2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım amin canım hepimizi korusun rabbim
canım ya inşallah ii haberlerle gelirisn evet buyüksekmiş güzelim ya ailede varmı tansiyon sorunu yaşayan ama zeynep kalbin filan çarpıyor demişin muhtemelen tiroid den olabilir gibi geldi bana gelince hemen haber ver canım gelene kadar aklımdan çıkmazsın ...ii haberlerle gel bacım benim...iş içinde hayırlııs olsun canım
evet canım ilk ameliyatın devamı niteliğinde küçük bi oprerasyon geçiricek hayırlısı bakalım
canım sizde geçmiş olsun biizmde var bil masasını siveriş yerleri eşime diyom oralara bişi takmak lazım aksi gibide orda dikelmeye bauyılıyo paratoner gibi çekiyolar anacım zararalı şeylerei...allah koruyo meleklerimizi allaha emenet ler...
ama hep öle olur ayşegül hamile kalmadan banada öle olurdu yapardım test akşamına cırt gelirdi..bide boşuna sevindiğimle kalırdım hamileyim diye ...ii gözün aydın aksın anacım iyiydir boşalsın pis kanlar bende olsum dün..şişkinlik var...allahtan benim ağrılı geçmez...
aman adamı kandırıdn yanii iyi bari yağmurda yalancı çıkarmamış seni...durt bakım kaçıp duruyon yakalayacak seni ama ne zaman...seni çekirge seni....

Son düzenleme:
günaydın kızlar..kahvaltımı yapıp gelym..belki kayınvalideciğim gelir bugün..

günaydın herkese..

zeynepcim çok geçmiş olsun,merak ettim ben de..haber ver mutlaka,iyi haberlerini bekliyoruz canım.

güzel bi hafta olsun inşallah...

kızlar ya arasa antibiyotiği içiriyorum hemen kusuyo napçam bilmiyom tedavi olmazsa ameliyat olamıycak çokta acı tadı ya cefaks diye bi ilaç...acaba meyve suyu ile versem olurmuki antibiyotiği..
isali o gün geçti gece çok ağladı kusytu yazmıştım muhtemelen üşütmüşmüş geçti şükür ama..idrar yolları enfeksiyonu var..bakalım o geçecekmi..
çarşambada nefroloji randevumuz var gerçi bişi yaparlarmı bilmiyorum daha çıkarmadılar içindeki aparatı..

sizler nasılsınız bebiş ler nasıl

sibel bacım teknosadan fotoraf kaça çıkartmıştın tanesini
bide cd ye kayıtlı foto çıkartıyolarmı teknosada arasın fotolarını çıkartmak istiyom fotorafçı 35 krş demiş çok geldi bana tanesi...

Son düzenleme:
seçilcim ömüre de çok geçmiş olsun..Allah koruyor dediğin gibi emanetini..sivri yerlerden çok korkuyorum ben de..

25 kuruşa çıkardık canım...bilmiyorum cd den çıkarıyolarmı...

fatoşş bazı antibiyotikleri cocuklar kusuyor gerçekten de...onun adını aklında tut da,doktor yazınca söyle bunu içince usuyo diye..granüllüleri burak kusuyo,doktor yazarken granüülü olmasın diyorum ben..meyve suyu ile olur mu bilmiyorum ama ben bi kere aptamiller vermiştim, onla da anlayıp içmemişti..

ya burak da dün hapşurup durdu,bu sabah da burnu akmaya başladı..inşallah ilerlemez..annem ıhlamur yapacak..annemlerde pedidus var mı bilmiyorum ama böyle başlangıç seviyesindeyken ventolin versek olur mu acaba? bizim doktor her zaman ventolin veriyo da,evde var.

saol canım nasıl öğrencem onu ya

kızlar sisin biliginiz varmı teknosada cd den fotoraf çıkarıyolarmı...

kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
ota tıp merkezi var ordan randevu aldım 11 e bakalım...
haber vericem sizede.

günaydınlar hayırlı günler
zeynep çim çok geçmiş olsun aa sakın ihmal etme yorgunluk uykusuzluktan iflas ettin artık

arasımada geçmiş olsun

ayşegül hadi haftaya kalmış gönlüne göre olmuş :)

e kızlar nbr

Günaydın...
ZEYNEP geçmiş olsun canım neyin nesi acaba bu kanama hayırdır inş
FATOŞ kız bu senin oğlan çok fena hemen anlayıp başka hastalıklarç ıkarıyo ortaya :)) allah iyiliğini versin paşamın hemen düzelir inş
HÜLYA aman hemen başla ilaca geçenlerde ecenazda oluyo dikkatimi çekti hafif öksürük hapşuruk vardı hemen iburamin ve mukotik verdim ertesi güne hiç bişi kalmadı..

kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
ota tıp merkezi var ordan randevu aldım 11 e bakalım...
haber vericem sizede.

geçmiş olsun canım..damarlara zedelenme falanmı oldu acaba..bir ara babamında çok kanıyodu..damarlar zedelenmş geçti sonra..inş önemli bişey değildir canım...haberlerini bekliyoruz..

saol esmacım nasılsın canım emir paşam nasıl

sorma valla öle gülşah teyzesi...napsın teyzesi yavrum bıktı hastaneden ameliyattan sonra korktumu gözlerini sıkıca kapatıyor ameliyat korkusundan oluyomuş...

günaydın cnm
bu yazdığın ilaçlar soğuk algınlığı içinmi
benimkide dün gece burnu tıkalı ağladı hep hasta olucak sanırım

Fatoşcum iyim şükür de oğlum hasta olucak galiba gece ağladı hep burnu tıkandı sesi değişti

Fatoşcum iyim şükür de oğlum hasta olucak galiba gece ağladı hep burnu tıkandı sesi değişti

aman olmasın bu burun tıkanıklığı arastada var ama ara ara akıyo ama hasta değil şükür alıştım artık başta hep hasta sanıyodum kış bitmeden bu şikayetler bitmiycek yazında sıcaktan pişk oldular diye konuşur dururuz biz insan lar nankörüz anacım...bişeyi beğenmeyiz...

oyy kıyamam yaa gözlerini kapatıyo demek ah yavrumm..hepsi geçecek inş
evet ESMA'cım iburamin sopuk algınlığı,mukotik öksürük balgam...

BENDE ANLAMADIM gündüz bişiyi yok arada burnu akıyo gece tıkanıyo ağlıyo
boğazıda ötüyodu gece geçen kuzenin oğlunun burnu akıyodu benikide al onun emziğini ağzına ondan oldu
oyy kıyamam yaa gözlerini kapatıyo demek ah yavrumm..hepsi geçecek inş
evet ESMA'cım iburamin sopuk algınlığı,mukotik öksürük balgam...
sağol cnm

herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah

zeynep geçmiş olsun burnunun kanaması inşallah önemli bişey değildir benimde küçükken her sabah yastık kan içinde uyanırdım damarlarda çatlak var demişti dr ve krem kullanmıştım belki seninkide öyle bişeydir

burağa ve emir kağanada geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor peditus annemde kalmış bakalım ıhlamur vericem birazdan

unuttuğum varsa kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…