geldim kızlar yazıp çıkıcam yine.
evet maalesef doktor yüksek tansiyon dedi. ama neden???
aşırı bi kilo fazlası yok
tuz zaten kestim
fiziksel bişey değil stres olabilir diyo. olabilir çünkü çok gerginim yorgunum uykusuzum. biliyosunuz iyice bunalmış durumdayım. sürekli sinirli geziyorum herşey bana batıyo artık. herneyse.
orda olctu adam 15/9 cıktı
tam teşekküllü bi hast git 24 saatlik bi holter taktır dedi. izlem sonucu bi teşhis konur dedi.
bir de burun kanaması için kılcal damarlar inceymiş tansiyon yükseldikçe kanıyormus. onu da ayrıca baktırmam lazımmıs. lazerle yakılıcakmıs o problemlı yer. kanayan damar mı ne aman bısey dedı ama neyse...
velhasıl aksam vakıf gureba acıle gıdıcem dırek devlet hastanesıne tam teşekküllü...
mrb kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için tşk. ederiz teyzoşlar
ben herkesin yazdığını okuyorum ama cvp yazarken unutuyorum balık hafızalı oldum bu aralar galiba :97:
kızlar oğlum 2 gündür hadi demeyi öğrendi ay hadi hadi hadi kafamı yedi yahu eşime diom bu konuşmaya başlayınca kafamızı şişircek galibabide oyun oynuyo dolaşıyo oğlum otur artık hadi diom nerdeyse olduğu yere oturuveriyo çok komikler ya bu bıcırlar
selam kızlar şubat anneleri tek tek iflasta bende zeynebi camdan baktırıyordum birden gözlerim karardı kendime geldiğimde yerde yatıyordum neysekı zeynep düşmemiş bu arada koltuktan zar zor karşı komşunun ziline bastım hoop tekrar yığılmışım eşimi aramış ambulans sirenler ...hastane ay allahım kımseye yaşatmasın bakalım yarın nörolojıden randevu aldık bilinç kaybı olması normal değilmiş malum acilde ne kadar bakarlar.. allah korudu yanı yavrum nasıl ağladı arkamdan gelince de boynuma öyle bir sarıldı ki küçükler ama herşeyın farkındalar...
allah bir daha yaşatmsın...
kızlar kötüsü bilinç kaybı oldu hatırlamıyorum uyandığımda idrarımı kaçırmıştım bunlar basıt bir yorgunlukla stersle olmaz dedi dr. yavrum zeynebim ne yaptı kımbılır benı öyle görünce biz gelene kadar ağlamış durmamış..
kızlar eşime diyorum kı o an ölsem hiç bir şey diyemiycem ya eve gelince bulacaktın yada kız ağlayacak biri şüphelenecektı nıye susmuyor diye ... bir anlık birşey işte..
Ah bu dişler bizim evdede var senin bıcırıktan bir tane .Hiç bir dişimiz kolay çıkmadı gerçi .Bizdede bu aralar iştahsızlık, keyifsizlik , mızmızlık .Elide hep ağzında şu dişler yavrularımızı mahvetti hepselam kızlar
fatoşcum geçmiş olsun aras kuzuma
burak,emir,furkan sizede geçmiş olsun canlarım.
zeynepçim bende çok merak ettim nedenini umarım önemli bişi değildir ii haberlerle gel inş.sanada çok geçmiş olsun.
alarada keyifsiz çok dişten bi tane patlamış biri daha geliyo sanırım iki gündür fitil veriyorum geceleri.sürekli kucakta gezmek istiyo.
Acaba Durununda mı dişten gerçi diş ateş yapmaz diyorlar ama bizde oluyor özellikle başında .selammmmm,
çok işim vardı ancak toparladımda baktım.
hasta bebeklerimiz varmış geçmiş olsun.Durununda şimdilerde hafif ateşi varmış .dün gecede çok ağladı , uyandı uyandı ağladı var bir haller başladık yine :2:
Zeynom sana ne oldu kız.tansiyon için çok gençiz biz ya inşallah değildir.bazen vucut garip tepkiler veriyor işte inşallah önemsizdir canım.
