bacı ben hiç perma yaptırmadım.ama örtülü olduguni çin sık perma değilde daha kıvrımları açık perma güzel olur sana sanırım.
sağol cnm ay heyecanlandım şimdi normalde kapanmadan önce saçlarımı sarardım çok yakışırdı iri dalga öle istiyorum işte ama bakımı zormu bilmiyorum
bacı ben hiç perma yaptırmadım.ama örtülü olduguni çin sık perma değilde daha kıvrımları açık perma güzel olur sana sanırım.
bnde kalın perme severim.yani olsa güzel olur sanırım
esma evet bakım istiyo perma.bbenim arkadaşta yaptırdı bakımı iyi yapamadı hiç kıvırcık durmazdı saçı.tekrar bi daha yaptırmaz zorunda kaldı üstüne.
saol canım sizede geçmiş olsun kolay kolay çıksın kuşumun dişleri...selam kızlar
fatoşcum geçmiş olsun aras kuzuma
burak,emir,furkan sizede geçmiş olsun canlarım.
zeynepçim bende çok merak ettim nedenini umarım önemli bişi değildir ii haberlerle gel inş.sanada çok geçmiş olsun.
alarada keyifsiz çok dişten bi tane patlamış biri daha geliyo sanırım iki gündür fitil veriyorum geceleri.sürekli kucakta gezmek istiyo.
canım inşallhgeçiçi bi şeydir tekrar geçmiş olsun ne dediler akşam merak ettimgeldim kızlar yazıp çıkıcam yine.
evet maalesef doktor yüksek tansiyon dedi. ama neden???
aşırı bi kilo fazlası yok
tuz zaten kestim
fiziksel bişey değil stres olabilir diyo. olabilir çünkü çok gerginim yorgunum uykusuzum. biliyosunuz iyice bunalmış durumdayım. sürekli sinirli geziyorum herşey bana batıyo artık. herneyse.
orda olctu adam 15/9 cıktı
tam teşekküllü bi hast git 24 saatlik bi holter taktır dedi. izlem sonucu bi teşhis konur dedi.
bir de burun kanaması için kılcal damarlar inceymiş tansiyon yükseldikçe kanıyormus. onu da ayrıca baktırmam lazımmıs. lazerle yakılıcakmıs o problemlı yer. kanayan damar mı ne aman bısey dedı ama neyse...
velhasıl aksam vakıf gureba acıle gıdıcem dırek devlet hastanesıne tam teşekküllü...
canım ya çok geçmiş olsun git canım doktora inşallah basit tir sebebi yorgunluktandır..ah yavrum korkmuştur allah bilir naptı seni öyle görünce..allah korusun ölmek ne demek ama hayat pamuk ipliğine bağlı işte allah yavrularımızı bizsiz bizi onlarsız bırakmasınselam kızlar şubat anneleri tek tek iflasta bende zeynebi camdan baktırıyordum birden gözlerim karardı kendime geldiğimde yerde yatıyordum neysekı zeynep düşmemiş bu arada koltuktan zar zor karşı komşunun ziline bastım hoop tekrar yığılmışım eşimi aramış ambulans sirenler ...hastane ay allahım kımseye yaşatmasın bakalım yarın nörolojıden randevu aldık bilinç kaybı olması normal değilmiş malum acilde ne kadar bakarlar.. allah korudu yanı yavrum nasıl ağladı arkamdan gelince de boynuma öyle bir sarıldı ki küçükler ama herşeyın farkındalar...
allah bir daha yaşatmsın...
saol canım sorma vallahi yine iyi duruyo hastanede okadar çekmesine rağmen yavrumYA BENİM ALINTILARIM BAZEN ÇIKMIYOR SINIR OLUYORUM.
FATOŞ BEN AZ ÖNCE YAZMAYI ATLADIM CANIM DOĞUM GÜNÜ MESAJINI GORDUM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
ARAS PAŞAYADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ÇOÇUK VALLA HASTAHANELERDEN NEFRET ETTİ VUCUT SAVUNMA OLARAK HASTA OLUYOR YAVRUM YA.
amin bacım aminaman kızlar Allah korusun valla bende hep düşünüyorum bana bişey olsa ecrini aman düşünmesi bile çok ötü
mevla onları bizden bizi onlardan ayırmasın inş.
dermansız dertler versin
günaydın kızlar nasılsınızz
zeynepcim geçmiş olsun tetkiklerini yaptır canım ihmal etme tansiyon önemli
ebru geçmiş olsun canım allah korumuş yavrunuda senide kötü bişey yoktur içini ferah tut cnm
esma permamı yaptırcan yahu gel ben sana veriyim biraz.ay bakımı zor cidden ama sen bilirsin iri dalga yaptırsana
ay yazdım bi sürü gitti..
neyse günaydın kısaca..
ebrucum çok geçmiş olsun.
günaydın cnm sitede gene bişiyler var ama hayrolsunesmacım emir kağanı götürdünüz mü dün doktora..burak dün iyi gibiydi ama gece o da kalktı..büyük ihtimal korktuğu için..yorgan üstüne kapanmışş..uzun süre susmadı..ayağımızda salladık baya..sonra uyumuş.
Günaydınn..
iyi bari BURAK iyimiş sevindim..kız yorgan nasıl kapanmış üstüne yanınızdamı yatıyodu?
ESMA sizin doktor teşhisi koymuş bacım allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?