günaydın kızlarr burcuuuu iyi ki doğdun canım iyi ki tanımışız seni mutlu yıllar sana eşin kızın ve tümmm sevdiklerinle birlikte selmacım bütün hafta gezdin şimdi kır dizini otur bakalımgerçi burdada yağmur başladı hava düne oranla serinledi bu hafta böyleymiş haftaya bahar geliyomuş fatoşçum çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız iyi çıkar canım hayırlısıyla atlatırsınız dediğin gibi allah dermansız dert vermesin bizde iyiyizişte bildiğiniz gibi kerem paşayla uğraşıyoruz yürüteçte durmuyo az önce atladı indi yürüteçten koltuğa tutunup yanlız bırakmaya gelmiyo valla pilini bitiriyo insanın
geçmiş olsun burcu ilaçlar iyi gelir inş.hemen iyileşirsin bu arada doğum günün de kutlu olsun,Ulağım tıkandı duymuyorum ses yankılanıyor diyordum ya, bu sabah sağ kulağım tamamen duymuyordu.ofise geldim yakınlarda bi sağlık ocağı varmış oraya gittim.drlarda gayet ilgili aile hekimimi buraya aldırdım bende.boğaz enfeksiyonu kulağıma vurmuş kulak zarının cevresi kızarmış .yankı,çınlama,tıkanıklık yaparmış kulağım için damla boğazım içinde hap ve sprey verdi.düzelecek inşallah.sağır oluyorum sandım bi an.:26:
günaydın zeynepcim....günaydın kızlar bi geçmişe bakayım.
sanada günaydın canım...kızlar günaydın,
deterjan için belki alerjik olabilir demişsiniz, kesinlikle katılıyorum, bir arkadaşımda olmuştu, ben halen sudemin çamaşırlarını ayrı yıkıyorum, zaten hiç yumuşatıcı kullanmıyorum roxy matik ile yıkıyorum, onun kokusu o kadar güzel ki, bayılıyorum.
Burcu'cum nice senelere bu arada, doğum günü kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim canım
günaydın canım....günaydın herkese
burak paşaya geçmiş olsun sandalyeden düşmüş galiba artık hepsinde böyle düşmeler kafa vurmalar başladı
fatoş arasın sonuçları inşallah iyi çıkarda kurtulursunuz hastaneden
burcu geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere inşallah
başka bişey varmıydı unuttum unuttuğum varsa kusura bakmayın
günaydın özlemcim....Günaydın kızlaaar....
Arascım yine ameliyat olacakmış. Geçmiş olsun. Bu doktorlarda herşeyi taksit taksit söylüyorlar. Neyse biran önce iyileşsin.
Burcu mutlu yillar. iyiki doğdun ve gecmis olsun. kulak işi tehlikelidir ihmal etme.
Diger herkes iyidir umarım. Bu h.sonu yine evdeyiz hava kapalıymış.gelsin şu bahar ya huuuuu
burcuu çok geçmiş olsun canım..doğum gününmüş :) kutlu olsun..mutlu,huzurlu uzuun uzunnn yıllar sizlerin olsun..ama durunun da bi kardeşi olsun
özlem sen değil miydin kız geçen kar yağsın diyen..ya ben de çok sıkıldım bu havalardan,bence de bahar gelsin artık..
sağolun kızlar...dün kafası şişti gibi gelmişti ama akşam baktım bişeyi yok..ee düşe düşe kafa sağlamlaştı artık :)
acayip park delisi olmuş burak..eğer babam yağmuru götürüp burağı götürmüyorsa,annemin elinden tutup kapıya gidiyomuş..sabahları arkamızdan ağlayan cocuk gitti,lay lay lom evden çıkan çocuk geldi :) ayakkabı aldık yeni,herkese ayakkabılarını gösteriyo,yeni diye şımarıyo sıpa.
kumanda pillerini buzdolabına koymuş geçen gün..bizim evde çekmecedeki karıştırıcı tel de burağın beşiğinden çıktı
günaydın kızlarr burcuuuu iyi ki doğdun canım iyi ki tanımışız seni mutlu yıllar sana eşin kızın ve tümmm sevdiklerinle birlikte
kızlar günaydın,
Burcu'cum nice senelere bu arada, doğum günü kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim canım
günaydın herkese
burcu geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere inşallah
Günaydın kızlaaar....
Burcu mutlu yillar. iyiki doğdun ve gecmis olsun. kulak işi tehlikelidir ihmal etme.
burcuu çok geçmiş olsun canım..doğum gününmüş :) kutlu olsun..mutlu,huzurlu uzuun uzunnn yıllar sizlerin olsun..ama durunun da bi kardeşi olsun
özlem sen değil miydin kız geçen kar yağsın diyen..ya ben de çok sıkıldım bu havalardan,bence de bahar gelsin artık..
geçmiş olsun burcu ilaçlar iyi gelir inş.hemen iyileşirsin bu arada doğum günün de kutlu olsun, daha nice sağlıklı ve mutlu senelere inş.
Hülyacım şimdi ayten yazınca gördüm, burak sandalyeden düşmüş çok geçmiş olsun canım ya.....