Süt konusunda duru da inek sütü-aptamil süt falan işmiyor kutu sütleride bıraktığımız için keçi sütü kutu olanındanda almıyorum artık .Sabahları sadece kahvaltısını süte hazırlıyorum o kadar.denedim muzlu, ballı, bisküvili yok içmiyor.haftasonu ablam mado pastanesine şişe keçi sütü sipariş vermişti onu aldı geldi ama bir kokuyor anlatamam buram buram keçi kokuyor onuda içmedi.2 şişe elimizde patladıbende içemiyorum ıyy acayiip kokuyor.
mrb kızlar
ben herkesin yazdığını okuyorum ama cvp yazarken unutuyorum balık hafızalı oldum bu aralar galiba :97:
kızlar oğlum 2 gündür hadi demeyi öğrendi ay hadi hadi hadi kafamı yedi yahu eşime diom bu konuşmaya başlayınca kafamızı şişircek galibabide oyun oynuyo dolaşıyo oğlum otur artık hadi diom nerdeyse olduğu yere oturuveriyo çok komikler ya bu bıcırlar
Canım ya tekrar çok geçmiş olsun .Sen kendini çok yıpratıyorsun anacım sana hep söylüyoruz .Zaten İpek seni yoruyor .Sen birde yok ev işi yok yemek paralıyorsun kendini .Kendine bak canım birazda herşeyden önemlisi sağlık çünkü sen iyi olmazsan kızına ,eşine kim bakaryazdım kız oncekı sfda kaldı
Ne oluyor bu bebeklere büyüdükçe huyları düzeleceğine dahada bozuluyor şaştım kaldım bu işe:26:gece benimkide hiç uyumadı desem yeridir saat başı hatta dakika başım mızırdandı durdu ne derdi vardı bilmem ateş falan yok ama kafam sersem gibi valla bi düzen kuramadık hala
Ayyyy çok geçmiş olsun canım .Aman dikkat et kendine mutlakada dra git sadece yorgunluktan olan bir durumdur inş. ciddi bişey olmasında .Allah tez zamanda şifa versinselam kızlar şubat anneleri tek tek iflasta bende zeynebi camdan baktırıyordum birden gözlerim karardı kendime geldiğimde yerde yatıyordum neysekı zeynep düşmemiş bu arada koltuktan zar zor karşı komşunun ziline bastım hoop tekrar yığılmışım eşimi aramış ambulans sirenler ...hastane ay allahım kımseye yaşatmasın bakalım yarın nörolojıden randevu aldık bilinç kaybı olması normal değilmiş malum acilde ne kadar bakarlar.. allah korudu yanı yavrum nasıl ağladı arkamdan gelince de boynuma öyle bir sarıldı ki küçükler ama herşeyın farkındalar...
seçilcim bizimkide sadece dede dio başka bişiy demiyodu hadiyide yeni öğrendi yoksa bıka bıkaa bıka dıka dıka evde hep böle geziyomerak ettik valla seni gelene kadar zeynepcim geçmiş olsun canım.. aman üzerinde dur ihmal etme.. etmezsin zaten de insan yine de söylemeden edemiyor.
ay ne güzel esma yaaa.. ömür hiç konuşmuyor babası bir üzülüyor ki sorma..
tekrarını dediğin gibi.. nasıl koruyorsun yavrularımızı allahım şükürler olsun.. allaha emanetler..
doğru diosun büyüyünce dilleniyolar birebir cvp veriyolar bazende sinir edebiyolar :))Evet ya her ne kadar yorucu olsalarda şu halleri çok tatlı .Keşke hiç büyümeseler hep bu sevilesi tatlı bıcırık halleriyle kalsalar :97:
Cnm inş. önemli bişiy deildir Allah ım yavruna bağışlasın senisağolun bakalım yarın gidicem ne diycek dr. emar falan çektiricem korktum valla...
sağolun kızlar..inşallah burakla beraber tüm cocuklar ilerlemeden atlatır..
zeynep gelmiş, ne dedi acaba doktor? umarım önemli değildir..
fatmacım neden fitil veriyorsun ki,calpol falan fayda etmiyor mu? bence çok mecbur kalmadıkca verme fitil ama sen bilirsin yine de..belki de çok mecbur kaldın :)
selammmmm,
çok işim vardı ancak toparladımda baktım.
hasta bebeklerimiz varmış geçmiş olsun.Durununda şimdilerde hafif ateşi varmış .dün gecede çok ağladı , uyandı uyandı ağladı var bir haller başladık yine :2:
Zeynom sana ne oldu kız.tansiyon için çok gençiz biz ya inşallah değildir.bazen vucut garip tepkiler veriyor işte inşallah önemsizdir canım.
