günaydın cnm sağol sadece petidus yeterli olurmu bende ver dedim kaynanamda ıhlamurda vericek eşim evde al sağlıkocağına götür desemmi karar veremedimherkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah
zeynep geçmiş olsun burnunun kanaması inşallah önemli bişey değildir benimde küçükken her sabah yastık kan içinde uyanırdım damarlarda çatlak var demişti dr ve krem kullanmıştım belki seninkide öyle bişeydir
burağa ve emir kağanada geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor peditus annemde kalmış bakalım ıhlamur vericem birazdan
unuttuğum varsa kusura bakmasın
günaydın cnm sağol sadece petidus yeterli olurmu bende ver dedim kaynanamda ıhlamurda vericek eşim evde al sağlıkocağına götür desemmi karar veremedim
bi götürsün eşin evdeyse ben hep peditus veriyordum burnu akmaya başlayınca iyi geliyordu ıhlamur işe yaramazsa bende babama söyleyeyim getirsin şurubu
kız vall akandırmadım hava iyi olmayınca olan çocukara oluyo kıyamıyorum.iyi olsun giderim niye gitmeyeyim.haftaya iyiymiş hava gideriz kısmetse.saol canım amin canım hepimizi korusun rabbim
canım ya inşallah ii haberlerle gelirisn evet buyüksekmiş güzelim ya ailede varmı tansiyon sorunu yaşayan ama zeynep kalbin filan çarpıyor demişin muhtemelen tiroid den olabilir gibi geldi bana gelince hemen haber ver canım gelene kadar aklımdan çıkmazsın ...ii haberlerle gel bacım benim...iş içinde hayırlııs olsun canım
evet canım ilk ameliyatın devamı niteliğinde küçük bi oprerasyon geçiricek hayırlısı bakalım
canım sizde geçmiş olsun biizmde var bil masasını siveriş yerleri eşime diyom oralara bişi takmak lazım aksi gibide orda dikelmeye bauyılıyo paratoner gibi çekiyolar anacım zararalı şeylerei...allah koruyo meleklerimizi allaha emenet ler...
ama hep öle olur ayşegül hamile kalmadan banada öle olurdu yapardım test akşamına cırt gelirdi..bide boşuna sevindiğimle kalırdım hamileyim diye ...ii gözün aydın aksın anacım iyiydir boşalsın pis kanlar bende olsum dün..şişkinlik var...allahtan benim ağrılı geçmez...
aman adamı kandırıdn yanii iyi bari yağmurda yalancı çıkarmamış seni...durt bakım kaçıp duruyon yakalayacak seni ama ne zaman...seni çekirge seni....
meyve suyuyla verebilirsin bişey olmaz.güzel bi hafta olsun inşallah...
kızlar ya arasa antibiyotiği içiriyorum hemen kusuyo napçam bilmiyom tedavi olmazsa ameliyat olamıycak çokta acı tadı ya cefaks diye bi ilaç...acaba meyve suyu ile versem olurmuki antibiyotiği..
isali o gün geçti gece çok ağladı kusytu yazmıştım muhtemelen üşütmüşmüş geçti şükür ama..idrar yolları enfeksiyonu var..bakalım o geçecekmi..
çarşambada nefroloji randevumuz var gerçi bişi yaparlarmı bilmiyorum daha çıkarmadılar içindeki aparatı..
sizler nasılsınız bebiş ler nasıl
sibel bacım teknosadan fotoraf kaça çıkartmıştın tanesini
bide cd ye kayıtlı foto çıkartıyolarmı teknosada arasın fotolarını çıkartmak istiyom fotorafçı 35 krş demiş çok geldi bana tanesi...
fatoşş bazı antibiyotikleri cocuklar kusuyor gerçekten de...onun adını aklında tut da,doktor yazınca söyle bunu içince usuyo diye..granüllüleri burak kusuyo,doktor yazarken granüülü olmasın diyorum ben..meyve suyu ile olur mu bilmiyorum ama ben bi kere aptamiller vermiştim, onla da anlayıp içmemişti..
ya burak da dün hapşurup durdu,bu sabah da burnu akmaya başladı..inşallah ilerlemez..annem ıhlamur yapacak..annemlerde pedidus var mı bilmiyorum ama böyle başlangıç seviyesindeyken ventolin versek olur mu acaba? bizim doktor her zaman ventolin veriyo da,evde var.
kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
ota tıp merkezi var ordan randevu aldım 11 e bakalım...
haber vericem sizede.