15 gün sonra bişey kalmaz inşallah ayşegül..
hava durumu nasıl bilmiyorum canım ya..gider gelirsiniz inşallah sağlıkla..öyle çok şiddetli bi yağış olacağını sanmam...ama cocuklarla insan stres oluyo yine de..
sizin de bizim memleket davasına döndü :) biz de geçen gidecektik,gitmedik..şimdi uygun bi haftasonu bekliyoruz gitmek için..ben de pek acele etmiyorum :)
ay hala çıkmadı mı o anahtar :) çok fenalar bunlar.
dün işim var diyodum ya, dün akşam pasta börek yapacaktım,bu akşam misafir gelecekti..ama eşim istanbula gidecekmiş bu akşam..3 günlük program iptal oldu :)
dedim beni de götür arkadaşlarım var orda..ne işin var hamile hamile dedii
o zaman mayısta uçakla gidelim dedim, bakarız dedi..ilk cevap hep bakarız olur zaten..ığğ,aynı babam..
fatoşcum aras paşa inş. ameliyat olmadan kurtarır canım
burcu geçmiş olsun hayatım en tamamen tıkandıda gittin he neyse ilaç tedaviseyle geçer inş.
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senlere canımm
ecrininde yanakları pütür pütür oldu netten baktım sğuktan diyo
hiçç krem sürmEDİK Dışarıo çıkarken ondan oldu :26:
selam kızlar..
doktorumuz düzelme var dedi.alerji epey vücutta durdugu için geçme süresi uzun olabiliri hemen bu kızarrıklığın bi anda yok olmasını bekleme dedi.geçen bi igne vermişti yarım vurdur demişti.yarım vundurmuştur iyi gibi gelmişti.doktora dedim iyi olmuytu.o zaman bi tanede daha vereyim dedi.yine yarım bi igne daha yaptırdık refneye.bu kadar.15 gün sonra yine gidecegiz.
detarjan değişikligi yapmadım dogdugundan beri zeynepin çamaırıyla bir atıyorum defnenin kıyafetlerini.şu ana kadar bi sorun olmadı.bende ariel kullanıyorum ve kesinlikle daha bi kere bile yumuşatıcı koymadım çocukların çamaşırına.ben zaten çok kullanmam yumuşatıcı.anca havlular nevresimler çarşaflar falan.
burcu doğum günün kutlu olsun.sağlıkla sıhatle uzun ömerlerin olsun inşallah..
yaa kızlar hafta sonu yağışmı varrroff bu adama adanaya yine gitmeyil desem.çıldırır bu sefer!.ne etsem yaaa.adama diyom şu mart geçsin diye yokk çok özlemişş ben adam değilim sanki.pehh..ama burdada hava çok güzel yaaaa...
sağolun kızlar...dün kafası şişti gibi gelmişti ama akşam baktım bişeyi yok..ee düşe düşe kafa sağlamlaştı artık :)
acayip park delisi olmuş burak..eğer babam yağmuru götürüp burağı götürmüyorsa,annemin elinden tutup kapıya gidiyomuş..sabahları arkamızdan ağlayan cocuk gitti,lay lay lom evden çıkan çocuk geldi :) ayakkabı aldık yeni,herkese ayakkabılarını gösteriyo,yeni diye şımarıyo sıpa.
kumanda pillerini buzdolabına koymuş geçen gün..bizim evde çekmecedeki karıştırıcı tel de burağın beşiğinden çıktı
ayy valla telefon santrali gibiyiz.burcu kulakların içinde geçmiş olsun.iyi ettin gitmekle.alah korusun.kulak çok önemsenmiyo ama bağlantısı cok içerde
arada oluyor ya bazen Duru' dada banyodan sonra oluyor ama bazen.mesela bende sudaki kireç e karşı alerji duru dada ondan şüphelendik ama arada oluncavda test yaptırmaya bile gerek görmedik.çok üstünde durma geçer yarım iğnede vermiş düzelir 1-2 güne.
Doğum günü kutlaman içinde teşekkürler canım.
seninde kaçarın yok artık gitte kurtul bari .madem havada güzel gidin.ama gitmeden pazarlık yap bari haziran-temmuza kadar dahada gidemeyiz baştan koy şartını
en korktuğum şeylerden biri daha sokağa alışması.hele şimdi küçük kendi kapıyı açıp gidemiyor ama biraz daha büyününce oyalama unutturma şansımızda yok ağlıycakta ağlıycak gidelim diye.önümüz yaz ama hergün hergünde park olmaz ki.yandık ki ne yandık.sabahtan akşama parkta oturan annelere laf etmiycem artık .
ayyakkabılarınıda güle güle kullansın paşam.
ayy valla telefon santrali gibiyiz.
Selamlar kızlar hayırlı cumalar herkese
Selam hanımlar hayırlı cumalar
Bizde kaç gündür sıcakları gördük gezdikte gezdik ama bugün şakır şakır yağmur yağıyor .Aman zaten adetim başladı kımıldayacak halim yok evde oturursak daha iyi olacak
Hemen geçmişe bakıp geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?