2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşime diyorum kı o an ölsem hiç bir şey diyemiycem ya eve gelince bulacaktın yada kız ağlayacak biri şüphelenecektı nıye susmuyor diye ... bir anlık birşey işte..

ayy ebru geçmiş olsun çok canım yaa çocuk anlamıştır bişiler olduğunu en korktuğum şeydir bayılmak valla helede yanlızmışsın bide allah beterinden korusun uykusuzluktandır yorgunlukta var sen ihmal etme hemen git doktora

merak ettik valla seni gelene kadar zeynepcim geçmiş olsun canım.. aman üzerinde dur ihmal etme.. etmezsin zaten de insan yine de söylemeden edemiyor.

ay ne güzel esma yaaa.. ömür hiç konuşmuyor babası bir üzülüyor ki sorma..

ay allahım yarabbim yaa geçmiş olsun ebrucum allah yaşatmasın tekrarını dediğin gibi.. nasıl koruyorsun yavrularımızı allahım şükürler olsun.. allaha emanetler..

ah yaa allaha şükretmek gerek tabi.çok şükü.

kızlar eşime diyorum kı o an ölsem hiç bir şey diyemiycem ya eve gelince bulacaktın yada kız ağlayacak biri şüphelenecektı nıye susmuyor diye ... bir anlık birşey işte..

dur kız öyle şeyler deyip durma.rabbim yardım ediyo şükür

Ah bu dişler bizim evdede var senin bıcırıktan bir tane .Hiç bir dişimiz kolay çıkmadı gerçi .Bizdede bu aralar iştahsızlık, keyifsizlik , mızmızlık .Elide hep ağzında şu dişler yavrularımızı mahvetti hep
Keşke kolayca çıkarabilseler dişlerini ama nerde

Acaba Durununda mı dişten gerçi diş ateş yapmaz diyorlar ama bizde oluyor özellikle başında .
Geçmiş olsun canım umarım sadece diştir hasta falan olmasında

Evet ya her ne kadar yorucu olsalarda şu halleri çok tatlı .Keşke hiç büyümeseler hep bu sevilesi tatlı bıcırık halleriyle kalsalar :97:

yazdım kız oncekı sfda kaldı
Canım ya tekrar çok geçmiş olsun .Sen kendini çok yıpratıyorsun anacım sana hep söylüyoruz .Zaten İpek seni yoruyor .Sen birde yok ev işi yok yemek paralıyorsun kendini .Kendine bak canım birazda herşeyden önemlisi sağlık çünkü sen iyi olmazsan kızına ,eşine kim bakar

gece benimkide hiç uyumadı desem yeridir saat başı hatta dakika başım mızırdandı durdu ne derdi vardı bilmem ateş falan yok ama kafam sersem gibi valla bi düzen kuramadık hala
Ne oluyor bu bebeklere büyüdükçe huyları düzeleceğine dahada bozuluyor şaştım kaldım bu işe:26:

Ayyyy çok geçmiş olsun canım .Aman dikkat et kendine mutlakada dra git sadece yorgunluktan olan bir durumdur inş. ciddi bişey olmasında .Allah tez zamanda şifa versin

ewet acil iş ve acil tatile ihtiyacım var benim... pedagogu araştırıcam ama kendimde destek almayı düşünüyorum. çok çabuk sinirleniyorum hakim olamıyorum sinirlerime.kim ne yapsa batıyor bana. fiziksel olarak bakıyorum kendime ama ruhsal olarak bitmiş durumda hissediyorum. az önce ipek kafa attı bana yine burnum kanadı eczaneye gittim hemen tansiyonuma baktırdım 12/8 çok normal çıktı. sanırım burun kılcal damarlarımda bi sorun var,az bi kan basıncım artsa yada darbe alınca kanama yapıyor. normalde 15 tansiyonla kanama olmaz ama kılcal damarlar ince olunca hemen çatlıyor kanıyor işte. bakalım bi kbb ye de gösteriyim o ne diyecek.

