ay hala çıkmadı mı o anahtar :) çok fenalar bunlar.
dün işim var diyodum ya, dün akşam pasta börek yapacaktım,bu akşam misafir gelecekti..ama eşim istanbula gidecekmiş bu akşam..3 günlük program iptal oldu :)
dedim beni de götür arkadaşlarım var orda..ne işin var hamile hamile dedii
o zaman mayısta uçakla gidelim dedim, bakarız dedi..ilk cevap hep bakarız olur zaten..ığğ,aynı babam..
sağol canım.fatoşcum aras paşa inş. ameliyat olmadan kurtarır canım
burcu geçmiş olsun hayatım en tamamen tıkandıda gittin he neyse ilaç tedaviseyle geçer inş.
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senlere canımm
ecrininde yanakları pütür pütür oldu netten baktım sğuktan diyo
hiçç krem sürmEDİK Dışarıo çıkarken ondan oldu :26:
heee benim cildim hassas yavrum öyle musluk suyuna falan gelemiyorum.arıtma erikli su istiyorda tınlayan yok :)inşallah düzelir.ne şartı kızz.bide haziran haa..
ebinim koca havalar düzelsin bi hafta gideriz bi hafta evde dururuz diyo.bunca yılın acısını çıkartacakmış.pis pis bakıyom bende..benzin parası çok sanırım benim haberim yok..oda gülüyo.kız kireç yudu amı ediyorki uy düşünürsek çok şey etkiliyo tabi...
Selam hanımlar hayırlı cumalar
Bizde kaç gündür sıcakları gördük gezdikte gezdik ama bugün şakır şakır yağmur yağıyor .Aman zaten adetim başladı kımıldayacak halim yok evde oturursak daha iyi olacak
Hemen geçmişe bakıp geleceğim
Oy kıyamam yavruma zaten şu kan alma işini bir beceremiyorlar .Umarım sonuçlarınız iyi çıkar ,ameliyatıda kolaycacık olur .Biran önce hastanelerden kurtulursunuz inş. sağlıklabiz bu günü hastanede geçirdikarasın ameliyat sonrası ilk kontrolu vardı...ameliyat yeri en ii olmuş dedi ...
kan idrar ultrason istedi ultrasonda hala büyüme var diyo ama bilmiyom yarın göstercez sonucu..çişini 4 yapnca doktor gitti haliyle hepsine bir bakacaktı yarına kaldı...kan alırken damarını bulamadılar 3 kere deldiler çok ağladı yavrum ultrasyondada çok ağladı ama atlattık yinr
hani diyodum ya arasın ameliyatta içine bişli koymuşlar..o dikilen yerin kaynaması için konmuş sızıntı yapmasın diye onu yine anestezi vererek alıcaklarmış yani 1 gece yatıp ameliyat olacak yine ama sistoskopi dedi doktora sordum aile hekimine idrar yolundan girip alıyolar dedi..yaniş bziizm hastane maceralarımız bitmiyo bacılar olsun rabbim dermansız dert vermesin...hastaneye git gel neler görüyoz rbbim her kese şifa versin...
Hala geçmedi mi baktır tabi canım . Sizede iyi yolculuklar umarım kızlar hasta olmadan gider gelirsiniz havalarda tekrar bozdugünaydın..
bizde saat 10 da tekrar cildiyeye gidecegiz şu alerji içineskesi gibi degil kızarrık ama yinede belli.aceba başka bi nedenmi var.neyse gidnce ne diyecek bakalım..bugün evi temizleyecegim.yarın adanaya gidiyoruz..1,5 gün ama mecbur küçükte olsa valiz hazırlayanıyo çocuklarla.terlemeler battaniyeler.meyvesi amaan gecelikler doluyo valla..havada iyi artık kaçarı yok
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimKUlağım tıkandı duymuyorum ses yankılanıyor diyordum ya, bu sabah sağ kulağım tamamen duymuyordu.ofise geldim yakınlarda bi sağlık ocağı varmış oraya gittim.drlarda gayet ilgili aile hekimimi buraya aldırdım bende.boğaz enfeksiyonu kulağıma vurmuş kulak zarının cevresi kızarmış .yankı,çınlama,tıkanıklık yaparmış kulağım için damla boğazım içinde hap ve sprey verdi.düzelecek inşallah.sağır oluyorum sandım bi an.:26:
hayırlı cumalar..oo yağmur var haa...