günaydınlar hayırlı günler
zeynep çim çok geçmiş olsun aa sakın ihmal etme yorgunluk uykusuzluktan iflas ettin artık
arasımada geçmiş olsun
ayşegül hadi haftaya kalmış gönlüne göre olmuş :)
e kızlar nbr
BENDE ANLAMADIM gündüz bişiyi yok arada burnu akıyo gece tıkanıyo ağlıyo
boğazıda ötüyodu gece geçen kuzenin oğlunun burnu akıyodu benikide al onun emziğini ağzına ondan oldu
sağol cnm
günaydın cnm sağol sadece petidus yeterli olurmu bende ver dedim kaynanamda ıhlamurda vericek eşim evde al sağlıkocağına götür desemmi karar veremedim
Fatoş geçmiş olsun canım antibiyotikten değildir bence,üşütmüş olabilir paşam inş.çabucak iyileşir....günaydın herkese
dün gece 5 kere kalktı hemde ağlayarak ama nasıl ağlıyor...hani midemiz bulanır kusamayızya öyle öğürüyo içi çıktı yavrumun 4 kere gece kustu azar azar sabahta kahvaltı ettirdim yedi yavrum ardından çıkardı isal oldu ya iki kerede isal yaptı çok halsiz hep bi uyku hali mızızldanma akşam antibiyotiğe başladık daha 1 kere içti ondan olmamıştır herhalde..
bide dün söylemesi ayıp et vardı bi parça almış eline yemiş küçük kare parça ilk defa öyle eline alıp yedi ettemi bişey vardı eşim bende rahatsız oldum dedi ilk defa eliyle aldı yedi yavrum omu dokundu antibiyotikmi normal isalmi ay allahım idrar yollarıda iltahapli antibiyotiği kullanmam lkazım ama isali var şimdi napçam ben ya
pirinç lapası yapıyom onu vereyim ıhlamurda yaptım midesine iyi gelir ..
selam kızlar.
ben hiç iyi değilim. dün geceden beri 3 kere burnum kanadı. durduk yere. normal bi kanama değil başlayınca durmuyor. oluk oluk kan akıyor burnumun sağ deliğinden. çeşme açmışsın gibi. zor durdurdum. eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 13-7 çıktı. biraz yüksek artı çarpıntın var dedi eczacı. tuz kullanmıyorum,sıkıntı stres yok şükür günlük dertler işte. noldu anlamadım. midem bulanıyor kafam sepet gibi resmen. doktora git dedi eczacı ama 1 kere daha aynı şekilde kanarsa acile gidicem direk. hayrolsun...
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım ihmal etme, tansiyon çok önemli,mutlaka araştır canım neden yükseliyormuş tansiyonun acaba allah şifalar versin canım....kızlar selAM.
bugun 2 kere daHA burnum kanadı. acile gittik. kanamadan yaklaşık 1 saat sonra tansiyonum 14/8 çıktı.
yaşına göre yüksek dedi doktor. şu an böyleyse muhtemelen çok daha yükseliyor burnun kanıyor ve sonrasında düşüyor dedi. aslında o düşmüş haliydi yani.
derhal dahiliyeye git dedi adam. 3 gün süren burun kanaması ve yüksek tansiyonun araştırılması gerekiyormuş.
yarın gidicem. moralim bozuldu. kafaMI TAşıyamıyorum midem bulanıyo kalbim çarpıyo ağzımdan çıkıcak gibi... giremezsem merak etmeyin. bir de iş görüşmem var ama vakit kalmazsa salıya alıcam onu.
Kıyamam Ömürüme çok geçmiş olsun paşaya...zeynepcim geçmiş olsun canım.. allah şifa versin inşallah..
fatoşcum arasımıza da geçmiş olsun.. tekrar ameliyat olacak sanırım çabucak atlatsın inşallah..
burakcığım da düşmüş geçmiş olsun ona da ömür de feci kafasını çarptı bilg masasının sivri yerne deliniyordu az daha.. allah koruyor valla..
ayşegülcüm de gitmemiş adanaya ama havalar kötü valla nasıl gideceksiniz.. iyi olunca gidersiniz sizde.
atladıklarım varsa kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi..
enfeksiyondur canım mutlaka bir doktora götür geçmiş olsun....arkadaslar 13 aylık kızımn sol gözü capaklanıyor ve akıyor ne yapmalıyım
Defnenin alerjisinin düzelmesine sevindim ayşegülcüm,iyi hadi gözünaydın haftasonu gitmemişsiniz daha iyi olmuş,havalar iyice düzelsin öyle gidin bencede canım....günaydın.
cumarteside burada hava çok güzeldi.eşim mesaiden gelince çok ısrar etti hadi gidelim diye ama gec olmuştu hazırlanmak ffalan hava kakaracaktı gitmeeyim hem hava iyi olmayacakmış dedm.yahu bekliyom bekliyom hava çok güzel yaw rezil oldum dedim adama.ama pazar günü hava bozdu yağmur yağdıda allahtan dedigimi çıkmş oldu .ilk defa yağmura sevindim ..gördünmü bak iyikide gitmemmişzi dedim.oda tastikledi.haftaya cumartesiye attım ..
bende cumartesi sabah gebelik testi ettim akşamada regli oldumee para harcamamı beklermiş..ama bu yaşıma kadar ben böyle şey görmedim resmen olmayan yılların birikimi patlamış gibi.neyse iyidir iyidir.kurtulayım dimi..bz böyle iyiyiz genel olarak.defneni daha gözündeki mordan çok az daha var az kaldı yani gidiyo.alenjisi ise çok azkaldı şükür..oda geçiyo..bu aftada böyle geçsinde yavaş yavaş ekleyecegim yiyeceklerini.
kahvaltı içinbi açıyorum böyle.şimdi işlerime bakayım sonra görüşürüz.
