2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bacı ben hiç perma yaptırmadım.ama örtülü olduguni çin sık perma değilde daha kıvrımları açık perma güzel olur sana sanırım.

sağol cnm ay heyecanlandım şimdi normalde kapanmadan önce saçlarımı sarardım çok yakışırdı iri dalga öle istiyorum işte ama bakımı zormu bilmiyorum

sağol cnm ay heyecanlandım şimdi normalde kapanmadan önce saçlarımı sarardım çok yakışırdı iri dalga öle istiyorum işte ama bakımı zormu bilmiyorum

bnde kalın perme severim.yani olsa güzel olur sanırım
esma evet bakım istiyo perma.bbenim arkadaşta yaptırdı bakımı iyi yapamadı hiç kıvırcık durmazdı saçı.tekrar bi daha yaptırmaz zorunda kaldı üstüne.

ayyy EBRU çok geçmiş olsun allah beterinden korusun ihmal etme kontrollerini yaptır çok önemli allah korusun bayılmak bilinç kapalılığı ne demek..
ZEYNEP umarım basit geçici bişidir geçmiş olsun canım

bacı ben hiç perma yaptırmadım.ama örtülü olduguni çin sık perma değilde daha kıvrımları açık perma güzel olur sana sanırım.

aynen öle istiyom cnm
ayy yapamassam bide bakımını hımmmm düşüneyim bir

saol canım sizede geçmiş olsun kolay kolay çıksın kuşumun dişleri...
canım inşallhgeçiçi bi şeydir tekrar geçmiş olsun ne dediler akşam merak ettim
canım ya çok geçmiş olsun git canım doktora inşallah basit tir sebebi yorgunluktandır..ah yavrum korkmuştur allah bilir naptı seni öyle görünce..allah korusun ölmek ne demek ama hayat pamuk ipliğine bağlı işte allah yavrularımızı bizsiz bizi onlarsız bırakmasın
saol canım sorma vallahi yine iyi duruyo hastanede okadar çekmesine rağmen yavrum
aman kızlar Allah korusun valla bende hep düşünüyorum bana bişey olsa ecrini aman düşünmesi bile çok ötü

mevla onları bizden bizi onlardan ayırmasın inş.

dermansız dertler versin
amin bacım amin

Günaydın kızlar

Zeynepçim çok çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur. Kendine çok dikkat et yorgunluklar stres bir yerden çıkıyor bak.

Ebru çok çok geçmiş olsun canım. Korkmuştur tabi kuzucuk ta. İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızlar nasılsınızz
zeynepcim geçmiş olsun tetkiklerini yaptır canım ihmal etme tansiyon önemli
ebru geçmiş olsun canım allah korumuş yavrunuda senide kötü bişey yoktur içini ferah tut cnm
esma permamı yaptırcan yahu gel ben sana veriyim biraz.ay bakımı zor cidden ama sen bilirsin iri dalga yaptırsana

sayfalar hiç ilerlememiş gözüküyo yazınca bi bakıyon ilerlemiş nie öle oluyor yaa

Son düzenleme:

günaydın cnm çok şükür iyiz ama oğlum hasta gece hiç uyumadı desem yeridir
sen nasılsın derin iyi inş.
evet perma istiyom da caycm heralde herkes bakımı zor dio

esmacım emir kağanı götürdünüz mü dün doktora..burak dün iyi gibiydi ama gece o da kalktı..büyük ihtimal korktuğu için..yorgan üstüne kapanmışş..uzun süre susmadı..ayağımızda salladık baya..sonra uyumuş.

ay yazdım bi sürü gitti..

neyse günaydın kısaca..

ebrucum çok geçmiş olsun.

günaydın cnm sitede gene bişiyler var ama hayrolsun

yok cnm götürmedi babası ii o demiş kaynanam karar vermişler bilirkişiler ya
sinir oldum zaten çocuk burun tıkanıklığı boğaz hırıltısı uyumadı sabah a kadar
bugün götürücek kesin boğazı kulağı iltihaplıdır
üstüne yorgan geldi diemi korkmuş kuzum sen arada anlatıyosun korku var çocukla nie öle oldu yarvum bişiydenmi korktu

Son düzenleme:
Günaydınn..
iyi bari BURAK iyimiş sevindim..kız yorgan nasıl kapanmış üstüne yanınızdamı yatıyodu?
ESMA sizin doktor teşhisi koymuş bacım allahım yaa

Günaydınn..
iyi bari BURAK iyimiş sevindim..kız yorgan nasıl kapanmış üstüne yanınızdamı yatıyodu?
ESMA sizin doktor teşhisi koymuş bacım allahım yaa

günaydın cnm
öle valla teşhis kondu
off öle saçmalıklar ki sinirlerim tavan durumda ama sabır ediyorum yoksa krize giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…