2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım .Sıkıntıyı çekeceğine iç canım ilaçları .Bende iğneyi sevmem hemde sabah akşam git gel bana zor gelir hep

sağol canım....

Ohh git git arkadaşlarınla valla çok iyi geliyor arada değişik şeyler yapmak.

heee işmede iltihap yapsın aksın sonra dimi .dışa aksa birşey değilde içe akarsa mahveder seni.kutuyu bitirene kadar iç , zaten kutu bitmedende yer bulamayan sivilcen kaybolur.

tamam kız burcuu kızmayın içtim bile valla...hani kendi kendine geçermi dedim ama yok duymamak çok kötü bişmiiş tek kulak bile olsa...!

herkese iyi haftasonları dilerim:)))
çok sulu bi hafta sonu olacak gibi
burası yağmurlu

Son düzenleme:
gülşah ihmal etme sakın,sonuna kadar iç ilacı..hatta bitince de tekrar muayeneye git, tamamen iyileşmiş mi diye..

ayy sen laftan anlamıyon haa,bırak şu diyeti,şu doktorlar ne diyecek bakalım,yaparsın ondan sonra..

fatoşcum iyi geçtigine sevindim.allhım yardımcınız olsun.yeterki iyi olsunlarda varsın git gel olsun..maşallah daha ne olsun ne güzel toparladı ve büyüdü.aferin ona.
saol canım çok şükür tabi
aman geçmiş olsun geçer canım bi kaç güne kızarıklıklarıda inşallah
fatoşcum bekliyoruz sonuçları..inşallah bu küçük operasyonu da atlattıktan sonra,başka bişey kalmaz..
anlatıcam canım altta inşallah canım kesik olmayacak pipiden girip koydukları parçayı alacaklarmış
amin inşallah canım ameliyat değil aslında diğer ameliyatta kaynasın diye içine tel gibi bişi koymuşlar 1 ay kaldı şimdi çıkarcaklar...
evet ya dün nasılsı hava bugün nasıl
saol canım pek iyi çıkmadı valla
canım geçmiş olsun allah korusun boğazın acımıyomuydu burcu
inşallah canım bitecek inşallah ta ne zaman
canım öle olacak ama ilki gibi büyük değil sistoskopi yapılacak ilk ameliyatta içine konan bi parça çıkarılcak
ii inşallah tamamane geçer
gülre güle kullansın paşam bi alemler nerde tehlikeli bişiorda bitiyolar valla
oo defne kuş ii çalışmış baksana acep nerde
olcak canım içine bi şey koymuşlar onu çıkarcaklar başka işilem olmuycak saolasın
saol canım benim inşalalh
işelri en anacım
aman takma kafana canım ama olmuyo işte napçan
canım çok geçmiş olsun iç annem sen ilaçlerını napçan el mahkum
kızlaaaar yeni blogumun ilk yazısını yazdım. Daha cok işleri var ama bir bakmak istermisiniz.

Ayrıca izleyin yaw benim bloglarımı aşkolsun yani

:)

kitapları çok seven bir anne: Siyah süt - elif şafak
canım açılmıyo valla normalde bulamıyom ama sen link atınca hep okuyorum ve beğeniyorum bazende böyle açılmıyo yorumda yapıyom

Kızlar tahlil sonuçlarımız da idrar yollarında enfeksiyon çıktı hemde bol ilaç verdi antibiyotik idarra kültürü verdik çarşamba çıkacak eğer tahliller temzi çıksaydı pazartesi yapacaklardı ameliyatı ilk ameliyatta grip engel oluyodu şimdide bu çıktı

aras bi kaç haftadır pek iştahsızdı hatta sisze yazacaktıom yazmadım meğer bundan mış...

burcuucm doğum günün kutlu olsun canım rabbim nice mutlu yıllar yaşatsın eşinle yavrunla ailenle sevenlerinle sevdiklerinle bizle....seni seviyorum arkadaşım iyiki tanımışım
...

Sen teknosadan fotoları kaça çıkarmıştın...

Bide teknosadan cd ye kayıtlıu fotolar çıkartılabiliyomu kızlar bilginiz varmı

kızlaaaar yeni blogumun ilk yazısını yazdım. daha cok işleri var ama bir bakmak istermisiniz.

ayrıca izleyin yaw benim bloglarımı aşkolsun yani

:)

Kitapları çok seven bir anne: Siyah Süt - Elif Şafak

Bu bolg adresi blogspot.com uzantılı olduğu için açılmıyor özlemcm...
Ben askimizindoruknoktasi'na bakıyorum ara ara... wordpress.com dakine...

Benim blogu da okuyup yorum yazabilirsiniz, çok memnun olurum arkadaşlar...
http://ailebiz.wordpress.com/

Herkese hayırlı, huzurlu haftasonları...

Son düzenleme:
günaydın herkese
dün gece 5 kere kalktı hemde ağlayarak ama nasıl ağlıyor...hani midemiz bulanır kusamayızya öyle öğürüyo içi çıktı yavrumun 4 kere gece kustu azar azar sabahta kahvaltı ettirdim yedi yavrum ardından çıkardı isal oldu ya iki kerede isal yaptı çok halsiz hep bi uyku hali mızızldanma akşam antibiyotiğe başladık daha 1 kere içti ondan olmamıştır herhalde..
bide dün söylemesi ayıp et vardı bi parça almış eline yemiş küçük kare parça ilk defa öyle eline alıp yedi ettemi bişey vardı eşim bende rahatsız oldum dedi ilk defa eliyle aldı yedi yavrum omu dokundu antibiyotikmi normal isalmi ay allahım idrar yollarıda iltahapli antibiyotiği kullanmam lkazım ama isali var şimdi napçam ben ya
pirinç lapası yapıyom onu vereyim ıhlamurda yaptım midesine iyi gelir ..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım antibiyotik yaparmı bilmiyorum ama etten belki olabilir birde üşüttüyse oda yapabilir inşallah çabuk atlatır aras paşa test sonuçlarını almışsın enfeksiyon varmış inşallah antibiyotik işe yararda şu parça neyse onuda alırlarda rahatlar kuzu

saol aytencim inşallah canım isyan etmiyorum haşa allaha ama inan artık çok sıkıldım bunaldım çocuğumun canın yakması dahada acıtıyo içimi bi tamamanen atlatsak hayırlısıyla

ay bu cocuk biliyo da mı hasta oluyo acaba kaçmak için..çok geçmiş olsun fatoşcum..geçecek elbette bu günler..bu da bi imtihan sonuçta, sabır canım..bizimkiler de hasta oluyo elbette, siz de ameliyat falan da olunca,hataneye git-gel,git-gel kaç kere,sıkılmış olman normal canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…