2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

buram buram keçimi kokuyo..allıhım koptum..gerçek keçi kokusura iyi değil dimi..benim kız neyini sevdiki aceba keçi sütünü.:)

zeynep anca gelmiştir tabi..ee anlat bakiim.

fatmacım geçmiş olsun alaraya.dişler hep zor oluyo inşallah çabucak çıkarır..

aa o zaman geçici bişey mi acaba? stres ortadan kalktığında yüksek tansiyonda ortadan kalkar mı ki?
acil iş önermiştik sana,ama acil tatil diyorum şimdi zeynepcim..bence pedagog olayının da üstünde dur yeniden..sağlıktan önemlisi yok canım,kıymetini bilmek lazım..

mrb burcu sanırım mevsim yüzünden hasta oluyo çocuklar ateşi diştendir belki durunun
keçi sütü nasık kokar kimbilir ben bile içmem ya
ama norma sütü keşke içse ama peynir yoğrut felan yiyosa ii

çok geçmiş olsun zeynepçim
inş. geçici bişiydir

zeynepçim geçmiş olsun canım tekrar inş önemli bişi diildir zaten insanın başına ne geliyosa stresten üzüzntüden geliyo allah şifa versin canım

yerim onun hadi diyen dillerini

dün markete gittik, burak sepet içinde indirimdeki gofretlerde takılı kaldı,aralardan almaya çalışıyo ama alamıyo..:) ben ona gel diyorum,o da bana kafasını sallaya sallaya gel diyo..ben diyom o diyo :) çok tatlı oluyolar yahuu..

hoşgeldin burcu..diş mi çıkacak acaba,niye ateşlenmiş ki? kaçmış ölçmüşler mi? inşallah diştir diyelim..eninde sonunda çıkacak nasıl olsa..hastalık olmasın da..

gece benimkide hiç uyumadı desem yeridir saat başı hatta dakika başım mızırdandı durdu ne derdi vardı bilmem ateş falan yok ama kafam sersem gibi valla bi düzen kuramadık hala

selam kızlar şubat anneleri tek tek iflasta bende zeynebi camdan baktırıyordum birden gözlerim karardı kendime geldiğimde yerde yatıyordum neysekı zeynep düşmemiş bu arada koltuktan zar zor karşı komşunun ziline bastım hoop tekrar yığılmışım eşimi aramış ambulans sirenler ...hastane ay allahım kımseye yaşatmasın bakalım yarın nörolojıden randevu aldık bilinç kaybı olması normal değilmiş malum acilde ne kadar bakarlar.. allah korudu yanı yavrum nasıl ağladı arkamdan gelince de boynuma öyle bir sarıldı ki küçükler ama herşeyın farkındalar...
allah bir daha yaşatmsın...

kışın vucut dayanıksızlığı , üstünede bizimkilerin diş çıkartma halleri gelince çok huysuzlanıyorlar yaa.
bende fitili daha iyi buluyorum.calpol çok etkili değil ateşte evet ama fitil daha rahatlatıyor ağrı kesici özelliği daha iyi sanki.

oyyy Ebru okurken bile hayal etmek istemedim içim garip oldu.tansiyo düşüklüğü falandır canım bünyen mi zayıf düştü.inşallah herşeyin iyi çıkar, aklına garip şeyler getirme.

bunla geçmiş olsun.umarım kalıcı bi tansiyon değildir..burun kanaması bended oluyo zeynep.kılcar damarlarım çok inceymiş.ben kilo alınca kanıyo iyice geriliyormuş sonrada patlıyo işte.iki hamilelgimdede burnum iki ay kanadı kilo almaktan.ben yaktırmadım çünkü sonra duruyordu istensen sende bi bekle baktın olmuyorsa yaktır..yada doktor ne derse elbet.
kendine iyi bak bacım sen iyi olcaksınki bebeginde iyi olsun dimi..

oy yirim ben onu.maşallah tatlı bıdıklar.güldüm haa:)

yazdım kız oncekı sfda kaldı
ben yazarken sende yazmışsın aynı anda olmuş:)

sevsin teyzesi.ee tadını biliyo tabi gofretin:)

gece benimkide hiç uyumadı desem yeridir saat başı hatta dakika başım mızırdandı durdu ne derdi vardı bilmem ateş falan yok ama kafam sersem gibi valla bi düzen kuramadık hala

off ya inşallah düzene girerde sende rahat edersin sevil..

aa büyük geçmiş olsun.üzüldüm şimdi.inşallah bişey yoktur.kendimize dikkat etmek gerek.aman haaa..allah korumuş şükür..

oyyy Ebru okurken bile hayal etmek istemedim içim garip oldu.tansiyo düşüklüğü falandır canım bünyen mi zayıf düştü.inşallah herşeyin iyi çıkar, aklına garip şeyler getirme.

tansiyonum normaldı bilmiyorum ya uykusuzluk yorgunluk stres ... off valla anne olmak hiç kolay değilmiş

sağol canım bakalım yarın neler olacak...

valla öle tatlı oluyolarki içine sokasın geliyo hulyacım

benimkide hep öle cnm sabah kakıp işe geliyorum bide

aa çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş üzüldüm dikkat et kendine

kızlar kötüsü bilinç kaybı oldu hatırlamıyorum uyandığımda idrarımı kaçırmıştım bunlar basıt bir yorgunlukla stersle olmaz dedi dr. yavrum zeynebim ne yaptı kımbılır benı öyle görünce biz gelene kadar ağlamış durmamış..

hasta bebşlerede hasta annelere geçmiş olsun

zeynebim inş. tansiyon falan değildir kzuum ya
ebrucum sanada geçmiş olsun hay Allah ya neden kaynaklandı acaba diyette falanmısın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…