sağol cnm götürücek babası evdeGeçmiş olsun esma götürün tabii bilirkişisimi kalmış yaa çocuk hasta anlamıyorumm
sağol cnm :)) sen yanlızım die üzülme böle sinir den çatlıcana özlem duy boşverrrr :)esmacım geçmiş olsun güldürdün beni bilir kişi ha allah seni...
hülya yorganmı kapanmış aman allah korusun yavrum..arastada var korku hemde çok televizyonda bi reklam var voda fonun ondan bile korkuyo hemen kucağıma atlıyo ameliyattan sonra arttı...burağın iyi olmasınada sevindim canım sen nasılsın peki minik kuş nasıl...
fatoş kız öle düşünme ailesiniz siz orda eşin var çocuğun var Allah ın bize ne yazdığını bilmiyoruzki bakarsın gelmişiniz bursaya yerleşmişiniz demi amabak yine yarama tuz bastın..taşındı eltimler...annemler zaten bursada biliyon dün aramış annem garip kuş gibi kaldınız diyo öle valla..garip kuşlar gibi yaşayıp gidiyoz...
orası öyle canım ama sıkılıyo işte insan çok şükür yine halimize ağzın bal yesin hemi inşallah
aynen hulyacım benimkide öle yatıyo yüzünü tamamen yastığa gömüp uyuyo nasıl nefessiz uyuyo anlamıyorum deli dumrul larvyok canım yanımızda yatmıyor..yanımızda yatınca kendi de rahat debelenemiyo..bizi de uyutmuyo..ay bi yatışı var görmelisiniz..zaten yorganı tepiyo direk..bi bakıyorum yastığa ayaklarını uzatmış,bi bakıyorum sadece yastığın üstünde..bi bakıyorum yorganı tepe yapmış üstünde..kıçı havada yatıyo bazen.deli depelek yatıyo işte..yorganı ayağıyla tepmiş, ters dönüp o tarafa yatınca da yorgan üstüne kapanmış nasıl oldu anlamadım..çok korkmuş ama..Allah korumuş valla..yaz gelse iyice,kaldırcam yorganı tamamen,üstü açık yatsın beyfendi rahat rahat..
minik de iyi..bu ara hareketlerini hissediyo gibiyim, ama tam emin değilim daha..
sıkılma cnmorası öyle canım ama sıkılıyo işte insan çok şükür yine halimize ağzın bal yesin hemi inşallah
evet sevile katılıyorumbencede fatoş bursaya gelsen ne güzel olur yaa görüşürüz bahaneyle bari gerçi biz bursalılar olarak görüşe görüşe şiştik ya
ayy yaptırıyım demi kızzzesma yaptır bence perma şööle iri dalga bi jölelersin banyodan sonra oooh mis gibi ben çok kullandım permalı saç çok rahat oluyo yne yaptırıcam ama biraz uzasınlar diye bekliyorum ben çok memnundum yani
evet çok soğuk ya oğlum kkoca kış hasta olmadı ama 2 gündür hastaofff hava yine kapalı ve zehirr gibi soğuk yaa kışın bu kadar soğuk olmadı bu hafta bööleymiş sanırım bahar gelse artık
günaydın cnm iyi etmişin uyuypta ev işi bitmiyo zatengünaydın ahaliiiii....hatta tünaydın...
utku okula gittkten sonra buroyla uyuduk az önce kalktık...iyi geldi valla...normalde o yatınca ben işime bakarım..aman anasını satym bugün bende yatym dedim yattım gitti...2saat yatmışız
kızlar ben daha hasta olmadım yavvv...14 şubatta olmuştum en son..8 gün geçiyo..normalde de geçer de..bi kaç gün falan..bu kez uzadı yani...
cnm götürdü bugün babası boğazı şişmiş daha şişicek demiş doktor girip demiş petidus verin demişgünaydın.
esmacım götür bacım o bilir kişiler gitmiyoki bi türlü sen bildigini et.
sibel bacım benden biliyon 18 gün uzadı benim kendinden eminsen normal daha.ben gebelik testini ettim akşamada regli oldum:)
ha bu arada esma yaptır permanı yaa hevesin kalmasın.bozulursa bozulursuna nasını satayım bi günde boşa gitsin ne olcak yaa.yada iyi dikkat ederisin ben olsam yaptırırdımm.
hülya defnede öyle nere koyuyorsan aynı bulamıyorum yatagında ama bu aralar bizim yataa dadandı defne.valla sabaha karşı alıyordu ama bu aralar erken almaya başladım defneyi alışacak yaa.
cnm götürdü bugün babası boğazı şişmiş daha şişicek demiş doktor girip demiş petidus verin demiş
bide bi şurup vermiş toz karışımlı öksürük için paranox fitil verin çok ateşlenirse fazla ateş yoksa dolven ağzı kesicidemiş belli ilaçlar işte inş. ii olur ,
cnm yaptırıcam perma inş. önmüzdeki aya
kız alıştırma yanına almaya çok ozr olur defne içinde senin içinde sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?