2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu topiğin babalarıda birbirine benziyor.bakarız lafı babamdada kocamdada 'olmaz ama şimdi söyleyip hevesini kırmıyım' anlamındadır.:2:

sağol canım.

ben soğuklarda bi anneme götür eve getir haricinde dışarı çıkartmadım.ama yinede haftada 1-2 kere jonshons un bebe kremi ile yüzünü vucudunu kremliyorum.Duru yada masaj tabii mest oluyor.kremle ovduğum bacağını birdha uzatıyor.

heee benim cildim hassas yavrum öyle musluk suyuna falan gelemiyorum.arıtma erikli su istiyorda tınlayan yok :)

daha neler 2 adımlık yola gitmeye üşeniyor insan2 haftada bir çoluk çoçuk yollaramı düşülürmüş.
senin kociş şımarmış Ayşegül çok haşin kararlar alıyor bi kulağını çek sen onun.

kız tuğba kaçgündür geziyordun hastalandın da otur evde.bak havada sen çıkmıyorsun diye yağıyor.

cumartesi-pazar evdeyim gezeriz dedik ama yağmurlu olacakmış ufff.

Selam kızlar
geçmişi okuyamadım
burda hava bozuk bugün
bende de bozuk ama sebebi hava değil
sevgili kocacığım ve canım kayınvalideciğim her zamanki gibi
amaan iyi ki kızım varmış ya yoksa ne kadar tahmmül edebilirdim diye düşünüyorum

Oy kıyamam yavruma zaten şu kan alma işini bir beceremiyorlar .Umarım sonuçlarınız iyi çıkar ,ameliyatıda kolaycacık olur .Biran önce hastanelerden kurtulursunuz inş. sağlıkla

Hala geçmedi mi baktır tabi canım . Sizede iyi yolculuklar umarım kızlar hasta olmadan gider gelirsiniz havalarda tekrar bozdu

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Doğum günün kutlu olsun canım bu arada .Nice yaşlara sevdiklerinle , sağlıkla, mutlulukla , huzurla girersin inş.

hayırlı cumalar..oo yağmur var haa...

Hemide nasıl sabahtan beri hiç durmadı

Ayyyyyyyy imdat diye bağıracağım şimdi :84:

Bir paket çubuk krakeri yerlere saçmış benim oğlan .Evde kaldık mı bütün herşeyi dağıtıyor ya can sıkıntısından .:95:Çocuk kesinlikle oyuncak oynamıyor evin içini karıştırmak daha cazip geliyor .Evde birşey kaybolsa olmadık yerden çıkıyor paşanın sayesinde

amannnn boşver al birini vur ötekisine.hepsi aynı en iyi koca bile kızdımı annem değil karım önemli der onu tutar ama bi tartışma anında karımda kimmiş o benim annem baş tacım olur.böyle gelmiş malesefte böyle gidecek.olan senin sinirlerine bizim sinirlere oluyor piskopata bağlanıyoruz başkada olan birşey yok.

doğum günü dileğin için teşekkür ederim canım.

Sen niye paketi görüş alanına koyuyorsun ki.ben 2 tane veriyorum bitince yine 2 tane.yoksa ben duru ya duru bana fena şeyler yapabiliriz.annemden öğrendim bu tattiğide.

Selam kızlar hayırlı cumalar.. Yorgunm bugün zaten yağmur yağıyor hava kapalı neyseki bugün Cuma. Hafta içi bahar gibiydi haftasonu yine yağmur. Ama beni hi bişey durduramaz yarın arkadaşımda toplanıcaz. Bu akşam da kuzenim gelecek hem kalacak. Pazar günü dinleneyim bari :)

Ayşegül geçmiş olsun canım geçer bak azaldığına göre. Bi de sen ne yap et Adana' dan ev alma fikrini unuttur bence. Bu erkekleri ne yapmalı bilmem

Burcu doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice güzel senelere.

