
valla ayak üstüde olsa çok iyi geldi esma bir gün senide görecem içimde öle bi his var serapıda....
yok canım rutin değil ameliyat sonra sı ilk kontrol
aa demek sonunda karşılaştınız..çok şükür kavuşturana

kontrolü nasıl geçti acaba arasın..iyidir inşallah..

ben çıkıyorum,iyi akşamlar.
valla şükür nihayet canım kavuştuk aşağıda paylaşacam gelişmeleri

ii akşamlar canım

biz bu günü hastanede geçirdikarasın ameliyat sonrası ilk kontrolu vardı...ameliyat yeri en ii olmuş dedi ...
kan idrar ultrason istedi ultrasonda hala büyüme var diyo ama bilmiyom yarın göstercez sonucu..çişini 4 yapnca doktor gitti haliyle hepsine bir bakacaktı yarına kaldı...kan alırken damarını bulamadılar 3 kere deldiler çok ağladı yavrum ultrasyondada çok ağladı ama atlattık yinr

hani diyodum ya arasın ameliyatta içine bişli koymuşlar..o dikilen yerin kaynaması için konmuş sızıntı yapmasın diye onu yine anestezi vererek alıcaklarmış yani 1 gece yatıp ameliyat olacak yine ama sistoskopi dedi doktora sordum aile hekimine idrar yolundan girip alıyolar dedi..yaniş bziizm hastane maceralarımız bitmiyo bacılar olsun rabbim dermansız dert vermesin...hastaneye git gel neler görüyoz rbbim her kese şifa versin...

fatoşcum iyi geçtigine sevindim.allhım yardımcınız olsun.yeterki iyi olsunlarda varsın git gel olsun..maşallah daha ne olsun ne güzel toparladı ve büyüdü.aferin ona.

günaydın..

bizde saat 10 da tekrar cildiyeye gidecegiz şu alerji içineskesi gibi degil kızarrık ama yinede belli.aceba başka bi nedenmi var.neyse gidnce ne diyecek bakalım..bugün evi temizleyecegim.yarın adanaya gidiyoruz..1,5 gün ama mecbur küçükte olsa valiz hazırlayanıyo çocuklarla.terlemeler battaniyeler.meyvesi amaan gecelikler doluyo valla..havada iyi artık kaçarı yok

günaydın kızlar.

ayşegül bu ara deterjan falan değiştirdin mi canım,yumuşatıcı falan..ya da defnenin şampuanını,sabununu..hep besinlerin üzerinde duruyoruz, fakat deterjanlara karşı da cocukların alerjisi olabiliyo..

burakda da oluyo kızarıklıklar..ben öyle ceviz,fındık,keçi sütü vermiyom,kırk yılda bi yani..ama annem bazen çamaşır atarken burağın kirlilerini de atıyo...ve burak onlardan kızarıyo diye düşünüyorum..biz ariel,annemler omo kullanıyo..özellikle boyun bölgesinde,kol manşeti kısmında.. çünkü beyazları ben götürüyorum, eşofman falan olursa atıyo annem..yani senaryoyu böyle kurdum ben :) annemlere dicem ariel alın..bakalım ondan sonra nasıl olacak..

fatoşcum bekliyoruz sonuçları..inşallah bu küçük operasyonu da atlattıktan sonra,başka bişey kalmaz..

günaydınlar hayırlı cumalarrr

cnm ya ALlah kolaylık versin bi operasyon daha çıktı he dediğin gibi Allah başka dert vermesin

cnm günaydın
alerjide hülyanın dediği gibi deterjandan olmasın
adana yolculuğunuzda hayırlısıyla geçsin inş.

Fatoşcum Arasın kontrollerinin iyi geçtiğine sevindim ,inş.tahlilleride temiz çıkar canım, bu küçük operasyonuda kolaylıkla atlatacak inş.paşam allahın izniyle ....

iğnelerle geçmesi lazımdı aslında ayşegül,bende merak ettim bakalım ne diyecek doktor iyi haberlerle dönersin inş.Adana'ya gidiyormuşsunuz hayırlı yolculukla canım güle güle gidin,güle güle dönün inş.

günaydın canım haklısın deterjan yada yumuşatıcıdan da olabilir bakalım doktor nediyecek....

günaydın esmacım sanada hayırlı cumalar canım....

Mart yine yaptı yapacağını kapıdan baktırdı valla,bugün hava kapalı yağmur atıştırıyor,bütün hafta gezdik yorulduk bugün evdeyiz kızımla, gerçi öğleden sonra ben yine çıkıcam, bankaya gidecem çocukların okulunun etüd parası yatırılacak,ordanda pazara gidecem,annem gelecek bugün Zeyno evde anneannesiyle kalacak bizden haberler bukadar.....

günaydın kızlarr burcuuuu iyi ki doğdun canım iyi ki tanımışız seni mutlu yıllar sana eşin kızın ve tümmm sevdiklerinle birlikte selmacım bütün hafta gezdin şimdi kır dizini otur bakalım gerçi burdada yağmur başladı hava düne oranla serinledi bu hafta böyleymiş haftaya bahar geliyomuş fatoşçum çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız iyi çıkar canım hayırlısıyla atlatırsınız dediğin gibi allah dermansız dert vermesin bizde iyiyizişte bildiğiniz gibi kerem paşayla uğraşıyoruz yürüteçte durmuyo az önce atladı indi yürüteçten koltuğa tutunup yanlız bırakmaya gelmiyo valla pilini bitiriyo insanın

KUlağım tıkandı duymuyorum ses yankılanıyor diyordum ya, bu sabah sağ kulağım tamamen duymuyordu.ofise geldim yakınlarda bi sağlık ocağı varmış oraya gittim.drlarda gayet ilgili aile hekimimi buraya aldırdım bende.boğaz enfeksiyonu kulağıma vurmuş kulak zarının cevresi kızarmış .yankı,çınlama,tıkanıklık yaparmış kulağım için damla boğazım içinde hap ve sprey verdi.düzelecek inşallah.sağır oluyorum sandım bi an.:26:

Son düzenleme:
kızlar günaydın,

deterjan için belki alerjik olabilir demişsiniz, kesinlikle katılıyorum, bir arkadaşımda olmuştu, ben halen sudemin çamaşırlarını ayrı yıkıyorum, zaten hiç yumuşatıcı kullanmıyorum roxy matik ile yıkıyorum, onun kokusu o kadar güzel ki, bayılıyorum.

Burcu'cum nice senelere bu arada, doğum günü kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim canım

günaydın herkese

burak paşaya geçmiş olsun sandalyeden düşmüş galiba artık hepsinde böyle düşmeler kafa vurmalar başladı

fatoş arasın sonuçları inşallah iyi çıkarda kurtulursunuz hastaneden

burcu geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere inşallah

başka bişey varmıydı unuttum unuttuğum varsa kusura bakmayın

evet bende aşı olmaya gittiğimizde görmüştüm dr deterjandan olmuş demişti bende hep ayrı yıkarım oğlumun çamaşırlarını dalin sıvı deterjan kullanıyorum ben

Günaydın kızlaaar....

Arascım yine ameliyat olacakmış. Geçmiş olsun. Bu doktorlarda herşeyi taksit taksit söylüyorlar. Neyse biran önce iyileşsin.

Burcu mutlu yillar. iyiki doğdun ve gecmis olsun. kulak işi tehlikelidir ihmal etme.

Diger herkes iyidir umarım. Bu h.sonu yine evdeyiz hava kapalıymış. gelsin şu bahar ya huuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…