Süt konusunda duru da inek sütü-aptamil süt falan işmiyor kutu sütleride bıraktığımız için keçi sütü kutu olanındanda almıyorum artık .Sabahları sadece kahvaltısını süte hazırlıyorum o kadar.denedim muzlu, ballı, bisküvili yok içmiyor.haftasonu ablam mado pastanesine şişe keçi sütü sipariş vermişti onu aldı geldi ama bir kokuyor anlatamam buram buram keçi kokuyor onuda içmedi.2 şişe elimizde patladıbende içemiyorum ıyy acayiip kokuyor.
mrb kızlar
zeynep anca gelmiştir tabi..ee anlat bakiim.
fatmacım geçmiş olsun alaraya.dişler hep zor oluyo inşallah çabucak çıkarır..
selam kızlar şubat anneleri tek tek iflasta bende zeynebi camdan baktırıyordum birden gözlerim karardı kendime geldiğimde yerde yatıyordum neysekı zeynep düşmemiş bu arada koltuktan zar zor karşı komşunun ziline bastım hoop tekrar yığılmışım eşimi aramış ambulans sirenler ...hastane ay allahım kımseye yaşatmasın bakalım yarın nörolojıden randevu aldık bilinç kaybı olması normal değilmiş malum acilde ne kadar bakarlar.. allah korudu yanı yavrum nasıl ağladı arkamdan gelince de boynuma öyle bir sarıldı ki küçükler ama herşeyın farkındalar...
kışın vucut dayanıksızlığı , üstünede bizimkilerin diş çıkartma halleri gelince çok huysuzlanıyorlar yaa.
bende fitili daha iyi buluyorum.calpol çok etkili değil ateşte evet ama fitil daha rahatlatıyor ağrı kesici özelliği daha iyi sanki.
Ah bu dişler bizim evdede var senin bıcırıktan bir tane .Hiç bir dişimiz kolay çıkmadı gerçi .Bizdede bu aralar iştahsızlık, keyifsizlik , mızmızlık .Elide hep ağzında şu dişler yavrularımızı mahvetti hep
Keşke kolayca çıkarabilseler dişlerini ama nerde
Acaba Durununda mı dişten gerçi diş ateş yapmaz diyorlar ama bizde oluyor özellikle başında .
Geçmiş olsun canım umarım sadece diştir hasta falan olmasında
Evet ya her ne kadar yorucu olsalarda şu halleri çok tatlı .Keşke hiç büyümeseler hep bu sevilesi tatlı bıcırık halleriyle kalsalar :97:
Canım ya tekrar çok geçmiş olsun .Sen kendini çok yıpratıyorsun anacım sana hep söylüyoruz .Zaten İpek seni yoruyor .Sen birde yok ev işi yok yemek paralıyorsun kendini .Kendine bak canım birazda herşeyden önemlisi sağlık çünkü sen iyi olmazsan kızına ,eşine kim bakar
Ne oluyor bu bebeklere büyüdükçe huyları düzeleceğine dahada bozuluyor şaştım kaldım bu işe:26:
Ayyyy çok geçmiş olsun canım .Aman dikkat et kendine mutlakada dra git sadece yorgunluktan olan bir durumdur inş. ciddi bişey olmasında .Allah tez zamanda şifa versin
ewet acil iş ve acil tatile ihtiyacım var benim... pedagogu araştırıcam ama kendimde destek almayı düşünüyorum. çok çabuk sinirleniyorum hakim olamıyorum sinirlerime.kim ne yapsa batıyor bana. fiziksel olarak bakıyorum kendime ama ruhsal olarak bitmiş durumda hissediyorum. az önce ipek kafa attı bana yine burnum kanadı eczaneye gittim hemen tansiyonuma baktırdım 12/8 çok normal çıktı. sanırım burun kılcal damarlarımda bi sorun var,az bi kan basıncım artsa yada darbe alınca kanama yapıyor. normalde 15 tansiyonla kanama olmaz ama kılcal damarlar ince olunca hemen çatlıyor kanıyor işte. bakalım bi kbb ye de gösteriyim o ne diyecek.
ebru allah korusun. bayılmak ne kız hiç aksatma hemen görün doktora. allah esirgesin...
ayy güldüm vallaYA BENİM ALINTILARIM BAZEN ÇIKMIYOR SINIR OLUYORUM.
FATOŞ BEN AZ ÖNCE YAZMAYI ATLADIM CANIM DOĞUM GÜNÜ MESAJINI GORDUM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
ARAS PAŞAYADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ÇOÇUK VALLA HASTAHANELERDEN NEFRET ETTİ VUCUT SAVUNMA OLARAK HASTA OLUYOR YAVRUM YA.