amannnn boşver al birini vur ötekisine.hepsi aynı en iyi koca bile kızdımı annem değil karım önemli der onu tutar ama bi tartışma anında karımda kimmiş o benim annem baş tacım olur.böyle gelmiş malesefte böyle gidecek.olan senin sinirlerine bizim sinirlere oluyor piskopata bağlanıyoruz başkada olan birşey yok.selam kızlar
geçmişi okuyamadım
burda hava bozuk bugün
bende de bozuk ama sebebi hava değil
sevgili kocacığım ve canım kayınvalideciğim her zamanki gibi
amaan iyi ki kızım varmış ya yoksa ne kadar tahmmül edebilirdim diye düşünüyorum
ayyyyyyyy imdat diye bağıracağım şimdi :84:
Bir paket çubuk krakeri yerlere saçmış benim oğlan .evde kaldık mı bütün herşeyi dağıtıyor ya can sıkıntısından .:95:çocuk kesinlikle oyuncak oynamıyor evin içini karıştırmak daha cazip geliyor .evde birşey kaybolsa olmadık yerden çıkıyor paşanın sayesinde
bu topiğin babalarıda birbirine benziyor.bakarız lafı babamdada kocamdada 'olmaz ama şimdi söyleyip hevesini kırmıyım' anlamındadır.:2:
sağol canım.
ben soğuklarda bi anneme götür eve getir haricinde dışarı çıkartmadım.ama yinede haftada 1-2 kere jonshons un bebe kremi ile yüzünü vucudunu kremliyorum.Duru yada masaj tabii mest oluyor.kremle ovduğum bacağını birdha uzatıyor.
heee benim cildim hassas yavrum öyle musluk suyuna falan gelemiyorum.arıtma erikli su istiyorda tınlayan yok :)
daha neler 2 adımlık yola gitmeye üşeniyor insan2 haftada bir çoluk çoçuk yollaramı düşülürmüş.
senin kociş şımarmış Ayşegül çok haşin kararlar alıyor bi kulağını çek sen onun.
kız tuğba kaçgündür geziyordun hastalandın da otur evde.bak havada sen çıkmıyorsun diye yağıyor.
cumartesi-pazar evdeyim gezeriz dedik ama yağmurlu olacakmış ufff.
Selam kızlar
geçmişi okuyamadım
burda hava bozuk bugün
bende de bozuk ama sebebi hava değil
sevgili kocacığım ve canım kayınvalideciğim her zamanki gibi
amaan iyi ki kızım varmış ya yoksa ne kadar tahmmül edebilirdim diye düşünüyorum
bitmedi kuşum yaa.gececek inşallahh..Oy kıyamam yavruma zaten şu kan alma işini bir beceremiyorlar .Umarım sonuçlarınız iyi çıkar ,ameliyatıda kolaycacık olur .Biran önce hastanelerden kurtulursunuz inş. sağlıkla
Hala geçmedi mi baktır tabi canım . Sizede iyi yolculuklar umarım kızlar hasta olmadan gider gelirsiniz havalarda tekrar bozdu
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Doğum günün kutlu olsun canım bu arada .Nice yaşlara sevdiklerinle , sağlıkla, mutlulukla , huzurla girersin inş.
Hemide nasıl sabahtan beri hiç durmadı
amannnn boşver al birini vur ötekisine.hepsi aynı en iyi koca bile kızdımı annem değil karım önemli der onu tutar ama bi tartışma anında karımda kimmiş o benim annem baş tacım olur.böyle gelmiş malesefte böyle gidecek.olan senin sinirlerine bizim sinirlere oluyor piskopata bağlanıyoruz başkada olan birşey yok.
doğum günü dileğin için teşekkür ederim canım.
Sen niye paketi görüş alanına koyuyorsun ki.ben 2 tane veriyorum bitince yine 2 tane.yoksa ben duru ya duru bana fena şeyler yapabiliriz.annemden öğrendim bu tattiğide.
