evet imtihan hülyacım ama bazen gerçekten çok bunalıyorum kendim için değil aras için küçücük canıyla nelerle başa çıkıyo saol canımay bu cocuk biliyo da mı hasta oluyo acaba kaçmak için..çok geçmiş olsun fatoşcum..geçecek elbette bu günler..bu da bi imtihan sonuçta, sabır canım..bizimkiler de hasta oluyo elbette, siz de ameliyat falan da olunca,hataneye git-gel,git-gel kaç kere,sıkılmış olman normal canım..
selam.
biz evdeyiz gitmedik adanaya.ben dedim hafta sonu yağmur varmış bu haftada kalsın dedim.tamam dedi.ama dışarda bi hava var nasıll.güneşş güneşş.ya adama rezil olcam yağsa baride dedigimi çıksa..
gebelik testimide yaptım tabiki negatif .böyle olacagın biliyordum ama neyse içimde almasın dedim..ütü yapıyorum.ufff çok sıkıcı yaa.valla ööylee pantolon gömlek ütülee dur..az ara verdim hem size bakayım hem dnleneyim diye.
fatoş geçmiş olsun yaa.üzülme anacım dedegini gibi allah dermansız dert vermesin.içinde inşallah düzelir.bi içmeyle antibiyotik yapmaz gibi eliyo ishal.yani bilemidmm:26:
iyi tatiller..pazartei görüşürüz inşallah..
bilmiyorumki canım doktor bişi demedi ama... saol canımfatoşçum geçmiş olsun canım kusması idrar yolları iltahabıyla alakalı olabilirmi acaba antibiyotikten olduğunu sanmıyorum ben bir kere verdim diyosun yada ettemi bişey vardı ağır geldi çocuğa neyse inş şimdi iyidir aras paşamız
zeynepçim geçmiş olsun niye kanadıki acaba tansiyonun normal aslında inşallah bi daha olmaz olursa r tabi ihmal etme hemen git canım diyetle ilgisi yoktur dimi..selam kızlar.
ben hiç iyi değilim. dün geceden beri 3 kere burnum kanadı. durduk yere. normal bi kanama değil başlayınca durmuyor. oluk oluk kan akıyor burnumun sağ deliğinden. çeşme açmışsın gibi. zor durdurdum. eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 13-7 çıktı. biraz yüksek artı çarpıntın var dedi eczacı. tuz kullanmıyorum,sıkıntı stres yok şükür günlük dertler işte. noldu anlamadım. midem bulanıyor kafam sepet gibi resmen. doktora git dedi eczacı ama 1 kere daha aynı şekilde kanarsa acile gidicem direk. hayrolsun...
allahım beterinden saklasın çok şükürzeynep kamil hastanesinde doğmuş bir çocukla ilgil raporr.
yatıp kalksak şükretsek kafimidir bilmem ama bir gözatın..
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dergisi
selam kızlar.
ben hiç iyi değilim. dün geceden beri 3 kere burnum kanadı. durduk yere. normal bi kanama değil başlayınca durmuyor. oluk oluk kan akıyor burnumun sağ deliğinden. çeşme açmışsın gibi. zor durdurdum. eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 13-7 çıktı. biraz yüksek artı çarpıntın var dedi eczacı. tuz kullanmıyorum,sıkıntı stres yok şükür günlük dertler işte. noldu anlamadım. midem bulanıyor kafam sepet gibi resmen. doktora git dedi eczacı ama 1 kere daha aynı şekilde kanarsa acile gidicem direk. hayrolsun...
arkadaslar 13 aylık kızım 3 gundr hıc bısey yemıyor sadece emıyor ne yapmalıyım sızce
arkadaslar 13 aylık kızımn sol gözü capaklanıyor ve akıyor ne yapmalıyım
ben bilmiyorum yapmasını.kızlar biri benım tıckerimi değiştirebilir mi 2 yaşa göre nasıl yapıldığını unutmuşum
kızlar selAM.
bugun 2 kere daHA burnum kanadı. acile gittik. kanamadan yaklaşık 1 saat sonra tansiyonum 14/8 çıktı.
yaşına göre yüksek dedi doktor. şu an böyleyse muhtemelen çok daha yükseliyor burnun kanıyor ve sonrasında düşüyor dedi. aslında o düşmüş haliydi yani.
derhal dahiliyeye git dedi adam. 3 gün süren burun kanaması ve yüksek tansiyonun araştırılması gerekiyormuş.
yarın gidicem. moralim bozuldu. kafaMI TAşıyamıyorum midem bulanıyo kalbim çarpıyo ağzımdan çıkıcak gibi... giremezsem merak etmeyin. bir de iş görüşmem var ama vakit kalmazsa salıya alıcam onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?