Meyvesuyu ile verebilirsin canım geçmiş olsun tekrar....güzel bi hafta olsun inşallah...
kızlar ya arasa antibiyotiği içiriyorum hemen kusuyo napçam bilmiyom tedavi olmazsa ameliyat olamıycak çokta acı tadı ya cefaks diye bi ilaç...acaba meyve suyu ile versem olurmuki antibiyotiği..
isali o gün geçti gece çok ağladı kusytu yazmıştım muhtemelen üşütmüşmüş geçti şükür ama..idrar yolları enfeksiyonu var..bakalım o geçecekmi..
çarşambada nefroloji randevumuz var gerçi bişi yaparlarmı bilmiyorum daha çıkarmadılar içindeki aparatı..
sizler nasılsınız bebiş ler nasıl
sibel bacım teknosadan fotoraf kaça çıkartmıştın tanesini
bide cd ye kayıtlı foto çıkartıyolarmı teknosada arasın fotolarını çıkartmak istiyom fotorafçı 35 krş demiş çok geldi bana tanesi...
geçmiş olsun hülyacım bencede peditusa başla inş.ilerlemeden atlatırsınız....fatoşş bazı antibiyotikleri cocuklar kusuyor gerçekten de...onun adını aklında tut da,doktor yazınca söyle bunu içince usuyo diye..granüllüleri burak kusuyo,doktor yazarken granüülü olmasın diyorum ben..meyve suyu ile olur mu bilmiyorum ama ben bi kere aptamiller vermiştim, onla da anlayıp içmemişti..
ya burak da dün hapşurup durdu,bu sabah da burnu akmaya başladı..inşallah ilerlemez..annem ıhlamur yapacak..annemlerde pedidus var mı bilmiyorum ama böyle başlangıç seviyesindeyken ventolin versek olur mu acaba? bizim doktor her zaman ventolin veriyo da,evde var.
iyi haberlerle gelirsin inş.canım....kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
haber vericem sizede.
geçmiş olsun emir paşama....Fatoşcum iyim şükür de oğlum hasta olucak galiba gece ağladı hep burnu tıkandı sesi değişti
Furkan paşamada çok geçmiş olsun....herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah
zeynep geçmiş olsun burnunun kanaması inşallah önemli bişey değildir benimde küçükken her sabah yastık kan içinde uyanırdım damarlarda çatlak var demişti dr ve krem kullanmıştım belki seninkide öyle bişeydir
burağa ve emir kağanada geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor peditus annemde kalmış bakalım ıhlamur vericem birazdan
unuttuğum varsa kusura bakmasın
günaydın ayşegülcüm sağol cnm babasına arııcam öğleden sonra götürsün
selma günaydın canım
Günaydın herkese
günaydın ayşegülcüm sağol cnm babasına arııcam öğleden sonra götürsün
selma günaydın canım
günaydın selmacım.
evet düzeliyo şükür hele bacakta herdeyse hiç kalmadı kızarıklık kollarda var daha ama eskiye göre çok iyi durumda.şükür.
götürsün esmacım iyi olur..şurda az kaldı amann.bende korkuyorum hasta olacaklar diye.
onlarda geçer inş.canım kestin dimi keçi sütünü ondanmıymış ......
seçilcim ömüre de çok geçmiş olsun..Allah koruyor dediğin gibi emanetini..sivri yerlerden çok korkuyorum ben de..
kızlar sağolun varolun... az önce yine kanadı burnum. kan pıhtısı gibi bişey attı durdu sonra.
haber vericem sizede.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin paşayaKızlar tahlil sonuçlarımız da idrar yollarında enfeksiyon çıktı hemde bol ilaç verdi antibiyotik idarra kültürü verdik çarşamba çıkacak eğer tahliller temzi çıksaydı pazartesi yapacaklardı ameliyatı ilk ameliyatta grip engel oluyodu şimdide bu çıktı
aras bi kaç haftadır pek iştahsızdı hatta sisze yazacaktıom yazmadım meğer bundan mış...
Çok geçmiş olsun canım neden oldu acaba .Eminim çoktan dra gitmişsindir .Umarım basit bir durumdur merak ettim şimdiselam kızlar.
ben hiç iyi değilim. dün geceden beri 3 kere burnum kanadı. durduk yere. normal bi kanama değil başlayınca durmuyor. oluk oluk kan akıyor burnumun sağ deliğinden. çeşme açmışsın gibi. zor durdurdum. eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 13-7 çıktı. biraz yüksek artı çarpıntın var dedi eczacı. tuz kullanmıyorum,sıkıntı stres yok şükür günlük dertler işte. noldu anlamadım. midem bulanıyor kafam sepet gibi resmen. doktora git dedi eczacı ama 1 kere daha aynı şekilde kanarsa acile gidicem direk. hayrolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?