ebru allah korusun. bayılmak ne kız hiç aksatma hemen görün doktora. allah esirgesin...

seçilcim bizimkide sadece dede dio başka bişiy demiyodu hadiyide yeni öğrendi yoksa bıka bıkaa bıka dıka dıka evde hep böle geziyo
daha çok cümle kuran bebişlerimizde var kurmayanda cvar her çocuk bir olmuyo

Evet ya her ne kadar yorucu olsalarda şu halleri çok tatlı .Keşke hiç büyümeseler hep bu sevilesi tatlı bıcırık halleriyle kalsalar :97:
doğru diosun büyüyünce dilleniyolar birebir cvp veriyolar bazende sinir edebiyolar :))

sağolun bakalım yarın gidicem ne diycek dr. emar falan çektiricem korktum valla...
Cnm inş. önemli bişiy deildir Allah ım yavruna bağışlasın seni

YA BENİM ALINTILARIM BAZEN ÇIKMIYOR SINIR OLUYORUM.

FATOŞ BEN AZ ÖNCE YAZMAYI ATLADIM CANIM DOĞUM GÜNÜ MESAJINI GORDUM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
ARAS PAŞAYADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ÇOÇUK VALLA HASTAHANELERDEN NEFRET ETTİ VUCUT SAVUNMA OLARAK HASTA OLUYOR YAVRUM YA.

ZEYNEP VALLA ŞAŞTIM HA BÖYLEDE YÜKSEK TANSİYON BİRANDA ÇIKARMIYMIŞ YA.AŞAMA AŞAMA OLSA ANLARIMDA BİR ANDA TANSİYON YÜKSELİYOR BEYNE VURMASIN DİYE BURUNDAN KAN BİLE BOŞALIYOR.SEN GİT BAKALIM Bİ DEVLETE UYUZLARDIR LAF EDERLER BEKLETİRLER AMA YİNE İYİDİR DEVLET.HOLTER İÇİNDE ŞİŞLİ HOSPİTALİUM U TAVSİYE EDERİM CANIM HAMİLELİĞİMİN 7. AYINDA FALAN SUAT ATAKTIRMIŞLARI ORDA TAKTIRDIK.NORMALDE HEM SIRA OLUYOR HEM PAHALI OLUYOR.YANİ 80-90 FALANDI GALİBA BİZİMKİ VE 12 SAATTİ.

ESMA YAA ÇOK TATLILAR VALLA KAFAM ŞİŞECEK BİLİYORUM AMA İYİCE ÇENESİ AÇILSINDA İSTİYORUM.HELE BENİMKİ VIR VIR VIR KONUŞUYOR ŞİMDİDEN ANLAŞILIR OLUNCA HERKES ŞİKAYET EDECEK NE ÇOK KONUŞAN KIZIN VAR DİYE KESİN BİLİYORUM BEN...

AYSEGUL KAY SÜT KOKMUYORDU KIZ BEN İÇİYORDUM ONU.SEN BU ŞİŞE SÜTÜ KOKLA BİDE HOŞ KOKLAMAYA GEREKTE YOK KAPAĞI AÇ FOŞŞŞŞ SUATINA ÇARPIYOR KOKUSU.

HULYA KIZ SİZDE KARŞILIKLI KAFA İLE HADİLEŞİP DURSAYDINIZ.BİRDE ALTTAN ALTTAN GÜLÜMÜYOR SIRITIYORDA GEL DİYORS OFF TAM ISIRMALIK.

ÜSTE ÇIK BAK ALTA İN YAZ BAŞIM DÖNDÜ.

