2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam.
biz evdeyiz gitmedik adanaya.ben dedim hafta sonu yağmur varmış bu haftada kalsın dedim.tamam dedi.ama dışarda bi hava var nasıll.güneşş güneşş.ya adama rezil olcam yağsa baride dedigimi çıksa..
gebelik testimide yaptım tabiki negatif .böyle olacagın biliyordum ama neyse içimde almasın dedim..ütü yapıyorum.ufff çok sıkıcı yaa.valla ööylee pantolon gömlek ütülee dur..az ara verdim hem size bakayım hem dnleneyim diye.

fatoş geçmiş olsun yaa.üzülme anacım dedegini gibi allah dermansız dert vermesin.içinde inşallah düzelir.bi içmeyle antibiyotik yapmaz gibi eliyo ishal.yani bilemidmm:26:

evet imtihan hülyacım ama bazen gerçekten çok bunalıyorum kendim için değil aras için küçücük canıyla nelerle başa çıkıyo saol canım

iyi tatiller..pazartei görüşürüz inşallah..

saol canım bilmiyorum canım ya bakalım geçerse isali et dokunmuştur...
ii kandırmışın adamı yine..
kolay gelsin hiç sevmem üütüyü sanada ii tatiller

fatoşçum geçmiş olsun canım kusması idrar yolları iltahabıyla alakalı olabilirmi acaba antibiyotikten olduğunu sanmıyorum ben bir kere verdim diyosun yada ettemi bişey vardı ağır geldi çocuğa neyse inş şimdi iyidir aras paşamız

selam kızlar.

ben hiç iyi değilim. dün geceden beri 3 kere burnum kanadı. durduk yere. normal bi kanama değil başlayınca durmuyor. oluk oluk kan akıyor burnumun sağ deliğinden. çeşme açmışsın gibi. zor durdurdum. eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 13-7 çıktı. biraz yüksek artı çarpıntın var dedi eczacı. tuz kullanmıyorum,sıkıntı stres yok şükür günlük dertler işte. noldu anlamadım. midem bulanıyor kafam sepet gibi resmen. doktora git dedi eczacı ama 1 kere daha aynı şekilde kanarsa acile gidicem direk. hayrolsun...

bilmiyorumki canım doktor bişi demedi ama... saol canım
zeynepçim geçmiş olsun niye kanadıki acaba tansiyonun normal aslında inşallah bi daha olmaz olursa r tabi ihmal etme hemen git canım diyetle ilgisi yoktur dimi..
zeynep kamil hastanesinde doğmuş bir çocukla ilgil raporr.
yatıp kalksak şükretsek kafimidir bilmem ama bir gözatın..
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dergisi
allahım beterinden saklasın çok şükür

zeynepcim hayrolsun diyelim. kılcal damarında sorun olmuştur belki canım.. inşallah tekrarlamaz..
tansiyondan burun knarmı hiç bilmiyorum .. büyük geçmiş olsun..
fatoşcum konuyu bilmiyordum kusura bakma.. atlamışım seni gülüm.. allah beterinden korusun sizede geçmiş olsun canım

geçmiş olsun zeynepçim tansiyonu biraz yüksek ama çokda değil aslında kanamaı iyidir diye biliyorum ben kanamazsa kötüymüş asıl deterjanla falan uğraştınmı acaba midemde bulanıyo demişsin ne bileyim çamaşır suyu falan dokunmuş olabilir bi tanıdık olmuştu bizim diyetlede alakalı olablir belki neyse sen yinede tekrarlarsa bi görün arkadaşım geçmiş olsun tekrar

Kızlar ben gündüzleri giremiyorum artık bilg bozuldu akşamları eşiminkinden giricem ama sıra gelirse tabi.ZEYNEPCİM geçmiş olsun.Geçmişi pek okuyamadım bu kız yine nereye kayboldu demeyin diye yazayım dedimöpüyorum hepinizi.

kızlar selAM.
bugun 2 kere daHA burnum kanadı. acile gittik. kanamadan yaklaşık 1 saat sonra tansiyonum 14/8 çıktı.
yaşına göre yüksek dedi doktor. şu an böyleyse muhtemelen çok daha yükseliyor burnun kanıyor ve sonrasında düşüyor dedi. aslında o düşmüş haliydi yani.
derhal dahiliyeye git dedi adam. 3 gün süren burun kanaması ve yüksek tansiyonun araştırılması gerekiyormuş.
yarın gidicem. moralim bozuldu. kafaMI TAşıyamıyorum midem bulanıyo kalbim çarpıyo ağzımdan çıkıcak gibi... giremezsem merak etmeyin. bir de iş görüşmem var ama vakit kalmazsa salıya alıcam onu.

Zeynepçim okuyunca çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun. Troidi çok ihmal ettin onun etkisi olabilir mi acaba? Ay en kısa zamanda haber ver merak ederiz...

zeynepcim geçmiş olsun canım.. allah şifa versin inşallah..

fatoşcum arasımıza da geçmiş olsun.. tekrar ameliyat olacak sanırım çabucak atlatsın inşallah..

burakcığım da düşmüş geçmiş olsun ona da ömür de feci kafasını çarptı bilg masasının sivri yerne deliniyordu az daha.. allah koruyor valla..

ayşegülcüm de gitmemiş adanaya ama havalar kötü valla nasıl gideceksiniz.. iyi olunca gidersiniz sizde.

atladıklarım varsa kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi..

kızlar biri benım tıckerimi değiştirebilir mi 2 yaşa göre nasıl yapıldığını unutmuşum
ben bilmiyorum yapmasını.

zeynepcim çok geçmiş olsun canım yaa.inşallah bişey çıkmaz.doktora gitmekle iyi ediyorsun için rahat etsin.

günaydın.

cumarteside burada hava çok güzeldi.eşim mesaiden gelince çok ısrar etti hadi gidelim diye ama gec olmuştu hazırlanmak ffalan hava kakaracaktı gitmeeyim hem hava iyi olmayacakmış dedm.yahu bekliyom bekliyom hava çok güzel yaw rezil oldum dedim adama.ama pazar günü hava bozdu yağmur yağdıda allahtan dedigimi çıkmş oldu .ilk defa yağmura sevindim..gördünmü bak iyikide gitmemmişzi dedim.oda tastikledi.haftaya cumartesiye attım..
bende cumartesi sabah gebelik testi ettim akşamada regli oldumee para harcamamı beklermiş..ama bu yaşıma kadar ben böyle şey görmedim resmen olmayan yılların birikimi patlamış gibi.neyse iyidir iyidir.kurtulayım dimi..bz böyle iyiyiz genel olarak.defneni daha gözündeki mordan çok az daha var az kaldı yani gidiyo.alenjisi ise çok azkaldı şükür..oda geçiyo..bu aftada böyle geçsinde yavaş yavaş ekleyecegim yiyeceklerini.
kahvaltı içinbi açıyorum böyle.şimdi işlerime bakayım sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…