ZEYNEP VALLA ŞAŞTIM HA BÖYLEDE YÜKSEK TANSİYON BİRANDA ÇIKARMIYMIŞ YA.AŞAMA AŞAMA OLSA ANLARIMDA BİR ANDA TANSİYON YÜKSELİYOR BEYNE VURMASIN DİYE BURUNDAN KAN BİLE BOŞALIYOR.SEN GİT BAKALIM Bİ DEVLETE UYUZLARDIR LAF EDERLER BEKLETİRLER AMA YİNE İYİDİR DEVLET.HOLTER İÇİNDE ŞİŞLİ HOSPİTALİUM U TAVSİYE EDERİM CANIM HAMİLELİĞİMİN 7. AYINDA FALAN SUAT ATAKTIRMIŞLARI ORDA TAKTIRDIK.NORMALDE HEM SIRA OLUYOR HEM PAHALI OLUYOR.YANİ 80-90 FALANDI GALİBA BİZİMKİ VE 12 SAATTİ.
ESMA YAA ÇOK TATLILAR VALLA KAFAM ŞİŞECEK BİLİYORUM AMA İYİCE ÇENESİ AÇILSINDA İSTİYORUM.HELE BENİMKİ VIR VIR VIR KONUŞUYOR ŞİMDİDEN ANLAŞILIR OLUNCA HERKES ŞİKAYET EDECEK NE ÇOK KONUŞAN KIZIN VAR DİYE KESİN BİLİYORUM BEN...
AYSEGUL KAY SÜT KOKMUYORDU KIZ BEN İÇİYORDUM ONU.SEN BU ŞİŞE SÜTÜ KOKLA BİDE HOŞ KOKLAMAYA GEREKTE YOK KAPAĞI AÇ FOŞŞŞŞ SUATINA ÇARPIYOR KOKUSU.
HULYA KIZ SİZDE KARŞILIKLI KAFA İLE HADİLEŞİP DURSAYDINIZ.BİRDE ALTTAN ALTTAN GÜLÜMÜYOR SIRITIYORDA GEL DİYORS OFF TAM ISIRMALIK.
ÜSTE ÇIK BAK ALTA İN YAZ BAŞIM DÖNDÜ.
UMARIM KIZLAR YA DİŞTENDİR ÖYLE 39 DERECELERDE DEĞİL AMA MIZIRDIYORMUŞ BİRDE NORMALDEN SICAK DİYOR ANNEM.İNŞALLAH DİŞTİR.pAZAR MEVLÜT VARDI HERKES AYY HİÇ 14 AY GİBİ DEĞİL 2 YAŞ ÇOÇUK GİBİ Bİ YÜRÜMESİ EKSİK DEDİ NAZAR OLDU.AMA ANNEMDE BENDE BİRBİRİMİZE DİYEMİYORUZ , HERŞEYİ NAZARA BAĞLAMAYALIM DİYE.AKŞAMA BABAM KESİN DER ZATEN KAP KAPI GEZİYORSUNUZ NAZARLIYORSUNUZ DİYE GİTMEYİN YADA ÇOÇUĞU EVDE BIRAKIN TEYZELERİ BAKSIN DEMİŞTİ.
EBRU KIZ ÖYLE EVDE BİRŞEY OLACAK ZEYNEP AĞLIYCAK KİMSE DUYMAZ FALAN DEME VALLA Bİ FENA OLDUM.
ALLAHA EMANETİZ İŞTE KİMİN 5 DK SONRASININ GARANTİSİ VARKİ.RABBIM ÇOÇUKLARIMIZIN YÜZÜNE BAKSIN.ONLARI KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN.
kızlar sağolun bende anlamadım ki 3 gün öncesine dek tansiyon nedir bilmezdim ne iş anlamadım. burcu dogru devlet uyuz muyuz ama yıne ona guvenıp gıdıcem özellerden bi iş çıkmıyor. akşam ersin gelsin şişli etfale atıcam kendimi. yoksa kan kaybından ölecez yani burda zırt pırt kanıyor yatak yorgan battı daral geldi yani burnumda tamponla geziyorum. bana kalırsa kılcal damar az bi zorlansa kan basıncı artsa darbe alsa hemen kanıyor. olmadı yaktırırız napak...
kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum değişiklik için
örtülü olduğum için biyere gidince örtümü açıyorum saçlar yapışık bi şekle girmiyo kendime bakim artık diom nasıl perma yaptırayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?