UMARIM KIZLAR YA DİŞTENDİR ÖYLE 39 DERECELERDE DEĞİL AMA MIZIRDIYORMUŞ BİRDE NORMALDEN SICAK DİYOR ANNEM.İNŞALLAH DİŞTİR.pAZAR MEVLÜT VARDI HERKES AYY HİÇ 14 AY GİBİ DEĞİL 2 YAŞ ÇOÇUK GİBİ Bİ YÜRÜMESİ EKSİK DEDİ NAZAR OLDU.AMA ANNEMDE BENDE BİRBİRİMİZE DİYEMİYORUZ , HERŞEYİ NAZARA BAĞLAMAYALIM DİYE.AKŞAMA BABAM KESİN DER ZATEN KAP KAPI GEZİYORSUNUZ NAZARLIYORSUNUZ DİYE GİTMEYİN YADA ÇOÇUĞU EVDE BIRAKIN TEYZELERİ BAKSIN DEMİŞTİ.

EBRU KIZ ÖYLE EVDE BİRŞEY OLACAK ZEYNEP AĞLIYCAK KİMSE DUYMAZ FALAN DEME VALLA Bİ FENA OLDUM.
ALLAHA EMANETİZ İŞTE KİMİN 5 DK SONRASININ GARANTİSİ VARKİ.RABBIM ÇOÇUKLARIMIZIN YÜZÜNE BAKSIN.ONLARI KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN.

aman kızlar Allah korusun valla bende hep düşünüyorum bana bişey olsa ecrini aman düşünmesi bile çok ötü

mevla onları bizden bizi onlardan ayırmasın inş.

dermansız dertler versin

cnm calpol pek bana ağrı kesiyomuş gibi gelmiyo onu verince bişi değişmediğini farkettim alarada.fitil daha etkili gibi.bide bizim şurup içmeme sorunumuz var.şurup verirken savaşıyoz resmen.
çoğu dökülüuo.

geçmiş olsun duru kuşumada diş geliyodur sizede

oyy yirim ben onun ağzını

zeynep anca gelmiştir tabi..ee anlat bakiim.

fatmacım geçmiş olsun alaraya.dişler hep zor oluyo inşallah çabucak çıkarır..

sağol cnm benim.inş

sanada çok geçmiş olsun gerçekten ihmal etme doktoru.umarım öenmli bişi değildir

kesinlikle katılıyorum burcucm fitil daha etkili.

ay cnm benim ya hemde nasıl mahvetti şu diş olyı bi bitse en çok ben sevinicem zaten olmayan iştahımız daha çok gidiyo.iyice süzülüyo kuzularımız çektikleri acıda cabası

zeynepçim tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.kolymı koca 1 yılın yorgunluğu stresi uykusuzluğu var üstünde bi yerden patlak veriyo tabi.benim nasıl çıkıcak çok merak ediyorum.benim gidişatta pek hayırlı değil çünkü.aslında en ii ilaç çalşmakta hayırlısı napalım

burcu umarım diştendir cnmbaşka bişiyi yoktur inş.
nazarda değer de okumak iyi gelir ama herzaman dikkat etmek gerekiyo

kızlar sağolun bende anlamadım ki 3 gün öncesine dek tansiyon nedir bilmezdim ne iş anlamadım. burcu dogru devlet uyuz muyuz ama yıne ona guvenıp gıdıcem özellerden bi iş çıkmıyor. akşam ersin gelsin şişli etfale atıcam kendimi. yoksa kan kaybından ölecez yani burda zırt pırt kanıyor yatak yorgan battı daral geldi yani burnumda tamponla geziyorum. bana kalırsa kılcal damar az bi zorlansa kan basıncı artsa darbe alsa hemen kanıyor. olmadı yaktırırız napak...

kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum değişiklik için
örtülü olduğum için biyere gidince örtümü açıyorum saçlar yapışık bi şekle girmiyo kendime bakim artık diom nasıl perma yaptırayım sizce

ayy güldüm valla
evet biz kay süt alıyorduk.ondanmı sevdi dersin.yok almayalım biz artıkın keçisütü.

git bacım git ihmal etye gelmiyo böyle şeyler..

bacı ben hiç perma yaptırmadım.ama örtülü olduguni çin sık perma değilde daha kıvrımları açık perma güzel olur sana sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…