Selam kızlar hayırlı cumalar.. Yorgunm bugün zaten yağmur yağıyor hava kapalı neyseki bugün Cuma. Hafta içi bahar gibiydi haftasonu yine yağmur. Ama beni hi bişey durduramaz yarın arkadaşımda toplanıcaz. Bu akşam da kuzenim gelecek hem kalacak. Pazar günü dinleneyim bari :)
Ayşegül geçmiş olsun canım geçer bak azaldığına göre. Bi de sen ne yap et Adana' dan ev alma fikrini unuttur bence. Bu erkekleri ne yapmalı bilmem
Burcu doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice güzel senelere.
Son sayfadan gördüklerim bunlardı atladığım varsa kusura bakmayın
merabalarr
bilgisayarıma virüs bulaşmış bit türlü girip takip edemedim açıyorum lap kapanıyor
ya aysegul defne mi hasta yazısmalardan anlayamıyorum ben
aman ayşegül 40 yılda bi gün gör bir hafta gör ben heregün görüyom hep yanımda keşke öle olsa
e böyle düşünürsek iyi tabi.ama iki haftada iki saat yol pek bitmiyo yaa.eleki defne gibi yolu hiç sevmeyen bi bebegin varsa.resmen yıkıyo ortalığı yolculuklarda.onun uyku saatini bekliyiz yola çıkacagımız zaman.yada bazende olmuyo.ağlayıp duruyo.oyalamak çok zor omuyo.zeynep garibim arabaya bindimmi 15 dakka sonra uyup kalır.yolculugu çok kolaydır zeynebin.hiç sıkıntı yaratmaz nede midesi bulanır.ama defheyi arabada tutuyo.off
ayyyy arabanin tutmasida cok kötü bisiy yahuuuu
sağol..evet zor oluyo yaa.hemen uyuyosa kolay olur yolculuk.İşiniz baya zor canım ozaman umarım Defnecik fazla etkilenmeden gider gelirsiniz.
Benim paşa arabayı çok seviyor .Hemen uyku moduna geçiyor .Bakalım uzun yola hiç çıkmadık ne zamandır.Bizimde yazın gideceğimiz yerler var ama ozaman göreceğiz nasıl geçecek :26:
slmm ben geldim
tahmin ettiğim gibi kulağımdan sivilce çıkmış büyükce...bidee geçenki hastalığımda çok kaşınmıştı kulaklarım tabi bende elime ne geçerse kaşımıştım o an rahatlamak için,oda zedelemiş ama zarda bişi yok geçici duyma kaybı dedi...kuvvetli bi antibiyotik verdi içsemmi bilmiyorum hiç sevmiyorum şu antibiyotikleri...
anladım cnm araba tutmasıda kötü ya biz bir kez uzun yolculuk ettik babam götürdü benimki hiç kusmadı bebekliğindede hiç kusmadı ama belli olmaz büyüyünce yol tutar belki kendi aracın olunca iyi tabie böyle düşünürsek iyi tabi.ama iki haftada iki saat yol pek bitmiyo yaa.eleki defne gibi yolu hiç sevmeyen bi bebegin varsa.resmen yıkıyo ortalığı yolculuklarda.onun uyku saatini bekliyiz yola çıkacagımız zaman.yada bazende olmuyo.ağlayıp duruyo.oyalamak çok zor omuyo.zeynep garibim arabaya bindimmi 15 dakka sonra uyup kalır.yolculugu çok kolaydır zeynebin.hiç sıkıntı yaratmaz nede midesi bulanır.ama defheyi arabada tutuyo.off
ay geçmiş olsun tabi iç ihmal etme iğne verseydi daha etkili olurdu amaslmm ben geldim
tahmin ettiğim gibi kulağımdan sivilce çıkmış büyükce...bidee geçenki hastalığımda çok kaşınmıştı kulaklarım tabi bende elime ne geçerse kaşımıştım o an rahatlamak için,oda zedelemiş ama zarda bişi yok geçici duyma kaybı dedi...kuvvetli bi antibiyotik verdi içsemmi bilmiyorum hiç sevmiyorum şu antibiyotikleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?