saol canım amin canım hepimizi korusun rabbimzeynepcim hayrolsun diyelim. kılcal damarında sorun olmuştur belki canım.. inşallah tekrarlamaz..
tansiyondan burun knarmı hiç bilmiyorum .. büyük geçmiş olsun..
fatoşcum konuyu bilmiyordum kusura bakma.. atlamışım seni gülüm.. allah beterinden korusun sizede geçmiş olsun canım
canım ya inşallah ii haberlerle gelirisn evet buyüksekmiş güzelim ya ailede varmı tansiyon sorunu yaşayan ama zeynep kalbin filan çarpıyor demişin muhtemelen tiroid den olabilir gibi geldi bana gelince hemen haber ver canım gelene kadar aklımdan çıkmazsın ...ii haberlerle gel bacım benim...iş içinde hayırlııs olsun canımkızlar selAM.
bugun 2 kere daHA burnum kanadı. acile gittik. kanamadan yaklaşık 1 saat sonra tansiyonum 14/8 çıktı.
yaşına göre yüksek dedi doktor. şu an böyleyse muhtemelen çok daha yükseliyor burnun kanıyor ve sonrasında düşüyor dedi. aslında o düşmüş haliydi yani.
derhal dahiliyeye git dedi adam. 3 gün süren burun kanaması ve yüksek tansiyonun araştırılması gerekiyormuş.
yarın gidicem. moralim bozuldu. kafaMI TAşıyamıyorum midem bulanıyo kalbim çarpıyo ağzımdan çıkıcak gibi... giremezsem merak etmeyin. bir de iş görüşmem var ama vakit kalmazsa salıya alıcam onu.
evet canım ilk ameliyatın devamı niteliğinde küçük bi oprerasyon geçiricek hayırlısı bakalımzeynepcim geçmiş olsun canım.. allah şifa versin inşallah..
fatoşcum arasımıza da geçmiş olsun.. tekrar ameliyat olacak sanırım çabucak atlatsın inşallah..
burakcığım da düşmüş geçmiş olsun ona da ömür de feci kafasını çarptı bilg masasının sivri yerne deliniyordu az daha.. allah koruyor valla..
ayşegülcüm de gitmemiş adanaya ama havalar kötü valla nasıl gideceksiniz.. iyi olunca gidersiniz sizde.
atladıklarım varsa kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi..
ama hep öle olur ayşegül hamile kalmadan banada öle olurdu yapardım test akşamına cırt gelirdi..bide boşuna sevindiğimle kalırdım hamileyim diye ...ii gözün aydın aksın anacım iyiydir boşalsın pis kanlar bende olsum dün..şişkinlik var...allahtan benim ağrılı geçmez...günaydın.
cumarteside burada hava çok güzeldi.eşim mesaiden gelince çok ısrar etti hadi gidelim diye ama gec olmuştu hazırlanmak ffalan hava kakaracaktı gitmeeyim hem hava iyi olmayacakmış dedm.yahu bekliyom bekliyom hava çok güzel yaw rezil oldum dedim adama.ama pazar günü hava bozdu yağmur yağdıda allahtan dedigimi çıkmş oldu .ilk defa yağmura sevindim ..gördünmü bak iyikide gitmemmişzi dedim.oda tastikledi.haftaya cumartesiye attım ..
bende cumartesi sabah gebelik testi ettim akşamada regli oldumee para harcamamı beklermiş..ama bu yaşıma kadar ben böyle şey görmedim resmen olmayan yılların birikimi patlamış gibi.neyse iyidir iyidir.kurtulayım dimi..bz böyle iyiyiz genel olarak.defneni daha gözündeki mordan çok az daha var az kaldı yani gidiyo.alenjisi ise çok azkaldı şükür..oda geçiyo..bu aftada böyle geçsinde yavaş yavaş ekleyecegim yiyeceklerini.
kahvaltı içinbi açıyorum böyle.şimdi işlerime bakayım sonra görüşürüz.
25 kuruşa çıkardık canım...bilmiyorum cd den çıkarıyolarmı...güzel bi hafta olsun inşallah...
kızlar ya arasa antibiyotiği içiriyorum hemen kusuyo napçam bilmiyom tedavi olmazsa ameliyat olamıycak çokta acı tadı ya cefaks diye bi ilaç...acaba meyve suyu ile versem olurmuki antibiyotiği..
isali o gün geçti gece çok ağladı kusytu yazmıştım muhtemelen üşütmüşmüş geçti şükür ama..idrar yolları enfeksiyonu var..bakalım o geçecekmi..
çarşambada nefroloji randevumuz var gerçi bişi yaparlarmı bilmiyorum daha çıkarmadılar içindeki aparatı..
sizler nasılsınız bebiş ler nasıl
sibel bacım teknosadan fotoraf kaça çıkartmıştın tanesini
bide cd ye kayıtlı foto çıkartıyolarmı teknosada arasın fotolarını çıkartmak istiyom fotorafçı 35 krş demiş çok geldi bana tanesi...
kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
ota tıp merkezi var ordan randevu aldım 11 e bakalım...
haber vericem sizede.
saol esmacım nasılsın canım emir paşam nasılgünaydınlar hayırlı günler
zeynep çim çok geçmiş olsun aa sakın ihmal etme yorgunluk uykusuzluktan iflas ettin artık
arasımada geçmiş olsun
ayşegül hadi haftaya kalmış gönlüne göre olmuş :)
e kızlar nbr
Günaydın...
ZEYNEP geçmiş olsun canım neyin nesi acaba bu kanama hayırdır inş
FATOŞ kız bu senin oğlan çok fena hemen anlayıp başka hastalıklarç ıkarıyo ortaya :)) allah iyiliğini versin paşamın hemen düzelir inş
HÜLYA aman hemen başla ilaca geçenlerde ecenazda oluyo dikkatimi çekti hafif öksürük hapşuruk vardı hemen iburamin ve mukotik verdim ertesi güne hiç bişi kalmadı..
günaydın...
Zeynep geçmiş olsun canım neyin nesi acaba bu kanama hayırdır inş
fatoş kız bu senin oğlan çok fena hemen anlayıp başka hastalıklarç ıkarıyo ortaya :)) allah iyiliğini versin paşamın hemen düzelir inş
hülya aman hemen başla ilaca geçenlerde ecenazda oluyo dikkatimi çekti hafif öksürük hapşuruk vardı hemen iburamin ve mukotik verdim ertesi güne hiç bişi kalmadı..
Fatoşcum iyim şükür de oğlum hasta olucak galiba gece ağladı hep burnu tıkandı sesi değişti
BENDE ANLAMADIM gündüz bişiyi yok arada burnu akıyo gece tıkanıyo ağlıyoaman olmasın bu burun tıkanıklığı arastada var ama ara ara akıyo ama hasta değil şükür alıştım artık başta hep hasta sanıyodum kış bitmeden bu şikayetler bitmiycek yazında sıcaktan pişk oldular diye konuşur dururuz biz insan lar nankörüz anacım...bişeyi beğenmeyiz...
sağol cnmoyy kıyamam yaa gözlerini kapatıyo demek ah yavrumm..hepsi geçecek inş
evet ESMA'cım iburamin sopuk algınlığı,mukotik öksürük balgam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?