Son sayfadan gördüklerim bunlardı atladığım varsa kusura bakmayın

merabalarr
bilgisayarıma virüs bulaşmış bit türlü girip takip edemedim açıyorum lap kapanıyor

yok kız valla öyle diyo.inşallah üşenirbunca yıl hep ayrı kalmış ailesinden accık da sık görelem ne olmuş diyo.amaan varsın giderim yanlarında olymayayımda.bi günden ne yapayım.ama ben onu üşündirmesini bilirim dur seen..
kız erekli suyu bende çok sevirim.annem köyümün suyu diye içerdi ona:)
çok güzel bi tadı var.

amaan boşver bacım bitmiyokiii.

bitmedi kuşum yaa.gececek inşallahh..

hee aynı bende bi tane veriyom isterse zaten tapemde bitiyo.ikinciyi veriyom bakıyomki o kraker yerlerde arnca bi tane yiyo.sonrrasını kırıyo:)

serap öylede bilmiyorum..aldırmamya çalışacagım ama 9 yıllık evli olcak daha ciddi bi taışmamız olmadı eşimle olursada sanırım bu yüzden olacak..hayırlısı inşallah.

merabalarr
bilgisayarıma virüs bulaşmış bit türlü girip takip edemedim açıyorum lap kapanıyor

kolay gelsin esmaa..neden kızz patrona deded yapsın bilgisayarı.

ya aysegul defne mi hasta yazısmalardan anlayamıyorum ben

özlem alerji oldu.kol ve az bacakta kızarma var cildiyeye gidiyoz 1 haftadır.keçi süt içiyorduya onun üzerinde duruyoruz.şimdilek kestik.az bi geçme oldu.ceviz ve fındıkta vermiyorum onlarda yapar dedi.onuda kestik bakalım gözlemliyorz işte.15 gün sonra yine gidecegiz.

aman ayşegül 40 yılda bi gün gör bir hafta gör ben heregün görüyom hep yanımda keşke öle olsa

aman ayşegül 40 yılda bi gün gör bir hafta gör ben heregün görüyom hep yanımda keşke öle olsa

e böyle düşünürsek iyi tabi.ama iki haftada iki saat yol pek bitmiyo yaa.eleki defne gibi yolu hiç sevmeyen bi bebegin varsa.resmen yıkıyo ortalığı yolculuklarda.onun uyku saatini bekliyiz yola çıkacagımız zaman.yada bazende olmuyo.ağlayıp duruyo.oyalamak çok zor omuyo.zeynep garibim arabaya bindimmi 15 dakka sonra uyup kalır.yolculugu çok kolaydır zeynebin.hiç sıkıntı yaratmaz nede midesi bulanır.ama defheyi arabada tutuyo.off

ayyyy arabanin tutmasida cok kötü bisiy yahuuuu

İşiniz baya zor canım ozaman umarım Defnecik fazla etkilenmeden gider gelirsiniz.
Benim paşa arabayı çok seviyor .Hemen uyku moduna geçiyor .Bakalım uzun yola hiç çıkmadık ne zamandır.Bizimde yazın gideceğimiz yerler var ama ozaman göreceğiz nasıl geçecek :26:

slmm ben geldim
tahmin ettiğim gibi kulağımdan sivilce çıkmış büyükce...bidee geçenki hastalığımda çok kaşınmıştı kulaklarım tabi bende elime ne geçerse kaşımıştım o an rahatlamak için,oda zedelemiş ama zarda bişi yok geçici duyma kaybı dedi...kuvvetli bi antibiyotik verdi içsemmi bilmiyorum hiç sevmiyorum şu antibiyotikleri...

sağol..evet zor oluyo yaa.hemen uyuyosa kolay olur yolculuk.

geçmiş olsn gülyüh.kız ne demek kulansammıı.sen diyon kulak zedelenmişbide kulansammı diyonn.git iç kızz

Son düzenleme:
anladım cnm araba tutmasıda kötü ya biz bir kez uzun yolculuk ettik babam götürdü benimki hiç kusmadı bebekliğindede hiç kusmadı ama belli olmaz büyüyünce yol tutar belki kendi aracın olunca iyi tabi

ay geçmiş olsun tabi iç ihmal etme iğne verseydi daha etkili olurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…